- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Buraya kadar haklısın ama şu tepkiyi alan her çift tartışırdı. Eşinin tepkisini haklı bulmuyorum, neden bu kadar patladığını sorup seni sakinleştirebilir, çözüm üretebilirdi ama öyle erkek varsa da parmakla sayılır sanırım.esime yeter artık ya başlarım ananada kardeşine de sizle ki ugrascam ben yeter ya dedim çocukla ugrasiyorum eve geldi beş dk sonra kavga ettik sonra bırakıp gitti
geçenlerde benim adan bekar kardeşi sevgilisi ile buluşmaya gidince annem tek kaldı yemeğe çağıralım mı dedi.. beni işten alınca daha eve gitmemişim yemeğim yok. bende çağıramamam zaten yeme yok sana göre yapıcam bişeyler dedim. zaten aram limoni konuşmuyorum mecbur kalmadıkça kaynanamla. oda sen küssün diye hiç mi çağırmayalım yani eve dedi. bende yoo çok istiyorsan çağır sen yaparsın yemeği yersiniz ikiniz dedim. ben zaten akşam yemeği yemiyorum dedim. yada akşama kadar evde olan annen çok yalnız yiyemiyorsa o seni çağırsın git ye gel dedim. yemek yapamayacak ya köpürdü. neyse çağırmadım balık yaptım eşime de . tam yemeğin ortasında kaynanam geldi elinde bi kuru ekmek yiyerek. eee mecbur gel buyur yemek ye diyosun oda oturdu bi güzel yedi zaten. tavırlı olduğumu biliyor ona rağmen bişey yokmuş gibi davranıyor. kocamada dedim rahatlamışsındır çağırmasakta geldi zaten dedim. alt katta oturuyor zatenEvet bebeğim ile akşam 7 de sürekli en az haftada iki kez kayinvalidem ve kaynım bana geliyor çocuk erken uyuyo diye erken geliyolar hep yemeğe geliyolar kardeşim ben bıktım usandım artık ama ya bende insanım git dışarda ye gel öyle sev madem ben ikidebir uğraşmak zorunda mıyım..
Kayinavlidemin ayağı burkmus yuruyemiyormus evde tek başına yaşıyor neyse eltim bebeğide çocuğu yok o halde bilerek bırakıp gitmişler bana kaldı bende kalacak smdi bikac gin ben bakicam .. ben kimle ugrasicm acaba ev isleriylemi yemeklemi kaynanamlami çocukla mi .. neyse kayinvalidem gelecekti biliyordum şimdi bı de bekâr kaynım da çıktı o da gelecekmiş yeni öğrendim bu saatte yemege bende balık almistim ama yetmeyecekti başkada elimin altında birşey yoktu zaten çocuğu uyutmaya çalışıyordum çok sinirlendim esime yeter artık ya başlarım ananada kardeşine de sizle ki ugrascam ben yeter ya dedim çocukla ugrasiyorum eve geldi beş dk sonra kavga ettik sonra bırakıp gitti bende aradım mecburen gelecekler ya nerdesin diye biz üçümüz yemeğe geldik defol git deyip yüzüme kapattı .. umarım gelmezler .. çok moralim bozuk .. ben haksız mıyım ..?? Amaç bebek sevmekse gel sev bu ne anca yemek saati size yemeğe geliyoruz diyip 7 de haber vermek bıktım ama ben ya ..
Kavga edince zaten dedim bu saatten sonra asla yemek yapacaksam da yapmam dedim asla dokunmam
demekki hepsi aynı :)sizi o kadar iyi anlıyorumki aynı şeyleri bende yaşadım. makarnada yapsan anlamıyorlar durumdan.birde aa sizdede sürekli makarna pişiyor sağlıksız besleniyorsunuz derdi kayınvalidem. gülermisin ağlarmısın yani. siz son dakika yemeğe geldiğiniz için mecburen ek yapıyorum diyemezdim tabi pişmanım. erkeklerde anlamıyor bu durumdan. çare uzağa taşınmak başka yolu yok.
