- 24 Temmuz 2015
- 502
- 350
- 33
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Kızlar Merhaba,
Heran burnumun diregi sizliyor, heran aklimin orasinda bekliyor sanki hic gitmiyecek gibi bu aci.Biran nefret ederken biran deli gibi ozlemek.
Sizce aldatanlarindasonunda canı yanarmi tam yaktığı yerden
Bildiğiniz böyle hikayeler varsa paylasirmisiniz.nefes almak hersey çok bos geliyor.Aci cektirenler ne zaman cezasını cekecek
Sevindim canım senin adına yenimi gelmiş aklı basina.kaybedince değerli oluyor heralde başkasının yanında görmeden kolay kolay pişman olmuyorlar dimibenim başıma daha önce geldi öyle bir acı çektim ki... ama Rabbim dualarımı kabul etti ben onu coktan unuttum o beni hala unutamadı hatta otobuste karşılaşmıştık geçen yıl.. bana öyle bir bakmıştıki pişmanlık gözünden okunuyordu. şimdi benim hayatımda beni gerçekten seven bir erkek var 4 yıldır , o ise yanlızlıktan geberiyor.
Allah yaşatmasın zordur heralde, eşimle sevgiliyken ayrılmıştık .6 ay kadar ozaman canım çok yanmıştı hele o ilk gece nefes alamıştım. ama zamanla insan alışıyor. Tam alışmaya başlamışken tanışma yıl dönümümüzde çıkıp gelmişti ben sensız yapamadım diye tabı ben bu 6 ay içinde onu full ttakıp :) Ayrılık sebebimiz kıyafettı :) Şuan evlendık eşimin istediği gibi tesettürlüyüm Allahım onu benden hiç almasın onun için herseyi yapaarım[/QUOT
Yok canısı Allaha şükür öyle bişey hiç yaşamadım Allahım yaşatmasın.Evet canım zor.ama esin seni seviyorum zaten ve aldatma yada başkasıyla ilgilenme olmamış sanırım Allah da vermesin
belkidee canim...evet ama bn hic ozlemiyorum inanki icimde sadece kocaman bi hayal kirikligi var bikere bile aklimdan yazsam mi diye gecmedi,o kdr kirginim yani... en son konusmadan bu yana hic yazmadi o da ...zaten aldatma oldugunu kabul etmiyo,tam bi aldatma mi aslinda bende bilmiyorumDaha çok yeniymis.bir özleyip bir nefret edeceksin.bir saniye önce önümde olsa sarilsam derken 1 saniye sonra acı çekmesini isticeksin.zor bir süreç. Ama hayırlısı böyleydi demekki hersey olcağına varır canım. Seninle zaten sana döner senin yazgindaysa.demem o ki kendini çok da yıpratma.ben yıpratma.bunu olan bana oldu.en iyi ben biliyorum soylemekle olmuyor.ama ilk zamanlarki açın git geldi oluyor en azından o kadar taze kalmıyor.en azından bunu bil.daha çok yeniymis belki pişman olur hiç iletişime geçmeye açıklama yapmaya calismadimi
Olay ne zman olduk canım ? Bende tam emin değildim ama kötü ayrıldık baya saydirdim siz iyi ayrilmissiniz galiba yazdığına görebelkidee canim...evet ama bn hic ozlemiyorum inanki icimde sadece kocaman bi hayal kirikligi var bikere bile aklimdan yazsam mi diye gecmedi,o kdr kirginim yani... en son konusmadan bu yana hic yazmadi o da ...zaten aldatma oldugunu kabul etmiyo,tam bi aldatma mi aslinda bende bilmiyorum
hayatta vicdan azabi kadr kotu bisey yok. ilerde sen de anlicaksin. senin icin rahat yarin obur gun yeni birini bulursun mutlu olursun. ama o nenkdr mutlu gorunsede hep bisey icini tirmalicakBarışmak değil isteğim kesinlikle.beni bu mutsuzluga hapsedip mutlu olmasina dayanamiyorum.Hic aklına geliyomuyumdur? Unuttuysa bile onunda canı yandiginda hatirlarmi
iki hafta oldu ayrilali tatlim...yok bnde saydirdim baya adam degilsin falan filan bi ton sey dedim ..ohhh iyi ki de dedim az bile ona...o da en son uzun bi msj yazdı boyle bitemez fln filan cvp yazmadim ertesi gun aksami niye susuyosun yazdi bnde konusucak bisi kalmadi hckl yazdim o da hsckl yazdi o kdrOlay ne zman olduk canım ? Bende tam emin değildim ama kötü ayrıldık baya saydirdim siz iyi ayrilmissiniz galiba yazdığına göre
sarı unutmak istiyorsan ben de tavsiye vereyim diyeceğim ama tavsiyeye gerek yok aslında. bir gün unutacağını bil yeter.
