- Konu Sahibi diclem3555
-
canım bu konuyla karşıma çıkan arkadaşlarıma da sanada vereceğim bir tavsiye şu ki eşinizin aldatma durumuyla ilk defa karşı karşıyaysanız ilkinde affedin derim hem kendi vicdanınız için hemde ona bir şans vermek amacıyla bunu yapmanız gerekiyor..tabiki gerçek anlamda pişmanlığını size hissettiriyorsa... Ha çözüm olur mu bunun örnekleri çok çok az ama belki o çok azlık dilime girebilirsiniz.. Ben aldatıldım affettim tekrar aynı kişiyle aldatmaya yeltendi ve boşadım... Afettiğime pişmanmıyım? Asla yoksa belki ileride ben pişman olurdum ama şimdi vicdanım o kadar rahat ki...
Annenizin rahatsızlığına gelince benim annemde ms hastası asla üzülmemesi gerekiyor yoksa felç olabilir yani benimde bu konuda çekincem vardı ama aklımı başıma topladım onun karşısında o kadar kararlı ve güçlüydüm ki üzülmesine fırsat bile vermedim..diyeceğim şu ki sen kararını verdiysen anneni üzmemek için gayet güçlü olarak çık karşısına...umarım en doğru kararı verirsin tatlım allah yardımcın olsun
ilkinde affedin ki 2. Yi içi daha rahat ederek yapsınBenim karım geniş, rahat, relax kadındır desin. Sevaptır... Eşleriniz ilk defa dövünce, aldatınca falan sayılmaz onlar fasulyeden Affedin ki vicdanınız rahat etsin
yorum yapıcaktım ama konu sahibi konuyu açmış gitmiş 3 gün önce...hep böyle oluyo zaten...
ihanetin boyutu önemlidir hanımlar.. Evli olunca hersey bır anda sılınmıyor. Mesleğim var ailemin durumu iyi ama bunlar yetmiyor. Başka bırıyle evlendığınde garantısı varmı asla yapmayacağının? Yok .. Ama sevdiğin emek verdiğin kişiyle elele olursan atlatma şansın daha fazla. Tabı eşin çok öenmli rolde bu durumda. Inş boyle bırsey yasamazsın
aldatıldım ve sonrasında affedip bir şans daha verdim, sonrasında düzelmedi bu sefer başkasıyla olan ilişkisini şans eseri yakaladım ve bitti, üstelik kızım olmasına rağmen bıraktım, çocuğun psikolojisi bozulacak diye herkes korkuttu, onu da psikoloğa götürdüm şimdi eskisinden daha sağlam, bir kez yapan bence bir kez daha yapabilir. Senin düşünmen yerine o biraz inandırmaya çalışsa yalvarsa iş başka olur ama sen emin olmandan sakın benim gibi merhamet edip affetme derim.
İlkinde affedin ki 2. yi içi daha rahat ederek yapsınbenim karım geniş, rahat, relax kadındır desin. Sevaptır... Eşleriniz ilk defa dövünce, aldatınca falan sayılmaz onlar fasulyeden affedin ki vicdanınız rahat etsin
Babam annemı aldaatığında tek kelıme ettım , 10 çocuğumda olsa boşarım diye!! Buyuk konustum rabbım önüme tepsiyle sundu. Lütfen buyuk konusma lütfen.. Geri al ve sadece deki allahım bu acıyı bna gösterme
bir karar vermişsin seni sorgulamak bana düşmez. Ilk mesajı yazan eşindi dimi yanlış anlamadım. Diğer adamda sadece vay yazmış. Siz eşinizi affetmişsiniz.
Ama sırf vay dediği için adamı mahkemeye vermişsiniz (sadece vay demekle açığa alabildiğinizi de sanmıyorum... Az çok o işlerle ilgilendiğimden dolayı.)
