- Konu Sahibi Karadenizincisi
-
çocuk olana kadar hersey cok güzeldi öncesıde cok güzeldı flört dönemı falan arkadasımın hamılelıgı sorunlu gecmesıne ragmen eşi cok yardımcı oldu asıl sorunlar arkadasım hamıleyken basladı zaten sürekli eşni terslemeler falan hamıle oldugu için gördüğüm kadarıyla eşi hep alttan aldı cocuk oldu 1-2 yıl lohusa falan derken yine idare etti cocugu 5 yasına geldı hala aynı davranıslar tabı hamılelıkten berı esıne ıyı davranmadıgını görüyorum ama cocuktan sonra daha da arttı defalarca uyardım ben diğer arkadaslar böyle yapma huzurunu bozma terapist önerdik istemedi diğer arkadaslarımda söylediler karsıdakı ınsanında sabrı bı yere kadar sonucta ...yine söylüyorum aldatmasını tasvip etmiyorum ama durum bu işte
o zaman canımcım baştan söyleseydin arkadaşını madem bu kadar iyiliğini düşünüyorsun deseydin arkadaşım bak hata yapıyorsun böle olmaz azcık ilgi göster kocana diye .yani iş işten geçmiş kadın yaralı bide en yakın arkadaşı diyorki senin suçun . canım ayrıca sen niye suçlu arıyorsun ki illa sana destek vermemizi bekliyorsun .tamam sen kendine bakıyorsun aldatılmazsın ee sorun ne ,arkadaşın bakmamış aldatmış kocası .neden böle düşünüyorsun biliyormusun sana destek vermemizi bekliyorsun arkadaşın bahane yani aldatılmayacağını sana söylememizi istiyorsun çünkü içine kurt düşürdü bu durum en yakınında yaşandığı için .arkadaşında umrunda değil ki zaten yaptığın davranıştan bu çıkıyor kendini düşünüyorsun .şimdi ben bunları sana söylüyorum diye vicdansız mı oluyorum ok kabul .
tamam o zaman neden aldatanda mı suç aldatılanda mı diye konu açtın ?burda biz kadın olarak aldatılan kadını aşağılamamızı mı bekliyordun ben yapamam kendi adıma hem cinsimi korurum bir suçuda yok zaten .
ne söylediğinizin farkındamısınz siz lütfen kendinize gelin ben burda ne gerekçe gösterdım acaba sadece kendım bızzat sahıt oldugum seylerden yola cıkarak yazdım belkı aralarında bilmedıgım baska seyler var 20 yıllık arkadasız dıye her seyı konusmuyoruz lütfen terbiyeli olun
ya suclu falan aradıgım yok konu buraya kadar geldı ben zaten arkadasımı uyarmıstım basta sadece böyle birşey yasadım ve yazdım destek vermesınıde beklemıyorum kımsenın ıcıme falanda kurt dsmedı allahta kımseye ve bana bu durumu yasatmasın
bana vicdansız dediğin için sen vicdanlı ol dedim
gercekten cok carpıtıldı konu aldatılan kadını neden aşağılayalım neden aaşağılamanızı bekliyim ben anlamadım ben sizinle konuyu paylaştım ve soru sordum konu nerden nerelere geldı aldatan adamı haklı gördüm,arkadasıma kötülük yaptım aldatma sebeplerinin hepsini tek tek biliyorum belkı benımle aldatıyor ....bu ben değilim ama nedense uçlara taşındı konu ben sizden arkadasına yanlıs davranmıssın yada dogru davranmıssın falan demenızı beklerdım her türlü eleştiriyide açıgım ama burdakı bazı arkadaslar aldı ele girdi yola
ne olur beni yargılamayın diye bir konu başlığı var o konuyu okuyun aldatan adamı savunan kadını suçlu bulan KADINLAR. bu kadıncağızda evli eski erkek erkek arkadaşıyla görüşmüş kocası çok kötü davranıyomuş hakaret vs. şimdi bu kadın yaptıklarında haklı dimi hatta gitsin eski sevgilisiyle yaşasın nede olsa haketmiş kocası dimi....
Bak kendin bir iki sözcük duyunca nasıl da kızdın hemen.
Ben ne söylediğimin farkındayım ama sen değilsin.
Bana terbiyeli ol diyorsun ama sabahtan beri arkadaşının kocasının yaptığı haysiyetsizliği haklı çıkarmaya çalışan bahaneler üretiyorsun.
Kim terbiyesiz acaba, hem senin mantığına göre ben sana hakaret de etsem suçun yarısı sende.
suçlu aradığım yok diyorsunuz da konu başlığı "aldatanda mı aldananda mı suç" o ne olacak?
arkadaş aldatılan kadına hesabı kesmiş zaten bizimde öyle yapmamızı istiyor ama diyecez ki aaa sen kendine bakmazsan aldatılırsın işte eböyle ilgilenmezsen kocanla o koca gider başkasını bulur .madem ilgili değil bu eş o zaman kocası boşansın sonra istedğini yaşasın neden evliyken gizli kapaklı işler çeviriyor arkasından çocuğunun rızkını otel odalarında yiyor o tip kadınlarla şimdi söylemek istemiyorum adını .
herşey bitti açtığım başlığa mı takıldınz biz mahkeme heyeti değiliz kımseyı yargılamaya hakkımz yok ben kendıme göre yazdım onlar karı koca kendileri halledecekler sorunlarını o başlığı kendıme göre actım kendı fikrime göre katılırsınz katılmazsınz sze kalmıs ben arkadasımda yarı yarıya hata gördüğüm için böyle bir başlık açtım belkıde yanlıs düşününuyorum ama tamamen fikrimm
valla canım umarım sen aldatılmazsın ne diyeyim sen kendine çok iyi bak eşinide yıllar geçiyor canım kadınlar yaşlanıyor unutma bunu .başkada yorum yapmyacağım bu konuya gerek yok.
her erkek aldatır, önemli olan farkedilmemek.....
herşey bitti açtığım başlığa mı takıldınz biz mahkeme heyeti değiliz kımseyı yargılamaya hakkımz yok ben kendıme göre yazdım onlar karı koca kendileri halledecekler sorunlarını o başlığı kendıme göre actım kendı fikrime göre katılırsınz katılmazsınz sze kalmıs ben arkadasımda yarı yarıya hata gördüğüm için böyle bir başlık açtım belkıde yanlıs düşününuyorum ama tamamen fikrimm
takılmam doğal değil mi? konunun ilk mesajını da okuyun sormuşsunuz kim suçlu azıcık sıkışınca da vay ben suçlu filan aramıyorum! neyse, duymak rahatlatacaksa, adam çok haklı, karısı kadın olsaymış da aldatılmasaymış. ohhh ne güzel yapmış çoluğunun çocuğunun rızkını namussuz bir kadınla harcamış! zaten yasak da tatlıdır, iyi ki yapmış adam.siz de iyi ki o psikolojisi bozuk kadına o aşağılayıcı sözleri söylemişsiniz o anda en çok ihtiyaç duyduğu şey oymuş zaten.oldu mu? bunu dememiz için açmıştınız bu topiği. arkadaşımı kırdım vicdanımı rahatlatmak istiyorum olsaydı keşke başlık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?