aldatıldığım halde neden ayrılmadım....

Bu kadar mı benzer duygularımız ve yaşadıklarımız gerçekten kalmak çok daha zor Allah yardımcın olsun sizin için dua edicem

Arkadaar hepsini okumadan once yazayim dedim gucluyuasil bununla kalmak zor inanin cok zor... ben 3 5 aylik bir bebekten bahsediyirum benim zamana ihtiyacim var lohusa sayilirim... o yuzden ki ona sevgimden beklemiyorum bu yuvada ayrica aldatilip kalacak degilim yas olarak daha gencim allah saglik versin o zamanda birseyler degismezse kalmam zaten ama cocuklarimin biraz buyumesi lazim.kavga yokk gurultu yok cunku ben ona oyle guveniyordum ki guven gidince zaten cogu sey bitti. 8 yil hic yanlisi olmadi bu adamin hep yapiciydi gozunu sevdigim derdi bir kez olsun duygusuzda olsa denemeye dsger cocuklar icin iyi bir baba mesajlasma.icerigini bilmiyorum ama kadinlari cinsel obje olarak goren bir adam degil insana insan oldugu icin deger veren bir insan benim o adami secme sebebim buydu ve acikca gitsem tekrar kayat kurmaktan korkmuyorum kurarim cevremde begenilen kendince guzel bir kadinim, isimde var hamdolsun kurmadam ne olur cocuklarim.yeter ama cocuklarim o kadar minikki en azindan oglum icin bag kursunlar istiyorum evet aldatti beni ve cocuklarini ama onlar hic ayrilmayacak ve ayrilmamali... birdahasi olur mu bilmiyorum olursa denemedim demem..asil zor olan kalmak inanin o yuzden gucluyum dedim

Sadakat niye zorlasmis dedim biliyor musunuz kadin 3 kez pesindsn gitmis salmiyor kimse

Aynen oyle.. simdi konu sahibi cocuklar buyuyunce bosayacagim diyor ya yaniliyor.. gelecek 50 kusur yasina hangi evladinin yanina sigacak o saatten sonra.. adam bakti ki karisi hala evde onceden gizli sakli yaptigi haltlari artik acik acik yapacak, bahane olarak da ‘evde bir guler yuz goremiyorum’un arkasina siginacak.. o yastan sonra da baskasina gidip konu sahibini ortada birakacak.. bu sefer baslayacak konu sahibi keske yirmi sene once bosansaydim demeye.. bu gucluluk degil, bu “aman agzimizin tadi kacmasin Ali Riza bey” sendromu..

Arkadaslar uzman destegi aliyorum suan kendime odaklandim cocuklarim ve ben hayatim suan. Bu olayi aferine cevirmiyorum bilin asla normallestirmiyorum elimde kanitim da yokki tazminata cevirsem olayi pek birsey cikmaz yani kosaca bu benim kendime tanidigim zaman degisecek mi yoksa degismeyecek mi bu durum gorucez

kesinlikle,
gençken yeni bir hayat kurmak kolay da, belli bir yaştan sonra çok daha zor.
3 kuruş emekli maaşıyla tek başına ne yapacaksın? ki ev hanımıysa o da olmayacak.
bir insanın zamanla düzelmesini beklemek, küflü peynirin düzelmesini beklemekten farksız, hayatımda bozulmuş hiçbir şeyin düzeldiğini görmedim, hep giderek daha çok bozulurlar.

Hayirr olur mu benim o kadar beklemeye niyetim yok aramizda yas farki var zaten ben 30 a esimde 40 geldi diyim benim niyetim o kadar beklemek degil... daha guvenirmiyimm yapar mi yapar zaten gozumde asla bu durumdan boburlenmiyorum da ama genel de bana kattigi seylere istinaden ve de asil benim zamana ohtiyacim oldugundan bekliyorum belki hersey daha farkli olacak ben de adami azicik ezmis olmabilirim.kediydi aslan oldu cunku guvem geldi

Yok iste biz iyoydik seviyordukkk kendi adima diyim esim saygili bir adam hep oncelik bendim cocuk dogdu adam birden degisti hani ayrilik dusunulen bir evlilik degildi seviyordum yani oda gozunu sevdigim derdi de hangi gozlere kaydi

İyi de konu açarken yazdığınız mesajla bu mesajın arasında dağlar kadar fark var bilmem farkındamısınız

Siz bu yolu tercih ettiniz ama diğer kadınlara kötü örnek olma hakkınız yok. Neredeyse sevineceksiniz aldatıldığınıza! Yok yüküm hafifledi yok bilmem ne. Siz gibi kadınlar yüzünden aldatmak normal karşılanmaya başladı, bu zihniyet aldatmak erkeğin elinin kiridir anlayışına götürdü bizi. Sizden önceki kadınların ses etmemeleri yüzünden siz şu an aldatılıyorsunuz. Adam başkasına aşık olup sizi bırakana kadar kıyafetlerını yıkayıp yemeğini yapıp o kadının yanına mı göndereceksiniz? Zamanla fikirlerinizin değişeceğine inanıyorum. Lütfen kendinize değer verin ve bu durumu normalleştirmeyin.

