Kocam benı aldatmıyor evet .Ben gerçekten kk anlamıyorum herkes ne kadar da (kalavye delikanlısı ) burda gerçekten öyle toplumumuzda benim en azından tanıdığım bütün kadınlar aldatılmış ve evliliğini devam ettiriyor hiç abartmıyorum , HEPSİ doğruluğu tartışılır ama burda sanki çok garip bişey miş gibi sanki kocalarınız sizi hiç aldatmıyormuş gibi davranılması gerçekten çok komik !!!!
siz bu durumu içinize sindirebildiyseniz, sizin için ne yapabiliriz?? evet aldatilan kadinlarin ayrilmamasi gerekir dememizi filan mi bekliyorsunuz?bende aldatıldım duygusal bir aldatma mesajlaşma vs iki tane çocuğum var işimde var aslında çok kolay gidebilirim bu evden, yuvadan ama gitmedim . dile kolay 8 yıl o kadar emeğim didinerek aldığımız ev ,araba yaptığım herşey bir anda yıkılacak önemli mi değil aslında neden gitmiyorum ona ceza vericem derken kendime ceza vermemek için ben tek başıma çok değerliyim artık değer yargım ona göre değil neden böyleyim neden bunları yazıyorum benim gibi çok kadın var çünkü ortalık çok bozuk malesef sadakat zorlaşmış herşey ulaşılabilir evli olmak artık karşıdaki içinde önemli değil... Ben kendime artık daha fazla güveniyorum benden iyisi yok zaten herşeyden önce anneyim, karakterli bir kadınım ben aldatmadım o onun karakteri bu benim suçum değil şuan suçlanıyorum da karşı taraf tarafından vicdan rahatlatma meselesi umrumda değil. dışarıda daha iyi bir hayat yok iki çocuğumu alıp gittiğimde arkamda manevi desteğim yok tek başıma zorlanıcam ve gene babalarını aramak zorunda kalıcam diyeceksiniz ki neden arıyasınız biri daha bebek biri de 4 yaşında hani biraz büyük olsalar evet haklı olacaktınız zaten benim niyetimde çocuklarımı büyütmek zamanla herşey değişir mi bilmiyorum. Kendime çok kızdım en başında neden bu adamı kendin ve çocuklar ile ödüllendiriyorsun hayır onu onu ödüllendirmiyorum çocuklarımı ödüllendiriyorum çünkü kavga yok artık eski kocam olmadığı gibi eski bende ben değilim bir beklentim yok ondan, kendiminde yükünü hafifletiyorum artık ben öyle bakıyorum. AYRILSAM NE OLACAKTI BAŞTA ÜZÜLECEKTİ SONRA O KADINLA DEVAM EDECEKTİ HAFTA SONLARI GELİP ÇOCUKLARINI GÖRÜP SEVİP ÖPÜP DEVAM EDECEKTİ HAYATINA BELKİDE EVLENECEKTİ BEN PEKİ??? HASTALIKTI, OKULDU ,İŞTİ ,BABAM NERDE SORULARIYDI BAŞBAŞA KALACAKTIM BİRDEN ATEŞLENECEKTİ MESELA İKİSİNİ HAZIRLAYIP KOŞTUR KOŞTUR YÜREĞİM AĞZIMDA TEK BAŞIMA UĞRAŞICAKTIM HEPSİ İLE ŞİMDİ BERABER UĞRAŞIYORUZ. Kalmak benim için güçlülük göstergesi ben güçlü bir kadınım hayat bu herşeyin yeri zamanı var....
Ben gerçekten kk anlamıyorum herkes ne kadar da (kalavye delikanlısı ) burda gerçekten öyle toplumumuzda benim en azından tanıdığım bütün kadınlar aldatılmış ve evliliğini devam ettiriyor hiç abartmıyorum , HEPSİ doğruluğu tartışılır ama burda sanki çok garip bişey miş gibi sanki kocalarınız sizi hiç aldatmıyormuş gibi davranılması gerçekten çok komik !!!!
VuhuuHayır üstüne adam pişman filan de değilmiş, başka bir kadın beni beğendi diye evde havasını atıp, geçmişte yaptığı ev işi yardımlarını filan konu sahibinin yüzüne vuruyormuş, senin yüzünden ev iş yaptım diyormuş, kendini ciddi ciddi nimetten sayar olmuş. konu sahibi böyle bir evde bu adamla nasıl yaşayacaksın.Hayır pişman bile değil, yaptığıyla gurur duyuyor.
