Aldatanda mı aldananda mı suç

bu durumda bence kesinlikle kadın tarafı suçlu bir terapiste mutlaka gitmesi gerekiyordu erkekler biz kadınlar kadar sabırlı değilller maalesef.ne yani illa eşinin onu aldatmasını mı bekliyordu harekete geçmesi için iş işten geçtikten sonra hiçbir yararı olmaz bence ama dediğim gibi kocasının onu hala sevdiğini hissediyorsa az bile bir umut varsa içinde gitsin doktora ne yapılması gerekiyorsa yapsın sevgisi için mücadele etsin sabretsin ve mükafatını görür inş. ne diyebilirim ki allah yardımcısı olsun

bana vicdansız dediğin için sen vicdanlı ol dedim

gercekten cok carpıtıldı konu aldatılan kadını neden aşağılayalım neden aaşağılamanızı bekliyim ben anlamadım ben sizinle konuyu paylaştım ve soru sordum konu nerden nerelere geldı aldatan adamı haklı gördüm,arkadasıma kötülük yaptım aldatma sebeplerinin hepsini tek tek biliyorum belkı benımle aldatıyor ....bu ben değilim ama nedense uçlara taşındı konu ben sizden arkadasına yanlıs davranmıssın yada dogru davranmıssın falan demenızı beklerdım her türlü eleştiriyide açıgım ama burdakı bazı arkadaslar aldı ele girdi yola

Bak kendin bir iki sözcük duyunca nasıl da kızdın hemen.

Ben ne söylediğimin farkındayım ama sen değilsin.

Bana terbiyeli ol diyorsun ama sabahtan beri arkadaşının kocasının yaptığı haysiyetsizliği haklı çıkarmaya çalışan bahaneler üretiyorsun.

Kim terbiyesiz acaba, hem senin mantığına göre ben sana hakaret de etsem suçun yarısı sende.

suçlu aradığım yok diyorsunuz da konu başlığı "aldatanda mı aldananda mı suç" o ne olacak?

tavrını hoş bulmadım Kardenizincisi

diğer konulat beni ilgilendirmiyor yasanan olaylar farklıdır

sizle polemiğe giremicem daha fazla ben kımseyı savunmuyorum defalarcada söyledım yarı yarıya hata vardr dedim ama ınatla anlamak ıstemedınız ben ne söylediğimin gayet farkındayım neyse siz her zaman haaklısınz

arkadaş aldatılan kadına hesabı kesmiş zaten bizimde öyle yapmamızı istiyor ama diyecez ki aaa sen kendine bakmazsan aldatılırsın işte eböyle ilgilenmezsen kocanla o koca gider başkasını bulur .madem ilgili değil bu eş o zaman kocası boşansın sonra istedğini yaşasın neden evliyken gizli kapaklı işler çeviriyor arkasından çocuğunun rızkını otel odalarında yiyor o tip kadınlarla şimdi söylemek istemiyorum adını .

sabah sabah bu ne ya ....

niye aldatan suçlu olsun olsun ben suçluyum,benim gibiler suçlu..

kadın olsaydıkda kocalarımıza sahip çıksaydık, onları rahat ettirseydik....

niye gitsin benim kocam dışarıya

ben kadınmıyım,,,

konuyu yazanda üzülmesin, hatta okuyanlarda üzülmesin.bütün bunlara bir sorumlu aranıyorsa benim......

ben suçluyum....

suçlu aradığım yok diyorsunuz da konu başlığı "aldatanda mı aldananda mı suç" o ne olacak?

herşey bitti açtığım başlığa mı takıldınz biz mahkeme heyeti değiliz kımseyı yargılamaya hakkımz yok ben kendıme göre yazdım onlar karı koca kendileri halledecekler sorunlarını o başlığı kendıme göre actım kendı fikrime göre katılırsınz katılmazsınz sze kalmıs ben arkadasımda yarı yarıya hata gördüğüm için böyle bir başlık açtım belkıde yanlıs düşününuyorum ama tamamen fikrimm

yaptıgım kesinlikle dogru demedım ben dogru oldugunu düşündüğüm seyi söyledım dedım sızden sadece fikir istedım olumlu olumsuz her ne ise ama bu üslupla degıl

