Aldatan Erkek

Neden bekliyorsunuz sizi ikna etmesini mi,yüz yüze olunca çok zor olacak,kendime zarar veririm der ağlar her şeyi yapabilir,barışınca yine devam..zaten bir kere sanş vermişsiniz ikincisi neden 3 olsun 4 olsun diye mi,kendize yazık etmeyin görüşmeye gitmeyin bana kalırsa telde halledin konuşacaksanız,giderseniz affetme ihtimaliniz yüksek.

Yorumlari okumadim. Zaten herkes gerekeni sotlemistir eminim. Ama cevap belli zaten. Coknet hem de. Biten guvenle ne kadar seversen sev devam edersen senden bir seyler gidecektir. Onun yasaminda hic birsey degismezken yipranan sen olacaksin. Oysa hayata yep yeni bir sayfa acmak ilk basta biraz zor olsa da kendini kurtarmak demek bence. Hic degikse kendine olan saygini korumus olursun. Hayat cok seye gebe. Eminim daha duzgun biri karsina cikacaktir. Bu kisiyle bitirmezsen buna hic bir zaman emin olamazsin.

Yani adam artık umursamıyor bile açık açık yapıyor yapacağını. Ne bekliyorsunuz ki daha?

benim esimde bana yanlış yaptı. Affettim aradan geçti 3-4 sene yine aynısını yaptı. Ben salak ikinci de zorla olsa devam ettim keşke ilkinde bitirseydim veya ikincide silip atsaydim dedim. Ama gel gördü olmadı. Ve keşke bitirsem. ......

Aldatmayı nasıl affedebiliyorsunuz anlamıyorum.
Hiç mi saygınız yok kendinize?
Affetmenin beni tekrar aldat demekten ne farkı var?
Büyük konuşma arkadaşım.. bende senin gibiydim ama gel gorki bende affettim 2 defa hatta. Oğlum çok düşkün yapamadım.

ilkinde tamam onlsrin hatasi diyip kabul ederiz tamam da ikincide malasef daha cok kabul ettikmi bixim hatamix oluyor bende bazen dusunuyorum afftmekle hatami yaptim diye ama oksdar pismanki suan uzuluyorum da hala kafam karisik

adam tekrar kıbrısa gidince başkasıyla birlikte olacağını erkek arkadaşına anlatacak kadar da rahat biri. o planlarını yapmış bile..seninde yapman gereken ayrılmak

Büyük konuşmuyorum ama böyle bir şeyi asla yedirmem kendime.
BIR de bana sor. Her gün ölüyorum, her seferinde boşanmak istediğimi söyleyeceğim diyorum ama işte olmuyor. Ya oğlum babasının peşine babacim diye dolaniyor. Kötü bir baba olsa çoktan si.. etcem ama yutuyorum, yediriyorum kendime. Ama her gün ölüyorum....

Aldatma ne bo
ilkinde tamam onlsrin hatasi diyip kabul ederiz tamam da ikincide malasef daha cok kabul ettikmi bixim hatamix oluyor bende bazen dusunuyorum afftmekle hatami yaptim diye ama oksdar pismanki suan uzuluyorum da hala kafam karisik
Aldatma ne boyutta idi?

Zor bir durum.
Çocuk varsa tabi ki daha da zor.
Bilemedim. Allah kolaylık versin.

kendi yaptığı hatalar yüzünden sana zarar vermesinde... kendisine ne b...k yaparsa yapsın....

5 yıllık birliktelik oldukça uzun..yaşınız kaç merak ettim..erkek işte arada bir hovardalık yapacak.ya hoş göreceksin ya defedeceksin

zaten beni daha önce aldatmıştı. Ama ben affetmiştim hemen. Ama artık yeniden affedebilceğimi sanmıyorum.
Sizce ne yapmalıyım?

Kilit cümle bu.
Sence ne yapmalısın?
Bir erkek sizden başka bir bedeni veya ruhu tercih ediyorsa affederek kendinize saygısızlık yapmayın.

aldatan aldatir, aldatmaya devam eder. bir kere aldatan yine aldatir.
aldatmanin boyutu islevi onemli degil, aldatmak aldatmaktir.
daha da aldatilmak ve her defasinda affetmek istiyorsan devam et.

Ayrıl tabiki prim vermeyin şöyle çapsızlara ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…