- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi puccakanka
-
Günaydın canım bende dün leslie ile yürüdüm uzun zamandir spor yapmamistim hamlamisim resmen sabah kalktım heryerim ağrıyor ama olsun birakmiyacam bu sefer tam gaz devamGünaydın arkadaşlar,,
Nasılsınız bakalım..çok şükür odayı değiştirdik işin büyük kısmı bitti.bugünde salonu toparlıycam baya dağıldı çünkü.sonra herşey rahat olucak..
Bu arada ben bugün buna başladım.kilomuda not aldım.eşim geçenki karın ağrımdan ötürü ertesi gün 6lı soda almış.e bende iyileşmiştim içmedim.bari bi içe yarasın diye 6gün bunu uygulıycam..varmı brninle beraber denemek isteyen yarışmak isteyen ne dersiniz
Eki Görüntüle 1768246
Aranın ardından yapılan sporun ertesi günü çok fena oluyo yaa.cidden ağrıdan bende kalkamıyorum ozaman..mesela dünde spordan farkı yoktu yaptığım işlerin eğil kalk kaldır indir onu bunu taşı :))Günaydın canım bende dün leslie ile yürüdüm uzun zamandir spor yapmamistim hamlamisim resmen sabah kalktım heryerim ağrıyor ama olsun birakmiyacam bu sefer tam gaz devam
Cnm biyerde hata yapıyosun demekki yada regl yaklaşıyo olabilirmi.bende bugün regl oldum 55.2 yim dünden 200 gr ekaideyim şaşırdım.oysaki akşam 6da yedik ve çok yedim.üstüne regl şişkinliği,demekki ben 54lerdeyim .bunu regl sonrası görücem kafaya takmıyorum çünkü biliyorumki biyerde hata yapmadım.sende iyi düşün nerde hata yapıyosun..Bende ise yaramadı bu yöntem maalesefbasladigim yere dondum neden olmadi anlamadimki
Ayy valla kimse kilo milo bildirmiyo sanki burda artik ):tontriko cnm ben cumadan beri tarçınlı süt içiyorum tavsiye ederim acayip metobolizma çalıştırıyo ve yediklerimiz vücutta yağ olarak depolanmıyo..4 gündür akşam aynı saatte yiyorum geç yani 7de yedik hatta 2günde 8.buçukta yedik.ve neler yediğimi duysan aklın almaz hem çok şişene kadar hemde hiçte masum şeyler değildi hamur işinden tut kızartmaya ve tatlıya kadar herşey yedim.ve her sabah kilomu korumuş olarak uyanıyorum.demekki bu süt cidden etkili hiç bırakmıycam.aslında yapabilsem akşam yemesem yada erken ve az yesem bu 4günde 52yi bile görmüştüm çok ciddiyim..altta kilo ilerlemem var eğerki 53e inersem bu süte devam edip korumaya geçicem yediklerimden kısmadan.baksana şimdi 55teyim gr aşağı gr yukarı hergün o yediklerime rağmen koruyorum bu kiloyu.ama ben 53e inip orda korumak istiyorum :)
Eki Görüntüle 1774598
bende 2 gundur dikkat ediyorum benim kizimda 5 aylik insallah zayiflicaz bende hafif hisseder oldum. sabah ve aksam sirkeli suda iciyorum 15 gundur kilo vermedim ama odem attim galiba midem gobegim cok sisti biraz indiKızlar benimde beş aylık bebeğim var emziriyorum fakat kiloların duruyor şu an 71 kiloyum . İki gündür saat 7 den sonra bişey yemedim kendimi çok hafif hissediyorum
ee millet nerdesiniz? boyle yaparsak dikkat etmek filan hak getire ):
Kızlar benimde beş aylık bebeğim var emziriyorum fakat kiloların duruyor şu an 71 kiloyum . İki gündür saat 7 den sonra bişey yemedim kendimi çok hafif hissediyorum
nasil gidiyor kurun canim?Günaydın arkadaşlar,,
Nasılsınız bakalım..çok şükür odayı değiştirdik işin büyük kısmı bitti.bugünde salonu toparlıycam baya dağıldı çünkü.sonra herşey rahat olucak..
Bu arada ben bugün buna başladım.kilomuda not aldım.eşim geçenki karın ağrımdan ötürü ertesi gün 6lı soda almış.e bende iyileşmiştim içmedim.bari bi içe yarasın diye 6gün bunu uygulıycam..varmı brninle beraber denemek isteyen yarışmak isteyen ne dersiniz
Eki Görüntüle 1768246
Bikere denedim ve tansiyonumu düşürdüya başım çok döndü bidahada içmedim cnm..ama fayda görenler var.denemeden bilemez insan ama ben bidaha kullanmam tadıda hiç hoşuma gitmedi ..nasil gidiyor kurun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?