aldatilanlar listesinde bende varim artik.

henüz 8 aylık evlilikte böyle birşey yaşaman çok kötü ..
ama boşanmak istemiyorsun anladığım kadarıyla bence kötü olmuş yakalaman boş yere sinirin bozuldu .üç maymunu oynayarak daha mmutlu bir hayat yaşayabilirsin ...
normalde böyle bir durumda boşanman gerek ama boşanmak için cesaret gerek ..

butun yorumlari okudum da soyle bir cok sasirdim. Bu kiz onceden de konu acmisti hep, esim ..... izliyor, ve baya da ugrasmisti esini vazgecirip kendine baglayabilmek icin. O zaman da gene o suclanmisti genel olarak (herkes demiyorum yanliz) nolucak, ..... izlemeyen erkek mi var diye. Simdi kiz gercekten kotu durumda isin ustune gitmis bazi seyler cikmis meydana, sadece bunu soylemis ama bir cok alayci yorum yapilmis. simdi de pat diye aman sen bosanmazsin zaten, bosanicakmisin filan falan. Yani once bosver, sonrada hemen bosan. hic bir insan ne bosverebilir kolayca esinin kotu aliskanliklarina, ne de hemen bosanabilir, o kadar kolay deyil hicbirsey. Bilmiyorum bayanlar farkindamisiniz ama biz bayanlara da gene kotulugu biz bayanlar yapiyoruz. Arkadas daha evleneli 8 ay olmus, muhtemelen isi de yok, ve gercektende bu dertten muzdarip bize konu acmis, bizler de keske yazdiklarimizda baska tutarsiz uyelere olan kizginligimizla yazmasak. herkesi ayni kefeye koymasak, dimi ama?

Son düzenleme:

evet aynen katiliyorum yazdiklariniza, bende ozamanlar birinin konusuna yazmistim bunlari izlemek iyi degil gerisi gelebilir diye ve bu olayda bunu ispatlamis durumda...
yani ... izlemek o kadarda mahsum degilmis... su yasa bi gelsede millet bir rahatlasa kactane yuva yikiliyor bu pislikler yüzünden ve halada millet sokaklara cikiyor ..... dokunma diye ey gidi cahiliyet...
ALLAHcc sonumuzu hayir eylesin...amin

daha neler okuyacağım burada tam bir rezalet eşinin yaptığı.
ne yazık ki boşan diyeceğim..

Son zamanlarda hergun , Bende aldatildim...
Sonunda aldatildim .. Bende.artik aldatilanlar listesindeyim.
diye Baslik okumaktan bi hal oldum..

Ama biride Aldatildim Ve terk ettim demiyo , Aldatildin ve ne yaptin eltindesin Annene soylemiyosun ama nereye kadar ?
2 - 3 kez aldatilana kadar mi ?

Annen hasta tamam uzmek istemiyor olabilirsin , ama eminimii guzel bir dilde anlatirsan Annende sana hak vericek.
Anladigim kadariyla esinin Ailesi zaten konduramiyo ogullarina ve sana destek cikmiyolar...
peki sen ne yapacaksin , esin eve donse ne olcak hic birsey eskisi gibi olmayacak ...

birbirnize olan sayginizi kaybettiniz zaten...
ama en cok takildigim nokta ise , esindeki inanilmaz cesaret
tanimadigi bilmedigi bir insana netten bir kac saatlik tanimis oldugu insana adresini veripte eve cagirmasi , ustelik
Seni senin yataginda aldatmak isteyen Adam ortalikta olsa ne olacak olnasa ne olucak....

kimbilir kac kere seni o evde aldati.. ben inanmiyorumki bu ilk aldatisidir ilk cagirisidir ...
bide bu yonden baksan olaya , topla onun esyalarini defolsun gitsin....

