Bu kadar mı benzer duygularımız ve yaşadıklarımız gerçekten kalmak çok daha zor Allah yardımcın olsun sizin için dua edicembende aldatıldım duygusal bir aldatma mesajlaşma vs iki tane çocuğum var işimde var aslında çok kolay gidebilirim bu evden, yuvadan ama gitmedim . dile kolay 8 yıl o kadar emeğim didinerek aldığımız ev ,araba yaptığım herşey bir anda yıkılacak önemli mi değil aslında neden gitmiyorum ona ceza vericem derken kendime ceza vermemek için ben tek başıma çok değerliyim artık değer yargım ona göre değil neden böyleyim neden bunları yazıyorum benim gibi çok kadın var çünkü ortalık çok bozuk malesef sadakat zorlaşmış herşey ulaşılabilir evli olmak artık karşıdaki içinde önemli değil... Ben kendime artık daha fazla güveniyorum benden iyisi yok zaten herşeyden önce anneyim, karakterli bir kadınım ben aldatmadım o onun karakteri bu benim suçum değil şuan suçlanıyorum da karşı taraf tarafından vicdan rahatlatma meselesi umrumda değil. dışarıda daha iyi bir hayat yok iki çocuğumu alıp gittiğimde arkamda manevi desteğim yok tek başıma zorlanıcam ve gene babalarını aramak zorunda kalıcam diyeceksiniz ki neden arıyasınız biri daha bebek biri de 4 yaşında hani biraz büyük olsalar evet haklı olacaktınız zaten benim niyetimde çocuklarımı büyütmek zamanla herşey değişir mi bilmiyorum. Kendime çok kızdım en başında neden bu adamı kendin ve çocuklar ile ödüllendiriyorsun hayır onu onu ödüllendirmiyorum çocuklarımı ödüllendiriyorum çünkü kavga yok artık eski kocam olmadığı gibi eski bende ben değilim bir beklentim yok ondan, kendiminde yükünü hafifletiyorum artık ben öyle bakıyorum. AYRILSAM NE OLACAKTI BAŞTA ÜZÜLECEKTİ SONRA O KADINLA DEVAM EDECEKTİ HAFTA SONLARI GELİP ÇOCUKLARINI GÖRÜP SEVİP ÖPÜP DEVAM EDECEKTİ HAYATINA BELKİDE EVLENECEKTİ BEN PEKİ??? HASTALIKTI, OKULDU ,İŞTİ ,BABAM NERDE SORULARIYDI BAŞBAŞA KALACAKTIM BİRDEN ATEŞLENECEKTİ MESELA İKİSİNİ HAZIRLAYIP KOŞTUR KOŞTUR YÜREĞİM AĞZIMDA TEK BAŞIMA UĞRAŞICAKTIM HEPSİ İLE ŞİMDİ BERABER UĞRAŞIYORUZ. Kalmak benim için güçlülük göstergesi ben güçlü bir kadınım hayat bu herşeyin yeri zamanı var....
Uye ol 2 mesaj at kaybol
Iyi ki yonetici degilim, silerdim boylelerinin konusunu da uyeligini de
bir de böyle affettim yuvamı kurtardım, kocamı elin ...larına kaptırmadım diyen kadınların çoğu, 20-25 yıllık evlilikten sonra terkedilip yapayalnız bırakılıyorlar.
gençlik elden gidiyor,
adam kart zampara, parayı bulmuş oluyor, genç bir kadının peşine takılıp gidiyor.
en yakınım dayım yaptı bunu yahu, yengem "kocamın yemeğine sinek düştü, çıkardım" diye böbürlene böbürlene anlatıyordu.
ne oldu, 50 yaşında boşandı gitti, benden küçük bir kadınla evlendi dayım, çocuklar bile annelerini suçladılar, bunca zaman hem sen kahrını çektin hem bize çektirdin diye.
eh işte arada, parayı bulamayan, ya da sağlığını erkenden kaybedenler de karım bana baksın diye evliliğine devam ediyor.
Aynen oyle.. simdi konu sahibi cocuklar buyuyunce bosayacagim diyor ya yaniliyor.. gelecek 50 kusur yasina hangi evladinin yanina sigacak o saatten sonra.. adam bakti ki karisi hala evde onceden gizli sakli yaptigi haltlari artik acik acik yapacak, bahane olarak da ‘evde bir guler yuz goremiyorum’un arkasina siginacak.. o yastan sonra da baskasina gidip konu sahibini ortada birakacak.. bu sefer baslayacak konu sahibi keske yirmi sene once bosansaydim demeye.. bu gucluluk degil, bu “aman agzimizin tadi kacmasin Ali Riza bey” sendromu..