28 yasinda eline meslegini almis evlenmis biri olarak bende bu derece travma yarattiysa cocuklar eminim ki cok daha fazla yipranacaktir.surekli annesi babasi ayri olacak ve bu sekilde buyuyecek.ne kadar zor oldugunu ve olabilecekleri tahmin edebiliyorum musadenizle...iyi de çocuk değilmişsiniz yani boşanmanın çocuklarda nasıl bir travma yarattığını bildiğinizi de nereden çıkardınız
Kesinlikle kalsan dert gitsen dert...ben anneme bosan diye baya bir baski yaptim ki hic bosanmamalarini istememe ragmen bir yandan da...bosanmasi daha hayirliydi artik her ne kadar yikilsak yipransakta bunu goze aldik en sonunda...ya cok zor durumlar..kadin evli kalsa kafayi yicekti bosandi psikolojik tedaviye basladi.her turlu zor.ama buradaki arkadaslar masallah insanlari hemencecik yargilayip hukum veriyorlar.konu sahibi icinde ne firtinalar yasiyordur kim bilir.belki 2 gun sonra karari degisecek belki 5 yil sonra belki de hersey degisecek.o kadar gel gitli bir durumki bu surec.tamam ben kaliyorum deyip zil takip oynamiyordur kalmasini onayladigimdan soylemiyorum sadece bu onun hayati onun karari.insanlarin baskasini bu kadar sert elestirmelerini anlayamiyorum...Bosanan insanlarda tam tersi, ilk bosanan ben degilim ya! Diyor.. ula yazik bu kadinlara.. kalsan dert gitsen dert
beni dogrusunun bu olduguna ikna edin diyor.E o zaman sorun ne?
Gel de bu tavrın çok yanlış olduğunu anlat bu kişilere.. bağlı olmak ve bağımlı olmak arasındaki farkı ne zaman anlayacaklar kim bilirçünkü bizim cografyadaki insanlar artık büyüdüklerini, anne babalarının birer birey olduğun kendilerinin de birey haline geldiklerini, kendileri için sabredilenlerden sonra artık kişilerinde şu kısacık hayatta mutlu olmaya, kendi istedikleri gibi yaşamaya hakları olduğunu, onlar için ancak üzülüp destek olabilecekleri anlamak istemiyorlar, kocaman bile olsalar çocuk kaprisi yapmak istiyorlar.
Duygusallık mı desem düşüncesizlik mi desem bilemedim ama anne babanız adına çok sevindim.28 yasinda eline meslegini almis evlenmis biri olarak bende bu derece travma yarattiysa cocuklar eminim ki cok daha fazla yipranacaktir.surekli annesi babasi ayri olacak ve bu sekilde buyuyecek.ne kadar zor oldugunu ve olabilecekleri tahmin edebiliyorum musadenizle...
Bu olayi asla normallestirmiyoru. Yineliyorum kendi adima zor olani yapiyorum... bu adama da hizmet etmiyorum yemegi yaptiysam mutfagi o topluyor evi o supuriyor vs. Evet bu surec kolay olmuyor tabiki ama aldatan bri daha aldatir laflari kimbilir belkide dogru bazen dusunuyorum da bir kere o sadakat zincirini kirdi ve gene tekrari olabilir gibi o zaman da yol belli
Siz sanırım kendinize bi süre tanımışsınız ve o Zaman geldiğinde istikrarlı adım atacaksınız yaşadığınız şey mutlaka kolay değildir ama sağlıksız bir ortam da sağlıklı karar Nasıl verilir bilemedimBu olayi asla normallestirmiyoru. Yineliyorum kendi adima zor olani yapiyorum... bu adama da hizmet etmiyorum yemegi yaptiysam mutfagi o topluyor evi o supuriyor vs. Evet bu surec kolay olmuyor tabiki ama aldatan bri daha aldatir laflari kimbilir belkide dogru bazen dusunuyorum da bir kere o sadakat zincirini kirdi ve gene tekrari olabilir gibi o zaman da yol belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?