bi gün yaşadığın her şey için şükredeceksin.
aşktan öldüm, boğazımı kestim ben. intihar etmeye çalıştım. ölmedim.
şimdi çok mutluyum. çok güzel bi sevgilim var. güvendiğim, sırtımı dayayabildiğim. eskisi sadece acı veriyormuş özünde.
bir de aldatma kilit noktasıdır. yalanı bile hazmederim. belki küfürü bile. hakareti bile affederim.
ama aldatma varsa geri dönülmez oraya.
aldatmayacağına inandığın biriyle olmak var. çok erkek var.sana sahip çıkacak, kocan olacak çok güzel insanlar var. biz gibi saf temiz falan. onlara illaki denk geliyoruz
hani hep duyarız ya " iyi ki o kötü şeyleri yaşamışım, sonrasında doğrunun kıymetini biliyorum" diye. aynen bunu yaşayacaksın işte. buna inan.
Sevindim canım senin adına yenimi gelmiş aklı basina.kaybedince değerli oluyor heralde başkasının yanında görmeden kolay kolay pişman olmuyorlar dimi
Kimseye guvenemiyorum artık.o kadar turkettiki saf duygularımı bidaha kazık yemek istemiyorum.ona gelince her daim kendisi haklıdir keşke vicdanli olsaydı dediğiniz kadarhayatta vicdan azabi kadr kotu bisey yok. ilerde sen de anlicaksin. senin icin rahat yarin obur gun yeni birini bulursun mutlu olursun. ama o nenkdr mutlu gorunsede hep bisey icini tirmalicak
Iyiligimiz için soylediginizi biliyorum.bende buna çalışıyorum aylardır. Ama olmuyor yapamıyorum hergün Ağlıyorum s.l.k gbi o yüzden bi yol soruyorum başından geçmiş arkadaslardanKalp kırmak istemiyorum ama bi sarsılsanız iyi olacak ..
Bu ne ya dünya bir Erkeğin üzerine mi Dönüyor?
Bu kadar Zayıf olmayın üstelik birbirinizi gazlıyorsunuz burada.
Toplayın artık psikolojilerinizi.. Ilahi adalet, intikam günü vs beklerken anı, günü kaçırıyorsunuz farkında mısınız?
her iki durumuda yasadim oyuzden eminim. bir muddet sonra siz herseyi unutup yeniden dogmus gibi olursunz ama o hic belli etmese de mutlu gorunsede siz hic anlamasanizda vicdanaazabi cekecektir.Kimseye guvenemiyorum artık.o kadar turkettiki saf duygularımı bidaha kazık yemek istemiyorum.ona gelince her daim kendisi haklıdir keşke vicdanli olsaydı dediğiniz kadar
Kimse yokmu
Haklısınız kesinlikle.aklimda düşünce nefret ediyorum kesinlikle sevgimi haketmiyor kendisi gibi insanlarla olsun diyorum.ama uzun süre geçmesine rağmen nasıl oluyorda aklımın içinde benimle yaşıyor heran okulda, iste, tatilde en mutlu en üzgün animda .Buna çözüm bulamıyorumİçleri çürük olur o aldatanların bakma dışardan mutlu göründüklerine benim arkadaşım da sevgilini kaç defa aldattı en sın aldattığı da iş yerindendi. Çocuk öğrendi tekmeyi bastı o iş yerinde aldattığı dediğimi de buldu aramış konuşmuş bayağı sonuç şuan iş yerinde herkes kızı kötü kadın biliyor çünki o aldattığı da tam serseri çıktı herkese anlatmış o kız benle yattı hemde sevgilisi varken şöyle böyle biri öyle durduğu gibi değil vs ve bizleri de kaybetti.
Aldatmak karakter bozukluğudur karakteri bozuk için üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?