aldatıldığım halde neden ayrılmadım....

Kocam benı aldatmıyor evet .
Aldatırsa kocam olmaz zaten .
Bunu empoze etmeye çalışmayın .
Bütün erkekler aldatmaz.
Genellemelere de ayrı ifritimm.

İçine sindiren buyursun sindirsin
.

siz bu durumu içinize sindirebildiyseniz, sizin için ne yapabiliriz?? evet aldatilan kadinlarin ayrilmamasi gerekir dememizi filan mi bekliyorsunuz?

Hic gulecegim yoktu.
Siz kabullenengillerdensiniz diye herkes bunu kendine yedirip kabullenmek zorunda degil.

ne kadar inanarak yazmissiniz , kendinizi kandirmissiniz da bana buradan goruntunuz cok farkli

aldatilinca ayrilmak insanin kendi tercihidir , herkesin dogrusu yanlisi farklidir , sizin bakis aciniz tamamen yanlis bana gore , bunu burda bu sekilde lanse etmeniz de ben beceremedim hicbir kadin beceremesin beni ornek alin kadinlar der gibi olmus , bence siz ayrilamamayi cok buyuk mesele yapmissiniz ama tersini yansitarak icinizi rahatlatmaya calisiyorsunuz

Vuhuu

Aldatirsa ayrılırim... Kendime saygımdan kizlarima örnek olma cabamdan yaparım bunu... Süslü cümlelerle yazınca durum değişmiyor,güçlü olmuyorsunuz ki bence komik de oluyor... Ayrilin yada ayrılmayın bu sizin karariniz ama başka insanlara bu durumu normalleştirmeyin... siz duzeninizden rahatınızdan vazgeçmemişsiniz ama onuru için düzeninden vazgeçebilen kadinlar cok daha güçlü bilin istedim...

Ha konu sahibi gibi binlerce örnek vardir
Mesela bizim bir komşu vardı adamın metresiyle dedikoduları ayyuka çıkmıştı
Hatta diger kadına karısının 3 sokak ötesinde ev tutmuştu
Örnek kasaba gidiyorsa aldığı eti ikiye ayırıp iki ayri eve birakiyordu bildiğin
Ama kadın güya görmedim duymadım bilmiyorum havalarında

Adam o kadar korkmuyordu ki bizim komşudan düğünlere felan kendi karısıyla değil metresi ve metresinden olan oğluyla gidiyordu

Bir gün yine düğünün birinde hem karısını hem metresini aynı düğüne götürmüştü
Ve dusunun bunu bütün orada olanlar biliyor nerdeyse

Ama sonunda ne oldu bizim komsu yine boşandı hemde adamın isteğiyle boşandı tek kuruş alamadan
Kadın onca şeyi yuttuguyla onca gurursuzlukla kaldi yine

iyi de çocuk değilmişsiniz yani boşanmanın çocuklarda nasıl bir travma yarattığını bildiğinizi de nereden çıkardınız
28 yasinda eline meslegini almis evlenmis biri olarak bende bu derece travma yarattiysa cocuklar eminim ki cok daha fazla yipranacaktir.surekli annesi babasi ayri olacak ve bu sekilde buyuyecek.ne kadar zor oldugunu ve olabilecekleri tahmin edebiliyorum musadenizle...

Bosanan insanlarda tam tersi, ilk bosanan ben degilim ya! Diyor.. ula yazik bu kadinlara.. kalsan dert gitsen dert
Kesinlikle kalsan dert gitsen dert...ben anneme bosan diye baya bir baski yaptim ki hic bosanmamalarini istememe ragmen bir yandan da...bosanmasi daha hayirliydi artik her ne kadar yikilsak yipransakta bunu goze aldik en sonunda...ya cok zor durumlar..kadin evli kalsa kafayi yicekti bosandi psikolojik tedaviye basladi.her turlu zor.ama buradaki arkadaslar masallah insanlari hemencecik yargilayip hukum veriyorlar.konu sahibi icinde ne firtinalar yasiyordur kim bilir.belki 2 gun sonra karari degisecek belki 5 yil sonra belki de hersey degisecek.o kadar gel gitli bir durumki bu surec.tamam ben kaliyorum deyip zil takip oynamiyordur kalmasini onayladigimdan soylemiyorum sadece bu onun hayati onun karari.insanlarin baskasini bu kadar sert elestirmelerini anlayamiyorum...

