Akşam yemeğini annesinde yiyecekmiş beyefendi?

Evet cidden suclu biz olduk. Sanki biz sorduk orucu bilmemneyi.

İkinizinde yaptığı diğer konulara olan yorumlara baktım maalesef düşünceleriniz hep negatif yani bana özel birşey değilmiş ne zevk alıyorsunuz anlayamadım hiç yapıcı yorumlariniz yok maalesef o yüzden kusura bakmayın size kendimi boşuna açıklamaya çalışmış bulundum bir daha olmaz

konu sahibi eşim oruç tutmuyor ne yapayım diye sorduda benmi yanlış anladım acaba. kadının derdi eşinin kendini umursamaması ben annemdeyim sende ne yersen ye demesi. bi incelik yapıpta eşinide davet etmemesi.

Aklima sonradan geldi
Konu oruc degilmis ya, neyse madem. Benim mesajlarimda sekille alakali bir kismi one surmussunuz. Bu konu ile ayni sey degil,keske ayni olsa. O zaman mantikli olurdu yaklasiminiz. Ayrica ortaya size neeee diye seslenmek pek hos bir davranis degil. Burada acilmis bir konu var herkes fikrini yazar. Ama sana neeeee ona neeee demek kimseye yardimci olmaz.

13 bin mesajima baktin mi gercekten. Neyse bi sey demiyorum. Yapici olmayan ben goz ardi ederek uzayayim konudan.

konu sahibi eşim oruç tutmuyor ne yapayım diye sorduda benmi yanlış anladım acaba. kadının derdi eşinin kendini umursamaması ben annemdeyim sende ne yersen ye demesi. bi incelik yapıpta eşinide davet etmemesi.

Bende diyorum ki o zaman ısrarını falan katmasaydı araya, ramazan ayında elbette bu tepki çekecek bir detay kk da defalarca oldu bu buna mahal vermeye gerek var mı

Bir kv bir koca arada sorun yoksa,konu sahibi sorun yok diyo, neden davet etmesin kadın hamile esas konu bence bu

Kiriliyor insan ama benim kaynanamda sık sık esimi cagirir.anne sonucta evladini ozluyo.ama tabi biz yine esimize kiriliyoruz

1.eşiniz anneme gidelim dediğinde problem çıkarıyorsunuz. 2. İş yeri ile kv evi yakınsa sevdiği bir yemek vardır hadi yiyim gelim dedi , seni yormak istemedi gel demedi. 3. Keyfi gitmiştir olamaz mı ? Sık olmuyorsa kafa takılacak kavga çıkaracak durum yok. Bende gelmek isterdim niye beni çağırmadın diye sor

Eşinin yaptığına mı kızsam bu hareketi normal bulanlara mı şaşsam bilemedim. Öncelikle bu yaptığı şey tam bir odunluk. Çok kaba çok kırıcı çok yok sayan bir hareket. Hadi o annesine gidecek. Annesi de seni aramazsa iki kere çok kaba kırıcı ve yok sayan bir hareket olacak. Ne var bundacılara hiç aldırma çünkü bu çok kaba bir hareket. Şöyle birşey yapmanı öneririm. Eşini en iyi sen tanırsın. Kendimden örnek vereyim. Eşim böyle birşey yapmaz. Yapıyorsa birşeye çok kızmış veya kırılmıştır. Geldiğinde bu hareketin sebebini sorar sebep üzerinde konuşurum. Yani eşin ya bilerek yada arkemeden yapmıştır. Bilerek yaptıysa neden yapığını sen bilip ona göre bir mahkeme salonu kuracaksın evde. Bilmeden yaptıysa da anlatacaksın bu işin yolunu yordamını. Ama hala bunu normal gören üyeler konusunda aynı derecede şaşkınım. Burası newjersey forumu alan olsa neyse. Hepimiz istanbul çorum yozgat konyada falan yaşıyoruz sonuçta ?

kayınvalidenizle probleminiz mi var acaba veya hamilesiniz sıcakta yorulmayın diyedir belki.bırakın yesin annesi biz evlatlarımızı nasıl dörtgözle bekliyorsak oda bekler sevinir.

Merak ettim nasıl çağırıyor. Sen gel diye belirtiyormu özellikle
Onu ariyo gel diye.veya gorumcem ariyo esimi annem yemege gelsin diyo.ikizlerim var bbenim yaramaz.belki onlar rahatsiz ediyordur.tabi bu benim kirilmama engel olmuyo.ama yinede ne olursa olsun oglu diyorum boyle

Yarın akşamda sen aynısını yap bence ne demek ben annemde yiyeceğim sen necisin acaba?
Hayır kv de oğlunu tek başına çağırabiliyor

Onu ariyo gel diye.veya gorumcem ariyo esimi annem yemege gelsin diyo.ikizlerim var bbenim yaramaz.belki onlar rahatsiz ediyordur.tabi bu benim kirilmama engel olmuyo.ama yinede ne olursa olsun oglu diyorum boyle
Nekadar rahatsız edici bir durum haklısınız kırılmakta. eşinizin de aslında bu durumda belirtmesi gerekir evli olduğunu, tepkisini belli etse keşke

bu mesajı okuyana kadar size hak veriyordum. din adamları dinde zorlama yoktur diye bas bas bağırıyor. hem hani İslam hoşgörü diniydi bu baskı niye öyleyse? insanları zorlamayın hele hele doğmamış çocuğunuza yapacağınız baskıları lütfen daha şimdiden düşünmeyin.

Kesinlikle rahatsiz edici ama yine annesidir ozluyo diye avutuyorum kendimi
aranıZda küslük varsa ona bişey diyemem , gitsin görsün annesini ben gitmek istemem. Arada normal kv gelin problemi vardır küslük yoktur bu durumda oğlu yalnızmış gibi davranması yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…