Burda cok okuyoruz iste aldatildim ne yapmam lagzim bana akil verin vs vs ondan sonra bir bakiyoruz konu sahibi konunun kapanmasini istiyor yorum istemiyor bilmem ne !!!! burda aldatilmaktan bahsediyoruz hafife alinacak bisey degil

Cnm senin esin eve kadin atma kapasitesine sahip bir insanmis sinirlari coktan asmis hemde 8 aylik kisa bir surede daha neyi bekliyorsun git bosanma davani bir an once ac boyle bir insanla omurmu gecer bu bir degil iki degil sonu gelmez bu aldatmalarin ben gururuma yediremezdim acikcasi direk bosardim birazda kendini dusunmen lagzim

bi konu açmışsınız kaybolmuşsunuz sizde barıştınız heralde

bende şeye anlam veremedim üst katta kardeşi babası var eve kadın getiricekti öylemi :26: biri görse ne diyecekti acaba

Ben yanlsmi anladm bide sanami diyoesyalarini toparlasn diye hem suclu hem guclu boyle birsey herhalde

Şu saatten sonra affedersen olay aileye de intikal ettiği için eşin olacak adam, yaptığı şeyin sineye çekildiğini görünce vazgeçmez diye düşünüyorum. Siz yine ortalığı ayağa kaldırsanız ne olur? Bu yaklaşımlarından fazla değişen birşey olmaz eşiniz ailesi çevresinde, hatta onlar bile yadırgamamaya başlarlar durumu, umarım kendiniz için en doğru kararı verebilirsiniz.

Son düzenleme:
yanı zor bır durum ah su ınternet alemı yok mu.bencede daha coluk cocuk olmadan ayrılmalısınız yoksa hep aklında kalacak acaba bır daha olur mu ne yapıyor ne edıyor dıe aklında kalmaktansa bır kac ay uzulup yenı bır hayata merhaba dersınız..

çok gecmıs olsun bende bırseyı paylasayım sızınle.. çok sevdık guzel bır ılıskıydı evlendık. Aileler fln mukemmel anlaşıyordu. Her dedığımı yaptı esyalar ev konusunda.. Evlendık kavgalar başladı aynı ev karakter catısmaları gayet normal... Bırgun telefonda mesaj gördum eşimin aynen şöyle yazıyor : Fuardan bır kız ayarladım bana asılıyor napsam ev musaıtmı ? Falan dıye yazdığıda erkek arkadası aynı zamanda bızım arkadasımız onunda cevabı vayyy... Sonra tekrar yazmış ne yaptınız aramadın falan kocam boşver ya işlerimde yoğun fln demş konuyu kapamış belki sadece mesajdaydı erkek sohpetı gıbı ben ortalığı yıktım onun ailesi benm ailemi bze cagrdm kozam nasıl ağlıyor .. Ezgi devamı olmadı okadardı evet seytana uydum gaflettı. Ama döndum yolumdan devam etmedım dedı kuranı optu abdest alıp yemınler ettı. Boşanacaktım ne olursa olsun o fıkrı koymus beynıne ıkna ettı benı şimdi psikoloğa gidiyoruz cift terapistıne gayet ıyı geldi.. 3ay oldu sankı durulduk o kavgalardan eser yok tatıl yaptık hergece benı uyurken ızledığını öpüğünü ağladığını görüyorum.. Pişman oldu samimice.. Okadar yıl ortada bır yuva var bırden sılıp atamadım kızlar.. Hee bu arada o serefsız arkadasını rezıl ettım devlet memurlarıyız açığa alınacak duruma geldı ev ve aile duzenını bozmayla ılgı.. Asla görüşmüyorlar Oyle işte ben onun gözünde erkeklerın dunyasını o benımle kadının dunyasını daha net gördük,, hatalarımızdan ders cıkardık benmde vardı onu bunalttığım yerler!! Belki bir ders sınavdı bıze rabbıme dua edıyorum bu sınavı verceğiz.....

