bende aldatıldım duygusal bir aldatma mesajlaşma vs iki tane çocuğum var işimde var aslında çok kolay gidebilirim bu evden, yuvadan ama gitmedim . dile kolay 8 yıl o kadar emeğim didinerek aldığımız ev ,araba yaptığım herşey bir anda yıkılacak önemli mi değil aslında neden gitmiyorum ona ceza vericem derken kendime ceza vermemek için ben tek başıma çok değerliyim artık değer yargım ona göre değil neden böyleyim neden bunları yazıyorum benim gibi çok kadın var çünkü ortalık çok bozuk malesef sadakat zorlaşmış herşey ulaşılabilir evli olmak artık karşıdaki içinde önemli değil... Ben kendime artık daha fazla güveniyorum benden iyisi yok zaten herşeyden önce anneyim, karakterli bir kadınım ben aldatmadım o onun karakteri bu benim suçum değil şuan suçlanıyorum da karşı taraf tarafından vicdan rahatlatma meselesi umrumda değil. dışarıda daha iyi bir hayat yok iki çocuğumu alıp gittiğimde arkamda manevi desteğim yok tek başıma zorlanıcam ve gene babalarını aramak zorunda kalıcam diyeceksiniz ki neden arıyasınız biri daha bebek biri de 4 yaşında hani biraz büyük olsalar evet haklı olacaktınız zaten benim niyetimde çocuklarımı büyütmek zamanla herşey değişir mi bilmiyorum. Kendime çok kızdım en başında neden bu adamı kendin ve çocuklar ile ödüllendiriyorsun hayır onu onu ödüllendirmiyorum çocuklarımı ödüllendiriyorum çünkü kavga yok artık eski kocam olmadığı gibi eski bende ben değilim bir beklentim yok ondan, kendiminde yükünü hafifletiyorum artık ben öyle bakıyorum. AYRILSAM NE OLACAKTI BAŞTA ÜZÜLECEKTİ SONRA O KADINLA DEVAM EDECEKTİ HAFTA SONLARI GELİP ÇOCUKLARINI GÖRÜP SEVİP ÖPÜP DEVAM EDECEKTİ HAYATINA BELKİDE EVLENECEKTİ BEN PEKİ??? HASTALIKTI, OKULDU ,İŞTİ ,BABAM NERDE SORULARIYDI BAŞBAŞA KALACAKTIM BİRDEN ATEŞLENECEKTİ MESELA İKİSİNİ HAZIRLAYIP KOŞTUR KOŞTUR YÜREĞİM AĞZIMDA TEK BAŞIMA UĞRAŞICAKTIM HEPSİ İLE ŞİMDİ BERABER UĞRAŞIYORUZ. Kalmak benim için güçlülük göstergesi ben güçlü bir kadınım hayat bu herşeyin yeri zamanı var....
İlahi adalet var ama allah daha ne yapsin????????
Bazi kadinlar gözünle gördüğüne hem iki gözünü hemde ayağındaki tavuk g**** nü yumuyor...
Allah uyanmasi icin tokati atmış... hala ilahi adalet.
Yooo böyle aldatilip cikar icin göz yuman kadinlara olan oluyor.
AYRILSAM NE OLACAKTI BAŞTA ÜZÜLECEKTİ SONRA O KADINLA DEVAM EDECEKTİ HAFTA SONLARI GELİP ÇOCUKLARINI GÖRÜP SEVİP ÖPÜP DEVAM EDECEKTİ HAYATINA BELKİDE
iyi de çocuk değilmişsiniz yani boşanmanın çocuklarda nasıl bir travma yarattığını bildiğinizi de nereden çıkardınız
Ya da babanız bir daha annenize yakalanmadı?Babamda annemi aldatmıştı, annem gitti kadının saçnı başını yoldu, babamı kovdu evden. Sonra ne mi oldu? Babam eve döndü, bir daha aldatmaya cesaret edemedi. Yani aldatan tekrar aldatmayada bilir.. dersini iyi vermek gerekir!
Şu yazdığınız sizce de komik değil mi? Ne demek sanki kocalarınız sizi hiç aldatmıyormuş gibi?! Sizi kocanız sürekli aldatıyor galiba ondan normal gelmiş. Çok şükür bizde öyle bir şey yok, olsa bile normal gelmez. Gelmemeli. Herkesi kendinizle ve kendi çevrenizle karıştırmayın.Ben gerçekten kk anlamıyorum herkes ne kadar da (kalavye delikanlısı ) burda gerçekten öyle toplumumuzda benim en azından tanıdığım bütün kadınlar aldatılmış ve evliliğini devam ettiriyor hiç abartmıyorum , HEPSİ doğruluğu tartışılır ama burda sanki çok garip bişey miş gibi sanki kocalarınız sizi hiç aldatmıyormuş gibi davranılması gerçekten çok komik !!!!
Ya da babanız bir daha annenize yakalanmadı?
çünkü bizim cografyadaki insanlar artık büyüdüklerini, anne babalarının birer birey olduğun kendilerinin de birey haline geldiklerini, kendileri için sabredilenlerden sonra artık kişilerinde şu kısacık hayatta mutlu olmaya, kendi istedikleri gibi yaşamaya hakları olduğunu, onlar için ancak üzülüp destek olabilecekleri anlamak istemiyorlar, kocaman bile olsalar çocuk kaprisi yapmak istiyorlar.iyi de çocuk değilmişsiniz yani boşanmanın çocuklarda nasıl bir travma yarattığını bildiğinizi de nereden çıkardınız
Ya hu milletin kocası ölüyor 2 3 4 çocukla tek başına kalıyorlar, onlar nasıl yapıyor söyler misin? Babam vefat ettiğinde annem bize çiçek gibi baktı. Kadın yeter ki kendine güvensin, her şey olur.
Şu yazdığınız sizce de komik değil mi? Ne demek sanki kocalarınız sizi hiç aldatmıyormuş gibi?! Sizi kocanız sürekli aldatıyor galiba ondan normal gelmiş. Çok şükür bizde öyle bir şey yok, olsa bile normal gelmez. Gelmemeli. Herkesi kendinizle ve kendi çevrenizle karıştırmayın.
Ayrıca anne babası 30 yıl sonra ayrılan arkadaşa da sormak istiyorum, en az 30 yaşındasınızdır koca kadın nasıl etkilenmiş olabilirsiniz ki? Anne ve babanın da bir hayatı var, neden kendi bencil isteklerimiz için onların, sırf bizleri mutlu etmek için birarada mutsuzca yaşamasını isteriz? Bu dünyanın en bencilce hareketi.
Kadın zaten doğduğundan beri ona yüklenen anlam ile hayatına yenik başlıyor. Giydiği, taktığı olay oluyor, gülmesi, ağlaması olay oluyor, sevmesi, dokunması olay oluyor. Evlenmesi, evlenmemesi olay oluyor. Ama kadının evinde gördüğü psikolojik ve fiziksel şiddet neden olay olmuyor? Neden kimse onları görmüyor, neden herkes göz yumuyor da yuvayı kurtarması gereken kahraman(!) hep kadın görülüyor? Artık yetmedi mi kadına yüklediğimiz bu ağır yükler? Bari siz kendinize bunu yapmayın, rica ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?