Akşam bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden çıksa ne düşünürsünüz?

Bide pür dikkat onları dinlediğimizi düşünüyorlar demekki

Biraz olumlu düşünün belki kötü bir şey oldu söyleyemedi paniğe kapıldı vs hemen kötü düşünmeyin.

Çıkarken ne olduğunu söylemek zor olmasa gerek, size tek kelime etme zahmetinde bulunmaması sinir bozucu yoksa kaza bela gibi ani bir olay olur ya da planda olmayan bir iş çıkar, gider, olabilir.

Dün akşam eşime iş ile alakalı telefon geldi, sonra içeriği bana anlattı, çıkıyorum erken dönmeye çalışırım dedi. Saat bir buçukta döndü, birini beklemişler işleri uzamış. Tek kelime etmeden çıkmış olsaydı, sorun eder, canımı sıkar, gelince onun da canını sıkardım.

Bide pür dikkat onları dinlediğimizi düşünüyorlar demekki
Valla öyle ama, eşim kafası çok dağınık bir adamdır, bazen aklından geçen bir şeyi bana söyledi sanar ve konuştuk ya der kadın dediğin telefonda ne konuşuldu, kimle konuşuldu, eşin bir sonraki adımı ne olacak bilmeli ben direkt telepati yapıyorum, gözünden anlama yeteneği geliştirdim :)))

Bir aldatmaya rastlamadım. Geçen yıl okul takımıyla Antalya'ya gitti. Uzerinde 6 aya yakın bir zaman geçtikten sonra orada turist bir kadınla diyalogunu anlattı, yine konu olarak açmıstim. O gün bu gündür güvenemiyorum diyebiliriz. Hatta o konuyu biraz deşmek istediğimde, anlatmasam nerden haberin olacaktı acaba, diye üste çıkmaya çalıştı. Anlattıgına göre aralarında bir sey gecmemis ama ben inanmiyorum nedense.

Çocuktan sonra o sabrı tükettim ne yazik ki!

Yapı meselesi. Hicbir zaman sürekli arayan bir insan olmadım.

Hohoyyy 1000 kere aramış bin kere mesaj atmış. Cvp vernemiste 100 mesajdan 90 nı sövme sayma olurdu:)

Öyle tabi. Kadın dediğinin süper güçleri olacak

Mustafa kim
Mustafa'nın ne tür malzemelere ihtiyacı var
Mustafa'ya neden kocanız malzeme alıp götürüyor gecenin su saati
Kafamda deli sorular
Mustafayı sima olarak görmedim ama isim olarak tanıyorum. Esim antrenörlük yapıyor. Hafta sonları maçları oluyor. Yarin görüşecekler zaten, gecenin köründe ne malzemesi aldi ya da koydu bilmiyorum. Malzeme dedigi top vs. Futbol antrenörlugü yapıyor köy takımında.

Diyalog nasıl?

Uff ne saçma dialoglar bunlar ya
Gidip elin turistiynen konuşup sonra size mi anlattı ???
Birde anlatmasam nereden bilecektin?
Gevşek adam
Valla adamın üstüne çıkar folklor oynardım. Elimden kimse alamazdı net

Ooo çok acil bir işmiş malzeme almak
Yani nereye bile gittiğini söylemeden apar topar gitse benim eşim aklıma sadece gerçekten acil bir durum olduğu gelir.Kaza,iş yerinde yangın vs..Bu yüzden dönüşte Mustafaya malzeme aldık gibi bir şey dese benimle dalgamı geçiyorsun sen der basının etini yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…