Hayirr olur mu benim o kadar beklemeye niyetim yok aramizda yas farki var zaten ben 30 a esimde 40 geldi diyim benim niyetim o kadar beklemek degil... daha guvenirmiyimm yapar mi yapar zaten gozumde asla bu durumdan boburlenmiyorum da ama genel de bana kattigi seylere istinaden ve de asil benim zamana ohtiyacim oldugundan bekliyorum belki hersey daha farkli olacak ben de adami azicik ezmis olmabilirim.kediydi aslan oldu cunku guvem geldiAynen oyle.. simdi konu sahibi cocuklar buyuyunce bosayacagim diyor ya yaniliyor.. gelecek 50 kusur yasina hangi evladinin yanina sigacak o saatten sonra.. adam bakti ki karisi hala evde onceden gizli sakli yaptigi haltlari artik acik acik yapacak, bahane olarak da ‘evde bir guler yuz goremiyorum’un arkasina siginacak.. o yastan sonra da baskasina gidip konu sahibini ortada birakacak.. bu sefer baslayacak konu sahibi keske yirmi sene once bosansaydim demeye.. bu gucluluk degil, bu “aman agzimizin tadi kacmasin Ali Riza bey” sendromu..
Yok iste biz iyoydik seviyordukkk kendi adima diyim esim saygili bir adam hep oncelik bendim cocuk dogdu adam birden degisti hani ayrilik dusunulen bir evlilik degildi seviyordum yani oda gozunu sevdigim derdi de hangi gozlere kaydiBöyle insanların hafızası günübirliktir o gün iyiyse bebekte yapılır afta edilir
Evde şiddetin hertürlüsü var adam ev bilmez çocuk bilmez kumar oynardı yada şiddetli geçimsizlik vardır ama bu çocuk yapmaya engel değil
Soruyorum bazen böyleleri ulema karşılaşınca yazık değil mi diyorum allah verdi diyor
Ne diyebiliriz bu insanlar planlı programlı kendinin ve çocuklarının geleceğiniye düşünerek hareket ediyor ona göre kararlar mı alıyor?
İyi de konu açarken yazdığınız mesajla bu mesajın arasında dağlar kadar fark var bilmem farkındamısınızHayirr olur mu benim o kadar beklemeye niyetim yok aramizda yas farki var zaten ben 30 a esimde 40 geldi diyim benim niyetim o kadar beklemek degil... daha guvenirmiyimm yapar mi yapar zaten gozumde asla bu durumdan boburlenmiyorum da ama genel de bana kattigi seylere istinaden ve de asil benim zamana ohtiyacim oldugundan bekliyorum belki hersey daha farkli olacak ben de adami azicik ezmis olmabilirim.kediydi aslan oldu cunku guvem geldi
28anneniz ve babanız boşandığında kaç yaşındaydınız?
Ben affettim ama suan eger bu adam degismez ise ne yapabilirim suan ayrilmiyorumİyi de konu açarken yazdığınız mesajla bu mesajın arasında dağlar kadar fark var bilmem farkındamısınız
Bence sizin kafanız çok karışıkBen affettim ama suan eger bu adam degismez ise ne yapabilirim suan ayrilmiyorum
Hayirr olur mu benim o kadar beklemeye niyetim yok aramizda yas farki var zaten ben 30 a esimde 40 geldi diyim benim niyetim o kadar beklemek degil... daha guvenirmiyimm yapar mi yapar zaten gozumde asla bu durumdan boburlenmiyorum da ama genel de bana kattigi seylere istinaden ve de asil benim zamana ohtiyacim oldugundan bekliyorum belki hersey daha farkli olacak ben de adami azicik ezmis olmabilirim.kediydi aslan oldu cunku guvem geldi
boşanma durumu mutlaka pedagog yardımıyla atlatılmalı. Bu şekilde olduğunda en az hasar bırakır. Ben şahsen annemi aldatan bi baba,gurursuz bir anne istemezdim. Öyle anne babam birlikte olacağına annem gururla bizi büyütsün isterdim.Allah yardimciniz olsun..bazi arkadaslar tepki gosteriyor ayrilmadiniz diye bu sizin tercihiniz dogru ya da yanlis diyemem.bundan sonrasi da sizin icin cok zor olacak psikolojik bir savasa gireceksiniz.ama annesi babasi 30 sene sonra bosanmis biri olarak sunu soyleyebilirim anne babasi bosanmis cocuklarin nasil bir bosluga dustugunu nasil bir travma yasadigini kimse anlayamaz...
Pratikte karşılığı da yok bunun, ne yani sevişmeyecek mi adamla somurtup oturacak mi, bu sefer adam evde huzurum yok diye hepten ipini koparmayacak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?