Akşam saat 7 de haber verilen akşam yemeği emrivakisi ..

O da kişiden kişiye değişiyor ondan beğenmedim zaten ben tahammül edemem evde rahat giyinen bi insanım kış yaz akşama kadar masabaşı işteyimm evimde kafa dinlemek isterim mesela çocuk varsa akşama kadar onla uğraş akşamda bunlarla ay valla yapamam. Ben bazen kendime tahammül edemiyorum ya bir de evleenirken bir alana üç bedava mıydı ne bu yani evimde ayağımı uzatacam kocamı öpücem belki sevdiğim dizi izliyeceğim

Konu sahibinin eşi sorunlu gerçekten . Evlerindeki kronik kavga sebebi misafir . Daha bu yaz adamın kuzenleri mi ne bir düğüne katılıp oradan da bunlara gelmeye kalktılar yatılı 3 gün . Kadın misafir ağırlayamayacağını 100 kez söyledi hala aynı olay . Ki yukarıda Kv misafir değil demişsiniz bence tamamen misafir . Bir evde kocam ben oğlum dışında gelen herkes misafir benim gözümde . Kendi ailem de gelse en iyi şekilde ağırlaya çalışıyorum. Ayrıca da kadın o gün evde temizlik yapamamıştır gece bebek uyumamıştır gündüz mız mızdır kadının kafası haftada 2 gün yemeğe Kv ağırlamayı kaldırmıyor olabilir . Bunları düşünmüyor musunuz

İşte ben kim gelirse gelsin evime en iyi şekilde ağırlamaya çalışmam. Evimi temizlemeye kasmam ikramlıklar için çabalamam. Ben gelene gelme de demem. Çok severim birilerinin gelmesini kimseye de misafir gibi davranmam. Geçen arkadaşım geldi. Sen çocuğu tut bari ütü yapayım dedim aldım ütü masasını açtım. Halam gelir o gelince çocuğu veririm yine evi toplar süpürge açarım. Dışarıdan kurabiye söyler kahvenin yanına koyarım çok kasmam.

Bu dediklerinizi düşünemiyorum.Benim de kayınvalidem geliyor yatıya. Bebek uyumadıysa gündüz kv ye verir yatarım mesela. Evde ne varsa onu çıkarırım. Ev pisse çekinmem. Yüzüme bir şey demez. Arkamdan istediği kadar pasaklı desin zerre umursamam elimden geleni budur. Akşam eşim rahatlatır bir akşam yemeği o hazırlar, bir akşam dışarıdan söyleriz, bir akşam makarna köfte salata.
Eşi sorunluymuş ilişkileri tuhafmış tabi onu bilemem ben konuya yorum yaptım. Eşi diyorsa ki anamı en iyi şekilde ağırlayacaksın orda işler değişir.

Ya ben anlamıyorum herkes bu kadar mükemmel mi acaba kır ? Ben mi birşeyleri beceremiyorum ? Dün gece oğlum saat 02:00 den sonra sürekli ağladı mesela en son 5 te bizim odaya getirdik ağla ağla uyudu ama sürekli yatakta döndü bizde rahat uyumadık şuan uykusuzum mesela . Öğleden çocuğa çorba öğleden sonra ta ara öğün ve akşama yemek yaptım . Akşam bulaşık makinası çalışacak 3 makina çamaşır yıkanıp asılacak ve yarın akşama yemek yapılacak . Çünkü yarın yerleri silip tozları almam buzdolabı temizleyip ütü yapmam lazım . Kocam sabah işe gitti akşam nöbetçi ve yarın akşam 18:00 de gelecek bu kadar saat bebeye tek başıma bakacağım . Enerjim bitiyor mesela bana da birileri gelmek istese istemem

Kuzen gelme hikayesini bilmiyorum hatırlamıyorum. O saçma olmuş. Hele ki emziriyor falansa ne alaka evde kaç kişi pandemi zamanı düğün sonra evlerine gelecek. Saçmalık.

Bu kadar zor gününüzde kv gelse rahatlamaz mıydınız gerçekten. Kv çocuğu oyalar siz de işlerinizi yapardınız.

Kuzen gelme hikayesini bilmiyorum hatırlamıyorum. O saçma olmuş. Hele ki emziriyor falansa ne alaka evde kaç kişi pandemi zamanı düğün sonra evlerine gelecek. Saçmalık.
İşte o zaman çocuk 5 aylık gibiydi ben olayı sonradan hatırladım şimdi yeniden dönüp okumadım ama

Lütfen yemek yapmadım deyin. Yaptıysanız ben de hırsımdan ağlarım valla şimdi.