Bu kısmı açıklayabilir misiniz ?Kadınla yakınlaşmasından sonra mı aslan oldu ?Öncesinde ona karşı nasıl bi tutum içerisindeydiniz ?

Benim çevremde aldatılıp öfkeyle boşanıp o sinir ve üzüntüyle sadece evlilikten kurtulmak için acilen boşanan arkadaşım oldu yıllar sonra nafaka davası açtı çünkü hayat onu çok yormuştu şimdiki aklım olsa süründürmeden maddi manevi tazminat almadan boşamazdım diyor..bende aynı fikirdeyim zaten aldatılarak en büyük darbeyi yiyorsanız her anlamda süründürmeden, maddi manevi karşılıgını almadan boşamamak lazım..Ha mecburen boşanmaycam dersende adam yerine koyma ez başını şartların düzelene kadar, sonrada sen vur tekmeyi bence...bu arada düzelir, siz inanırsınız bilemem devamda edebilirsiniz ama bu süreçten sonra kendini ezdirme, gelecege yatırım yap...

Metresiyle hala birliktemiymiş orasını anlamadım???.. Bu arada ne çok metres olma meraklısı kadın varmış hergün ayrı konu, son yıllarda dahamı arttı ihanetler sanki..
.

boşanma durumu mutlaka pedagog yardımıyla atlatılmalı. Bu şekilde olduğunda en az hasar bırakır. Ben şahsen annemi aldatan bi baba,gurursuz bir anne istemezdim. Öyle anne babam birlikte olacağına annem gururla bizi büyütsün isterdim.

Ki şu da var emin olun anne babanın arası bozuksa çocuk bunu anlıyor ve kendine onları mutlu etme misyonu yüklüyor. Bir ömrü başkalarını mutlu etmeye çalışmakla geçiyor. Sonuç hayattan doyum alamamış, kadına/ erkeğe güvenemeyen, ilk bağlandığından ayrılınca intihar eden bireyler. Bu konu o kadar uzun ki

Pratikte karşılığı da yok bunun, ne yani sevişmeyecek mi adamla somurtup oturacak mi, bu sefer adam evde huzurum yok diye hepten ipini koparmayacak mi

İyice adam zaten sevisecekk birini bulmuş ki. Üye de bunu kabullenmiş..

Üye hanım. Her ne olursa olsun hayat bosandiktan sonra yeniden evlenmekten ibaret degil. Ama yinede sunu söylemek istiyorum. Hem çocuklarınıza hemde kendinize haksızlık ediyorsunuz. Çocuklarınız başka bi adama baba demez belki ama siz kocam dersiniz. Ve belkide sizi tasiyabilecek adam gibi biriyle yeniden fırtınalı bir ilişki yaşarsınız.

Bence bu kararı yeniden düşünün. .

Ispatlayabilirsen donuna kadar alırsın zaten.

Mantık yanlış.

Ben beni aldatmis bir adamla daha aldatmasini bekleyerek ömrümü heba etmezdim.

Sizede yazık.

Yarın bir gun arkadaşın dediği gibi sevişmek istediğinde veyahut siz istediğinizde mideniz bunu kaldirabilecekmi.

Güçlüsün tabi..
Yataklara düşmemişsin, hala işine, gücüne,evladına sarılmış hayata
devam etmeye çalışıyorsun.
İçindeki şüpheler seni kemirse bile ayaktasın.

Bunlar da güç ister.

Güçlü kadın sadece aldatıldığını öğrenir öğrenmez kocasının totosuna tekme koymayı başaran kadın değildir bana göre..

Kendini bırakmamışsın.
Evlatların için daha doğru zamanı bekliyorsun kendine göre.

Bunun zamanı herkese göre değişir.

Şimdi sana ezik, onursuz diyen de çok olur, olacak.
Mühim olan senin nasıl hissettiğin..

Şimdilik iyiysen sorun yok devam et böyle..
Baktın ki kendi kendine saygını kaybediyorsun orada evladını bile görmesin gözün..
Mutluluklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…