Aldatanda mı aldananda mı suç

ben seni anlıyorum arkadaşım,kötü arkadaş değilsin,arkadaşını uyarmışsın ,etmişsin,o zamanlarda en azından birazcıkda olsa eşine ilgili olsaydı bunlar yaşanmazdı ..

ama eğerki ilgili olupda bu durum yaşansaydı eminim sende git boşan diye söylerdin..

kadının hatası diyenler, bir evlenin, çocuk yapın, sora konuşalım olur mu? hırsızın hiç suçu yok yani. evli erkeğe yapışan kadının, karısını ikiyüzlüce aldatanın hiç suçu yok!

evliyiim bebek bekliyorum bu neyi değiştirir ki aldatılırsam şayet bir gün allah korusun ama hatayı yarı yarıya kendımde ararım eşimin bende bulamadıgı dışarda buldugu ne acaba diye düşünürüm evli adam nie aldatır herşeyi eşiyle yapabiliyorken ?

KocASI ilgi göstermeyen kadınlar da eşlerini aldatsınlar o zaman,bu mu dur yani?İyi günde kötü günde diye evlenmiyormuyuz?Yeni doğum yapmış bir kadının psikolojisi bozulamaz mı?lohusa sendromu diye tıbben adı konmuş bir durumdur bu .Kocasının daha çok ilgi göstermesi gerek bir zamanda siz bir de kadın olarak aldatan kocayı haklı mı görüyorsunuz?
Allah yaşatmasın size yine de.

kadının hatası diyenler, bir evlenin, çocuk yapın, sora konuşalım olur mu? hırsızın hiç suçu yok yani. evli erkeğe yapışan kadının, karısını ikiyüzlüce aldatanın hiç suçu yok!

ben evli değilim ,anırım bu yazınınz banaydı,peki şöyle diyelim acaba kadın adamın evlli olduğnu biliyor mudur?ben sanmıyorum erkekler genelde evli oldklarını saklıyorlar..

adam aldatmayı düşündüyse bunu yapar. heee kadında da tabkii hata var. ama hiçbir gerekçe aldatmayı o ş..zliği hakettirmez. karşılıklı bir hata varsa arkadaşınızınki en masum olanı kalmış yanında. normal şartlarda eşi şikayet ediyosa boşansaydı sonra ne b.k yiyosa yeseydi. siz bence arkadaşınızın gönlünü alın. zor bir dönemden geçiyo gerçekleri söylemişsiniz doğru ama her zaman gerçekler insana iyi gelmez. arkadaşınızda öyle bir dönemde teselliye ihtiyacı var. destek olun alttan alın bence

cocuk 5 yasında lohusa sendromu bu kadar uzun sürmez .... lohusa dönemlerinde eşi cok cok iyi davrandı ona ama arkadasımdogumdan sonra bambaska kısılıge burundu... ya aldatan kocayı nie hklı göreyim yarı yarıya hatalılar dıyorum ben

Bilmiyorum evli misiniz çocuğunuz var mı? Ancak sözlerinizden bu ikisini de tecrübe etmediğinizi düşündüm. Çocuk sahibi olduktan sonra, en azından ilk 2 yıl, eskisi gibi fit olup, süslü püslü gezebilen sadece televizyonda gördüğümüz ünlülerde ya da evinde yardımcısı, bakıcısı hiç olmadı annesi k.validesi olanlarda vardır. Erkekler için ebeveyn olmak kolaydır. Bebeğini emziren bir kadının göğüsleri asla eski haline gelemeyecek şekilde sarkar, şekil değiştirir. Süt verdiği için 3. aydan itibaren saçları dökülür, doğum şekli ne olursa olsun leğen kemikleri genişler, o yüzden bir çok kadın "kilom eskisine döndü ancak pantolonlarıma giremiyorum" diye dert yanar. Gece 3 kez uykunuzun bölündüğünü düşünün, aylarca! Ve bu uykusuzluğun üzerine yemek, bulaşık, ütü, misafir ağırlama vs ile uğraşın. Peki erkekler ne yapsın? "Benim hanım da iyice saldı kendini, aman evde ona yardımcı olup en azından salona bir süpürge tutacağıma gideyim de dışarıda kadın peşinde koşayım, çocuğumun rızkını elin kadınlarına yedireyim" mi desin?

