- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
- 158
- Konu Sahibi Kalimeeero
-
O anda islerine geliyo sonrasi kadin icin hep bas agrisinikah için vakit yok, çocuk yaparken var
Neyini soracak yaşı tutuyorsa tecavuzde yoksa alan memnun veren memnun diyecek eğer yaş küçükse dava açabilir bide tecavüz etti derse o zaman hapı yuttuBen de buna takılmıştım. Matematik isyan etti beynimde!
Yani bu durumda evlilik dışı çocuk yapmış oluyorlar ne gerek vardı ki imam nikahına falan. Ne uğraşmışlar düğün vs.
Kişisel pek bir hak iddia edemez ama çocuk için hakları mevcut onu da avukata sorma uygun olacaktır diye düşünüyorum.
buna dikkat etmemişim. ailenin nasıl ve neden göz yumduğu belli oldu.
Adam yogun calisiyordur. Digeri mesai saatlerinden sonra da yapılabiliyor
Davayla bir hak elde edeceginizi sanmiyorum.sadece cocugun babasi oldugu ispatlanip nafaka alinabilir.imam nikahla görümce bile ceza alabilir sanirim.Hanımlar merhabalar.. yine ben, benim görümcem geçen Aralık'ta evlendi düğün vs.. 8 aylık çocukları var. Ama eşi hala işinden gücünden vs bahane bularak resmi nikah yapmadı..her neyse, bugün eşinin telefonunu karistirmis ve başka kadinla konuştuğunu görmüş... Gittik gorumcemi aldık geldik .. adam aldatmadım deyip duruyor. Ama çocuğu da alacağım senden diyor. Kısa kesmeye çalışıyorum. Sorum; çocuğu alabilir mi? Hem konuştuğu kadına hem gorumcemin eşine manevi veya maddi dava açma şansımız var mı? Ne yapabiliriz...? Adam şu an yakalanma korkusundan agresif.
Dediğini ispatlayabilirse alir yoksa goz korkutmacaParam vardı aldı kaçtı derim dava açarım çocuğu da alırım diyor...
Bence acamaz.Maddi olmasa da aldattığı için kişilik hakkına hakaret etti diye dava istiyoruz.. mümkün değil mi? Ya da resmi nikah diye diye oyaladigi için
Ben de aynisini yazdim.yukardaNeden hukuki yollardan hakkınızı arama gayretindesiniz ki ?
Gidin imama sorun nikahı kiyan o değil mi ?
Madem çocuk yapmak ve aynı evde evli gibi yaşamak için devletin resmi kurumlarını ciddiye almamissiniz şimdi de almayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?