- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
Bide pür dikkat onları dinlediğimizi düşünüyorlar demekkiEşinizin cevabı tipik erkek cevabı, eğer daha önce sizi aldatma vb bir şey olmadıysa şüphelenilecek bir durum yok, erkekler bazı ponçik arkadaşları bir alo dese afet oldu da kahramanlığa gidiyormuş gibi koşarak gider, telefonla konuşurlarken de kimle ve ne konuştuğunu anlamanızı beklerler, onlardan zekiysek demek :)))
Biraz olumlu düşünün belki kötü bir şey oldu söyleyemedi paniğe kapıldı vs hemen kötü düşünmeyin.Akşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Gelince de yarına işimiz var.mı, diyor. Anladım, ben bu adama güvenmiyorum artık!
Valla öyle ama, eşim kafası çok dağınık bir adamdır, bazen aklından geçen bir şeyi bana söyledi sanar ve konuştuk ya derBide pür dikkat onları dinlediğimizi düşünüyorlar demekki
Bir aldatmaya rastlamadım. Geçen yıl okul takımıyla Antalya'ya gitti. Uzerinde 6 aya yakın bir zaman geçtikten sonra orada turist bir kadınla diyalogunu anlattı, yine konu olarak açmıstim. O gün bu gündür güvenemiyorum diyebiliriz. Hatta o konuyu biraz deşmek istediğimde, anlatmasam nerden haberin olacaktı acaba, diye üste çıkmaya çalıştı. Anlattıgına göre aralarında bir sey gecmemis ama ben inanmiyorum nedense.Eşinizin cevabı tipik erkek cevabı, eğer daha önce sizi aldatma vb bir şey olmadıysa şüphelenilecek bir durum yok, erkekler bazı ponçik arkadaşları bir alo dese afet oldu da kahramanlığa gidiyormuş gibi koşarak gider, telefonla konuşurlarken de kimle ve ne konuştuğunu anlamanızı beklerler, onlardan zekiysek demek :)))
Çocuktan sonra o sabrı tükettim ne yazik ki!Ya erkekler oyle düşünemiyorlar zamanla oturuyor. Bızım ogretmemız lazım. Ilk evlendık sınava gıttı ıkı gunlugune bes kurus para bırakmadan gıttı hıc demedım surat asmadm geldı dınledı dedım para bırakmadan gıttın ya acıl bısey olda hastalansam ne olacak ya dedı düşünedım güzel dille dedım sımdı bır gunlugune bır yere gıtse bıle nakıt bırakır. Ya karsılıklı suclayıcı olmadan yapıcı olmak lazım. Yıkmak kolay yapmak zor. Erkekler kavgayı tartısmayı sevmıyor ıstısnalar vardır tabı
Yok abartmıyorsun.Şuraya gidiyorum demek bu kadar zor olmamalı.Yalnız olmadığıma sevindim. Acaba ben mi abartiyorum dedim kendi kendime
Yapı meselesi. Hicbir zaman sürekli arayan bir insan olmadım.Valla düşünmem tepesine binerim. Sanki dış kapının diş mandalı mı, egolarımızın esiri olmamalıyız bence eşle ilgili durumlarda. Karşına alıp soracaksın, didik didik edeceksin. İçin içini yerken burnundan kıl aldırmamak için oturdum film izledim demek çok enteresan. Ben 100 kere arardım.
Yani işte o yapı insanı hasta eder. Madem için içini yiyor ara. Hadi kavga edip çıksa neyse. Belki eşin de sormanı bekliyor, kurcalamanı istiyor. Hadi gerçekten umrumda değil desen anlarım da...Yapı meselesi. Hicbir zaman sürekli arayan bir insan olmadım.
Hohoyyy 1000 kere aramış bin kere mesaj atmış. Cvp vernemiste 100 mesajdan 90 nı sövme sayma olurdu:)Akşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Gelince de yarına işimiz var.mı, diyor. Anladım, ben bu adama güvenmiyorum artık!
Öyle tabi. Kadın dediğinin süper güçleri olacakValla öyle ama, eşim kafası çok dağınık bir adamdır, bazen aklından geçen bir şeyi bana söyledi sanar ve konuştuk ya derkadın dediğin telefonda ne konuşuldu, kimle konuşuldu, eşin bir sonraki adımı ne olacak bilmeli ben direkt telepati yapıyorum, gözünden anlama yeteneği geliştirdim :)))
Mustafayı sima olarak görmedim ama isim olarak tanıyorum. Esim antrenörlük yapıyor. Hafta sonları maçları oluyor. Yarin görüşecekler zaten, gecenin köründe ne malzemesi aldi ya da koydu bilmiyorum. Malzeme dedigi top vs. Futbol antrenörlugü yapıyor köy takımında.Mustafa kim
Mustafa'nın ne tür malzemelere ihtiyacı var
Mustafa'ya neden kocanız malzeme alıp götürüyor gecenin su saati
Kafamda deli sorular
Sızde haklısınız cocuk olunca durumlar degısıyorÇocuktan sonra o sabrı tükettim ne yazik ki!
Diyalog nasıl?Bir aldatmaya rastlamadım. Geçen yıl okul takımıyla Antalya'ya gitti. Uzerinde 6 aya yakın bir zaman geçtikten sonra orada turist bir kadınla diyalogunu anlattı, yine konu olarak açmıstim. O gün bu gündür güvenemiyorum diyebiliriz. Hatta o konuyu biraz deşmek istediğimde, anlatmasam nerden haberin olacaktı acaba, diye üste çıkmaya çalıştı. Anlattıgına göre aralarında bir sey gecmemis ama ben inanmiyorum nedense.
Uff ne saçma dialoglar bunlar yaBir aldatmaya rastlamadım. Geçen yıl okul takımıyla Antalya'ya gitti. Uzerinde 6 aya yakın bir zaman geçtikten sonra orada turist bir kadınla diyalogunu anlattı, yine konu olarak açmıstim. O gün bu gündür güvenemiyorum diyebiliriz. Hatta o konuyu biraz deşmek istediğimde, anlatmasam nerden haberin olacaktı acaba, diye üste çıkmaya çalıştı. Anlattıgına göre aralarında bir sey gecmemis ama ben inanmiyorum nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?