• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam olsada eve gitsem.....

sabahtan beri o kadar tepindim ofiste (iş yaptım) saat daha 10 :KK43: günün yarısı bile değil,bu gün zor geçecek belli oldu :KK43:
bende sabah sabah hırs yaptım dosya bitmeden kahvaltı yapmıycam diye.daha yeni kahvaltı yaptım,oda sorumlumuz hayret en erken sen acıktın, en son sen kahvaltı yaptın dedi.bilmiyorki hala REM uykusundayım da çaktırmıyorum ne yaptığımı biliyormuyum ben:KK51:

bende sabah sabah hırs yaptım dosya bitmeden kahvaltı yapmıycam diye.daha yeni kahvaltı yaptım,oda sorumlumuz hayret en erken sen acıktın, en son sen kahvaltı yaptın dedi.bilmiyorki hala REM uykusundayım da çaktırmıyorum ne yaptığımı biliyormuyum ben:KK51:

Ben de tüm sistemlerimle uykudayım şu anda :) sabah sürünerek uyanıyorum resmen :) çok da acıktım yemeğe de 2 saat var daha ve hünkarbeğendi varmış o bile ofsayt ay ben bugünden çok gıcık aldım :p :mad:

perşembeleri çok seviyorıum arkası cuma diye ama çarşambada güzel yeterki cumaya yakın olsun ay kafayımı sıyırıyorum nee .:KK53:

cumanın gelişi perşembeden,perşembeninki çarşambadan,çarşambanınki.. :KK70:

anladım ben hepimizin tatile ihtiyacı var :cool::rolleyes:
evet ya bu sene yıllık iznimi kullanamadım doğru dürüst sağlık nedenlerinden dolayı,sadece bi cumartesi kuşadasına gittik eşimle oda evlilik yıl dönümümüzdü diye ,toplu bi tatile çıkmamız gerekiyor:KK30:

Yok kuzum korkma bu kadar sen anlayışlı birini bulmaya çalış.Çünkü sorun evlilikte değil evlendiğin kişide oluyor.Kafa dengi birini buldunmu ortaklaşa yaparsınız.arada gider dışarda yersiniz.Mesele değil

teşekkür ederim canım, ama erkek arkadaşım denen öküzde anlayışın zerresi yok :KK43:

burda da böyle sorunlar görünce evlenemem diyorum olmadı değiştireyim bu adamı ben :rolleyes:

teşekkür ederim canım, ama erkek arkadaşım denen öküzde anlayışın zerresi yok :KK43:

burda da böyle sorunlar görünce evlenemem diyorum olmadı değiştireyim bu adamı ben :rolleyes:
senin öküzü evcilleştirmeye çalış bi süre baktın olmuyor diğer seçenekleride bi değerlendir derim:KK66:

öğle tatili zor ettik akşama kerim ben yemeğe gidiyorum nam nam ay yemekli smileyi, bulamadım

Ben de aynı durumdayım. "Akşam olsa da eve gitsem" modundayım hep.
Neyse ki son iki gün. Sonra hafta sonu.

Ben de aynı durumdayım. "Akşam olsa da eve gitsem" modundayım hep.
Neyse ki son iki gün. Sonra hafta sonu.
iki gün benim için dinlenmeden geçicek gibi cumartesi dayımın oğlunun düğününe gitcez ,ertesi gün de kayınvalidemle kim olduğunu bilmediğim birinin düğününe gitcez ,hiç sevmediğim durumlar.kış gelsede şu düğünlerden sünnetlerden kurtulsak:KK23::KK23:

Back
X