şaka gibiler. akşama kadar çalışan siz. kuru ekmek yiyen kv. nasıl insanlar bunlar ya. onun yemek hazırlayıp sizi çağırması lazımgeçenlerde benim adan bekar kardeşi sevgilisi ile buluşmaya gidince annem tek kaldı yemeğe çağıralım mı dedi.. beni işten alınca daha eve gitmemişim yemeğim yok. bende çağıramamam zaten yeme yok sana göre yapıcam bişeyler dedim. zaten aram limoni konuşmuyorum mecbur kalmadıkça kaynanamla. oda sen küssün diye hiç mi çağırmayalım yani eve dedi. bende yoo çok istiyorsan çağır sen yaparsın yemeği yersiniz ikiniz dedim. ben zaten akşam yemeği yemiyorum dedim. yada akşama kadar evde olan annen çok yalnız yiyemiyorsa o seni çağırsın git ye gel dedim. yemek yapamayacak ya köpürdü. neyse çağırmadım balık yaptım eşime de . tam yemeğin ortasında kaynanam geldi elinde bi kuru ekmek yiyerek. eee mecbur gel buyur yemek ye diyosun oda oturdu bi güzel yedi zaten. tavırlı olduğumu biliyor ona rağmen bişey yokmuş gibi davranıyor. kocamada dedim rahatlamışsındır çağırmasakta geldi zaten dedim. alt katta oturuyor zaten
Var Valla sabrimi zorlamasinlar acik acik derim gelmeyin diye. Normalde zaten sened ebir anca geliyorlar diyip baş üstüne diyodum, ne kadar bunalsam da. Bu yaz belimden rahatsiz olmama ragmen deniz kenarina tasindik diye bir hafta kizi geldi coluk cocuk, o gitti kendi ana babasini da alip kaynanamgil geldi. Basbaya acik acik tatil yapmaya size geldik dediler. Bildigin tedavim ertelendi bunlar yüzünden. Kinim sonsuz. Gelemezler bi daha yaz mevsimjnde benim evime
Ya eltim de sizin gibi mi düşünüyordur ki? Deniz kenarındalar her sene defalarca kendisi çağırır biz evde yokuz zaten gelin tatilinizi yapın diye. Biz de gideriz akşam yemeğini de yaparız, yeğenimize de bakarız birlikte de gezeriz. İnşallah arkamızdan böyle hissetmiyordur.
Eğer uzun zamanlı gidiyorsanız sıkılıyordurYa eltim de sizin gibi mi düşünüyordur ki? Deniz kenarındalar her sene defalarca kendisi çağırır biz evde yokuz zaten gelin tatilinizi yapın diye. Biz de gideriz akşam yemeğini de yaparız, yeğenimize de bakarız birlikte de gezeriz. İnşallah arkamızdan böyle hissetmiyordur.
