- 17 Ocak 2016
- 185
- 170
- 53
- Konu Sahibi puccakanka
-
Çok geçmiş olsun canım benim de çocuklarım geçirdiler bizde bayağı zorlandik ama geçti çok şükür inşaallah seninkilerde çabucak biterKızım oğluma nazaran çok abartılı geçiriyo su çiçeğini yaa bugün dahada çoğalmış.halsiz iştahsız umarım atlatıcaz..en çok yüzüne üzülüyo abimin yüzünde çımmamıştı bende neden çıktı diye üzülüyo.geçmez zannediyo ama geçicektir eminim..
Eki Görüntüle 1765423 Eki Görüntüle 1765429
İşte akşam komple krem çalmak için soymuştum.
Dahada çoğalmış.ve hemen hemen hepsi patlamış yaa..hadi küçükler geçerde acaba baya büyük su çiçekleride çıkmış ve patlamış acaba onlarda geçermi.yoksa iz kalırmı
Gecmis olsun canim, esin doktora goturse olmaz mi?Arkadaşlar çok kötüyüm ben sabahtır iyiydim ama akşama doğru karnımın sol alt kısmında keskin bi ağrı sancı başladı sebebini anlayamadım nefes alamıyorum şuan daha sıklaştı.yatınca geçiyo gibi ama ayakta işlerimi yaparken bıçak saplanıyo gibi canımı yakıyo..yarına geçmesse dra çıkmam lazım ama eşim işte olucak 5te gelicek çok korkuyorum kimsede yokki çocuklarımla nasıl giderim bu havada bu ağrıyla..dua edermisiniz şifa niyetine çok ihtiyacım var cidden
akşam 5te yemek yedim.ve sabah erken kalktığımdan olsa gerek uzandığım yerdeuyuyakalmışım.bi uyandım 2saat geçmiş ayağa kalkınca saplandı sancı.o saatten beride geçmedi.şimdide uyuyamıyorum acıdan.nefes aldıkça artıyo
Bu gece geçermiki,ALLAH ım yardım et.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinArkadaşlar çok kötüyüm ben sabahtır iyiydim ama akşama doğru karnımın sol alt kısmında keskin bi ağrı sancı başladı sebebini anlayamadım nefes alamıyorum şuan daha sıklaştı.yatınca geçiyo gibi ama ayakta işlerimi yaparken bıçak saplanıyo gibi canımı yakıyo..yarına geçmesse dra çıkmam lazım ama eşim işte olucak 5te gelicek çok korkuyorum kimsede yokki çocuklarımla nasıl giderim bu havada bu ağrıyla..dua edermisiniz şifa niyetine çok ihtiyacım var cidden
akşam 5te yemek yedim.ve sabah erken kalktığımdan olsa gerek uzandığım yerdeuyuyakalmışım.bi uyandım 2saat geçmiş ayağa kalkınca saplandı sancı.o saatten beride geçmedi.şimdide uyuyamıyorum acıdan.nefes aldıkça artıyo
cOok gecmis olsun canim nasilsin simdi ???Arkadaşlar çok kötüyüm ben sabahtır iyiydim ama akşama doğru karnımın sol alt kısmında keskin bi ağrı sancı başladı sebebini anlayamadım nefes alamıyorum şuan daha sıklaştı.yatınca geçiyo gibi ama ayakta işlerimi yaparken bıçak saplanıyo gibi canımı yakıyo..yarına geçmesse dra çıkmam lazım ama eşim işte olucak 5te gelicek çok korkuyorum kimsede yokki çocuklarımla nasıl giderim bu havada bu ağrıyla..dua edermisiniz şifa niyetine çok ihtiyacım var cidden
Tebrikler cnm hedefini bu kadar yüksek tutma motiven kötü etkilenir kademe kademe hedef belirlesen mesela önce 70 sonra 60 sonrada 55 ben öyle yapmıştım gerçekten iyi oluyoCanim tekrar geçmiş olsun ne kadar suruyo bu çocuk hastalıkları bilmiyorum ama İns çabuk geçer. Kendiliğinden patladiysa iz fln kalmaz merak etme.
Benden 700 gr gitmiş toplam. 5 gunde..
Boy 160
Kilo başlangıç 78
Şimdiki kilo 77.3
Hedef ohoooo ooooo coookkk var daha. 55 olmak istiyorum
hoşgeldin cnm bol iradeler :))Selam kızlar bende 15-17 arası yiyorum bu ara fazla kaçamak yaptım dün tekrar başladım
Topiğinize katılmak istiyorum arada
Bence çok güzel bi başlangıç olur ama akşam yemeden dayanabilicekmisin.bence karışımı gece yatmadan önce ye ben öyle yapoyorum.akşamda hafif bi öğün yapsan yada yoğurt elma yiyebilirsinSelam kızlar bende katilmak istiyorum araniza yanlız en kilolu benim herhalde aranızda malesef 86 kiloyum ve artık tak etti zayıflamak istiyorum
Ben akşam yemeğinde yoğurt pul biber limon karışımı yapmayı düşünüyorum inşaallah bu sefer olucak
Gerek kalmadı çok şükür iyiyim bugün geçti teşekkür ederim :)Gecmis olsun canim, esin doktora goturse olmaz mi?
evet cnm bu dönemde böyle olması çok normal kafana takma regl bitiminde 2 3gün sonra asıl kiloya iniyo vücutKuzlar bu hafta ben 56.4 geldim baslangic kilomdan 100 gram fazla anlamadimki nerde hata yapiyorum? Buarada reglim bundan dolayi hic kilo gitmemis olabilir mi?
