cnm ben dinlerken yoruldum sen yaparken yorulmuosan na ala :) düzenle ilgili tabi ben mesela tatil günümde 8.30 kalkamam yani kalkmamda eşimde kalmaz yatarız öğrene kadar çünkü gece bişiler yapmış oluruz ya çok geç yatmışızdır ya eğlenceye gitmişiydir hal böyle olunca tatil günleri geçio öyle yarım günde bitiremiorum ütü temizlik çamaşır öğreden sonraya kalıo..Bende çalışıyorum. Bir kızım var. Eşim dağınık biri değil çok şükür. Kızımda öyle. Sabah 7,30 ta evden çıkıyorum akşam 7 gibi evde oluyorum. Cumartesileri yarım gün çalışıyorum. Bilmiyorum ama evlendiğimden beri hiç zorlandıgımı bilmiyorum ev işlerinde olsun, kendime bakım konusunda olsun, yemek işlerind eolsun. Bir plan dahilinde olunca herşey güzel oluyor ve kendinize de çok güzel vakit kalıyor. Tabi eşinize de :) Hafta içi eve gelince ya çorba ya makarna koyarım hemen ocağa yada pilav. Eşim gelince salata yapmak isterse yapar olmazsa yoğurt yetişir yardımımıza :) Zaten genelde ana yemek olur dolabımda. Hatta tatlım bile bulunur genelde :) Çalışan oldugum için pratik ve güzel şeyleri severim yaparım. Yemek yenir bulaşık yıkarım. Çay içeriz tv izleriz. Kızımla ilgilenirim dersleriyle. Kızım yatar eşimle otururum. Sohbet ederiz. Sonra yatarız. Ertesi günde aynı :)) Cumartesi günü yarım gün çalıştıgım için işten gelir gelmez makineye çamaşırları atarım. Temizliğe girişirim. Çamaşırlar çıkar ütülerim yerleştiririm. Sadece cumartesileri çok yorulurum :)) Evi dip köşe temizleyip ütü felan oldugu için. Pazar günüde sabahları 8,30 ta kalktıgım için, kahvaltıdan önce hemen bir kaç çeşit yemek yapar atarım buzdolabına. Öğleden sonrası ise bize kalır. Böyle geçer günler. Benim planım hep böyle yani. O yüzden fazla zorlandıgımı söyleyemem. Sevgiyle kalın...
kızlar öğretmenim ve ev işlerimi yetişritemiyorum zevkli gelmesini bırak işkence mecburiyet gibi geliyo sabah 8 akşam 5 calışıorum bide öğretmenlik rahat derler
sizde durumlar nasıllll
kızlar öğretmenim ve ev işlerimi yetişritemiyorum zevkli gelmesini bırak işkence mecburiyet gibi geliyo sabah 8 akşam 5 calışıorum bide öğretmenlik rahat derler
sizde durumlar nasıllll
:roflol:kaydirigubbakcemile3:roflol:saat 5 ten 7 ye 3 çeşit yemek yapar,çamaşır atıp makineye toplar bide üstüne vileda yaparım yerlere.sıkışık zamanlarda öle yapa yapa motor takılı gbi oldumm...
arkadaşlar nolur kızmayın ama eğitimci ne kadar tanıdığım varsa hep şikayetçi.yahu siz özel sektörde çalıştınızmı hiç?1 saat önceden küt die çıkan mesai haberi nedir bilirmisiniz?düğün olur,ölüm olur,hastalık olur,yemek,özel gün anlamaz patronlar.sabah 8 akşam 19-20.haaa sanmayınki özelde çalışan çok kazanıyor.eğitimcilerin yarı maaşını alanlar var aramızda.bir öğretmen arkadaşım cumaları yapılan bayrak törenininden şikayetçi olup birde çıkışta çocuğunun durumunu öğrenmek isteyen veliye kaynamıştı.saatte daha 6.!!!!
yapmayın nolur.sizinkisi birazcık rahata alışıp zoru görünce şikayet etmek.saat 5 ten 7 ye 3 çeşit yemek yapar,çamaşır atıp makineye toplar bide üstüne vileda yaparım yerlere.sıkışık zamanlarda öle yapa yapa motor takılı gbi oldumm...
panik yok işler yetişir zemuszemus
hayatımız hep koşuşturma ile geçmiyormu zaten
niye bu kadar yetişmiyor diye dert ediyoruz ki
bırakın yetişmeyen yetişmediği yerde kalsın sonra yapılır nasılsa
bedenimiz sağlıklı olduğu sürece
sabah 8 akşam en erken çıktığım saat 9 oluyor evime girdiğim anda hemen yemek hazırlanır yemek yenir çaylar içilir sonrasında misafirim yoksa eşim filme daldığı anlarda gidip gelip bir yeri toplar çaktırmadan toz alır yere oturur halının üstündeki tüyler ve kılları toplarım bunları nedenmi çaktırmadan yapmaya çalışırım çünkü eşim yanında oturmamı ister yarın yaparsın der hep o yarın hiç bitmez:roflol: ona sevdiği filmi açarlar yokluğu farkedene kadar gider iş yapar gelirim yetmedimi kalan aynı taktikle ertesi güne :roflol:
eskiden sorun yapardım işler yetişmiyor diye
birgün panik halimi gören eşimin dediği söz kulağıma küpe oldu
panik yok işler yetişir yetişmese nolacak ucunda ölümmü var şikayet edenmi var diyince :jeyyar:
işte aradığım anahtar cümle dedim yettiği yere kadar dedim böyle mutluyum eşim mutlu ve en önemlisi çocuklarım mutlu opuyorumnanaktan
panik yok işler yetişir şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?