- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Yapmak mesele değil kadının seni zorlaması ve bir saniye bile oturmana gicik olması.Yani ben de gidip geldiğimde yaparım boş oturmam ama benimle görümcem ve eltim yapar hatta kv dem de yemeklere bakar bi kişiye yüklenmezler
Evet bence güzel olmuş bu durum belki rahatsızlığı artık anlarlar ama konu sahibinin eşi tuhaf bi adam çok saygısız eşine
Oruç tutmayip iftara gelmek de değişikBende daha beterleri var. Küçük bebeğimle ve oruçlu halimle temizlik yaparken eşimin annesi aramıştı akşam iftara hep beraber sana gelmek istiyoruz ne yemek yaptın diye. Oruç tutan tek kişinin ben olması dışında sorun yok tabioturup ağlamıştım hırsımdan bunlar nasıl insanlar diye.
Ben net reddederdim orucu ben tutuyorum minicik çocuk var hazırla ben geliyorum derdim. Sonra da kesin gitmezdim oruçtan başım ağrıyor diye bazen fenalık şartBende daha beterleri var. Küçük bebeğimle ve oruçlu halimle temizlik yaparken eşimin annesi aramıştı akşam iftara hep beraber sana gelmek istiyoruz ne yemek yaptın diye. Oruç tutan tek kişinin ben olması dışında sorun yok tabioturup ağlamıştım hırsımdan bunlar nasıl insanlar diye.
Hep yapıyorlar bunuOruç tutmayip iftara gelmek de değişik
Gerçekten konu sahibinin haftada 1 günden fazla kabul etmemesi lazımYapmak mesele değil kadının seni zorlaması ve bir saniye bile oturmana gicik olması.
Çok değişik bir tip.
Herkes bıkmış bundan.
Aynı evdeler mecburlar işte.
Ahhh şimdiki aklım olsa inanın bende farklı davranırdım ama neyse insanlık bende kalsın diye diye düşüncesizlik çıtasını arşa çıkarttırdımBen net reddederdim orucu ben tutuyorum minicik çocuk var hazırla ben geliyorum derdim. Sonra da kesin gitmezdim oruçtan başım ağrıyor diye bazen fenalık şart
Orucluyken zaten halsizsin birde tutmayan o kadar insana yemek hazırlamak daha iskence.Hep yapıyorlar bunusorun tutup tutmamalarıda değil eşimde tutmaz benim ama bu kadar düşüncesizlik fazla artık. Şükür bu davranışları tarihin tozlu sayfalarına gömdüm şimdi. Bir cinnet herşeyi çözdü ama kaç seneme mal oldu
Ben de merak ettim ne oldu acabane yaptın geldi mi eşin gece eve , B Baharyagmuru35
bütün erkekler böyle densiz olmak zorundamı , aileleri olunca beyinlerindeki kan kuruyor düşünemiyorlar bile ,
Hepimiz geçiyoruz o dönemlerden malesefAhhh şimdiki aklım olsa inanın bende farklı davranırdım ama neyse insanlık bende kalsın diye diye düşüncesizlik çıtasını arşa çıkarttırdım
Şimdi insanlar torunlarını haftada bir kere mi görecekler diyen tayfa gelecekGerçekten konu sahibinin haftada 1 günden fazla kabul etmemesi lazım
Parası varmı bakalım:)Her geldiklerinde dışarıdan söyleyin yemeği.
peki gelin kayınvalide ve kaynını haftanın 3 günü doyurmak cafe gibi çay getir götürünü yapmak zorunda mı? bende onlara bunu sorarım Tuğçe hanımŞimdi insanlar torunlarını haftada bir kere mi görecekler diyen tayfa gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?