Akşam yemeğini annesinde yiyecekmiş beyefendi?

Kimseye sen yorum yapma diyemiyoruz maalesef
İyi gunler
Mune

Of ne uzattınız ya, dini konuya giren kız değil sizsiniz, tuttunuz konuyu dinde zorlamaya, oruç tutmaya tutmamaya getirdiniz, sizene ya? İstediğini zorlar istemediğini zorlamaz bizi niye bu ilgilendiriyor? Koca onun, hayat onun!
Kadının derdi farklı, biraz ordan yorum yapsanız? İlla kapatılacak konu!
Neyse akşamı bekleme, ara eşine sor neden beni çağırmadın bir sorun mu var falan de. Kendini yiyip bitirme, hamilesin bebeğe yazık, üzülmesin.

Ondan bize ne bundan bize ne
Koca onun ister zorlasin ister zorlamasin madem oyle neden konu acmis? Biz agzimiz acip bir sey diyemeyeceksek? İlk mesajda zaten hersey acik,biz mi suclu olduk simdi?

Annesine kaçtığını nereden çıkardınız acaba kavgalı değiliz küs değiliz ayrıca kavgalı bile olsak annelerimize kaçacak kadar küçük yaşta degiliz
Konu sahibi sen esini ara sor bakalim niye seni de davet etmemis? Veya ailesinde baska sorun mu varmis

yaw ne var oruc tut dediyse nesi kotu bunun? ama kucuk cocuk degilki, kaldiki onlara bile zorla bise yaptirilmiyor. koskoca adam gunahi sevabi boynuna..annesinde yiyorsa bence sorun etme bu kadar. heleki her gun ayni sey olmuyorsa. anne eli bambaskadir.

tek başınıza yemek yiyemiyormusunuz?
incileriniz mi dökülüyor anlamadım ki
adam kendine göre yap yemeği çok yapma ben annemde yiyip gelicem demiş ne var bunda..
birde merak ettim ben annesinde ne yese anlarım demişsiniz koku testi falan mı yapıyorsunuz?

Valla ben esimi kabul ediyorum bana hatırlatınca. O da beni kabul ediyor ben hatirlatinca.
Iyi ki hatirlattin diyor mesela.
Bik bik yapmak tabirine hic girmiyorum her neyse.

Dogrularimiz farkli demek ki.

Hatirlatmak farkli bisey, ama konu sahibinin ilk cümlesinde israrlarima ragmen diye baslamis. Dogru mu bu sizce?

Sordum cnm sağol dini boyutlara getiren onlardi zaten arkadaşlarıyla oyun oynamaya gidecekmiş o yüzden bazen annesinden gider ama söylerdi annemden kahveye gidecem diye :) bende neler düşündüm boş yere kızdım o kadar

Ondan bize ne bundan bize ne
Koca onun ister zorlasin ister zorlamasin madem oyle neden konu acmis? Biz agzimiz acip bir sey diyemeyeceksek? İlk mesajda zaten hersey acik,biz mi suclu olduk simdi?
Evet konu oruç tutmak için zorlaması değil, konu annesine gidip konu sahibine başının çaresine bak demesi? Anlamak çok zor olmasa gerek, hadi diyelim başta öyle yazdı sonraki mesajlarda da gayet anlatmış konunun ne olduğunu ama illa bir yerlere çekilecek? Neden? Ne gerek var. Sizin çoçuğunuz, inançsız olsanız atıyorum imam Hatipe gitse ne yapacaksınız? Geçenlerde bir yerde yazmışsınız " eşim birden sakal bıraksa, dine tam girse asla kabul etmem" diye. Böyle bir şey vardı tam hatırlamıyorum, şimdi gelmiş konu sahibine baskı yapmayın diyorsunuz. E sizin yaptığınız ne oluyor, insanlar değişebilir değil mi?
Ben eşimin sigara içmesini istemediğim için gayette baskı yapabilirim ya da istemediğim bir tarza büründüğünde de! İnsan başını yastığa koyduğu eşine her şeyi diyebilecek cesareti de gösterebilmeli. Bunun adı baskı olmuyor, istek rica oluyor. Baskı olsaydı o adam yalan söylerdi oruç tutuyorum diye ya da başka yollara girerdi. !
Neyse gereksiz uzattım ne de olsa anlamayacaksınız.
Rica ederim alıntılamayın.

İşte bu kadar basit, gereksiz yere canınızı sıkmaya değmez, konuşmak her şeyin ilacı. bence konunuzu da kapattırın yoksa sinirleriniz yıpranır, yazık hamilesiniz.

annesinde yemesi sorun değilde sana hayatım akşam annemlerde yiyelimmi deseydi sende gitmek istemezsen ozaman ben gideyim deseydi sorun olmazdı

aslında tahmin edilebilir bir sebebi varmış.
arada sırada yaptığına göre dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…