akşam yemeğini erken ve hafif yiyerek zayıflayalım buyrun beraberce:)

Günaydın arkadaşlar,,
Nasılsınız bakalım..çok şükür odayı değiştirdik işin büyük kısmı bitti.bugünde salonu toparlıycam baya dağıldı çünkü.sonra herşey rahat olucak..

Bu arada ben bugün buna başladım.kilomuda not aldım.eşim geçenki karın ağrımdan ötürü ertesi gün 6lı soda almış.e bende iyileşmiştim içmedim.bari bi içe yarasın diye 6gün bunu uygulıycam..varmı brninle beraber denemek isteyen yarışmak isteyen ne dersiniz

Günaydın canım bende dün leslie ile yürüdüm uzun zamandir spor yapmamistim hamlamisim resmen sabah kalktım heryerim ağrıyor ama olsun birakmiyacam bu sefer tam gaz devam

Günaydın canım bende dün leslie ile yürüdüm uzun zamandir spor yapmamistim hamlamisim resmen sabah kalktım heryerim ağrıyor ama olsun birakmiyacam bu sefer tam gaz devam
Aranın ardından yapılan sporun ertesi günü çok fena oluyo yaa.cidden ağrıdan bende kalkamıyorum ozaman..mesela dünde spordan farkı yoktu yaptığım işlerin eğil kalk kaldır indir onu bunu taşı :))
bugün 6buçukta uyandım uyuyamadım dahada 7de eşim gitti işe.bende hala çocukların uyanmasını bekliyorum karnım aaaçç :)) kıyamıyorumda uyandırmaya..
Neyse bakalım 9buçuk gibi kalkmazlarsa kaldırırım artık.gecede uyumak bilmiyolar oyun kaçıyo sanki pcde...

Bende ise yaramadı bu yöntem maalesef basladigim yere dondum neden olmadi anlamadimki
Cnm biyerde hata yapıyosun demekki yada regl yaklaşıyo olabilirmi.bende bugün regl oldum 55.2 yim dünden 200 gr ekaideyim şaşırdım.oysaki akşam 6da yedik ve çok yedim.üstüne regl şişkinliği,demekki ben 54lerdeyim .bunu regl sonrası görücem kafaya takmıyorum çünkü biliyorumki biyerde hata yapmadım.sende iyi düşün nerde hata yapıyosun..

Bilmiyorum nerde hata yapiyorum puccakanka Ama cok bozuk moralim. Ne yapsam da gitse bu kilolar diyorum. Karatay cok mantikli geliyo ama ekmek yemeden ona dikkat edicem buna dikkat edicem diye yasamak nereye kadar yapilir. Troid hastasiyim ama ilacimi kullaniyorum bazen unutuyorum sadec. İlac kullandigim icin zayiflamama engel olmamasi gerekir. Ayrica emziriyorum hani emzirirken kilolar cabuk gider derlerdi ya. İste kafamda deli sorular donup duruyo

Selam kizlar nasilsiniz? Ya kusura bakmayin haftasonu kilo bildirimi filan yapamadim..haftasonu ozellikle sknti oluyor benim icin yazmak filan. Haftasonuki kilom 56,3 tu gene..yani basladigimdan beri bi degisiklik yok..ben bi yerlerde yanlis yapiyorum ama nerde??

Hareket olmadan sanirim kilo veremiycem ben :S halbuki su 6-7 kiloyu verip kurtulmak istiyorum…su da varki 1 gun yapmasam ertesi gun illa hamur isleri filan yapiyorum..yani erken yemek filan bende pek ise yaramiyor sanki..sizde haklisiniz yani oyle hamurlari lo plop yutarsan istersen 1 de ye aksam yemegini aliyorsun kalorinin alasini..sade dikkat ederek bu yemek saati isine kilo verilecegine cok inanmiyorum artik sanki ):

