Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haksızlık seni şikayet etcem mesai bitmeden çıkılmazvee ben çıkar ...servise gidiyorum birazda orda oturiyim popom yamyassı olacak böyle giderse
Yok kuzum korkma bu kadar sen anlayışlı birini bulmaya çalış.Çünkü sorun evlilikte değil evlendiğin kişide oluyor.Kafa dengi birini buldunmu ortaklaşa yaparsınız.arada gider dışarda yersiniz.Mesele değiliyi ki bekarım ve evde yemeğimi yapan bir annem var dedim yok kk yüzünden evlenemicem galiba ben![]()
eşime gözümü açar açmaz dedim ki üçlü aşk yaşıyorum ben.anlam veremedi dedim ki;yastık ve yatağıma şarkı derin duygular besliyorum pike ye karşıda boş değilim bizi ayırma .aynen yataktan kalmak zulümdü bugün benim için![]()
Hahahah ayy sabah sabah kendi kendime güldürdün beni ,kıyamam ya"Bugünde ben hazırlayım o zaman kahvaltıyı" demesini umut ederek dün baya yorulmuşum, ayaklarım tutmuyor, gözlerimi de açamıyorum, ne yapsak ki acaba dedim, kafana göre takıl canın ne istiyorsa onu yap kahvaltıda ben yerim dedi((
kesinlikle canımolsun en azından ne yapsam yiyen bir kocam var :) teselli edeyim kendimi