- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.407
- 798
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Adam anasina kacinca da vay basima dememek lazim o zamanEş benim eşim evlat benim evladım siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz sadece bir kaç kez tut demek zorlamaksa zorladim diyelim o zaman
Kimseye sen yorum yapma diyemiyoruz maalesefYorum yapmazsanız sevinirim konuşmak için konuşmamak lazım sizin yorumlarinizda derdime çare değil de sinir bozmakdan başka birşey göremedim de ben bu birincisi ikincisine gelirsek bu yaptığım sirk değil dini bilginizi bu gözden geçirin orada mübalağa yapmış olabilirim ama demek istediğimi anlamadiginiz ortada bir daha anlatayım belki anlarsınız, insan hayat arkadaşının dini hükümlerini yerine getirmesini istiyor hepsi bu
Yo gayet sakindi kavgalı değiliz ki Tripoli olsunoncesinde bir tartisma falan mi oldu peki sertmi triplimi soyledi size bunu goruntude sorun yok bence de ama gelince konusursunuz ozaman niye beni cagirmadin diye
Annesine kaçtığını nereden çıkardınız acaba kavgalı değiliz küs değiliz ayrıca kavgalı bile olsak annelerimize kaçacak kadar küçük yaşta degilizAdam anasina kacinca da vay basima dememek lazim o zaman
Ondan bize ne bundan bize neOf ne uzattınız ya, dini konuya giren kız değil sizsiniz, tuttunuz konuyu dinde zorlamaya, oruç tutmaya tutmamaya getirdiniz, sizene ya? İstediğini zorlar istemediğini zorlamaz bizi niye bu ilgilendiriyor? Koca onun, hayat onun!
Kadının derdi farklı, biraz ordan yorum yapsanız? İlla kapatılacak konu!
Neyse akşamı bekleme, ara eşine sor neden beni çağırmadın bir sorun mu var falan de. Kendini yiyip bitirme, hamilesin bebeğe yazık, üzülmesin.
E kacmis iste adamAnnesine kaçtığını nereden çıkardınız acaba kavgalı değiliz küs değiliz ayrıca kavgalı bile olsak annelerimize kaçacak kadar küçük yaşta degiliz
Konu sahibi sen esini ara sor bakalim niye seni de davet etmemis? Veya ailesinde baska sorun mu varmisAnnesine kaçtığını nereden çıkardınız acaba kavgalı değiliz küs değiliz ayrıca kavgalı bile olsak annelerimize kaçacak kadar küçük yaşta degiliz
Valla ben esimi kabul ediyorum bana hatırlatınca. O da beni kabul ediyor ben hatirlatinca.
Iyi ki hatirlattin diyor mesela.
Bik bik yapmak tabirine hic girmiyorum her neyse.
Dogrularimiz farkli demek ki.
Sordum cnm sağol dini boyutlara getiren onlardi zaten arkadaşlarıyla oyun oynamaya gidecekmiş o yüzden bazen annesinden gider ama söylerdi annemden kahveye gidecem diye :) bende neler düşündüm boş yere kızdım o kadarOf ne uzattınız ya, dini konuya giren kız değil sizsiniz, tuttunuz konuyu dinde zorlamaya, oruç tutmaya tutmamaya getirdiniz, sizene ya? İstediğini zorlar istemediğini zorlamaz bizi niye bu ilgilendiriyor? Koca onun, hayat onun!
Kadının derdi farklı, biraz ordan yorum yapsanız? İlla kapatılacak konu!
Neyse akşamı bekleme, ara eşine sor neden beni çağırmadın bir sorun mu var falan de. Kendini yiyip bitirme, hamilesin bebeğe yazık, üzülmesin.
Eş benim eşim evlat benim evladım siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz sadece bir kaç kez tut demek zorlamaksa zorladim diyelim o zaman
Evet konu oruç tutmak için zorlaması değil, konu annesine gidip konu sahibine başının çaresine bak demesi? Anlamak çok zor olmasa gerek, hadi diyelim başta öyle yazdı sonraki mesajlarda da gayet anlatmış konunun ne olduğunu ama illa bir yerlere çekilecek? Neden? Ne gerek var. Sizin çoçuğunuz, inançsız olsanız atıyorum imam Hatipe gitse ne yapacaksınız? Geçenlerde bir yerde yazmışsınız " eşim birden sakal bıraksa, dine tam girse asla kabul etmem" diye. Böyle bir şey vardı tam hatırlamıyorum, şimdi gelmiş konu sahibine baskı yapmayın diyorsunuz. E sizin yaptığınız ne oluyor, insanlar değişebilir değil mi?Ondan bize ne bundan bize ne
Koca onun ister zorlasin ister zorlamasin madem oyle neden konu acmis? Biz agzimiz acip bir sey diyemeyeceksek? İlk mesajda zaten hersey acik,biz mi suclu olduk simdi?
İşte bu kadar basit, gereksiz yere canınızı sıkmaya değmez, konuşmak her şeyin ilacı. bence konunuzu da kapattırın yoksa sinirleriniz yıpranır, yazık hamilesiniz.Sordum cnm sağol dini boyutlara getiren onlardi zaten arkadaşlarıyla oyun oynamaya gidecekmiş o yüzden bazen annesinden gider ama söylerdi annemden kahveye gidecem diye :) bende neler düşündüm boş yere kızdım o kadar
aslında tahmin edilebilir bir sebebi varmış.Sordum cnm sağol dini boyutlara getiren onlardi zaten arkadaşlarıyla oyun oynamaya gidecekmiş o yüzden bazen annesinden gider ama söylerdi annemden kahveye gidecem diye :) bende neler düşündüm boş yere kızdım o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?