Akşam yemeğini annesinde yiyecekmiş beyefendi?

Ilk mesajda oruc vurgusu yapan sen , suclu olan biz. Sahi o kismi aciklamaya neden gerek duydun.

Offf gercekten arastirmaniz cok hosmus.
Bu arada insanlar degisemez,ben de aniden degisip bir psikopata donersem esim de beni istemesin. Adami ne olarak kabul edip evlendiysem aynen devamini beklerim elbette. Eski mesajlardan vurmaya calistiniz da olmadi maalesef.

Hatirlatmak farkli bisey, ama konu sahibinin ilk cümlesinde israrlarima ragmen diye baslamis. Dogru mu bu sizce?
Ben baski kurmaya yanlis dedim yine diyorum.
Bence de baski kurulmamali.

Ben konunun orasinda zaten degilim esas mevzu hamile esinin de yemegini dusunmesi bence.
Esinin tavri yanlış (soyleyis tarzi yanlis)baska yerde yemek yemesi degil.

Dini açıdan yorum yapmak yasakmış bilseydim boylelerine cevap vermezdim insanın eşinin iyiliğini istemesi suç oldu nedense anlam veremedim bende bı an ben bile gaza geldim :) napiyorum diye halbuki ki bı kaç kez dedim sen tut yeterki ne istersen pisiririm beş çeşit yaparim hatta dedim bu zorlama değil bence

bu eşinle senin arandaki bir mevzu.
asıl sorununla bir alakası yok.
konunun buraya çekilmesini doğru bulmuyorum açıkcası.
konu içeriği bu olsaydı tamamdı.
ama konu içinden konucuklar türetmek doğru değil.
meseleyi de çözmüşssün zaten.

Sonradan ekleme yaparsanız görmem bir yerlerden vurmam ben, direk söylerim. Siz vurulduğunuzu hissettiyseniz sizin sorununuz. Ayrıca konu sahibinin eşinin başta oruçlarını tutup tutmadığını nerden biliyoruz?
Neyse.

Eş benim eşim evlat benim evladım siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz sadece bir kaç kez tut demek zorlamaksa zorladim diyelim o zaman
boşver canım seni anlamayanlara kendini anlatmak için enerji harcama. ne güzel bir eş eşini düşünüyor dini vazifelerini yerine getirsin istiyor ne kötülük var bunda. rabbim herkeze dini tam maneviyatı düzgün insanlar nasip etsin.

Konuya gelirsek konu sahibi bu durumu cokta guzel kendine cevirebilirdi.

1- Annesine beraber gidilip yemek yenir.
2- Disarida yemek yenilmesi teklif edilir.(Annesini de davet ederek.)
3-Yemegi evde esiyle beraber yapabilir.
4-Bunlar ise yaramazsa o zaman baska sorunlar var. Konu sahibi davranislarinda farklilik gostermeli.

Edit: Dinde zorlama yoktur.
eşim de fırıncı havalar sıcak da değil ama israrlarima rağmen oruç tutmuyor

Son düzenleme:
Adam da kafa hakketen değişik.

Amaan boşver ya, çok sık yaptığı bişey değilse, sen de çok umursama. O akşamı seninle geçirmek istemiyorsa, sen de onun yolunu gözler durma. Bana da gelirken bi tabak getir deyiverseydin. Ya da başka gün yapasın mı yok, anne de ye gel dersin.

En azından haber vermesi bişey ama...bunu da yapmayan adamlar var.

Annesi yalnız mı? Sizi de alsaydı keşke ... eve geldiğinde yalnız çok sıkıldığınızı yemek yemek için onu beklediğinizi söyleyin. Ben de olsam kızardım, ben iş yerinde olurum mesaide olurum okey ama ben evdeyken tek başına gitmemeli yemeğe. Kayınvalide anaysa beni de çağırmalı.

+100000

mune cim aslında dine bağlayan diğer üyeler oldu. konu sahibi derdini anlattı millet nerelere çekti.

Nasıl diğer üyeler oldu yaa,kafanıza yakındır kişi anlarım da yorumları okumadınız heralde, yanmasın diye zorluyorum derse elbette tepki çeker konuyla alakası yoksa o detayları yazmasaydi ısrar ediyorum demeseydi mesela,ben tutmuyorum eşim de tutmuyo beni davet etmeden annesine yemeğe gideceğini söyledi de diyebilirdi, konunun özü neyse onu vurgulasaydı o zaman

mune cim aslında dine bağlayan diğer üyeler oldu. konu sahibi derdini anlattı millet nerelere çekti.
Okudum yorumları, elbirliğiyle diyelim zira oruç, namaz vb belirtilen konular dini yorumlara sebebiyet veriyor.

Konu sahibesi de yazdıklarına dikkat ederse sevinirim. Dini içerik yasaktır ve konu kapatılır.

merak ettim eşiniz gittimi o kahvaltıya tek

Evlen de gel diye ayar veren de diğer üyelerdi heralde

Hiçbir koca hiçbir kv hamile karısını gelinini ramazan günü davet etmemezlik yapmaz sorun yoksa, sorun yok diyo ama kv pazarda da evde de bir araya gelmek istemiyo belli ki fanatiklik yapacağınıza bunun nedenini sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…