- 23 Ağustos 2012
- 51.444
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.560
- 898
- Konu Sahibi iibflisosyolog
-
Oo tek erkek çocuk, ben de evin biricik piremses kızıyım. Olur mu ki derken; abim ve arkadaşlarından gözlemlediğim kadarıyla dohtorların müzik, kitap, film zevki biraz şey...Dr. House gibi olsun demiyorum da...Bilemedim şimdi siz, valla gayet zevk sahibi çocuk, diye güvence verirseniz cv'mi size yollarım.
Olmasa bile siz her zaman benim manevi görümcem olarak kalbimde yer edineceksiniz.
Leym Dr Houseda ne zevk vardı ki? Gayet kaçıktı. Başhekim kadına da b.k gibi davranmıştı. Ama kendi yakışıklı adam bir şey diyemem:)
Eltiyi bulduk galibaboyle iftiracilar insaallah bin beterini yasamadan olmezler
Ben de sahit oldum boyle durumlara. Olmaz deme oluyor.Muhafazakar bir Türk erkeği, aldatan karısının ayağına gidip alıp getirecek.. bu da yetmeyecek o kadın ailede gözde olacak.. pihiiiii
Ister inanirsin ister inanmazsin. sende suan benim gunahimi alarak beni hafifletiyorsun. cunku ben olani dogruyu biliyorum icim rahat.
Konu sahibine gereksiz yere ne kadar da yüklenilmiş.
Seni bağlayan bir durum yok' diyenler yorum yazma derdine düşmeden konuyu tam anlamıyla bir okusaydınız: git sende barış' deniliyor yalnız konu sahibine.
Bir de eklemeden edemeyeceğim, artık bu tür şeyler maalesef türkiyede neredeyse gündelik yaşanan şeyler : bknz haberler! Yani öyle hemen fake/yalan/iftira yaftasını yapıştırmak saçmalık ötesi.[/QUOT
Tesekkurler..
Ben de sahit oldum boyle durumlara. Olmaz deme oluyor.
Eltiyi bulduk galiba
kizzzzzzzzAhhhaaahhhaaa
Elti dedikodusuyla geri geldi o günahlar..
isim vermeden isaretlede göstermeden yapilan konusma giybet degildir. netten araştırma yapabilirsin. burda dertlesmek giybetse her destekledigin yorumda giybet o zamn. arastir ogrenirsinElti dedikodusuyla geri geldi o günahlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?