evde yemeği olur yapar ama tekse yemez nasıl bi huysa . yaa beni yemeğe de çağırmasın gerek yok ben kendi işimi kendim görürüm. oraya gidince kendi evime çıkamıyorum ne iş bitiyor . ne anlatacakları bitiyor ne iğneleyici konuşması bitiyor. annemle ablamla çarşıya gitsem nerden haberi oluyor anlamıyorum ben yokken anneme nereye gittiniz gezmeye ne aldınız diyormuş .artık annem benle dalga geçiyor kv duyar sorup durur onuda mı çağırsak diyor. ben de çocuğum mu bu benim her yere götüreyim gerek yok dedim. istanbul dan ablam geldi yemeğe çağırdım ailemi onu da. neyse ablam gelirken süweter almış bana uzun çok hoşuma gitti kendinede almış babam falan da çok beğendi bana seninkinin rengi daha güzel falan dedi. eşimde beğendi . sonra kv geldi üstündekini yenimi aldın dedi bende evt dedim. şu kadar paraya falan. dediği şey herkesin içinde bişeye benzese bari o kadar para vermeye değmez buna dedi ablamın ailemin yanında :) ablamın ev içinde giydiği şeyi göstererek bu daha güzel dedi ablamda ben bunu alalı yıllar oluyor evde giyorum bunu ben dedi. bende ses etmedim eşim anne herkesin zevki farklı beğenmişler almışlar yorum yapma dedi. ablamda mutfakta duymadın mı kv de ni bişey demedin dedi. bende yoo duydum ne diyim anlamıyor zaten boşa yorulmaya gerek yok alıştım ben dedim.şaka gibiler. akşama kadar çalışan siz. kuru ekmek yiyen kv. nasıl insanlar bunlar ya. onun yemek hazırlayıp sizi çağırması lazım
Sizinki çekilecek çile değimiş kayınvalide terörünün dibievde yemeği olur yapar ama tekse yemez nasıl bi huysa . yaa beni yemeğe de çağırmasın gerek yok ben kendi işimi kendim görürüm. oraya gidince kendi evime çıkamıyorum ne iş bitiyor . ne anlatacakları bitiyor ne iğneleyici konuşması bitiyor. annemle ablamla çarşıya gitsem nerden haberi oluyor anlamıyorum ben yokken anneme nereye gittiniz gezmeye ne aldınız diyormuş .artık annem benle dalga geçiyor kv duyar sorup durur onuda mı çağırsak diyor. ben de çocuğum mu bu benim her yere götüreyim gerek yok dedim. istanbul dan ablam geldi yemeğe çağırdım ailemi onu da. neyse ablam gelirken süweter almış bana uzun çok hoşuma gitti kendinede almış babam falan da çok beğendi bana seninkinin rengi daha güzel falan dedi. eşimde beğendi . sonra kv geldi üstündekini yenimi aldın dedi bende evt dedim. şu kadar paraya falan. dediği şey herkesin içinde bişeye benzese bari o kadar para vermeye değmez buna dedi ablamın ailemin yanında :) ablamın ev içinde giydiği şeyi göstererek bu daha güzel dedi ablamda ben bunu alalı yıllar oluyor evde giyorum bunu ben dedi. bende ses etmedim eşim anne herkesin zevki farklı beğenmişler almışlar yorum yapma dedi. ablamda mutfakta duymadın mı kv de ni bişey demedin dedi. bende yoo duydum ne diyim anlamıyor zaten boşa yorulmaya gerek yok alıştım ben dedim.
eşime baksan bazen abartıyorum ben . çok küs durmak iyi değilmiş 3 günü geçince günahmış .tmm bende biliyorum onu ama gelde küsme . dedim muhattap olmayınca en azından kafam rahat. bende küs değilim muhatttap olmuyorum diyorum :) inanır mısın önceden yemeğe çaya gitsem 1 tane bile kirli bardak bırakmadan mutfağını falan toplar çayı yapar döker toplar öyle evime çıkardım . en son büyük kavga dan sonra muhattap olmamaya başladım yaa mecbura kaldıkça gittiğim evine köşede ki koltuğa oturuyorum hiç bişeye elimi sürmüyorum ne çay kur dök kaldır hiç birini yapmıyorum çayımı içince mutfağa kaldırmadan ben evime çıkıyorum işim var diyip gidiyorum. ders olsun ona neler yaptığımı anlasın evinde aslında. bide ilk geliniyim eşim diyor o kıymetini bekar kardeşlerim evlenince anlayacak.Sizinki çekilecek çile değimiş kayınvalide terörünün dibi
yaşamayan bilemez. belli ki kadını çıldırtmışlar bazılarıda hakediyor bu tepkiyi. bende aynı durumlrdan geçtim ek yemek olsun diye makarna yapıyorum sağlıksız şeyler yapıyorsun diyo. dışardan söylesek para gidiyor diyo. ee ben sana küçücük bebekle son dakika zeytinyağlılar mı yapayım buzluktan et mi çıkarayım. gayette misafirler yani. anlayışsız misafirTavrınız çok çirkin ya. Aniden gelen misafire yemek için kendini paralamanıza gerek yok ki. Balık yetmeyecekse kv gelince yanına birlikte ek bir şeyler yapardınız. Eşinize carlayacağınıza biraz daha samimi olsanız böyle sinir yaratmasanız. Kv misafir sayılmaz ki.
