aldatilanlar listesinde bende varim artik.

şuan nasılsın neler yapıyorsun? çalışma hayatın falan?

ben olsam paranoyak olurdum.
büyük konuşmayayım; değil aile terapisti vahi inse ben düzelmezdim bu durumda heralde...

ben olsam paranoyak olurdum.
Büyük konuşmayayım; değil aile terapisti vahi inse ben düzelmezdim bu durumda heralde...

merak etmeyın bırden bıre sıhırlı bır değnek değil terapi hemen gecmıyor ama farklı bakış açıları kazandırıyor ınsana. ıns yasamazsın tabıkı canım ama hayat ve sundukları malesef... Bazen pes edıyorum eşimede dıyorum ama bırakmıyor..

insan her şeye hazırlıklı olmalı tabi...
çabucak geçer ve unutursunuz inşallah

aldatani koca diyip koynuna al, arkadasi serefsiz olsun. keske fuari da kapattirsaydin. ne yuvalar yikiyordur o fuar!

aldatani koca diyip koynuna al, arkadasi serefsiz olsun. Keske fuari da kapattirsaydin. Ne yuvalar yikiyordur o fuar!

kusura bakmayın dün giremedım dıardaydım. Arkadaslar aldatnaı koca dıyıp koynuna al demıısnız ama 2yolun var ya terk edeceksın yada affedıp ıyılestıreceksın çokmu kolay zannedıyorsun yasadıgım seyı_?? Evlimisin bilmiyorum ama evlilik insanın duygularını değiştiriyor. Eşim o kadınla ılerı gıdıp görüşseydı belkı durum çığrından çıkardı ama oyle bırsey yok, sadace bızım essek yeltenıyor ve bunu samımı erkek arkadasıyla paylaşıyor allah yasatmasın

kolay oldugunu dusunmuyorum ama esinizi bu -sizin tabirinizle- "essek"liginfen dolayi affedebiliyorsaniz arkadasini da mazur gorebilirdiniz.
birine saydir oburunu affet cok komik oluyor.
bu arada evliyim bebegim de var. aldatilsam 1 dakika dusunmem. bu kadar da netim.

ya bakma hırsımdan ıste oda arkadasım uyarmayıp çanak tuttuğu ıcın. Lütfen buyuk konuşmayın 10 çocuğum olsa affetmem derdım boyle bırseyı fakat olay zaman karsındakı eş fikirlerin değişiyor. Inş yaşamazsın tabıkı ama buyuk konuşmamalı. Ben konusmustum:44:

bende diğer arkadaşa katılıyorum yanlış anlamassanız.
"o serefsız arkadasını rezıl ettım devlet memurlarıyız açığa alınacak duruma geldı ev ve aile duzenını bozmayla ılgı" demişsiniz de,
arkadaşı ayartmamaış anladığım kadarıyla.eşiniz arkadaşını aramış.arkadaşınız yaptığı şeyin yanlış olduğunu söyleyebilirdi ama bütün suçu eşinizden çok arkadaşınıza atmışsınız sanki eşinize,kızı o ayarlamış ve gel evde müsait demiş gibi.

ya hanımlar o arkadas benımde unıvden arkadasımdı dıyorum resmen oda bana ıhanet ettı ( yakındık nıkah sahıdımızdı kız ıstedık ona gıttık çok kızdım ve benı arayıp sadece haklısın, fakat ali sadece yazdı yazmakla kaldı ılerısı olmadı ne burda ne baska yerde sadece buna ınan dedı ve cıktı hayatımızdan. Yanlış yaptı bana bıze. Dost uyarır.

Anlayacağınız ıyı bır dost değil. Ve canım bukadar yanmışken sadece küstüm konuşmuyorum olmuyor, insan hıncını almak ıstıyor elımde değil.

Olay büyük konuşmayla değil basiretle ilgili... Özgüvenle ilgili... Dikmik durmak ve gururlu olmakla ilgili...

Mesela ben ilerde milyarder olunca bütün paramı dağıtırım diye büyük konuşayım. Her büyük konuşanın başına geliyor ya.

Anlayacağınız ıyı bır dost değil. Ve canım bukadar yanmışken sadece küstüm konuşmuyorum olmuyor, insan hıncını almak ıstıyor elımde değil.

Eşinizden almalısınız o hıncı elalemin adamından değil...

Yahuu eşimden alıyorum tabıkı affettımde hersey duzeldı değil..... Kızlar ya.
Buyuk konusmak demek yapmam demektır ayrıca bu basıma gelırse yapmam falan nıye ?? Nıye gelmesın kı basımıza gelenler kadın değil mi güzel değil mi yada erkek değil mi? Seven değil mi?

Allah tepsiyle sunarmış kınadığın ve buyuk konustugun olay ıcın ben ıyı nıyetten soyledım siz benı gurursuzlukla ıtham ettınız yazık.

arkadaşınız sizi uyarabilirdi tabi ama burda işyerinde rezil edip açığa alınması gereken arkadaşınız değil asıl eşiniz o anlamda dedim.
ev ve aile düzenini bozmaktan demişsiniz ama dediğim gibi arkadaşınız,eşinizin aklını çelmemiş.neden bu nedenden ceza alacak onu da anlamadım.okuyorum okuyorum hala anlamıyorum.

neyse inşallah eşiniz bir daha üzmez sizde bir daha bunları yaşamassınız.
inşallah kimse yaşamaz.

