aldatıldığım halde neden ayrılmadım....

Bu kısmı açıklayabilir misiniz ?Kadınla yakınlaşmasından sonra mı aslan oldu ?Öncesinde ona karşı nasıl bi tutum içerisindeydiniz ?
Kontrolcu kiskamc surekli yargilayan vs heo alttan alirdi simdi artik alttan almiyor cunku basla bir kadin onu begenmis pesinden gitmis ozguven gelmis sonra bana donup sen zaten boyleydin hep beni sucladin benim.hic soz hakkim yoktu oysa bunlari kendi istedo oyle oldu hosuna gidiyrodu evuyle ilgilenmek is yapmak sonra evde herseyi ben yapiyorum oldu vs vs
Aslaaa aslaaa normallestirmiyorum ben sadece affetmeyi farkli acidan gostermek istedim hic kolay degil inanin ben degerliyim zaten ama.onu degersizlestirdim gozumde gene ayni seyi savunucam iki tane minik bebekle tek basima savasacagima onuda buna mahkuk.eder birlikte buyutur ele avuca getirir sonra yol veririm.eger bu adam devam ederse. Ama once biraz bebdklerimin toparlanmasi benimde lohusaliktan cikmam lazim zamannn zamannn

Tam anlamissin dogru zaman
Cok iyi anlamissin beni dogru zaman canim ben degerliyim...

Evet sizi cok iyi anliyorum cocuklarima zarar vermemek adina bu yola girdim ki ben hayatimda durustst bir adam buldim sanmistim degilmis o yuzden heba edicek cocugumda yok hayatimda yok zaten ben bu karari verirken cok dusundum zamana biraktim kavga yok gulen anne ve baba var evin icinde saklanbac oynayan anne baba

Hayir oyle birsey degil kendince dertlesmis o kadar da degil yaa.

cinsellik? Söylemeyebilirsiniz merak ettim var mı yok mu

Adama beni aldat ben izlerim demissiniz gibi bir durum bu. Basa gelmeden anlasilmayan bir olay belkide kendinizce haklisiniz ama aldatilmak cok cok aci bir duygu olmali.bence sana sadik olmayan bir esle ayni evde ayni sofrada olmak ondan bosanip hayat mucadelesine girip cocuklarin babam nerde diye sormasindan daha zor olmali.kendinize bir sans vermemissiniz bence boşanıp kendinize yeni bir hayat kurma sansini verirseniz daha guclu bir kadin olabilirsiniz. Ha ben sunuda soylemeden edemeyecegim dediginiz kadar kendinize guveniyor olsaniz.esinizin sizden ayrildiktan sonra sizi arayacagini dusunurdunuz o kadinla evlenecegini degil.benc3 siz esinizi seviyorsunuz ve onu yem.etmek.istemiyorsunuzda sizle.nikahli olup baskasina gitmesi kabullenilir bir durum degil bana kalırsa

Ben kendime guveniyorum canim ama olse donwcek biri degil babasina minneti yok sokaklarda kalir perosan olir ama.geri adam atmaz o kadinla evlenir mi evkenir valla sasirmam yani bu benden birsey eksiltmiyor bana gore. Ayrica canim ben o yola girebilirim hic belli olmaz ancak aldatilmak.o kadar aci ki ben yeni yasamadim bu olayi o kadar zayifladim ki herkes noldu sana diyor ve emziren bir kadinim ben... biraz daha zamana ihtiyacim var

Konu sahibi ilk defa aldatıldım diyip de sonradan yok söyle böyle denilen bir konu okudum. Hani öyle bi başlık öyle bi içerik varki.

Detay yok. Olay yok. Hicbirsey yok.

Aldatilmanin her türlüsü aynıdır gerçi ama bi adamın başka kadınla cinsellik kurması var bide adamın başka bi kadınla senin tabirinle DERTLEŞMESİ KI bence o dertlesme sertleşme ve bosalmayla bitmiştir ve üstüne de birer sigara icilmistir. Sizde telde konulacak son noktayı okumuşsunuzdur. Masum oldu es birden.

Hani konuda gecen güçlü kadin. Ben çözemedim ya.

Bu gece ya ben de dertliyim algilamada sorun yaşıyorum yada siz bence ne kendini zi ifade edebildiniz nede kendinizin ne yaşadığını bilmiyorsunuz.

Amacım kırmak degil. Ama ne olursa olsun kendinizi bitmiş bir evlilikte tutarak güçlü degil hapis yaparsınız.

Benim tanidigim da aldatilan herkes devam ediyor evlilige, genellikle diger kadina meydani birakmamak icin veya maddi sebeplerle.
Evet bunu kendi menfaatleri için yapıyorlar bi tek burda astığım astık, hanımların eşleri sonsuz sadık heralde anlamadım

Evet bunu kendi menfaatleri için yapıyorlar bi tek burda astığım astık, hanımların eşleri sonsuz sadık heralde anlamadım
Aldatılan kadınların menfaatlerini düşünmeleri kadar normal birşey yok.kocaları sadık değilsede metres olarak nasıl kabul ettiyse o adamı metres olarak kalsınlar gayet normal bir düşünce bence, ben valla bu konularda çok ketunumdur, sürüm sürüm süründürmeden maddi manevi sömürüp perişan etmeden, boşayacaksamda ikisinide anasından emdiği sütü burnundan getirmeden boşamazdım heralde, milleti salak yerine koyarken iyi valla..kocası kadar metres olacak kadar namussuz kadınlarda suçlu gözümde...

Ne kadar ilginç. Bu gözler daha neler görecek Allahım?

Ama konu sahibi senin kocanda çok bir pişmanlık yok anladıgım kadarıyla o sebeple maddi manevi ortamına kurunca arkasına bas tekmeyi..desenki çok pişman ilk hatası belki bir ihtimal güvenmeye çalış bir şans ver derdim ama senin kocan muhtemelen tekrarlayacak yada hala devam ediyor çünkü pişmanlık yok..

Ne kadar ilginç. Bu gözler daha neler görecek Allahım?
Niye ilginç gayet normal bence süründürüp, maddi manevi kendini güvence almak kadsr normal bir duygu yok..dışarıdaki hayat hiç öyle laylaylom değil hanımefendi..

Hapis ... ne yasadigimi cok iyi biliyorum malesef aldatilmanin her turlusu aldatmadir. Cinsellik olup olmamasi onemli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…