- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 698
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
İnşallah öyle olur canımBenım eskı sevgılılerımden bırısı, Benden ayrıldıgı anda baskasına gıdıp cok kısa surede evlılık teklıf etmıstı ve ardından hemen dugun.. Demekkı ben varken oda vardı.. Baska bi ihtimalı yok.. O zamanlar aynı ıs yerınde calısıyorduk ve hala sevıyordum canımın nasıl yandıgını tahmın bıle edemezsınız.. Ayrıldım o ıs yerınden arkama bile bakmadım.. Az zaman uz zaman gectı facebook ıcat oldu.. Oradan buldu benı.. Is arkadaslıgımız netıcesınde mecburen arkadas gıbı gorusuyorduk ayrıldıktan sonrada oyle boyle sohbet ettık.. Ve bana evlenme teklıf ettı.. Karısından ayrılmıs.. Ve benı terkettıgı için pişmanmış.. Bir sürü şikayet etti bana eşi için.. Senı kaybettıgım ıcın cok uzgunum dıye.. Aradıgı kısıye bı daha ulasamadı tabı..
Ne demişler alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste..
İyi biriyse onada sanada yazık etmiş. İnşallah öyle olur canim bende inaniyorumÇekiyorlar canım. Benimde eski sevgilim beni aldatmıştı ve ben bunu ayrıldıktan sonra öğrendim, kendisi söylemişti..
Daha sonra nişanlandı ama peşimi de bırakmadı, helallik istemeye çalıştı ve hala pişman. Biliyorum ki kızı sevmıyor aşıkta değil. Yaptıklarının cezasını çekiyor. Ama Allah büyük işte nişanlısıda çok iyi bir kız anladığım kadarıyla. O yüzden eden buluyor, Allah kimsenin ahını kimse de bırakmaz emin ol..
Ne desem bilemedimbenim ki aldatmadı ama haksızlığa uğradığım bir gerçek.
şuan o nasıl diye sorarsan eğer evli, mutlu muhtemelen yakın zamanda çocuklu da olur
Ben zaten ayrilali çok ta az zaman olmadı canım bekledim geçer diye yani.ama hirslaniyorum elimde olmadan o yüzden hiç geçmeyecek gibi normal ayrılsa geçerdi belki birde kıza anlatmadigima pişmanım mutlu mesut yasarlarken ben agliyordum halada agliyorumBir sabah uyandığında her şey geçecek.
Duymak istediklerini biliyorum ama bu bir matematik formulu değil ki. Sonuç muhakkak doğru çıksın...
Belki kahrolur belki çok mutlu olur. Yürür gider yani dünyanın en mutlusu olur vs.
Bu nedenle şimdi acını yaşa. Bunu erteleme ki o güzel sabah hemen gelsin.
Şimdi söyle bir gerçek var ve %100 çalışıyor; 1 ay 1 yıl farketmez muhakkak ama muhakkak arıyorlar. SabırBen zaten ayrilali çok ta az zaman olmadı canım bekledim geçer diye yani.ama hirslaniyorum elimde olmadan o yüzden hiç geçmeyecek gibi normal ayrılsa geçerdi belki birde kıza anlatmadigima pişmanım mutlu mesut yasarlarken ben agliyordum halada agliyorum
Öyle yapiyorum çok fazla seçeneğimde yok sanirimŞimdi söyle bir gerçek var ve %100 çalışıyor; 1 ay 1 yıl farketmez muhakkak ama muhakkak arıyorlar. Sabır
Mutluluğunu daim olsun canım umarım benimde kafamdan sildigim mutlu olduğum gün gelir ve herkes yaptiginin karşılığını birgün bulurAldatilmistim zamaninda. Cok uzulmustum fakar pisman olmustu ama is isten coktan gecti affetmedim helallikte vermedim mutsuz olduğunu biliyrm hala ksmeyi bulamadi ahim tutmus olmalismdi ise baska biri ile evliyim ve hayatimin en dogru karari mutluyum cok skur
Yasattiginizi yaşamadan ölmeyeceksiniz diye bi soz var unutmaKızlar Merhaba,
Heran burnumun diregi sizliyor, heran aklimin orasinda bekliyor sanki hic gitmiyecek gibi bu aci.Biran nefret ederken biran deli gibi ozlemek.
Sizce aldatanlarindasonunda canı yanarmi tam yaktığı yerden
Bildiğiniz böyle hikayeler varsa paylasirmisiniz.nefes almak hersey çok bos geliyor.Aci cektirenler ne zaman cezasını cekecek
Benim bu kadar üzülüp diğer kızın habersiz kendini kıymetli bilmesine sinir oluyorum soylesemmi diyorumYasattiginizi yaşamadan ölmeyeceksiniz diye bi soz var unutma
Sinirlenme hayatına devam et canım kimse senden ve gözyaşlarındn önemli değilBenim bu kadar üzülüp diğer kızın habersiz kendini kıymetli bilmesine sinir oluyorum soylesemmi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?