- Konu Sahibi diclem3555
-
butun yorumlari okudum da soyle bir cok sasirdim. Bu kiz onceden de konu acmisti hep, esim ..... izliyor, ve baya da ugrasmisti esini vazgecirip kendine baglayabilmek icin. O zaman da gene o suclanmisti genel olarak (herkes demiyorum yanliz) nolucak, ..... izlemeyen erkek mi var diye. Simdi kiz gercekten kotu durumda isin ustune gitmis bazi seyler cikmis meydana, sadece bunu soylemis ama bir cok alayci yorum yapilmis. simdi de pat diye aman sen bosanmazsin zaten, bosanicakmisin filan falan. Yani once bosver, sonrada hemen bosan. hic bir insan ne bosverebilir kolayca esinin kotu aliskanliklarina, ne de hemen bosanabilir, o kadar kolay deyil hicbirsey. Bilmiyorum bayanlar farkindamisiniz ama biz bayanlara da gene kotulugu biz bayanlar yapiyoruz. Arkadas daha evleneli 8 ay olmus, muhtemelen isi de yok, ve gercektende bu dertten muzdarip bize konu acmis, bizler de keske yazdiklarimizda baska tutarsiz uyelere olan kizginligimizla yazmasak. herkesi ayni kefeye koymasak, dimi ama?
Iyi geceler hanimlar. 8 aylık evliyim. Cuma gunu esimin yanina isyerine gittim. Telefonunu istemistim internet icon yukari katta sarjda dedi. Sonra annem falan geldi siz yukari kata gecin bende gelcem sessiz orda otururuz yemek yeriz dedi. Ciktim yukariya killandim durumdan baktım sarjda telefon falan yok. Ciktik eve geldik. Telefonunde twitter vardi girdim bi baktim ki... çıplak kadinlari paylasmis ve uygunsuz seyler yazmis altina hep kendi profilinde paylasmis. Dusa girdik ciktik telefonu elimdeydi ne kurcaliyosun telefonumu dedi yoo dedim aldi bi baktim twitter i silmis. Meger isyerinde twitter a giriyor aksam eve gelmeden siliyor uygulama yi. Hic ses cikarmadim. Gayet iyi davraniyordu. Sahte hesap actim profil fotografi olarak ciplak bi kadin resmi koydum ve onun gibi +18 seyler yazdim ve hemen sabah dukkana gittigi gibi mesaj atti. Ben burda burda oturuyorum dedim. Bulusalim falan diye. Bugun de disariya cikcaktim biliyordu. Hemen yazdi twitter dan bulusalim sonra eve gideriz diye. Bi baktim beni ariyor sen anahtari yukari kata birak ben eve gelcem sonra dedi niye dedim isim var dedi bende beklerim seni daha cikmiyorum dedim yok yok sen git benim ne zaman geleceğim belli degil dedi. Eltimi çağırdı m boyle boyle diye. Anneme gittim. Eltim aradi sonrasında xx geliyo mus gelio eve esyalarini toparlasin o demis gel bize hemen dedi. Ciktim annemin haberi yok bu olanlardan kendisi kanser hastasi. Eltime geldim benim karaktersiz geldi indim asagiya topla esyalarini defol git dedi butun elbise dolabini boşaltım mutfaga girdim ekmek bicagini aldim karaktersiz ve kaynim kollarimdan tutmaya basladi elimden aldilar gittim makas aldim. Gecen hafta esime supriz yemek hazirlamistim giydigim kiyafeti makasla kestim ustune firlattim yaziklar olsun sana nankor kopek adi dedim. Baya saydirdim. Kayinpederim aradi cik yukariya been gelene kadar beklr diye. Karaktersizin yengeside anneme demis aksama dicleye gidelim bende anahtar yok eve giremiyorum zaten kayinpederime soyledim orda durun inmeyin dedi neyse annem geldi geri gitti ben gelmem oraya diye. Sonra herkes gitti. Sonra kayinpeder im ilk noldu neden anlasamiyonuz dedi benim bi sucum yok baba acayim gostereyim dedim actim yazdıklarını gosterdim beni evden yollayip kariyi eve atacakmis dedim yok yapmaz dedi baba bunu yapan onu da yapar dedim yok erkek 2 konusrsa kadin 1konuscak bilmem ne konustu gitti.karaktersizin babaannesi de kayinpederime bagirdi sen elalemin cocuguna terbiye vereceği ne kendi cocuguna terbiye ver diye. Simdi esim yok nerde bilmiyorum kesin disardadir bende eltimdeyim anneme de biseh diyemiyorum kanser uzulmesin diye napacam ben kizlar nolur akil verin
Uzun oldu biraz hakkinizi helal edin.
Ben yanlsmi anladm bide sanami diyoesyalarini toparlasn diye hem suclu hem guclu boyle birsey herhalde
çok gecmıs olsun bende bırseyı paylasayım sızınle.. çok sevdık guzel bır ılıskıydı evlendık. Aileler fln mukemmel anlaşıyordu. Her dedığımı yaptı esyalar ev konusunda.. Evlendık kavgalar başladı aynı ev karakter catısmaları gayet normal... Bırgun telefonda mesaj gördum eşimin aynen şöyle yazıyor : Fuardan bır kız ayarladım bana asılıyor napsam ev musaıtmı ? Falan dıye yazdığıda erkek arkadası aynı zamanda bızım arkadasımız onunda cevabı vayyy... Sonra tekrar yazmış ne yaptınız aramadın falan kocam boşver ya işlerimde yoğun fln demş konuyu kapamış belki sadece mesajdaydı erkek sohpetı gıbı ben ortalığı yıktım onun ailesi benm ailemi bze cagrdm kozam nasıl ağlıyor .. Ezgi devamı olmadı okadardı evet seytana uydum gaflettı. Ama döndum yolumdan devam etmedım dedı kuranı optu abdest alıp yemınler ettı. Boşanacaktım ne olursa olsun o fıkrı koymus beynıne ıkna ettı benı şimdi psikoloğa gidiyoruz cift terapistıne gayet ıyı geldi.. 3ay oldu sankı durulduk o kavgalardan eser yok tatıl yaptık hergece benı uyurken ızledığını öpüğünü ağladığını görüyorum.. Pişman oldu samimice.. Okadar yıl ortada bır yuva var bırden sılıp atamadım kızlar.. Hee bu arada o serefsız arkadasını rezıl ettım devlet memurlarıyız açığa alınacak duruma geldı ev ve aile duzenını bozmayla ılgı.. Asla görüşmüyorlarOyle işte ben onun gözünde erkeklerın dunyasını o benımle kadının dunyasını daha net gördük,, hatalarımızdan ders cıkardık benmde vardı onu bunalttığım yerler!! Belki bir ders sınavdı bıze rabbıme dua edıyorum bu sınavı verceğiz.....
şimdi yanlış mı anladım acaba diye bidaha okudum ama yok. Yani şimdi senin kocan zamparalık yapmaya kalkmış ama bize karanlık bi nedenden ötürü vazgeçmiş. Mesaj yazdığında arkadaşı sadece vaaayyy yazmış devamında da ne yaptın diye sormuş. Ve sen işin neticesinde kocanı aldın evliliğine devam ettin, tek suçu mesaja cvp vermek olan adamı da işyerine varana dek rezil rüsva ettin hatta binbir zahmetle kazandığı memuriyetten attırma aşamasına getirdin
Valla ne diyim heralde bu konuda da konu sahibi twitter in sahibine gıyabında dava falan açar. Bir site yapmışınız kocamı kötü yola sürüklediniz pislikler diye. şaşırmam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?