ALDATAN SEVGİLİNİN SONU!!

O zaman herkese acik yap girsin baksin paylasimlarina belki bi gun yanlisliklada olsa begene falan basar oluyo ya hep saka bi yana bence kendini skntiya sokma hersey olacagina varir

benim başıma daha önce geldi öyle bir acı çektim ki... ama Rabbim dualarımı kabul etti ben onu coktan unuttum o beni hala unutamadı hatta otobuste karşılaşmıştık geçen yıl.. bana öyle bir bakmıştıki pişmanlık gözünden okunuyordu. şimdi benim hayatımda beni gerçekten seven bir erkek var 4 yıldır , o ise yanlızlıktan geberiyor.

Sevindim canım senin adına yenimi gelmiş aklı basina.kaybedince değerli oluyor heralde başkasının yanında görmeden kolay kolay pişman olmuyorlar dimi

Allah yaşatmasın zordur heralde, eşimle sevgiliyken ayrılmıştık .6 ay kadar ozaman canım çok yanmıştı hele o ilk gece nefes alamıştım. ama zamanla insan alışıyor. Tam alışmaya başlamışken tanışma yıl dönümümüzde çıkıp gelmişti ben sensız yapamadım diye tabı ben bu 6 ay içinde onu full ttakıp :) Ayrılık sebebimiz kıyafettı :) Şuan evlendık eşimin istediği gibi tesettürlüyüm Allahım onu benden hiç almasın onun için herseyi yapaarım

Evet canım zor.ama esin seni seviyorum zaten ve aldatma yada başkasıyla ilgilenme olmamış sanırım Allah da vermesin

belkidee canim...evet ama bn hic ozlemiyorum inanki icimde sadece kocaman bi hayal kirikligi var bikere bile aklimdan yazsam mi diye gecmedi,o kdr kirginim yani... en son konusmadan bu yana hic yazmadi o da ...zaten aldatma oldugunu kabul etmiyo,tam bi aldatma mi aslinda bende bilmiyorum

Olay ne zman olduk canım ? Bende tam emin değildim ama kötü ayrıldık baya saydirdim siz iyi ayrilmissiniz galiba yazdığına göre

Barışmak değil isteğim kesinlikle.beni bu mutsuzluga hapsedip mutlu olmasina dayanamiyorum.Hic aklına geliyomuyumdur? Unuttuysa bile onunda canı yandiginda hatirlarmi
hayatta vicdan azabi kadr kotu bisey yok. ilerde sen de anlicaksin. senin icin rahat yarin obur gun yeni birini bulursun mutlu olursun. ama o nenkdr mutlu gorunsede hep bisey icini tirmalicak

Olay ne zman olduk canım ? Bende tam emin değildim ama kötü ayrıldık baya saydirdim siz iyi ayrilmissiniz galiba yazdığına göre
iki hafta oldu ayrilali tatlim...yok bnde saydirdim baya adam degilsin falan filan bi ton sey dedim ..ohhh iyi ki de dedim az bile ona...o da en son uzun bi msj yazdı boyle bitemez fln filan cvp yazmadim ertesi gun aksami niye susuyosun yazdi bnde konusucak bisi kalmadi hckl yazdim o da hsckl yazdi o kdr

Gercektende unutmanin bir formulu yok malesef. Askimizdan ölsekte, sürünsekte bir gün insanin ici soguyor ve neticede unutuluyor. Bügünki beni gecmisteki yasadiklarima, tecrübelerime borculuyum. Hani demissin ya "iyi ki o kötü seyler yasamisim, sonrasinda dogrunun kiymetini biliyorum" diye o kadar dogru bir söz ki bu. Insan belki o aciyla bu söze inanamiyor ama er yada gec insanin karsisina o "dogru" cikiyor.

Sevindim canım senin adına yenimi gelmiş aklı basina.kaybedince değerli oluyor heralde başkasının yanında görmeden kolay kolay pişman olmuyorlar dimi

senin için rahat olsun canım Rabbimin adaleti var sen Allaha havale et elbet sana senin değerini bilen birini getirecektir
hayat..

Beni aldatan adama karşı bir dakikada buz keser kalbim ..
Ne kin ne intikam. .. Bunlar değer verilen insana beslenilen duygular ..

Önünüze bakın derim

Kalp kırmak istemiyorum ama bi sarsılsanız iyi olacak ..
Bu ne ya dünya bir Erkeğin üzerine mi Dönüyor?
Bu kadar Zayıf olmayın üstelik birbirinizi gazlıyorsunuz burada.

Toplayın artık psikolojilerinizi.. Ilahi adalet, intikam günü vs beklerken anı, günü kaçırıyorsunuz farkında mısınız?

hayatta vicdan azabi kadr kotu bisey yok. ilerde sen de anlicaksin. senin icin rahat yarin obur gun yeni birini bulursun mutlu olursun. ama o nenkdr mutlu gorunsede hep bisey icini tirmalicak
Kimseye guvenemiyorum artık.o kadar turkettiki saf duygularımı bidaha kazık yemek istemiyorum.ona gelince her daim kendisi haklıdir keşke vicdanli olsaydı dediğiniz kadar

Iyiligimiz için soylediginizi biliyorum.bende buna çalışıyorum aylardır. Ama olmuyor yapamıyorum hergün Ağlıyorum s.l.k gbi o yüzden bi yol soruyorum başından geçmiş arkadaslardan

Kimseye guvenemiyorum artık.o kadar turkettiki saf duygularımı bidaha kazık yemek istemiyorum.ona gelince her daim kendisi haklıdir keşke vicdanli olsaydı dediğiniz kadar
her iki durumuda yasadim oyuzden eminim. bir muddet sonra siz herseyi unutup yeniden dogmus gibi olursunz ama o hic belli etmese de mutlu gorunsede siz hic anlamasanizda vicdanaazabi cekecektir.

İçleri çürük olur o aldatanların bakma dışardan mutlu göründüklerine benim arkadaşım da sevgilini kaç defa aldattı en sın aldattığı da iş yerindendi. Çocuk öğrendi tekmeyi bastı o iş yerinde aldattığı dediğimi de buldu aramış konuşmuş bayağı sonuç şuan iş yerinde herkes kızı kötü kadın biliyor çünki o aldattığı da tam serseri çıktı herkese anlatmış o kız benle yattı hemde sevgilisi varken şöyle böyle biri öyle durduğu gibi değil vs ve bizleri de kaybetti.

Aldatmak karakter bozukluğudur karakteri bozuk için üzülme

Haklısınız kesinlikle.aklimda düşünce nefret ediyorum kesinlikle sevgimi haketmiyor kendisi gibi insanlarla olsun diyorum.ama uzun süre geçmesine rağmen nasıl oluyorda aklımın içinde benimle yaşıyor heran okulda, iste, tatilde en mutlu en üzgün animda .Buna çözüm bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…