aldatıldığım halde neden ayrılmadım....

Mantık çerçevesinde bakınca ayrılmanız en doğru karar bana göre neden diye soracak olursanız da şuan çocuklarınız ufak fakat ilerleyen yaşlarda aranızda tartışmalar yaşandığında güvensizlik problemleri devam ettiğinde ister istemez evde huzursuzluk olacak o zavallı evlatlarınız böyle bir çatışmanın ortasında kalacak böyle sizce daha mı iyi siz bunu bir düşünün derim. Sunduğunuz gerekçeleri ise açıkçası pek mantıklı bulamadım boşanmama gerekçeleriniz sadece ,aldatıldıgınız ve kabullendiğiniz duygusunu yok etmek uğruna gerçekleştirdiğiniz bir kalkan olmus..

İşin duygusal boyutunu görmem mümkün değil çünkü yaşamayan bilemez. Ben buradan ancak mantiksal boyutu görebilirim O yüzden kimseyi de yargılama hakkına sahip değilim fikrimi sundum o kadar

Ben güçlü kadın diye biri kucagında 4 cocukla aldatılfıgını öğrenen ve hiç acımadan boşanma davası açan üstelik işi olmadan okumamış maddi durumu yetersiz oldugu halde bunlara gögüs geren Teyzeme derim.
Sizinki bahane kusura bakmayın sizin seçiminiz.
Teyzem ayrıldı çocuklar babada kaldı yuvaya verildi bir müddet ama her zaman gördü
Şimdi çocuklar memur oldu
Kesinlikle annesinin arkasındalar
Ve o adam o kadınla yapamadı sonra hiç istemedi biriyle evlendi su an acınacak durımda ve her defasısında pişman oldugunu belirtiyor.
Teyzem tekrar evlendi hatta hala söylüyormus boşansa yine evlenirim pişmanım diye ama teyzem hiç pişman değil.

Sakin ol şampiyon :)

AYRILSAM NE OLACAKTI BAŞTA ÜZÜLECEKTİ SONRA O KADINLA DEVAM EDECEKTİ HAFTA SONLARI GELİP ÇOCUKLARINI GÖRÜP SEVİP ÖPÜP DEVAM EDECEKTİ HAYATINA BELKİDE

Kusura bakmayin ama sacma buldum dusuncelerinizi.
Insanlar aldatilinca karsi taraf sevgilisinden ayrilsin, uzulsun, hayatina devam edemesin diye ayrilmiyor.
Kendi gururlarini hice saymamak icin ayriliyor. Bunlar hep bahane.

Eğer gerçekten dert etmiyor olsaydınız buraya gelip konu açmazdınız.

D daisyshe Güçlü olmak adatılmayı içine sindirip hayatına devam etmek değildir,güçlü olmak alıştığın düzeni bozup kendine yeni hayat kurmak ve bu hayata tüm zorluklarına rağmen uyum sağlamaya çalışmaktadır. Siz kolay olanı seçmişsiniz..
O mesajlasmanın sadece mesajla kalacağını mı düşünüyorsunuz? Adam iki eşli gibi yaşayacak; siz evde onun temizliğini yapan,yemeğini yapan,çamaşırını yıkayan,her an elinin altında olan tarafta olacaksınız,diğer kadın da sadece duygusal ve cinsel anlar yaşadığı,hoşça vakit geçirdiği ama akşam olunca sevgilisini karısının yanına gönderen taraf olacak.Belki de zaman içinde eşiniz ayrılmak isteyecek bilemezsiniz.
Bu süreçte de eşiniz saltanatını sürecek..
Ezikliğin adına güçlü olmak demeyin de kötü örnek olmayın lütfen..
Ne diyeyim mutluluklar..

Elbette tercihiniz kolay değil. İnsanın bazı şeyleri sindirmesi oldukça zordur diye düşünüyorum.
Lakin bu yaptığınızın güçlü olmakla ilgisi yok. Düzeninizi bozmamak,sosyal statüde boşanmış etiketini taşımamak adına bazı şeylere göz yummak diyebiliriz buna.

Ya da babanız bir daha annenize yakalanmadı?

Ya hu milletin kocası ölüyor 2 3 4 çocukla tek başına kalıyorlar, onlar nasıl yapıyor söyler misin? Babam vefat ettiğinde annem bize çiçek gibi baktı. Kadın yeter ki kendine güvensin, her şey olur.
Şu yazdığınız sizce de komik değil mi? Ne demek sanki kocalarınız sizi hiç aldatmıyormuş gibi?! Sizi kocanız sürekli aldatıyor galiba ondan normal gelmiş. Çok şükür bizde öyle bir şey yok, olsa bile normal gelmez. Gelmemeli. Herkesi kendinizle ve kendi çevrenizle karıştırmayın.

Ayrıca anne babası 30 yıl sonra ayrılan arkadaşa da sormak istiyorum, en az 30 yaşındasınızdır koca kadın nasıl etkilenmiş olabilirsiniz ki? Anne ve babanın da bir hayatı var, neden kendi bencil isteklerimiz için onların, sırf bizleri mutlu etmek için birarada mutsuzca yaşamasını isteriz? Bu dünyanın en bencilce hareketi.
Kadın zaten doğduğundan beri ona yüklenen anlam ile hayatına yenik başlıyor. Giydiği, taktığı olay oluyor, gülmesi, ağlaması olay oluyor, sevmesi, dokunması olay oluyor. Evlenmesi, evlenmemesi olay oluyor. Ama kadının evinde gördüğü psikolojik ve fiziksel şiddet neden olay olmuyor? Neden kimse onları görmüyor, neden herkes göz yumuyor da yuvayı kurtarması gereken kahraman(!) hep kadın görülüyor? Artık yetmedi mi kadına yüklediğimiz bu ağır yükler? Bari siz kendinize bunu yapmayın, rica ederim.

Adamina gore degisir. Bazi adam evini sever cocuguna baglidir, karisi onu terkedince zoruna gider bu ona ceza olur, bazisina da karisi tarafindan terkedilmek ödul olur.

iyi de çocuk değilmişsiniz yani boşanmanın çocuklarda nasıl bir travma yarattığını bildiğinizi de nereden çıkardınız
çünkü bizim cografyadaki insanlar artık büyüdüklerini, anne babalarının birer birey olduğun kendilerinin de birey haline geldiklerini, kendileri için sabredilenlerden sonra artık kişilerinde şu kısacık hayatta mutlu olmaya, kendi istedikleri gibi yaşamaya hakları olduğunu, onlar için ancak üzülüp destek olabilecekleri anlamak istemiyorlar, kocaman bile olsalar çocuk kaprisi yapmak istiyorlar.

Şimdi 2 ev arkadaşımısınız yani? Sizin onun yemeğini, çamaşırını, ütüsünü, her işini yapıyosanız adamın bundan bi kaybı olmayacak ki?

Sadece kendinizi cezalandırıyorsunuz sadece.

sen affettin belki ama her kadın sen gibi değil ki canım mecburen kalıp derdinden verem olan da var o kadar kolay değil yani bu iş

Sizi tebrik ederim çok güzel yazı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…