Eşini asla affetmeyecek olsa bile ihanete uğrayan kişi, kendi içinde bir başka hesaplaşmayla yüzyüze kalıyor. “Ben nerede hata yaptım”, “bunu neden yaptı” gibi sorulara yanıt arayan kişi, bunu açık bir dille ifade etmese dahi, ihanetten kendini de sorumlu tutabiliyor. Ya da bunu kendisi yapmasa bile etrafındakiler tarafından çoğu kez bu heaplaşmayı yaşamak zorunda bırakılıyor.Bazı kadınlar suçu kendilerinde aramalıdır, bazıları ise tamamen erkeğinin acizliğinden kaynaklanır.Düzeyli bir ilişkide aldatmanın söz konusu olabileceğini düşünmek bile istemiyorum. Evli çiftlerin uzmanlara başvurup kişilik analizlerini yaptırıp, yardım almaları gerekiyor. Eğer erkekte psikolojik açından problem varsa durum farklıdır. Ancak normal şartlardaki Türk erkeğinin yapısını düşünürsek, erkeğin aldatma sebeplerini kadında aramak gerek. Kadınlar, eşlerinin hayalindeki kadını iyi tespit etmeli, eşini nasıl mutlu edeceğini destek alarak çözmeli.

valla canım umarım sen aldatılmazsın ne diyeyim sen kendine çok iyi bak eşinide yıllar geçiyor canım kadınlar yaşlanıyor unutma bunu .başkada yorum yapmyacağım bu konuya gerek yok.

valla canım umarım sen aldatılmazsın ne diyeyim sen kendine çok iyi bak eşinide yıllar geçiyor canım kadınlar yaşlanıyor unutma bunu .başkada yorum yapmyacağım bu konuya gerek yok.

siz illa hersey güzellıkte bıttıgını sanıyorsunz sonrada böyle konusunca aldatan adamı savunuyorum oluyo bende anlamadım ne yazıcam artık

takılmam doğal değil mi? konunun ilk mesajını da okuyun sormuşsunuz kim suçlu azıcık sıkışınca da vay ben suçlu filan aramıyorum! neyse, duymak rahatlatacaksa, adam çok haklı, karısı kadın olsaymış da aldatılmasaymış. ohhh ne güzel yapmış çoluğunun çocuğunun rızkını namussuz bir kadınla harcamış! zaten yasak da tatlıdır, iyi ki yapmış adam.siz de iyi ki o psikolojisi bozuk kadına o aşağılayıcı sözleri söylemişsiniz o anda en çok ihtiyaç duyduğu şey oymuş zaten.oldu mu? bunu dememiz için açmıştınız bu topiği. arkadaşımı kırdım vicdanımı rahatlatmak istiyorum olsaydı keşke başlık!

Ne olursa olsun her zaman aldatan suçludur. kimse karşısındakinin haysiyetini ayaklar altına alma hakkına sahip değildir.

insanlar severek, birbirlerine saygı duyarak evlenir.... ama bir kaç yıl sonra saygı, sevgi kalmamışsa, taraflar anlaşamıyorsa boşanırsın, karına ve çocuğuna nafakasını ödersin sonra keyfine bakarsın.

Ben çok kötü bir kadın da olsam, kocamla ilgilenmesem, yemek yapmasam, kocam benimle nikahlıyken, aynı yatağı paylaşmaya devam ederken beni aldatırsa suç bende değil ondadır. aldatmayacak boşayacak.......

Kocası döven, söven, ailesine ezdiren bir çok kadın var hem burda hem etrafınızda o zaman o kadında aldatsın kocasını.... Ha diyelim ki o kadın kocasını aldattı, erkeğin arkadaşı kalkıpta suç sende kötü davranmasaydın, kadın aldatmazdı demez....

bence arkadaşı umrunda değil onun aldatılmayacağını söylememizi bekliyor kendisi bakımlı ve ilgiliymiş ya hak etmiyor aldatılmayı .diğer kadın hak etmiş ama off yazmayayım diyorum neyse .

arkadaşlar burda neden herkes birbirini suçlayıp duruyor anlamıyorum.aldatılan bir kadın ve aldatan bir erkek hikayeyi az çok biliyoruz okuduk bizim görevimiz bu durumda aldatılan kişiye hemcinsimize yardımcı olmak suçlu ya da değil bunun önemi yok müşkül durumda ve yardıma ihtiyacı var sonuçta hayatta kim hata yapmaz ki önemli olan zamanında farkına varabilmek ve problemin çözülmesi için gereken çabayı harcamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…