Canım bılmıyorum avukat haklı gördu ve bır kaç maddeden verdı . Ben sıkayetımı gerıde alabılırım ama bıraz sürünsün. ıns. Kımse yasamaz tabıkıı ama artık hıc bır erkeği güvenım yok. Fırsatı gecen elıne değerlendırmek ıster ve hep bahanesı olur aramız bozuktu, huzurum yoktu.. Ben bılmeden unıv.deyken tez konummuş.. Sosyolojı okudum bır çok psıkologla görüşmütüm aldatma ve aldatma girişimi okadar fazla yasanıyor kı her 3 kişiden 2si nedemek...

ee tabi bu genellemeler erkeği haklı çıkarmaz.
her erkekte yapmaz.

dediğim gibi inşallah kimse yaşamaz bunu.

Ya nedense bu kınamak büyük konuşmak hep bayanların başına geliyor.
Bir bayan aldatınca erkek ayy kınadım da başıma geldi evlendim şimdi nasıl ayrılacağım hem 2.evlendiğim de beni ya aldatırsa diye düşünüyordur kesin.

Kendinizi kandırmak istiyorsanız kandırın ama yeter artık marifetmiş gibi burada başınıza gelenleri ballandıra ballandıra anlatmayın.
Bıktım insanların sen evli değilsin bilemezsin çok emeğim var laflarını okumaktan.

Evliyim,çocuğum yok eşime çok fazla emeğim var ve çok emeğim olduğu için ondan ayrılırım.
İnsan hakkı geçen insana aldatılmayı reva görürse yediği kaba tükürürse ben mi düşüneyim onu. Allahından bulsun belasını benden de bulmasın.

Ailem bana gururlu onurlu bir hayatım olsun diye yetiştirdi onu affedersem asıl aileme büyük ayıp etmiş olurum.

Sizin yazdıklarınız çok ilgimi çekti, sanki bir yakınım haksızlık yaşamış gibi üzüldüm.
Ancak size değil, mahkemeye verdiğiniz arkadaşınıza.

Erkekler olsun kadınlar olsun, arkadaşlar arasında senin sadık olmanı sağlayacağım gibi bir anlaşma yoktur. Bazıları kesinlikle karşı çıkar, bazıları destekler, bazıları karışmaz. Sizin mahkemeye verdiğiniz ortak arkadaşınız bana göre -ve sağlıklı düşünebilseniz size göre de öyle eminim- ne desteklemiş, ne karşı çıkmış. Verdiği tepki, gayet normal çünkü karısını gözden çıkarmış bir adama verdiği tepki. Sizin eşiniz utanmadan o kadar lakayıt bir şekilde mesaj yazmış, arkadaşınızdan sert bir tepki alması imkansız.

Sadakat sorumluluğu eşler arasındadır. Tüm sorumluluk, hata, yanlış eşinizde. Mahkemeye vermeniz gereken kişi eşiniz, ki bu sizin kararınız elbette ancak o eski arkadaşınıza açtığınız dava, memuriyetiyle ilgili durum inanılmaz bir hak yemek bana göre. Sizin canınız yandı diye olayla tamamen alakasız 3. bir kişiye bu kadar ceza çektirince içiniz nasıl rahat ediyor inanamadım. Kocanıza da çektirdiğinizi söylemişsiniz, lütfen kendinizi buna inandırıp haklı çıkarmayın. Aynı evde yaşadığınız karı-koca ilişkisi yaşadığınız bir insana çektirmeniz imkansız.

Büyük bir hata gördüm, uyarmazsam kendimi de sorumlu hissedecektim düşünün. Davayı geri çekin, kendi ilişkinizin hatalarını başkasına çektirmeyin. Aldatmak affedilir bir şey ama ''vay'' yazmak değil öyle mi?
Lütfen hakkaniyetli davranın.

Konusahibi; umarım her şey yolundadır, ve yolunuza maddi manevi devam edecek gücünüz vardır.

şuan o vaay yazan arkadaşa o kadar üzüldüm ki. kimse kusura bakmasın ama adam belaya çatmış resmen. kimbilir sana ne beddualar ediyordur. haklı da. ben sana hiçbişey demem eşini affettiğin için, o senin mevzun. ama cidden haksızlık ve vicdansızlık yapmışsın bu adama. arkadaşın mecbur mu sana sadık olmaya, eşin bile olmamışken. yazık ya. hani bazı filmler vardır, burda onlara ufak bi kötülük yapmış ya da görünüşüyle falan dalga geçmiş kişilere binbir türlü kötülükler yapar yada gizli güçleri vardır onların hayatını cehenneme çevirir ya seninde bundan farkın yok. benim düşündüğüm umarım yine aldatılmazsın, bu sefer ki adamın bedduasından dolayı olur ve haklıdır da.
sen şimdi davayı geri çeksen ne olur ki. o adam bütün çevresine ailesine rezil oldu, onuru kırıldı. hem de ne için? ona karısını aldatacağını söyleyen bi herife öylesine vaaay yazdığı için, sizi arayıp hemen herşeyi anlatmadığı için.. yazık beeee, ben olsam bidaha suratına bakmam yatar kalkar sana beddualar ederdim bunu bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…