- Konu Sahibi diclem3555
-
bi sene oldu ogreneli cok kotu gunler yasadim .kiz arkadasi oldugunu hic kabullenmedi sadece arkadasimdi diyip durdu.ama o zaman niye sahte bir hesapta diye icim icimi yedi ve soylediklerine inanmadim. Ayricada bana siddet uyguluyordu cocugumda oldugu icin bosanmayan karar verdim onuda polise sikayet ettim hakkinda dava acildi.su an bosanma davamiz devam ediyor
çok gecmıs olsun bende bırseyı paylasayım sızınle.. çok sevdık guzel bır ılıskıydı evlendık. Aileler fln mukemmel anlaşıyordu. Her dedığımı yaptı esyalar ev konusunda.. Evlendık kavgalar başladı aynı ev karakter catısmaları gayet normal... Bırgun telefonda mesaj gördum eşimin aynen şöyle yazıyor : Fuardan bır kız ayarladım bana asılıyor napsam ev musaıtmı ? Falan dıye yazdığıda erkek arkadası aynı zamanda bızım arkadasımız onunda cevabı vayyy... Sonra tekrar yazmış ne yaptınız aramadın falan kocam boşver ya işlerimde yoğun fln demş konuyu kapamış belki sadece mesajdaydı erkek sohpetı gıbı ben ortalığı yıktım onun ailesi benm ailemi bze cagrdm kozam nasıl ağlıyor .. Ezgi devamı olmadı okadardı evet seytana uydum gaflettı. Ama döndum yolumdan devam etmedım dedı kuranı optu abdest alıp yemınler ettı. Boşanacaktım ne olursa olsun o fıkrı koymus beynıne ıkna ettı benı şimdi psikoloğa gidiyoruz cift terapistıne gayet ıyı geldi.. 3ay oldu sankı durulduk o kavgalardan eser yok tatıl yaptık hergece benı uyurken ızledığını öpüğünü ağladığını görüyorum.. Pişman oldu samimice.. Okadar yıl ortada bır yuva var bırden sılıp atamadım kızlar.. Hee bu arada o serefsız arkadasını rezıl ettım devlet memurlarıyız açığa alınacak duruma geldı ev ve aile duzenını bozmayla ılgı.. Asla görüşmüyorlarOyle işte ben onun gözünde erkeklerın dunyasını o benımle kadının dunyasını daha net gördük,, hatalarımızdan ders cıkardık benmde vardı onu bunalttığım yerler!! Belki bir ders sınavdı bıze rabbıme dua edıyorum bu sınavı verceğiz.....
ben olsam paranoyak olurdum.
Büyük konuşmayayım; değil aile terapisti vahi inse ben düzelmezdim bu durumda heralde...
merak etmeyın bırden bıre sıhırlı bır değnek değil terapi hemen gecmıyor ama farklı bakış açıları kazandırıyor ınsana. ıns yasamazsın tabıkı canım ama hayat ve sundukları malesef... Bazen pes edıyorum eşimede dıyorum ama bırakmıyor..
çok gecmıs olsun bende bırseyı paylasayım sızınle.. çok sevdık guzel bır ılıskıydı evlendık. Aileler fln mukemmel anlaşıyordu. Her dedığımı yaptı esyalar ev konusunda.. Evlendık kavgalar başladı aynı ev karakter catısmaları gayet normal... Bırgun telefonda mesaj gördum eşimin aynen şöyle yazıyor : Fuardan bır kız ayarladım bana asılıyor napsam ev musaıtmı ? Falan dıye yazdığıda erkek arkadası aynı zamanda bızım arkadasımız onunda cevabı vayyy... Sonra tekrar yazmış ne yaptınız aramadın falan kocam boşver ya işlerimde yoğun fln demş konuyu kapamış belki sadece mesajdaydı erkek sohpetı gıbı ben ortalığı yıktım onun ailesi benm ailemi bze cagrdm kozam nasıl ağlıyor .. Ezgi devamı olmadı okadardı evet seytana uydum gaflettı. Ama döndum yolumdan devam etmedım dedı kuranı optu abdest alıp yemınler ettı. Boşanacaktım ne olursa olsun o fıkrı koymus beynıne ıkna ettı benı şimdi psikoloğa gidiyoruz cift terapistıne gayet ıyı geldi.. 3ay oldu sankı durulduk o kavgalardan eser yok tatıl yaptık hergece benı uyurken ızledığını öpüğünü ağladığını görüyorum.. Pişman oldu samimice.. Okadar yıl ortada bır yuva var bırden sılıp atamadım kızlar.. Hee bu arada o serefsız arkadasını rezıl ettım devlet memurlarıyız açığa alınacak duruma geldı ev ve aile duzenını bozmayla ılgı.. Asla görüşmüyorlarOyle işte ben onun gözünde erkeklerın dunyasını o benımle kadının dunyasını daha net gördük,, hatalarımızdan ders cıkardık benmde vardı onu bunalttığım yerler!! Belki bir ders sınavdı bıze rabbıme dua edıyorum bu sınavı verceğiz.....
