Aldatan Erkek

ozgesad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
3
0
1
29
Merhaba herkese. Henüz burada çok yeniyim ama bir derdim var.

yaklaşık 5 yıldır bir erkek arkadaşım var. Birbirimizi çok iyi tanıyıp anlaşıyoruz. Gerçi son zamanlarda sorunlarımızda var. Kendisi bu yıl okul için Kıbrıs' a gitti. Bugün geldi bir hafta kalmak için. Önce telefonunda kızlarla kpnuşmalarını gördüm ama bir şey demedim. Akşam eve geldiğimde internette ordaki yakın bi arkadaşıyla konuşmaları denk geldi ve okudum. Hepinizinde bildiği gibi argo tarzında erkek muhabbeti yapmışlar ve kızla birlikte olduğunı açık bir şekilde söylemese de konuşmalardan belli yani. Yapmasa bile geri dönünce yapacağını yazmış.
zaten beni daha önce aldatmıştı. Ama ben affetmiştim hemen. Ama artık yeniden affedebilceğimi sanmıyorum.
Sizce ne yapmalıyım?

bizce ne yapmalısın gayet acık aslında canım tabiki hayatından cıkarıp yoluna bakmalısın..bir kere aldatan hep aldatır ustelik affedersen ona bu fırsatı kendin vermiş olursun adama hastalık gibi yerleşmiş baksana akıllanmamıs tekrar neyin pesinde

bu cesaret yok ...belli...

bu cesaret yok ...belli...

Insan öyle bir seviyor ki! kör oluyor adeta... hiç kolay birsey degil, sevdigin, güvendigin insandan beklemedigin bi anda böyle bir darbe yemek... o an konduramiyor insan, neye ugradigini sasiriyor... saglikli bir karar vermek güçlesiyor... burda bize düsen, kisiyi silkeleyip kendine getirmek.. zamaninda bende böyle bi cesareti kendimde bulamadim.. can çikmadik bedenden umut kesilmez ya bunun gibi birsey.. keske can'da çiksa umutlarda kesilse... :) umarim arkadas kendisi için en saglikli karari verir.. :)

mutlaka zordur...ben yaşamadım
sadece bir kere şüphelendim ve elimdeki kanıtlar onu gösteriyordu tabi sonra
tamamen benim yanlış anlamam ve salaklığım sazanlığım yüzünden olduğu ortaya çıktı...kötü bir tecrübeydi çok kötü
1hafta kadar sürdü...bir yandan toparlanıyordum diğer yandan dağılıyordum
ama güçlüydüm oldukça nesse ki sonradan çözüldü...
fakat burda durum çok farklı
konu sahibi yeterince kendini yok etti
1. aldatmada...bunu da göz ardı etmesin...

Offf
Bazen

Tam da bunları yazmaya gelmiştim. Gidiyorum.

bunu sorman hata. ne yapman gerektiği ortada zaten. senin hatann ilk aldatılmayıda affetmen hoşta. neyse

Affetmek = daha sonrası için izin vermektir! Biz böyle düşünmesek de erkekler için böyle..

Şimdi öyle hızlı terk et ki ne olduğunu anlayamadan hayatından çıkmış olsun. Kimse vazgeçilmez değldir canım benim,kimse!
Biz kadınlar içimizdeki Gücün farkına varmalıyız.

evlileri yine bir noktaya kadar anlarım affetme de ama bekarları anlamıyorum . o sizi sevse aldatmaz zaten evlendiğinizde daha kötü şeylere hazırlayın kendinizi affediyor sanız . sonra da hatırlayın hazırladığınız şeyleri ben bunlara niye kendimi hazırlıyorum diye sorun kendinize . o an işte kendinize verdiğiniz değer çıkar ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…