Sanirim spora basliycam evde..her gun 45 dk-1 saat arasi hareket etsem hem skilasirim aslinda hemde bu kadar zorlanmam belki..tabii su hamur islerinede dikkat etsem iyi olacak..ohff aclik grevine giresim var o derece kendimden skldim duraklama donemine girmis gibiyim…sureklilik icin neler yapiyorsun arkadaslar yaa..ben cocuklar yiyor diye yapiyorum demistim daha oncedende…sizler nasil onluyorsunuz kilo alimini? Cok zor ya kilo vermek :S

tontriko cnm ben cumadan beri tarçınlı süt içiyorum tavsiye ederim acayip metobolizma çalıştırıyo ve yediklerimiz vücutta yağ olarak depolanmıyo..4 gündür akşam aynı saatte yiyorum geç yani 7de yedik hatta 2günde 8.buçukta yedik.ve neler yediğimi duysan aklın almaz hem çok şişene kadar hemde hiçte masum şeyler değildi hamur işinden tut kızartmaya ve tatlıya kadar herşey yedim.ve her sabah kilomu korumuş olarak uyanıyorum.demekki bu süt cidden etkili hiç bırakmıycam.aslında yapabilsem akşam yemesem yada erken ve az yesem bu 4günde 52yi bile görmüştüm çok ciddiyim..altta kilo ilerlemem var eğerki 53e inersem bu süte devam edip korumaya geçicem yediklerimden kısmadan.baksana şimdi 55teyim gr aşağı gr yukarı hergün o yediklerime rağmen koruyorum bu kiloyu.ama ben 53e inip orda korumak istiyorum :)

sütü bende deniycem o zaman ya ..hamileyken çok süt içmiştim acayip tok tutyor.. bende 69 kiloyum boyum 170 cm ..9 kilo vermek istiyorum ama ilk hedef 65 ..dün akşam yürüyüşe çıktım havalar iyi olursa yürümek istiyorum iştede öğle arası yürüdüm ..Eskiden biraz kısmayla kilo giderdi ama artık sanırım metabolizmam yavaşladı ..Ama gün içinde yiyip akşam az yemek gerçekten kilo verdiriyor bende deneyeceğim inşallah

Ayy valla kimse kilo milo bildirmiyo sanki burda artik ):

Canim tarcinli sutu ne zaman iciyorsun? Yatmadan once mi yemekten sonra mi? Birde sicak sute toz tarcin mi?

Canim keske dikkat etseydin simdi belki istedigin kilodaydin.. Ohff ben bi gun etsem diger gun cozutuyom.. Eski irademden eser yok simdi..halbuki az disimi sksam olur belki.. Mesela simdiden yarin icin icin cig kofte planlari yapiyorum..):

Gecenki haftaki kilom 56.3
Bu haftaki kilom 56.1
Giden 200 gramcik
Hedef 50

Hala 55i goremedim darisi onumuzdeki cumartesiye ins.

kizlar bende zayiflamak istiyorum hamilelikte cok kilo aldim (30un uzerinde)bebegim 5 aylik oldu artik vermek istiyorum kiyafetlerimin hicbirisi olmuyor dolayisi ile eski bakimli halimle alakam kalmadi daha 30uma basmadim eskiden ayni dietle 8 kilo vermistim 2 ayda ve ideal kiloma donmustum. simdi bu 30 kiloyu nasil vericem cok fazla geliyor gozume beni motive edin ne olur gider dimi bu kilolar?

gidip kendime digital tarti alicam gramlari gosterenlerden yoksa motive olamicakmisim gibi geliyor :) icimde bi his var zayiflicam gibi

Kızlar benimde beş aylık bebeğim var emziriyorum fakat kiloların duruyor şu an 71 kiloyum . İki gündür saat 7 den sonra bişey yemedim kendimi çok hafif hissediyorum

Kızlar benimde beş aylık bebeğim var emziriyorum fakat kiloların duruyor şu an 71 kiloyum . İki gündür saat 7 den sonra bişey yemedim kendimi çok hafif hissediyorum
bende 2 gundur dikkat ediyorum benim kizimda 5 aylik insallah zayiflicaz bende hafif hisseder oldum. sabah ve aksam sirkeli suda iciyorum 15 gundur kilo vermedim ama odem attim galiba midem gobegim cok sisti biraz indi

ee millet nerdesiniz? boyle yaparsak dikkat etmek filan hak getire ):

Merhaba bende katıldım aranıza
Kilo 73
Bo 1.70
İki gündür akşam yemeği yerine yoğurt ve ceviz yada fındık leblebi yiyorum

Gündüz sabah 1 poğaça (onu birakamiyorum)
Öğlen 2.3 kasık yemek
2.3 bardak yeşil çay
Icebildigim kadar su

nasil gidiyor kurun canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…