- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Evet cidden suclu biz olduk. Sanki biz sorduk orucu bilmemneyi.
İkinizinde yaptığı diğer konulara olan yorumlara baktım maalesef düşünceleriniz hep negatif yani bana özel birşey değilmiş ne zevk alıyorsunuz anlayamadım hiç yapıcı yorumlariniz yok maalesef o yüzden kusura bakmayın size kendimi boşuna açıklamaya çalışmış bulundum bir daha olmazKonuya gelirsek konu sahibi bu durumu cokta guzel kendine cevirebilirdi.
1- Annesine beraber gidilip yemek yenir.
2- Disarida yemek yenilmesi teklif edilir.(Annesini de davet ederek.)
3-Yemegi evde esiyle beraber yapabilir.
4-Bunlar ise yaramazsa o zaman baska sorunlar var. Konu sahibi davranislarinda farklilik gostermeli.
Edit: Dinde zorlama yoktur.
konu sahibi eşim oruç tutmuyor ne yapayım diye sorduda benmi yanlış anladım acaba. kadının derdi eşinin kendini umursamaması ben annemdeyim sende ne yersen ye demesi. bi incelik yapıpta eşinide davet etmemesi.Nasıl diğer üyeler oldu yaa,kafanıza yakındır kişi anlarım da yorumları okumadınız heralde, yanmasın diye zorluyorum derse elbette tepki çeker konuyla alakası yoksa o detayları yazmasaydi ısrar ediyorum demeseydi mesela,ben tutmuyorum eşim de tutmuyo beni davet etmeden annesine yemeğe gideceğini söyledi de diyebilirdi, konunun özü neyse onu vurgulasaydı o zaman
Ben kaynanama birşey demiyorum farkındaysan her neyse bekarken kolay geliyor evlende gel canım sen hadi
Aklima sonradan geldiSonradan ekleme yaparsanız görmembir yerlerden vurmam ben, direk söylerim. Siz vurulduğunuzu hissettiyseniz sizin sorununuz. Ayrıca konu sahibinin eşinin başta oruçlarını tutup tutmadığını nerden biliyoruz?
Neyse.
İkinizinde yaptığı diğer konulara olan yorumlara baktım maalesef düşünceleriniz hep negatif yani bana özel birşey değilmiş ne zevk alıyorsunuz anlayamadım hiç yapıcı yorumlariniz yok maalesef o yüzden kusura bakmayın size kendimi boşuna açıklamaya çalışmış bulundum bir daha olmaz
konu sahibi eşim oruç tutmuyor ne yapayım diye sorduda benmi yanlış anladım acaba. kadının derdi eşinin kendini umursamaması ben annemdeyim sende ne yersen ye demesi. bi incelik yapıpta eşinide davet etmemesi.
Merak ettim nasıl çağırıyor. Sen gel diye belirtiyormu özellikleKiriliyor insan ama benim kaynanamda sık sık esimi cagirir.anne sonucta evladini ozluyo.ama tabi biz yine esimize kiriliyoruz
Onu ariyo gel diye.veya gorumcem ariyo esimi annem yemege gelsin diyo.ikizlerim var bbenim yaramaz.belki onlar rahatsiz ediyordur.tabi bu benim kirilmama engel olmuyo.ama yinede ne olursa olsun oglu diyorum boyleMerak ettim nasıl çağırıyor. Sen gel diye belirtiyormu özellikle
Onu ariyo gel diye.veya gorumcem ariyo esimi annem yemege gelsin diyo.ikizlerim var bbenim yaramaz.belki onlar rahatsiz ediyordur.tabi bu benim kirilmama engel olmuyo.ama yinede ne olursa olsun oglu diyorum boyle
Yarın akşamda sen aynısını yap bence ne demek ben annemde yiyeceğim sen necisin acaba?Kızlar hamileyim bunun dolayısıyla oruç tutmuyorum eşim de fırıncı havalar sıcak da değil ama israrlarima rağmen oruç tutmuyor her neyse biraz önce aradı annesinde yemek yiyecekmiş ne yediginin önemi yok büyük ihtimalle eşim yapacak yemeği emin değilim ama sen ye ben annemde yiyeceğim ne demek ben neyim burda nasıl tepki vermeliyim akşam gelince zaten suratimdan anlar ama çok sinirlendim ben annemde yiyeceğim sen yemeği kendine göre yap konuşursam ağır konusucam neyse ya sabır
Nekadar rahatsız edici bir durum haklısınız kırılmakta. eşinizin de aslında bu durumda belirtmesi gerekir evli olduğunu, tepkisini belli etse keşkeOnu ariyo gel diye.veya gorumcem ariyo esimi annem yemege gelsin diyo.ikizlerim var bbenim yaramaz.belki onlar rahatsiz ediyordur.tabi bu benim kirilmama engel olmuyo.ama yinede ne olursa olsun oglu diyorum boyle
Kesinlikle rahatsiz edici ama yine annesidir ozluyo diye avutuyorum kendimiNekadar rahatsız edici bir durum haklısınız kırılmakta. eşinizin de aslında bu durumda belirtmesi gerekir evli olduğunu, tepkisini belli etse keşke
bu mesajı okuyana kadar size hak veriyordum. din adamları dinde zorlama yoktur diye bas bas bağırıyor. hem hani İslam hoşgörü diniydi bu baskı niye öyleyse? insanları zorlamayın hele hele doğmamış çocuğunuza yapacağınız baskıları lütfen daha şimdiden düşünmeyin.Neden zorluyorum acaba insanın eşinin sevaba girmesini istemesi suç mu sizin gözünüzde anlayamıyorum evladımda olsa zorlarim namaza da zorlarim kusura bakmayın esiminde evladininda gözünün önünde ateşe atılmasını istemeyen herkes bunu yapar ....
Onlar rahatsiz oluyo bizde gitmiyoruz.onun yerine parka gidiyoruz alisverise gidiyoruz ama oraya gitmiyoruz 4 yildir evli oldugum icin alstm tabiSen haklısın
Yaramazsa yaramaz babanın evinden getirmedin ya
aranıZda küslük varsa ona bişey diyemem , gitsin görsün annesini ben gitmek istemem. Arada normal kv gelin problemi vardır küslük yoktur bu durumda oğlu yalnızmış gibi davranması yanlışKesinlikle rahatsiz edici ama yine annesidir ozluyo diye avutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?