Bu kadar zor gününüzde kv gelse rahatlamaz mıydınız gerçekten. Kv çocuğu oyalar siz de işlerinizi yapardınız.
kv niz nasıl bilmiyorum ama çocuk bakmaktan bi haber sürekli herşeye karışan, iş çıkaran, sizi dahada yoran bir insan olsaydı herşeye katlanır yinede gelmesin derdiniz emin olun. herkesin kv si aynı değil,yardımcı da değil

Tuğçe hanım cidden ben iki gündür çamaşır makinesini çalıştıracağım eve gidiyorum koştur koştur zaten sizin hele işiniz daha zor Allah yardımciniz olsun nasıl yetişiyorlar sunum bile yapıyorlar anlamıyorum. Hayatımın merkezine bu kadar insanları koyamam ki ben mesela zaten derdim tasam bana yetiyor Dilberay gibi başlarım zorundamıyammm zorundamıyamm

Bana Tuğçe hanım demen strese soktu

Ben yapamıyorum böyle yaaa benim Kv oğluma bakamıyor mesela . Şöyle anlatayım sana Kv ile sorunlar yaşadık bazı şeyleri görmezden geldim geldim en sonunda patladım. Bazı şeylerde araya eşimi koydum mesela . Şimdi herşeyi tek tek anlatmayayım da bir kaç örnek vereyim sana anla beni . Oğlum 2 aylıktı Kv şehir dışından geldi çocuğu ona verip gidio mutfakta yemek yapıyordum birşey sormak için odaya girdim ki çocuğu dudağından öperken yakalarım . Sonra bir gün Kv ile görüntülü konuşuyoruz çocuğun üzerinde yelek ve tulum var Kv diyor ki üzerini örtün üşüteceksiniz . Mesela nereden biliyorsun ev kaç derece de oradan konuşuyorsun ? 10 aylık çocuğa şalgam içirmeye çalıştı . Geçen sene eylülde Kv ile görümcemi dedikodumu yaparken yakaladım çocuğa yemek yedirmiyormuşum tiriliçe yedirmedim diye eleştirildim 9 aylıktı o zaman ve diş çıkarıyormuş hiç bir şey yemiyordu . Bu Eylülde gittiğimiz gün çok uykusuzduk gece yola çıktık 12 saat araba kullandık eşimle . Ben wc girdim eşim uyuyor Kv çocuğa bakıyordu o ara çocuk düşmüş dolabın köşesine başını çarptı morardı . Neyse hadi parka gidelim dedik sussun oğlan diye dedi ki siz oturun ben bakarım kalkmadım ki sırf çocuğu kıskanıyor olmayayım diye. Çocuk uzağa salıncaklara doğru gitti Kv peşinden . Orada kadınlar piknik yapıyor Kv onlarla konuşmaya başladı çocuk bir anda salıncaklara koştu başka çocuğun salıncağı benim oğlanın yüzüne çarptı burnu morardı yetişemedim yakalamaya . Kısacası Kv benim çocuğa bakamıyor bende artık ona güvenmiyorum . Bazı birikmiştiklerim de var o bakımdan ona sevgim hiç yok sadece eşimin annesi olduğu için saygı duyuyorum eşim vs herkeste bunu biliyor . O benim eve geldiği zaman da bırakayım uyuyayım yemeği ondan yardım isteyeyim vs hiç ona tenezzül etmiyorum . Zaten oda koltuğa oturup hiç kalmıyor önceden de öyleydi kendi evinde de temizlik yemek yapmaktan nefret ediyor ağzı ile söylüyor .

Ikinizin arasindaki iliskiyi siz daha iyi bilirsiniz. Ama cok can ciğer kuzu sarmasi degilseniz kimsenin evine kısa ziyaretler disinda keyfi, tatil yapma gibi sebeplerle gidilmemeli bence. Ben olsam sahsen tenezzul etmezdim. Haftaya eski yasadigimiz sehre gitmeyi planliyoruz mesela arkadaslari gormeye . Kalacak yer ayarlayalim otel dedim, esim de ısrar ederler bizde kal derler dedi. Kiz hamile hic gerek yok 2 gece degil mi bi otel ayarlayalim, kimseyi rahatsiz etmeyelim dedim. Imkan varsa en iyisi boyle bence

Ben de bayılmıyorum kv olaylarına ama bunlar saçmalık tabi. şimdi benimki de karışır şunu da yedirelim muhallebisine şeker koyalım. Yok anne doktor koyma dedi. Peki kızım. Diyaloglar böyle. Akşam eşime tekrar açıyor şeker koymadı ama muhallebisine doktor mu öyle demiş ne. Evet anne şeker yedirmiyoruz. Hmm tamam. Yani benimki de aşırı iyi niyetli sayılmaz ama öğrenmeye kısmen açık. giydirelim muhabbeti bizde de var. Üşümüyor anne üşüdüğü şöyle anlaşılıyor bak üşümüyor şu an. Doktor dedi kitaplarda okudum vs. Bak anne ben bu kadar kitap okudum. Böyle böyle susturuyorum. Ama yardım eder bana tabi.
Bu arada dudağından öpme meselesi bayağı kavgalık!

Senin kv benim kv olmamış iyi ki yoksa çekeceği vardı. Ben daha hiç karşısına gelmedim kv min ama böyle çocuğu öpecek bakacam diyip sonra bi yerlerini morartacak çok fena şeyler olurdu yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…