çok teşekkür ederim benı anladıgın için

tabikide öyle o şekilde evleniliyor ,fakat konu sahibinin arkadaşı lohusalık döneminde aldatılmıyorki çocuk 5 yaşında eşi 3-4 aydır aldatıyor.,lohusalık dönemi tabikide zor geçen bir süreç.konu sahibi herşekilde arkadaşını uyarmış ,ben kadın hatalı dediğimde şunu söylüyorum eve geldiğinde yemek hazırlamaz,ütü yapmazsa,bişey istediğine annen yapsın derse o erkek o evden kaçar yani..eğerki kadın herşekilde ilgi gösterseydi ben burada tamamen eşini suçlardımm ,zor bir durum bu allah kimseye yaşatmasın ,ama birazda herşey kadında bitiyor bence.

bence hepsi bahane .adamın aldatıcağı varmış .sen en güzel ol ,en mükemmel ol aldatıcaksa aldatır adam bu kadar net .kimler aldatılıyor mankenler ,şarkıcılar görmüyormsunuz yani hala kadında suç bulunuyor aklım alır gibi değil .sen arkadaşınıza destek vereceğiniz yerine ama sende kendine baksaydın aldatılırsın tabi hak ettin olayına girmişsin pes diyorum sana .hiç bir zaman büyük konuşma tatlım ben ne kadınlar gördüm asla aldatılmam deyip aldatılan kadınlar ne demişler büyük lokma ye büyük sööz konuşma .

Şerefsiz olduğu için, bunu bir marifet saydığı için. Eğer çocuk sahibi olup bakımlı olmak, güzel kalabilmek kriterse aldatılan o ünlü ve güzel kadınlar neden aldatılıyor acaba?

Lohusa depresyonu tedavi edilmezse normal depresyona dönüşüp bir ömür sürebilir.

kadınlarda aldatmıyormu burda okuyoruz duyuyoruz tekrar söylüyorum aldatma olayını asla ve asla tasvp etmıyorum ama evlilikte istedıgını bulamazsa ınsanlar aldatıyor malesefff burda 100 lerce konu var

belkide adm bunları yapıyordur bilemezsin ki ,ancakk bunları konu sahibi arkadaş cevaplayabilir,eğerki kadının içinden geliyorsa sülenmek zaten o yine süslenir arkadaşım,bir kalem ,bir allık sürse tamamdır yani,maksat eşine güzel görünmekiazıck olsa tatlı dille konuşmak çok zor bişey değildir eminim..bu çocuk hiç mi uyumuyor arkadaşım,ve şu ansda çocuk 5 yaşında..

aldatılmak çok zor bişey tabi ama şu okuduğum hikayede durum bence birazda aldatılan kişinin suçu.ilk başlarda severek evlenmiş olabilirler ama zamanla kadınlar kendilerini çok salıyolar eşim beni nasıl olsa çok seviyor diyerek gereken ilgi ve alakayı göstermemeye başlıyolar tabi sonradan çocuklarda eklenince bütün ilgi onlara gidiyor eşlerini unutuyolar böylece erkek eşini sadece çocuklarının annesi olarak görmeye başlıyor.evde aradığı huzuru sevgiyi şefkati bulamadığı zaman bunu dışarda aramaya başlıyor çünkü erkekler gerçekten çocuk gibiler.aranızdaki aşkı sevgiyi sürekli tazelemek ve ilk günkü gibi tutmak kadının elinde.zamanla çünkü bu sevgi alışkanlık haline dönüşebiliyor ve bazen eriyip yok olabiliyor bile.aşk sevgi bitince geri kalan sadece sorumluluklar oluyo sırf çocukları yüzünden evliliklerini zorla devam ettiren erkekler var. ben çevremde bunu çok görüyorum.hatta bir arkadaşım var onun hikayeside buna çok benziyor eşiyle severek evlenmişler çocukları olmuş 10 sene evli kaldıktan sonra sevgileri alışkanlık haline dönüşmüş ve birsüre sonra tamamen yok olmuş sonra adam başka bir kadınla karşılaştı evliliğinde bulamadığı sevgiyi huzuru onda buldu ama eşinden boşanamıyor çünkü iki tane çocukları var ve onları çok seviyor.yani demek istediğim bu durumda yapılcak tek şey medeni bir şekilde boşanmak sırf çocuklar için dayanmak bana saçma geliyor hem bisüre sonra bu durum çocuklarıda etkilemeye başlıyor evdeki kavgalar falan.ama çoğu kadın dayanıyor eğer sizin tanıdığınız kadın eşini çok seviyorsa ne olursa olsun dayanmayı seçicektir ama unutmasın ki eğer kocasının ona karşı olan sevgisi tamamen bitmişse ki öyle görünüyor onun için sadece çocuklarının annesi olarak kalıcaktır bununla yetinicekse hayatı boyunca bilemem ama dürüst olmak gerekirse başka türlü bişeyleri düzeltmesi çok zor o tren çoktan gitti.