İyi yapıyorsunuz eli ayağı tutuyorsa biraz çalışsın zamanı bol kayınvalidenin çatacak yer arıyor hareket iyidireşime baksan bazen abartıyorum ben . çok küs durmak iyi değilmiş 3 günü geçince günahmış .tmm bende biliyorum onu ama gelde küsme . dedim muhattap olmayınca en azından kafam rahat. bende küs değilim muhatttap olmuyorum diyorum :) inanır mısın önceden yemeğe çaya gitsem 1 tane bile kirli bardak bırakmadan mutfağını falan toplar çayı yapar döker toplar öyle evime çıkardım . en son büyük kavga dan sonra muhattap olmamaya başladım yaa mecbura kaldıkça gittiğim evine köşede ki koltuğa oturuyorum hiç bişeye elimi sürmüyorum ne çay kur dök kaldır hiç birini yapmıyorum çayımı içince mutfağa kaldırmadan ben evime çıkıyorum işim var diyip gidiyorum. ders olsun ona neler yaptığımı anlasın evinde aslında. bide ilk geliniyim eşim diyor o kıymetini bekar kardeşlerim evlenince anlayacak.
yaşamayan bilemez. belli ki kadını çıldırtmışlar bazılarıda hakediyor bu tepkiyi. bende aynı durumlrdan geçtim ek yemek olsun diye makarna yapıyorum sağlıksız şeyler yapıyorsun diyo. dışardan söylesek para gidiyor diyo. ee ben sana küçücük bebekle son dakika zeytinyağlılar mı yapayım buzluktan et mi çıkarayım. gayette misafirler yani. anlayışsız misafir
beğenmedim çünkü ben evde şortla gezmek istiyorum bekar kaynımı kaınvalidemi haftada üç gün niye ağırlayayım size göre o kayınvalide akraba olabilir ben rahat edemem evimde haftada üç gün kendi kardeşimi de ağırlayyamam bazen mutfağı dayınık bırakmak isterim çayıımı yatarak içmek isterim bi de bebek var bu hayata bu kadınlar hizmet etmeye mi geliyor. Köle miyiz oğullarıyla evlendik diye . Torun bahane hizmet şahaneK KIR PAPATYASII neden beğenmedin? Mesela eşine başlatma anana kardeşine demek yerine, yemeğim yok lahmacun yaptır dese daha iyi olmaz mıydı? Eşi haklı olmuş bir anda konu shibinin üslubu yüzünden. Beğenmeme sebebini anlamadım
Ben başlatma anana kardeşine sülalene de derdim bu küfür değil ki bıkarak söylenmiş bir şey bıktırtmasın kimse kendinden o zamanK KIR PAPATYASII neden beğenmedin? Mesela eşine başlatma anana kardeşine demek yerine, yemeğim yok lahmacun yaptır dese daha iyi olmaz mıydı? Eşi haklı olmuş bir anda konu shibinin üslubu yüzünden. Beğenmeme sebebini anlamadım
beğenmedim çünkü ben evde şortla gezmek istiyorum bekar kaynımı kaınvalidemi haftada üç gün niye ağırlayayım size göre o kayınvalide akraba olabilir ben rahat edemem evimde haftada üç gün kendi kardeşimi de ağırlayyamam bazen mutfağı dayınık bırakmak isterim çayıımı yatarak içmek isterim bi de bebek var bu hayata bu kadınlar hizmet etmeye mi geliyor. Köle miyiz oğullarıyla evlendik diye . Torun bahane hizmet şahane
kadın konuşmasını bilmiyor yaa . nerde ne demesi gerekiyor dememesi gerekiyor.İyi yapıyorsunuz eli ayağı tutuyorsa biraz çalışsın zamanı bol kayınvalidenin çatacak yer arıyor hareket iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?