Sizin karariniz kimse elestiremez hele ki basina gelmemis olanlar.Ama buraya yazmaniz neden? icinzde bi yerde tam karar veremediniz sanki ikna olmak istiyorsunuz . Cok zor bir durum hele cocuk varsa Allah yardimciniz olsun

Çocuklarınızı düşünüyorsanız öyle sağlıksız bi evliliğin içinde onları bulundurmayın sağlıksız bir aile ortamı onlara daha çok zarar verir eşinize güven duymadan yaşamaya mecbur bırakmayın kendinizi manevi desteğe ne gerek var çocuk hasta olur ararsın gerekli şeyleri yapar eğer babalık vasfı varsa yoksa zaten evliyken de yapmaz babalığını 8 yıla ev araba sığdırmışsınız almışsınız falan eee.. Sizin en büyük Servetiniz çocuklarınızı hangi ortamda sağlıkla büyütecekseniz onun kararnı verin bence!

Bu olayi asla normallestirmiyoru. Yineliyorum kendi adima zor olani yapiyorum... bu adama da hizmet etmiyorum yemegi yaptiysam mutfagi o topluyor evi o supuriyor vs. Evet bu surec kolay olmuyor tabiki ama aldatan bri daha aldatir laflari kimbilir belkide dogru bazen dusunuyorum da bir kere o sadakat zincirini kirdi ve gene tekrari olabilir gibi o zaman da yol belli

Evliliginiz gayet güzel ilerliyor,ortak paylaşımlarınız var,baksana siz yemek yapiyorsunuz o temizliyor,siz çay yaparsınız o çayı doldurup getirir filan,karşılıklı çay içersiniz.Burada herşey normal yani..Adamın da yaptığı yanına kar kaldı,siz de aldatilmisliginizla kaldınız.. Yapmayın bunu kendinize,siz kendinize değer vermezseniz inanın hiç kimseden değer göremezsiniz..

Gel de bu tavrın çok yanlış olduğunu anlat bu kişilere.. bağlı olmak ve bağımlı olmak arasındaki farkı ne zaman anlayacaklar kim bilir

Duygusallık mı desem düşüncesizlik mi desem bilemedim ama anne babanız adına çok sevindim.
Hani onlar da ayrı ayrı birer birey ya ondan dedim.

Ben çok başka şeyler yazmaya gelmiştim aslında konu sahibesi, önce tüm konuyu okuyayım ki atladığım bi sey kalmasın diyordum ama şu belirginleştirdiğim bölümü okuyunca anladım ki boşa kürek çekiyoruz biz.

Böyle mi gururunuzu kurtarmış hissediyorsunuz yani şimdi siz, ev işlerini eşit paylaşarak

Ben uzaylı gibi davranıyosam özür dilerim ama zaten normali, olması gerekeni bi tarafın diğerine sizin anlatım şeklinizle "hizmet" benim tabirimle "kölelik" etmemesi, ev işleri ve çocukların bakımının iş yoğunluğuna göre eşit paylaşılması değil mi ?

Siz normal olanı ceza diye mi uyguluyorsunuz evde, adam yaptıgı hatanın farkına varsın diye? Tabakları bulaşık makinasına dizerken mi aydınlanacak bu adam, ev süpürürken mi sadakat bilinci gelişecek, ütülü gömlek giyemiyo diye vay canım karım diyecekse hiç demesin zaten diye düsünmekte haksız mıyım hakikaten anlamıyorum

İki çocuk annesiymişsiniz, belli bi olgunluğa erişmiş bi insansınız. Kendi özsaygınız bu derece zedelenmişken çocuklarınıza kendilerini sevmeyi, kendilerini sayan insanlarla beraber olmayı nasıl ögreteceksiniz hiç düşünmüyo musunuz? Çocuklarla empati yapmaya çalışıyorum, anneme baktıgımda sevgisizligin, ikinci tercih olmanın katlanılabilecek bi şey oldugunu görmek beni cok yaralardı mesela.

Sizin binbir iç savaşla katlandığınız bu adam iyice kontrolden çıkıp sizin bu fedakarlıgınızı (ben fedakarlık oldugunu düsünmüyorum ayrı mesele) çirkin bi şekilde yüzünüze vurursa B planınız var mı? Siz fırsatınız olduğu halde boşanma kararını vermeye cesaret edememişken bi gün o ederse yani? Başka bi kadın için... Ya da sizi zaten her ne yaparsa yapsın yanında kalacak kadar cepte ve aciz gördügü için... Nasıl toparlanırım diye düsündünüz mü?

Ben mi çok derin deşiyorum bilmiyorum ama bu işte çok çok büyük bi yanlışlık var konu sahibesi. Her ne yapacaksanız her ihtimali düsünün öyle yapın.

Siz sanırım kendinize bi süre tanımışsınız ve o Zaman geldiğinde istikrarlı adım atacaksınız yaşadığınız şey mutlaka kolay değildir ama sağlıksız bir ortam da sağlıklı karar Nasıl verilir bilemedim

KendiniZce haklısınız, sizin şartlarınıza göre doğru bir karar almışsınız bence, ama her ilişkinin dengesi farklı. Sizin yaşantınızdan yola çıkarak aldatılan kadınlar ayrılmasın bu çok doğru diyemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…