aldatani koca diyip koynuna al, arkadasi serefsiz olsun. Keske fuari da kapattirsaydin. Ne yuvalar yikiyordur o fuar!
kusura bakmayın dün giremedım dıardaydım. Arkadaslar aldatnaı koca dıyıp koynuna al demıısnız ama 2yolun var ya terk edeceksın yada affedıp ıyılestıreceksın çokmu kolay zannedıyorsun yasadıgım seyı_?? Evlimisin bilmiyorum ama evlilik insanın duygularını değiştiriyor. Eşim o kadınla ılerı gıdıp görüşseydı belkı durum çığrından çıkardı ama oyle bırsey yok, sadace bızım essek yeltenıyor ve bunu samımı erkek arkadasıyla paylaşıyor allah yasatmasın
kolay oldugunu dusunmuyorum ama esinizi bu -sizin tabirinizle- "essek"liginfen dolayi affedebiliyorsaniz arkadasini da mazur gorebilirdiniz.
Birine saydir oburunu affet cok komik oluyor.
Bu arada evliyim bebegim de var. Aldatilsam 1 dakika dusunmem. Bu kadar da netim.
bende diğer arkadaşa katılıyorum yanlış anlamassanız.
"o serefsız arkadasını rezıl ettım devlet memurlarıyız açığa alınacak duruma geldı ev ve aile duzenını bozmayla ılgı" demişsiniz de,
arkadaşı ayartmamaış anladığım kadarıyla.eşiniz arkadaşını aramış.arkadaşınız yaptığı şeyin yanlış olduğunu söyleyebilirdi ama bütün suçu eşinizden çok arkadaşınıza atmışsınız sanki eşinize,kızı o ayarlamış ve gel evde müsait demiş gibi.
ya bakma hırsımdan ıste oda arkadasım uyarmayıp çanak tuttuğu ıcın. Lütfen buyuk konuşmayın 10 çocuğum olsa affetmem derdım boyle bırseyı fakat olay zaman karsındakı eş fikirlerin değişiyor. Inş yaşamazsın tabıkı ama buyuk konuşmamalı. Ben konusmustum:44:
Anlayacağınız ıyı bır dost değil. Ve canım bukadar yanmışken sadece küstüm konuşmuyorum olmuyor, insan hıncını almak ıstıyor elımde değil.
ya hanımlar o arkadas benımde unıvden arkadasımdı dıyorum resmen oda bana ıhanet ettı( yakındık nıkah sahıdımızdı kız ıstedık ona gıttık çok kızdım ve benı arayıp sadece haklısın, fakat ali sadece yazdı yazmakla kaldı ılerısı olmadı ne burda ne baska yerde sadece buna ınan dedı ve cıktı hayatımızdan. Yanlış yaptı bana bıze. Dost uyarır.
Canım bılmıyorum avukat haklı gördu ve bır kaç maddeden verdı . Ben sıkayetımı gerıde alabılırım ama bıraz sürünsün. ıns. Kımse yasamaz tabıkıı ama artık hıc bır erkeği güvenım yok. Fırsatı gecen elıne değerlendırmek ıster ve hep bahanesı olur aramız bozuktu, huzurum yoktu.. Ben bılmeden unıv.deyken tez konummuş.. Sosyolojı okudum bır çok psıkologla görüşmütüm aldatma ve aldatma girişimi okadar fazla yasanıyor kı her 3 kişiden 2si nedemek...
ya hanımlar o arkadas benımde unıvden arkadasımdı dıyorum resmen oda bana ıhanet ettı( yakındık nıkah sahıdımızdı kız ıstedık ona gıttık çok kızdım ve benı arayıp sadece haklısın, fakat ali sadece yazdı yazmakla kaldı ılerısı olmadı ne burda ne baska yerde sadece buna ınan dedı ve cıktı hayatımızdan. Yanlış yaptı bana bıze. Dost uyarır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?