çok gecmıs olsun bende bırseyı paylasayım sızınle.. çok sevdık guzel bır ılıskıydı evlendık. Aileler fln mukemmel anlaşıyordu. Her dedığımı yaptı esyalar ev konusunda.. Evlendık kavgalar başladı aynı ev karakter catısmaları gayet normal... Bırgun telefonda mesaj gördum eşimin aynen şöyle yazıyor : Fuardan bır kız ayarladım bana asılıyor napsam ev musaıtmı ? Falan dıye yazdığıda erkek arkadası aynı zamanda bızım arkadasımız onunda cevabı vayyy... Sonra tekrar yazmış ne yaptınız aramadın falan kocam boşver ya işlerimde yoğun fln demş konuyu kapamış belki sadece mesajdaydı erkek sohpetı gıbı ben ortalığı yıktım onun ailesi benm ailemi bze cagrdm kozam nasıl ağlıyor .. Ezgi devamı olmadı okadardı evet seytana uydum gaflettı. Ama döndum yolumdan devam etmedım dedı kuranı optu abdest alıp yemınler ettı. Boşanacaktım ne olursa olsun o fıkrı koymus beynıne ıkna ettı benı şimdi psikoloğa gidiyoruz cift terapistıne gayet ıyı geldi.. 3ay oldu sankı durulduk o kavgalardan eser yok tatıl yaptık hergece benı uyurken ızledığını öpüğünü ağladığını görüyorum.. Pişman oldu samimice.. Okadar yıl ortada bır yuva var bırden sılıp atamadım kızlar.. Hee bu arada o serefsız arkadasını rezıl ettım devlet memurlarıyız açığa alınacak duruma geldı ev ve aile duzenını bozmayla ılgı.. Asla görüşmüyorlar Oyle işte ben onun gözünde erkeklerın dunyasını o benımle kadının dunyasını daha net gördük,, hatalarımızdan ders cıkardık benmde vardı onu bunalttığım yerler!! Belki bir ders sınavdı bıze rabbıme dua edıyorum bu sınavı verceğiz.....

şimdi yanlış mı anladım acaba diye bidaha okudum ama yok. yani şimdi senin kocan zamparalık yapmaya kalkmış ama bize karanlık bi nedenden ötürü vazgeçmiş. mesaj yazdığında arkadaşı sadece vaaayyy yazmış devamında da ne yaptın diye sormuş. ve sen işin neticesinde kocanı aldın evliliğine devam ettin, tek suçu mesaja cvp vermek olan adamı da işyerine varana dek rezil rüsva ettin hatta binbir zahmetle kazandığı memuriyetten attırma aşamasına getirdin

valla ne diyim heralde bu konuda da konu sahibi twitter in sahibine gıyabında dava falan açar. bir site yapmışınız kocamı kötü yola sürüklediniz pislikler diye. şaşırmam artık.

aldatıldığınızı ilk anladığınızda boşanmaya cesaretiniz yoksa o halde bu yaptığınız doğru değil...sadece kendinizi yıpratmakla kalmışsınz..madem boşanamayacaksınız o halde neden sahte profiller buluşma planları yaptınız...eşinizin aldattığını öğrenmişsiniz, suç üstü yapıp da boşanmaya cesaret edemeyecektiniz o halde neden bu işlere kalkıştınız..
her zaman söylemişimdir, aldatıldığını hazmedemeyip boşanmaya kararlı olanlar rezalet çıkarsın diye...
sanırım boşanmaya korkuyorsunuz..peki bu yaptıklarınızdan sonra eşinizi kalbiniz kabul edecekmi??
keşke hiç kalkışmasaydınız,

canım vayyy yazmış, vayy ? Canak tutmus hataya ve bu arkadas benım yıllardır tanıdığım bırı evımde yemek yıyen serefsız bırısıymıs. Gercek dostluk bumu? ınsan abi nediyorsun der ya ? Vayyyy dıyor ıyıce gaz verıyor. çekecek cezasını şimdi o uğrassın. Kımsenın evlılığınede karısmaz bundan sonrakı hayatında!!! Evet memurluğu acıkta suan dava sürüyor

Canım bu konuyla karşıma çıkan arkadaşlarıma da sanada vereceğim bir tavsiye şu ki eşinizin aldatma durumuyla ilk defa karşı karşıyaysanız ilkinde affedin derim hem kendi vicdanınız için hemde ona bir şans vermek amacıyla bunu yapmanız gerekiyor..Tabiki gerçek anlamda pişmanlığını size hissettiriyorsa... ha çözüm olur mu bunun örnekleri çok çok az ama belki o çok azlık dilime girebilirsiniz.. Ben aldatıldım affettim tekrar aynı kişiyle aldatmaya yeltendi ve boşadım... Afettiğime pişmanmıyım? asla yoksa belki ileride ben pişman olurdum ama şimdi vicdanım o kadar rahat ki...
Annenizin rahatsızlığına gelince benim annemde MS hastası asla üzülmemesi gerekiyor yoksa felç olabilir yani benimde bu konuda çekincem vardı ama aklımı başıma topladım onun karşısında o kadar kararlı ve güçlüydüm ki üzülmesine fırsat bile vermedim..Diyeceğim şu ki sen kararını verdiysen anneni üzmemek için gayet güçlü olarak çık karşısına...Umarım en doğru kararı verirsin tatlım Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…