Merhaba herkese. Henüz burada çok yeniyim ama bir derdim var.
yaklaşık 5 yıldır bir erkek arkadaşım var. Birbirimizi çok iyi tanıyıp anlaşıyoruz. Gerçi son zamanlarda sorunlarımızda var. Kendisi bu yıl okul için Kıbrıs' a gitti. Bugün geldi bir hafta kalmak için. Önce telefonunda kızlarla kpnuşmalarını gördüm ama bir şey demedim. Akşam eve geldiğimde internette ordaki yakın bi arkadaşıyla konuşmaları denk geldi ve okudum. Hepinizinde bildiği gibi argo tarzında erkek muhabbeti yapmışlar ve kızla birlikte olduğunı açık bir şekilde söylemese de konuşmalardan belli yani. Yapmasa bile geri dönünce yapacağını yazmış.
zaten beni daha önce aldatmıştı. Ama ben affetmiştim hemen. Ama artık yeniden affedebilceğimi sanmıyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
şu noktada duyguların mantıgından ağır basıyor hata yaptığın nokta bu zaten.. biraz mantığını önde çalıştır lütfen..ya biraz sorunlu. seviyorum falan diyo. dıştan görünüşü hiç yapmaz gibi. ilk yaptığında da zaten çok pişman olmuştu. açıkcası ben ondan bunu beklemezdim. ona daha önce de ayrılık konusunu her açtığımda beni kendisine zarar vermekle tehdit etti. açıkçası önceden tek korkum buydu ama bu yaptığından sonra bu da umurumda değil yani. ya bugün ya da yarın bitiricem bunu. hepinize çok teşekkür ederim
yarını neden bekliyorsun. tekrar aldatsın diyemiya biraz sorunlu. seviyorum falan diyo. dıştan görünüşü hiç yapmaz gibi. ilk yaptığında da zaten çok pişman olmuştu. açıkcası ben ondan bunu beklemezdim. ona daha önce de ayrılık konusunu her açtığımda beni kendisine zarar vermekle tehdit etti. açıkçası önceden tek korkum buydu ama bu yaptığından sonra bu da umurumda değil yani. ya bugün ya da yarın bitiricem bunu. hepinize çok teşekkür ederim
Bir kere aldatan erkek devam eder kardeşim eşini. Üç kez affetti. Ve şimdi 19 yıllık yuvaları yine aldatma yüzünden bitti. 3 tanede çocukları var keşke zamanında boşansaydı iki çocuk vardı o zaman şimdi üç çocukla kaldı malesef :)Aldatmış, affetmişsin, yeniden aldatmış. Şimdi affedeydim de tekrar aldatılayımmı diye bize soruyorsunuz. Aldatılmaktan haz duyuyorsun tabiki affet, keyfin bilir.
Üzüldüm. Ben bir kere aldattıktan sonra affedilen erkeğin bir daha aldatmadığını hiç görmedim zaten. Tedavisi olmayan bir hastalık gibidir bu, bir kez aldatan mutlaka yeniden ve yeniden aldatır. Duygularla değil mantıkla hareket etmek gerekir böyle zamanlarda. Zor olsada..Bir kere aldatan erkek devam eder kardeşim eşini. Üç kez affetti. Ve şimdi 19 yıllık yuvaları yine aldatma yüzünden bitti. 3 tanede çocukları var keşke zamanında boşansaydı iki çocuk vardı o zaman şimdi üç çocukla kaldı malesef :)
İşte bazen çocuk için mecbur affediliyo ailelerde araya giriyo heemen yok çocuk var yazıkbilnem ne ama erkekler anlamıyo bunu nasılsa affediyo diye tekrarlıyoÜzüldüm. Ben bir kere aldattıktan sonra affedilen erkeğin bir daha aldatmadığını hiç görmedim zaten. Tedavisi olmayan bir hastalık gibidir bu, bir kez aldatan mutlaka yeniden ve yeniden aldatır. Duygularla değil mantıkla hareket etmek gerekir böyle zamanlarda. Zor olsada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?