ALDATAN SEVGİLİNİN SONU!!

Benım eskı sevgılılerımden bırısı, Benden ayrıldıgı anda baskasına gıdıp cok kısa surede evlılık teklıf etmıstı ve ardından hemen dugun.. Demekkı ben varken oda vardı.. Baska bi ihtimalı yok.. O zamanlar aynı ıs yerınde calısıyorduk ve hala sevıyordum canımın nasıl yandıgını tahmın bıle edemezsınız.. Ayrıldım o ıs yerınden arkama bile bakmadım.. Az zaman uz zaman gectı facebook ıcat oldu.. Oradan buldu benı.. Is arkadaslıgımız netıcesınde mecburen arkadas gıbı gorusuyorduk ayrıldıktan sonrada oyle boyle sohbet ettık.. Ve bana evlenme teklıf ettı.. Karısından ayrılmıs.. Ve benı terkettıgı için pişmanmış.. Bir sürü şikayet etti bana eşi için.. Senı kaybettıgım ıcın cok uzgunum dıye.. Aradıgı kısıye bı daha ulasamadı tabı..

Ne demişler alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste..

İnşallah öyle olur canım

İyi biriyse onada sanada yazık etmiş. İnşallah öyle olur canim bende inaniyorum

benim ki aldatmadı ama haksızlığa uğradığım bir gerçek.
şuan o nasıl diye sorarsan eğer evli, mutlu muhtemelen yakın zamanda çocuklu da olur

Bir sabah uyandığında her şey geçecek.
Duymak istediklerini biliyorum ama bu bir matematik formulu değil ki. Sonuç muhakkak doğru çıksın...
Belki kahrolur belki çok mutlu olur. Yürür gider yani dünyanın en mutlusu olur vs.
Bu nedenle şimdi acını yaşa. Bunu erteleme ki o güzel sabah hemen gelsin.

Ben zaten ayrilali çok ta az zaman olmadı canım bekledim geçer diye yani.ama hirslaniyorum elimde olmadan o yüzden hiç geçmeyecek gibi normal ayrılsa geçerdi belki birde kıza anlatmadigima pişmanım mutlu mesut yasarlarken ben agliyordum halada agliyorum

Şimdi söyle bir gerçek var ve %100 çalışıyor; 1 ay 1 yıl farketmez muhakkak ama muhakkak arıyorlar. Sabır

Aldatilmistim zamaninda. Cok uzulmustum fakar pisman olmustu ama is isten coktan gecti affetmedim helallikte vermedim mutsuz olduğunu biliyrm hala ksmeyi bulamadi ahim tutmus olmali smdi ise baska biri ile evliyim ve hayatimin en dogru karari mutluyum cok skur

Mutluluğunu daim olsun canım umarım benimde kafamdan sildigim mutlu olduğum gün gelir ve herkes yaptiginin karşılığını birgün bulur

Yasattiginizi yaşamadan ölmeyeceksiniz diye bi soz var unutma

keser döner sap döner gün gelir hesap döner... ama sen aynı şeyleri hissetmezsin o zaman hatta hiç bir şey hissetmezsin.

aldatılan biri olarak geçiyor önce bunu söyleyim 10 ay oldu artık üzülmüyorum bile aslında ona acıyorum önce insan kabul edemez sonra öfken çıkar içinden onu öldürmek istersin ama bir yanın deli gibi sarılmak sıcaklığını istersin hergün her gece ağlarsın umudun kesilir artık ondan boş gelir herşey sevgin azalır öfken geçer sadece kocaman bir boşluk kalır geçer ama nasıl geçer bilinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…