aldatıldığım halde neden ayrılmadım....

Niye ilginç gayet normal bence süründürüp, maddi manevi kendini güvence almak kadsr normal bir duygu yok..dışarıdaki hayat hiç öyle laylaylom değil hanımefendi..
ben eşimin birine duygusal mesaj attığını görsem, önce delil toplar sonra da kapının önüne koyarım. Ki konu sahibi maddi açıdan gayet iyi manevi desteği yokmuş. Ama ülkemizde boşanırken yakınlardan manevi destek görmek zaten imkansız.

Adamı sırf öteki kadınla mutlu olmasın diye boşamamak nedir? Saçmalık. Ve de malesef çok gurursuzca

Hapis ... ne yasadigimi cok iyi biliyorum malesef aldatilmanin her turlusu aldatmadir. Cinsellik olup olmamasi onemli degil

Ben de farklı birsey demedi m ki. Ama içerikle sizin yorumlarda yazdıklarınızı tutarsız buldum nedense. Veya yazım şekliniz hatalı. Bu konuda üzülen sadece siz degil cocuklarinizda olur. Iyi düşünün lütfen. Siz daha gencsiniz.

Sen delil toplamayı beklemezsin anında koyarsın kapıya :))))

Kocan bildiğini biliyor mu? Cevap evetse hazir ol gelecek sefer gözünün içine baka baka yapacak. O düzeniniz bozulmasin diye arkasına saklandığınız çocuklar da aklı bunlara erdiğinde iyiki dayanmışsın demeyecek ve sen sevgili konu sahibi, kendini çok akıllı sanan bir korkaksın.

Yoo aldatanlar çok şerefli gururluda Aldatılanın yaptıgımı gurursuzluk?? Canım ne isterse onu yaparım içim sogur en azından... Niye mutlu olsunlarki zaten adamın evli oldugunu bilmiyormu kadın, kadın yuva yıkarken düşünseydi o halde... Metres işte madem, metres kalsın herkes seviyesini bilsin...Aaa boşanmam demiyorum tabiki boşanırım maddi manevi sömürüp kapıya atar, ikisininde rezilliklerini cümle aleme duyurup keyfini çıkarır bir güzel de hayatıma bakarım yani bende böyle bir kişiliğim..

anlamadım boşanır mısın boşanmaz mısın? Devreleri yakacan Benim

anlamadım boşanır mısın boşanmaz mısın? Devreleri yakacan Benim
Boşanırım maddi manevi soyup sogana çevirip, rezilliklerini çıkarıp öyle boşanırım..yani öyle aldatıldım ühüü ühhüüü al bu da kocam metres hanım demem..metreside kendiside canından bezmiş olur ben kocayı boşayana kadar, kimsenin yanına bırakmam, beni enayi yerine koyarlarsa bende elimden geleni ardına koymam yani kısaca bu....bence herkes bunu yapmalı rezillikleri çıkmalı, örtülmemeliki toplumda metresler, aldatan kocalar insan sıfatıyla kabul görmemeli..

Bu durumu bu şekilde deneyimlemenizi doğru ya da yanlış olarak tanımlayamam doğrusu burada sadece bir tercihten bahsedebiliriz. Tercihlerimizin doğruluğu da zamana ve ruh halimize göre çok değişir. Şuan için ruh haliniz bu tercihi doğru buluyor demek ki.

Ben yazdıklarınızı oldukça samimi buldum ve aslında alt metninde kendi için en doğru kararı vermeye çalışan bir kadın gördüm. Ancak aldığı kararları çeşitli kaygılar eşliğinde almış bir kadın gördüm. Bilmelisiniz ki aldığımız kararlar, endişeyle ve çeşitli kaygılarla alınmışsa tam olarak güvenemeyiz bu karara.

O yüzden şuan hayatınızın akışına odaklanın ve öncelikli hedefiniz kaygılarınızı azaltmak olsun. Nedir bu kaygılar: eşim o kadınla evlenebilir, ben hayatım boyunca yalnız kalabilirim, çocukların bakımını tek başıma üstlenemeyebilirim vs.. Bunlar çok insani kaygılar ama aynı zamanda da kararlarımızın yönünü tamamen değiştiren kaygılardır.

Eğer kaygılarınızdan arınabilirseniz eminim farklı alternatiflere de açık olacaksınızdır. Kaygılardan arınmış kararlar verebilmek esas olandır.

Bu kararı ille de boşanmak olarak düşünmeyin. Hiç farketmediğiniz binlerce olasılık orada duruyor fakat bunları farkedebilmek için öncelikle güvende hissetmek çok önemli. İç güvenliğinizi sağlayın, kaygılarınızı azaltın ve teslimiyet duygusunun iyileştirici gücüne inanın. Sevgiler..

