• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam olsada eve gitsem.....

vee ben çıkar ...servise gidiyorum birazda orda oturiyim popom yamyassı olacak böyle giderse

iyi ki bekarım ve evde yemeğimi yapan bir annem var dedim yok kk yüzünden evlenemicem galiba ben:-)

iyi ki bekarım ve evde yemeğimi yapan bir annem var dedim yok kk yüzünden evlenemicem galiba ben:-)
Yok kuzum korkma bu kadar sen anlayışlı birini bulmaya çalış.Çünkü sorun evlilikte değil evlendiğin kişide oluyor.Kafa dengi birini buldunmu ortaklaşa yaparsınız.arada gider dışarda yersiniz.Mesele değil

Bugün bende çok sıkıldım yahu.. Memur olan arkadaşlar çok sanslı çook çıkış saatleriniz erkennn

her güzel şey gibi akşamda çabuk bitti,ne olurdu sanki yastığımızla gelip yarım saatta büroda kestirebilseydik:KK14::KK14::KK14:

aynen yataktan kalmak zulümdü bugün benim için :KK61:
eşime gözümü açar açmaz dedim ki üçlü aşk yaşıyorum ben.anlam veremedi dedim ki;yastık ve yatağıma şarkı derin duygular besliyorum pike ye karşıda boş değilim bizi ayırma .:KK16::KK16:iyi ama 7.10 geçiyor işe geç kaldın dedi kanter içinde yataktan fırladım:KK30::KK30:

"Bugünde ben hazırlayım o zaman kahvaltıyı" demesini umut ederek dün baya yorulmuşum, ayaklarım tutmuyor, gözlerimi de açamıyorum, ne yapsak ki acaba dedim, kafana göre takıl canın ne istiyorsa onu yap kahvaltıda ben yerim dedi :(((

"Bugünde ben hazırlayım o zaman kahvaltıyı" demesini umut ederek dün baya yorulmuşum, ayaklarım tutmuyor, gözlerimi de açamıyorum, ne yapsak ki acaba dedim, kafana göre takıl canın ne istiyorsa onu yap kahvaltıda ben yerim dedi :KK43:((
Hahahah ayy sabah sabah kendi kendime güldürdün beni ,kıyamam ya

sabahtan beri o kadar tepindim ofiste (iş yaptım) saat daha 10 :( günün yarısı bile değil,bu gün zor geçecek belli oldu :(

Back
X