Akşam saat 7 de haber verilen akşam yemeği emrivakisi ..

Yapmak mesele değil kadının seni zorlaması ve bir saniye bile oturmana gicik olması.
Çok değişik bir tip.
Herkes bıkmış bundan.
Aynı evdeler mecburlar işte.

Oruç tutmayip iftara gelmek de değişik

Ben net reddederdim orucu ben tutuyorum minicik çocuk var hazırla ben geliyorum derdim. Sonra da kesin gitmezdim oruçtan başım ağrıyor diye bazen fenalık şart

Ben net reddederdim orucu ben tutuyorum minicik çocuk var hazırla ben geliyorum derdim. Sonra da kesin gitmezdim oruçtan başım ağrıyor diye bazen fenalık şart
Ahhh şimdiki aklım olsa inanın bende farklı davranırdım ama neyse insanlık bende kalsın diye diye düşüncesizlik çıtasını arşa çıkarttırdım

Orucluyken zaten halsizsin birde tutmayan o kadar insana yemek hazırlamak daha iskence.
Ben o durumda regle getirirdim

Haklısınız ama keşke o şekilde söylemeseydiniz. Yanlış uslüp doğru sözün cellatıdır diye bir söz var

Şimdi insanlar torunlarını haftada bir kere mi görecekler diyen tayfa gelecek
peki gelin kayınvalide ve kaynını haftanın 3 günü doyurmak cafe gibi çay getir götürünü yapmak zorunda mı? bende onlara bunu sorarım Tuğçe hanım

İnsanlar ne kadar düşüncesiz, bebeğiniz var ve haftada iki gün siz yemeğe mi geliyorlar?
Gelip görmek isteyen yemek vaktinin dışını seçsin. Hafta da bir o çağırsın yemeğe madem.
Siz de olmadık lafı edeceğinize bunu uygun bir dille kayınvalidenize söyleyebilirdiniz bu durumu.
Gerektiği yerde doğru tepki vermeyince böyle oluyor sonu.

Son olayda kayınvalide madem sizde kardeşin gelişine laf etmek yerine olanı olduğu kadarıyla koyup otursaydınız,habersiz olunca böyle oluyor deseydiniz. Kendinizi ekstra yormaya hiç gerek yok. Davetsiz, son anda gelen, bunu sürekli yapan ne bulursa onu yesin, beğenmiyorsa kendi bilir.

Haftada 2 gün evime gelen insanı misafirden saymam, dolayısıyla misafir gibi ağırlamam. Akşamın bi vakti emrivaki ile geliniyorsa benim evimin akışına uymak zorunda gelen kişi. Ne yemek varsa o çıkar, olduğu kadar, yemek yoksa sipariş verilir. En fazla ekstradan çay demlerim yani.

Sonuna kadar haklısınız ama üslubunuz yüzünden sonuna kadar haksızsınız.

sizi o kadar iyi anlıyorumki aynı şeyleri bende yaşadım. makarnada yapsan anlamıyorlar durumdan.birde aa sizdede sürekli makarna pişiyor sağlıksız besleniyorsunuz derdi kayınvalidem. gülermisin ağlarmısın yani. siz son dakika yemeğe geldiğiniz için mecburen ek yapıyorum diyemezdim tabi pişmanım. erkeklerde anlamıyor bu durumdan. çare uzağa taşınmak başka yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…