Burası da gösteriyor ki tek başına ayakta duracak gücünüz yok ve güçsüz bir kadınsınız. Zaten bunlara tek başına göğüs gerebilen kadınlara biz güçlü kadın diyoruz.
Yazdıklarınız da bahaneden başka bir şey değil. Klasik hikaye çocukların arkasına sığınmak, siz sadece kendinizi düşünüyorsunuz. Hayır zaten boşanmazsanız boşanmayın bize ne? Kime, neyi kanıtlıyorsunuz burada, kendinizi ikna edemediniz mi yoksa güçlü olduğunuza ve bir kaç kişi "evet, haklısın ve güçlüsün" diye destek olsun, siz de daha rahatça bu fikre ikna olun diye mi açıldı bu konu.
Bize ne sizin boşanmıyor oluşunuzdan? Bu kararınızın sonuçlarını yaşayacak olan sizsiniz, biz değiliz.
Eskiden üstü kapalı yapıyormuş, şimdi açıktan yapar adam, kimbilir belki o kadını alır, gelir ve birlikte yaşarsınız, hani siz güçlü kadınsınız ya.

Son düzenleme:
Hayır üstüne adam pişman filan de değilmiş, başka bir kadın beni beğendi diye evde havasını atıp, geçmişte yaptığı ev işi yardımlarını filan konu sahibinin yüzüne vuruyormuş, senin yüzünden ev iş yaptım diyormuş, kendini ciddi ciddi nimetten sayar olmuş. konu sahibi böyle bir evde bu adamla nasıl yaşayacaksın.Hayır pişman bile değil, yaptığıyla gurur duyuyor.

Hala mi o kadınla beraber...
Mesleği olupta buna katlananlara hem çok sinir oluyorum hemde çok üzülüyorum...

Kuzum ne bekliyorsun yahu...!!!
Açsana bi zina davası ikisinede...
Donlarına kadar alırsın kardeşim...

Çık şu çocuklarımı düşünüyorum kafasından...
Asıl çocukların böyle bir ortamda büyüdüğü için üzül...
Onlar henüz çok küçük. Bu kadar küçüklerken hiçbir şey hatırlamazlar daha rahat olur psikolojik açıdan yani...

Allah yardımcın olsun inşallah..

Çocuklarını düşünen kadın böyle bir adamla evli kalmaz. Annem boşansın diye ona bir yıl boyunca baskı yaptık biz, dayanamıyorduk çünkü. En son boşandı kurtulduk çok şükür. Aldatan babanın oğlu, aldatır kızı da aldatmalar karşısında susar. Ailelerinden böyle görmüş olurlar çünkü.

Ayrıca kusura bakmayın ama resmen kıvırıyorsunuz. İlk mesajda ben şöyle güçlü kadınım böyle cesur insanım nidaları atarken şimdi birden "aslında ben boşanmak istiyorum ama doğru zamanı bekliyorum" oldu, yersen.

Bi de adamın pişkinliğine bak, daha kendisini haklı görüp sizi suçluyor. Allah aşkına böyle bir adamın mı düzelmesinden medet umuyorsunuz? Dua edin de o kadını tutup eve getirmesin o rahatlıkla. Haysiyet fukarası herif, sinir oldum yahu.

Ayısını düşünüyorum ama, boşanmayarak öyle düşündüklerini kastettim

Hep mi affedeceksin? Nereye kadar? Vicdanını rahatlattiysan izninle biz de kendi işimize bakalım... bol şanslar

Ben yapmak istediğiniz şeyi anladım. Bize göre doğru veya yanlış, kararınızı yargılamak bize düşmek. Ben şahsen burada beni ilgilendirmeyen konuları okumuyorsam, ilgilendirmiyorsa, okuyup bir de bana ne senin derdinden demem ne kadar doğru olur bilemedim.
Yukarda Sisyphe nin dediği gibi size bu kararları aldıran kaygılarınızdır. Haklısınız. Lohusayken aldatılıp hiç bir şey yapamayan kadınlarımız var. Bir çok örneğini duydum. Bu kadınlarla genelde hastane ortamlarında tanıştım mesela. Hastalar çünkü, aldatılınca boşanmıştı bir kısmı. Ama atlatamamışlar . Eşim yalvardı affetmedim, diyenler oldu. Hepsinin ruh hali çok kötüydü.çocuklarıyla ilgilenemiyordu mesela.
Bir erkeği sevip onunla başladığın hayatta zor bir noktaya gelmek gerçekten çok karmaşık bir durum. Bir değil birden fazla şeyi göz ününde bulundurmak gerekiyor. Gitmek isteyene yapacak bir şey Yok. Ama düşünmeniz gereken öncelikle kendiniz olmalısınız, ki böylece hayatınıza ve annesi olduğunuz çocuklarınıza karşı sorumluluklarınız en iyi şekilde yerine getirilsin. Bu noktada eşinizi, veya ailesini yardımcı olarak görürsünüz, bu sizin bakış açınızdır veya değildir. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sevgiler

Evinin arabasinin cani cehenneme elin oglu hem aldaticak hemde tekrar bisey olmamis gibi gelip yatagima giricek oylemi!

Babamda annemi aldatmıştı, annem gitti kadının saçnı başını yoldu, babamı kovdu evden. Sonra ne mi oldu? Babam eve döndü, bir daha aldatmaya cesaret edemedi. Yani aldatan tekrar aldatmayada bilir.. dersini iyi vermek gerekir!

Kötü Örneksiniz.
Kocanız sizi aldatırsa hemen AYRILIN.
1 kere susarsanız bu duyguyu hep yaşarsınız !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…