zaten hep kadın suçlu her yerde her zaman .dayak yersin ne yaptında dövdü derler ,aldatılırsın kendine bakmıyorsun derler ne kadınlar aldatılıyor ya kendine bakmakla alaksı yok .erkek dpyumsuzdur ondan aldatır çoğunun aldatıığı kişi evdeki karısından daha çirkindir zaten .

haklı olbılrsın fazlaemın degılım ama bıldgım fazla uzun srmemesiydi bebeğim henuz yok

ben güzellikten bakımdan bahsetmıyorum kı tamam önemli bunlarda ama eşin eve geldıgınde bir güler yüz bir iki güzel söz den bahsedıyorum ünlü ve güzel kadınlara gelince yasadıklarının kaçı gündeme gelıyor kaçını biliyoruz ki kıstas olarak alamayız

Son düzenleme:
işte sorun o, her şeyi yapıyor ve sıkılıyor herhalde.bebeğinizi sağ salim kucaklamanız dileğiyle.
ben evli değilim ,anırım bu yazınınz banaydı,peki şöyle diyelim acaba kadın adamın evlli olduğnu biliyor mudur?ben sanmıyorum erkekler genelde evli oldklarını saklıyorlar..

direkt size değildi ortaya söyledim :) ama inan, kadın genelde biliyor. hatta haz duyuyor başkasının kocasını ayarttığı için gurur duyuyor olmalı eskiiii bir arkadaşım vardı ve şunu demişti: o nikahlı olan, ben tercih edilenim. tercih edilen olmak daha güzel. ve bunu diyen kişi, ingilizce öğretmeniydi. birlikte olduğu kişi ise orduda üst düzey biri. aldatılan kadın görünürde ideal eş, her ortamda eşinin yanında, güzel,bakımlı...bir derdim var kısmında öyle tuhaf aldatma hikayeleri okuduk ki...daha dün vardı bir konu. kadın, aldatılan eşle arkadaş olup eve girip çıkıyor yüzsüzce. bilmiyorum, allah aldatılmayı yaşatmasın ama, ben onca şey yaşıyorum, doğum, doğum sonrası depresyon,emzirme...ki emzirme dönemi süt hormonu çok çalıştığı için cinsellik aklıma gelmedi, bunların karşılığında aldatılsam e suç bende diyemezdim. inanın çok kolay bir süreç değil. deli gibi sevdiğin,istediğin bebek 24 saat sana bağımlı...onun için ölürsün ama o süreçte bir de uykusuzluktan,yorgunluktan ölüyorsun...empatikurmaya çalıştım. ben onları yaşarken, eşim başkasını "tercih etse" sadece kendime acırdım herhalde.

Son düzenleme:

alla alla o zaman kocası odun olan onunla ilgilenmeyen kadınlar yuvayı kurtarmaya çalışmaktansa her önüne gelenle yatsın. varmı böyle bir mantık arkadaşım. evlilik kutsal bir müessesedir. bunun içine edeceksen evlenmiceksin bu kadar basit. adamın mayası bozuksa o kadın o adama sultanlar gibi baksada o adam onu aldatırsı. ş..zlik insanın kanında olmasın aldatmak içn her zaman bir bahane bulurlar. sende çok büyük konuşuyosun Allah yaşatmaz inşallahta birgün bu söylediklerini yutmak zorunda kalmazsın...

tam olarak demek istediğim bu işte diğer aldatma hikayelerinde durum değişebilir ama benım anlattıgım konuda kadın hatalı işte genel konusmuyorum bu konu için konusuyorum

Lohusalığı nerden çıkarmışım.Evet çocuk 5 yaşında lohusalık durumu yok ama yine de aldatılmayı gerekdirmez.Eşinden memnun olmayan kişi konuşmalı,gerekirse bir danışman ya da aile büyüğünden yardım almalı,aldatılmak nasıl kişinin kaderi olabilir ?Kocana ilgi göstermedin bak aldatılabilirsin olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…