ALDATAN SEVGİLİNİN SONU!!

her iki durumuda yasadim oyuzden eminim. bir muddet sonra siz herseyi unutup yeniden dogmus gibi olursunz ama o hic belli etmese de mutlu gorunsede siz hic anlamasanizda vicdanaazabi cekecektir.
Aylardir bekledim inanin kendimi telkin ederek zamanda verdim kendime.ama hala nasıl sürekli beynimin içinde hem en mutlu en üzgün animda bilmiyorum.bir müddet dediğiniz aymıdır yilmidir ....mantıklı düşünemiyorum artık pişman olsa çoktan olurdu sanırım baskalariyla ciddi olmasada görüştüğü için aklına gelmeyecegim hic sanirim

Hayatta her şey onlardan ibaret değilki. Evet mutlu olmak,güvenmek,sevmek güzel hisler ama tüm hayatınızı bu beklentiler üzerine kurmayın. Kazık yemişsiniz elbette herkese güvenemeyeceksiniz ki güvenmeyinde zaten. Doğru insan karşınıza çıktığında amaaaaan o salakta kimmiş diyeceksiniz emin olun. Siz kendi hayatınızda mutluluğu yakalamaya bakın ozaman her an peşinizi bırakmayan yükler silinecek eminim.bunları yaşadıklarınızı yaşamış sonra kalpte huzuru bulup ardından adam gibi adam bulmuş ve kazık atandan da hayvanlık ettim ama seni hiç unutmadım çokta aradım. o aklımla yine aynı şeyleri yapardım belki ama seni unutmadım ve hiç ulaşamadım diye haber alıp.hmm hayırlısı be gülüm modunda dinlemiştim unutmayın yaşanan acılar başka mutluluklara gebedir ve her acı bize farklı şeylerin kıymetini anlamamızı sağlar, hayata daha farklı bakmamızı sağlar.bizi büyütür. Ben yaşadıklarımı yaşamasaydım bugünkü ben olamazdım hayatıma 4 elle sarılamazdım,mutlu her anımın kıymetini bilemezdim.

Evet uzun süre düşünceksin etceksin ben ne yaptım ona diyeceksin ama bu süreçle iyileşeceksin ve süreci kısaltmak senin elinde bunu da bil

İçimi ferahlattin biraz canım inşallah benimde öyle diyeceğim günler yakındır. Zaten üzüldügum suan yanlız olmam vs değil, haklısın başka guzelliklerde var.ama durduk yere kazık yiyince hiç mutlu olmayacakmisim herkes oyleymis düşüncesi suan bendeki ve herseyi salmış durumdayım okul , is..aylardır bu böyle ve toparlayamiyorum.onceden en ufak birşeye mutlu olurken yasadiklarimdan sonra hersey o kadar boş ki kendimi telkin edip ayağa kaldiracak bir güç inanç bulamiyorum içimde. Hadi be kızım şunu yap sunu basar isinde yuksel diyecek güç yok içimde sadece aşk için değil. Hayat boş ve cok acımasız geliyo ve savaşmak yerine pes etmeyi seçtim sanirim

Herkes öyle değildir emin ol ama öyle olmayanların karşına ne zaman çıkacağını bilemeyiz. Şöyle dusun bu hayattaki en iyi dostun sensin.sen kendine bu şekilde değer vermezken her şeyden bıkmışken kim senin için değerli şeyler yapar. Önce sen kendine kıymet ver ve ertelediklerini gerçekleştir bir şeyler başar kendini mutlu etmezsen başkasının getirdiği mutluluk her zaman geçici olacaktır.

Bir geri donebilsem yapacagim.nefes aliyorum iste evet günlerimi dolduruyorum suan sadece hayattan hicbir tat almayarak. Ne kadar sure sonra döndü canim

Tam "ateistler bunu da açıklasın" geyiğine uygun bir konu. Ölüp, toprak olup, ot olup, bir otobura yem olacaksak bu ah alanlara ne olacak? Yanlarına kâr mı kalacak? Yoo yoo hayır, dini bir içerik yazmadım, tövbe. Öyle aklıma şey geldi, şey ettim.

Canınız sıkıldıkça kendinize konu açıp orda eglenebilir
Canınız sıkılmış belliki kendinize konu açıp orda eglensenize

Canınız sıkıldıkça kendinize konu açıp orda eglenebilir

Canınız sıkılmış belliki kendinize konu açıp orda eglensenize

Merhaba, canınızın sıkkınlığına veriyorum, alttan alıyorum. Yazdığım içerik sizin dert yandığınız konuyu desteklemekte olup "bu dünyanın öteki tarafı da var, eden burada bulmazsa öteki tarafta bulur" mesajı içermektedir. Hoşa kalın.

Zamanlama olarak hamile olduğum için hatırlıyorum 4 yıl falan geçmiştir. Yani bir pişmanlık bekleyerek ömür geçmez ne oldu mutlu mu değil mi diye de bekleyemezsin. Kendi hayatına bak, kendini mutlu et hakettiğin mutluluğu bulmakta bence yeterlidir. Gerisi fasa fiso.

Yanlış anlamışım özür dilerim o halde.tesekkurler

Haklısın canım kendime haksizlik edip omrumden caliyorum sadece...beni bukadar dağıttığı için de daha çok kızıyorum bunu farkedince

Haklısın canım kendime haksizlik edip omrumden caliyorum sadece...beni bukadar dağıttığı için de daha çok kızıyorum bunu farkedince
Bak bende kendimi çok dağıttım biliyorum böyle konuşmak kolay. Ama artık dışarıdan bakabiliyorum hayat bu ne getireceği belli olmaz elbette. Ben kendimi dağıttım ama sadece aşka kapattım hayatımı zehir etmedim. Bu senin elinde zamanla ve istedikçe toparlayacaksın. Hayatın garip tesadüfleri var. Eşim biz nişanlıyken askere gitmişti kısa donem. Ve yıllar sonra o şahıs bana mesaj attığında anladım ki aynı dönemde o orada komutanmış ikiside birbirini tanımaz etmez elbette. Eşimi ziyarete gitmeyi çok istemiştim ama gidememiştim ilginç değil mi? Bana ulaşabilseydi çok mutsuz bir hayatım olacaktı belki kim bilir. Sen onunla mutlu olamayacağın için bugün bunları yaşıyorsun öyle dusun ve yarınına umutla bak

Hicbir sey tesaduf degil aslinda öylesi hayirliymis haklısın canim

Kaybetme korkusunu 1tarafa bırakalım , seven insan zaten sevdiğine bunu yaşatmaz...acı çekermi çekmez sanmıyorum . Yeni aşkısı senin kadar sevip pamuklara sarmadığı için canı sıkılabilir .

Çekiyorlar canım. Benimde eski sevgilim beni aldatmıştı ve ben bunu ayrıldıktan sonra öğrendim, kendisi söylemişti..
Daha sonra nişanlandı ama peşimi de bırakmadı, helallik istemeye çalıştı ve hala pişman. Biliyorum ki kızı sevmıyor aşıkta değil. Yaptıklarının cezasını çekiyor. Ama Allah büyük işte nişanlısıda çok iyi bir kız anladığım kadarıyla. O yüzden eden buluyor, Allah kimsenin ahını kimse de bırakmaz emin ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…