Iyi geceler hanimlar. 8 aylık evliyim. Cuma gunu esimin yanina isyerine gittim. Telefonunu istemistim internet icon yukari katta sarjda dedi. Sonra annem falan geldi siz yukari kata gecin bende gelcem sessiz orda otururuz yemek yeriz dedi. Ciktim yukariya killandim durumdan baktım sarjda telefon falan yok. Ciktik eve geldik. Telefonunde twitter vardi girdim bi baktim ki... çıplak kadinlari paylasmis ve uygunsuz seyler yazmis altina hep kendi profilinde paylasmis. Dusa girdik ciktik telefonu elimdeydi ne kurcaliyosun telefonumu dedi yoo dedim aldi bi baktim twitter i silmis. Meger isyerinde twitter a giriyor aksam eve gelmeden siliyor uygulama yi. Hic ses cikarmadim. Gayet iyi davraniyordu. Sahte hesap actim profil fotografi olarak ciplak bi kadin resmi koydum ve onun gibi +18 seyler yazdim ve hemen sabah dukkana gittigi gibi mesaj atti. Ben burda burda oturuyorum dedim. Bulusalim falan diye. Bugun de disariya cikcaktim biliyordu. Hemen yazdi twitter dan bulusalim sonra eve gideriz diye. Bi baktim beni ariyor sen anahtari yukari kata birak ben eve gelcem sonra dedi niye dedim isim var dedi bende beklerim seni daha cikmiyorum dedim yok yok sen git benim ne zaman geleceğim belli degil dedi. Eltimi çağırdı m boyle boyle diye. Anneme gittim. Eltim aradi sonrasında xx geliyo mus gelio eve esyalarini toparlasin o demis gel bize hemen dedi. Ciktim annemin haberi yok bu olanlardan kendisi kanser hastasi. Eltime geldim benim karaktersiz geldi indim asagiya topla esyalarini defol git dedi butun elbise dolabini boşaltım mutfaga girdim ekmek bicagini aldim karaktersiz ve kaynim kollarimdan tutmaya basladi elimden aldilar gittim makas aldim. Gecen hafta esime supriz yemek hazirlamistim giydigim kiyafeti makasla kestim ustune firlattim yaziklar olsun sana nankor kopek adi dedim. Baya saydirdim. Kayinpederim aradi cik yukariya been gelene kadar beklr diye. Karaktersizin yengeside anneme demis aksama dicleye gidelim bende anahtar yok eve giremiyorum zaten kayinpederime soyledim orda durun inmeyin dedi neyse annem geldi geri gitti ben gelmem oraya diye. Sonra herkes gitti. Sonra kayinpeder im ilk noldu neden anlasamiyonuz dedi benim bi sucum yok baba acayim gostereyim dedim actim yazdıklarını gosterdim beni evden yollayip kariyi eve atacakmis dedim yok yapmaz dedi baba bunu yapan onu da yapar dedim yok erkek 2 konusrsa kadin 1konuscak bilmem ne konustu gitti.karaktersizin babaannesi de kayinpederime bagirdi sen elalemin cocuguna terbiye vereceği ne kendi cocuguna terbiye ver diye. Simdi esim yok nerde bilmiyorum kesin disardadir bende eltimdeyim anneme de biseh diyemiyorum kanser uzulmesin diye napacam ben kizlar nolur akil verin
Uzun oldu biraz hakkinizi helal edin.
sistem maalesef böyle işliyor ister kabulunuz olur ister olmaz..kaldı ki başıma gelene kadar bende sizin gibi düşünürdüm ve bu konuda ciddi anlamda kati kurallarım vardı ama malesef uzaktan göründüğü gibi olmuyor...ben yineliyorum affedilen eşin yaşadığı pişmanlık büyük bir pastanın 1 çatallık kısmı kadardır, affedip hayatına çokta güzel devam eden çiftler tanıyorum onlar şanslı kısım...bu nedenle ısrarla diyorum ki pişmanlığını gerçekten hissediyorsa affedilmelidir...
Babam annemı aldaatığında tek kelıme ettım , 10 çocuğumda olsa boşarım diye!! Buyuk konustum rabbım önüme tepsiyle sundu. Lütfen buyuk konusma lütfen.. Geri al ve sadece deki allahım bu acıyı bna gösterme
benimkide beni aldatmaya yeltendi ben eski kiz arkadasi oldugunu tahmin ettigim biriyle facede sahte hesap acmis kiza kahve icme daveti gondermis kiz hicbisey yazmamis acaba kizla bulustumu ortaya cikaramadim birturlu.
Ama bu olaydan sonra ben cok sarsildim kendime olan guvenim gitti nedense. Kendimi begenmemeye cirkin hissetmeye degersiz gormeye basladim.ozguven yerlerde bunu asabilmek icin ne yapmaliyim suslenip disari cikiyorum acaba erkekler beni begenirmi gibi sacma dusuncelerle ....
ahh canım hulya avsar ne kadar guzel amma gel gelelım kı aldatıldı. şimdi dur önce sakin ol peki eşinle görüştün mü bu konuyu nede dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?