Sağol cnm..Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
İyiyim cnm çok şükür Sağol..sende durumlar nasıl umarım iyi gidiyodur herşey :))Cooook ge
cOok gecmis olsun canim nasilsin simdi ???
Dayanmaya çalışacağım canım yoğurt tok tutuyorya ona güveniyorum birazTebrikler cnm hedefini bu kadar yüksek tutma motiven kötü etkilenir kademe kademe hedef belirlesen mesela önce 70 sonra 60 sonrada 55 ben öyle yapmıştım gerçekten iyi oluyo
hoşgeldin cnm bol iradeler :))
Bence çok güzel bi başlangıç olur ama akşam yemeden dayanabilicekmisin.bence karışımı gece yatmadan önce ye ben öyle yapoyorum.akşamda hafif bi öğün yapsan yada yoğurt elma yiyebilirsin
Gerek kalmadı çok şükür iyiyim bugün geçti teşekkür ederim :)
evet cnm bu dönemde böyle olması çok normal kafana takma regl bitiminde 2 3gün sonra asıl kiloya iniyo vücut
Sağol cnm..
İyiyim cnm çok şükür Sağol..sende durumlar nasıl umarım iyi gidiyodur herşey :))
Canim bence kolay giden kilolarr gitti bundan sonra sporda yapman gerekiyordur belki.. Ben sirfbu yuzden sporla baslamadim bir kac kilo verip oyle baslarim diye.. Benim icinde iyi olmadi bu hafta.. Cuma gunu cok hafif gecirdim ona ragmen gecen haftaya gore almis gozukuyorum dedigin gibi belki regl olmanin etkisidir. Bugunde sabah ekmek yapmistim ondan yedim aksam pizza mizza goturdum. Sonum hayir ola.. Ins. Bu hafta dengelerim.. Yarin tum gun corba yemeyi dusunuyorum ama is yerine nasil gotururum bilmiyorum.Hepiniz sağolun ALLAH razı olsun..bugün iyiydim şükür..
Dün patlıcak sandım okadar deştilerki içimi uykuya dalamadım acıdan ağladım duramadım karnımın üstüne yattım biraz geçer gibi olunca hemen uyudum Sağıma dönüp..
İlaç almadım dün gece ağlayarak uyudum resmen yatakta çığlık atıp durdum uyuyana kadar.
Ama sabah herşey yolundaydı kalktım korkarak ama bişey olmadı umarım olmaz bidahada..
Bugün tüm gün odaları değiştirmekle uğraştık eşimle.yemek yemeğe fırsatım olmadı akşam aslında yemiycektimde dayanamadım 7de oturduk yedik çocuklarla.eşimde ablasına gitmişti.neyse bakalım bu hafta iyi geçmedi hiç yerimde sayıyodum ama dün artı çıktım .
Başlangıç 56.7
Geçen hafta 54.7
Bu hafta 55.4
Gelen +700
Hedef 53 Ama neden bu kadar zorluyo bu bünye yaa neden inemiyorum sinir basıyo böyle..bakalım bu hafta ne olucak..
Çok geçmiş olsun canım insan hasta olunca haliyle dikkat edemiyor sıkma canını iyileşmene bakBugun bende hastayim dikkat filan etmedim.. Abur cubur yemedim ama ekmek yedim cok.. Offf boynum tutuldu ne iyi gelir nasil en hizli sekilde iyilesir bileniniz var mi?
Cok saol canim..evde iki cocuk bugunde isten izin aldim geldim agridan. Kas gevaetici suruyorum sicak su filan.. Umarim daha kotu olmaz. Bole sureklilik olmuyor.. Tam biraz yoluna giriyor diyorum tekrar bisey oluyor ve kaciriyorum ipin ucunh ohhfff artik istedigim kiloya gelmek istiyorumÇok geçmiş olsun canım insan hasta olunca haliyle dikkat edemiyor sıkma canını iyileşmene bak
Allah bagislasin canım evlatlarini sen onlara ve kendine dikkat et diyet kolay elbet gidecek bu kilolar başka yolu yokCok saol canim..evde iki cocuk bugunde isten izin aldim geldim agridan. Kas gevaetici suruyorum sicak su filan.. Umarim daha kotu olmaz. Bole sureklilik olmuyor.. Tam biraz yoluna giriyor diyorum tekrar bisey oluyor ve kaciriyorum ipin ucunh ohhfff artik istedigim kiloya gelmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?