Kontrolcu kiskamc surekli yargilayan vs heo alttan alirdi simdi artik alttan almiyor cunku basla bir kadin onu begenmis pesinden gitmis ozguven gelmis sonra bana donup sen zaten boyleydin hep beni sucladin benim.hic soz hakkim yoktu oysa bunlari kendi istedo oyle oldu hosuna gidiyrodu evuyle ilgilenmek is yapmak sonra evde herseyi ben yapiyorum oldu vs vs
Bu kısmı açıklayabilir misiniz ?Kadınla yakınlaşmasından sonra mı aslan oldu ?Öncesinde ona karşı nasıl bi tutum içerisindeydiniz ?
Aslaaa aslaaa normallestirmiyorum ben sadece affetmeyi farkli acidan gostermek istedim hic kolay degil inanin ben degerliyim zaten ama.onu degersizlestirdim gozumde gene ayni seyi savunucam iki tane minik bebekle tek basima savasacagima onuda buna mahkuk.eder birlikte buyutur ele avuca getirir sonra yol veririm.eger bu adam devam ederse. Ama once biraz bebdklerimin toparlanmasi benimde lohusaliktan cikmam lazim zamannn zamannnSiz bu yolu tercih ettiniz ama diğer kadınlara kötü örnek olma hakkınız yok. Neredeyse sevineceksiniz aldatıldığınıza! Yok yüküm hafifledi yok bilmem ne. Siz gibi kadınlar yüzünden aldatmak normal karşılanmaya başladı, bu zihniyet aldatmak erkeğin elinin kiridir anlayışına götürdü bizi. Sizden önceki kadınların ses etmemeleri yüzünden siz şu an aldatılıyorsunuz. Adam başkasına aşık olup sizi bırakana kadar kıyafetlerını yıkayıp yemeğini yapıp o kadının yanına mı göndereceksiniz? Zamanla fikirlerinizin değişeceğine inanıyorum. Lütfen kendinize değer verin ve bu durumu normalleştirmeyin.
Tam anlamissin dogru zamanGüçlüsün tabi..
Yataklara düşmemişsin, hala işine, gücüne,evladına sarılmış hayata
devam etmeye çalışıyorsun.
İçindeki şüpheler seni kemirse bile ayaktasın.
Bunlar da güç ister.
Güçlü kadın sadece aldatıldığını öğrenir öğrenmez kocasının totosuna tekme koymayı başaran kadın değildir bana göre..
Kendini bırakmamışsın.
Evlatların için daha doğru zamanı bekliyorsun kendine göre.
Bunun zamanı herkese göre değişir.
Şimdi sana ezik, onursuz diyen de çok olur, olacak.
Mühim olan senin nasıl hissettiğin..
Şimdilik iyiysen sorun yok devam et böyle..
Baktın ki kendi kendine saygını kaybediyorsun orada evladını bile görmesin gözün..
Mutluluklar..
Cok iyi anlamissin beni dogru zaman canim ben degerliyim...Güçlüsün tabi..
Yataklara düşmemişsin, hala işine, gücüne,evladına sarılmış hayata
devam etmeye çalışıyorsun.
İçindeki şüpheler seni kemirse bile ayaktasın.
Bunlar da güç ister.
Güçlü kadın sadece aldatıldığını öğrenir öğrenmez kocasının totosuna tekme koymayı başaran kadın değildir bana göre..
Kendini bırakmamışsın.
Evlatların için daha doğru zamanı bekliyorsun kendine göre.
Bunun zamanı herkese göre değişir.
Şimdi sana ezik, onursuz diyen de çok olur, olacak.
Mühim olan senin nasıl hissettiğin..
Şimdilik iyiysen sorun yok devam et böyle..
Baktın ki kendi kendine saygını kaybediyorsun orada evladını bile görmesin gözün..
Mutluluklar..
Evet sizi cok iyi anliyorum cocuklarima zarar vermemek adina bu yola girdim ki ben hayatimda durustst bir adam buldim sanmistim degilmis o yuzden heba edicek cocugumda yok hayatimda yok zaten ben bu karari verirken cok dusundum zamana biraktim kavga yok gulen anne ve baba var evin icinde saklanbac oynayan anne bababoşanma durumu mutlaka pedagog yardımıyla atlatılmalı. Bu şekilde olduğunda en az hasar bırakır. Ben şahsen annemi aldatan bi baba,gurursuz bir anne istemezdim. Öyle anne babam birlikte olacağına annem gururla bizi büyütsün isterdim.
Ki şu da var emin olun anne babanın arası bozuksa çocuk bunu anlıyor ve kendine onları mutlu etme misyonu yüklüyor. Bir ömrü başkalarını mutlu etmeye çalışmakla geçiyor. Sonuç hayattan doyum alamamış, kadına/ erkeğe güvenemeyen, ilk bağlandığından ayrılınca intihar eden bireyler. Bu konu o kadar uzun ki
Hayir oyle birsey degil kendince dertlesmis o kadar da degil yaa.İyice adam zaten sevisecekk birini bulmuş ki. Üye de bunu kabullenmiş..
Üye hanım. Her ne olursa olsun hayat bosandiktan sonra yeniden evlenmekten ibaret degil. Ama yinede sunu söylemek istiyorum. Hem çocuklarınıza hemde kendinize haksızlık ediyorsunuz. Çocuklarınız başka bi adama baba demez belki ama siz kocam dersiniz. Ve belkide sizi tasiyabilecek adam gibi biriyle yeniden fırtınalı bir ilişki yaşarsınız.
Bence bu kararı yeniden düşünün. .
Ispatlayabilirsen donuna kadar alırsın zaten.
Mantık yanlış.
Ben beni aldatmis bir adamla daha aldatmasini bekleyerek ömrümü heba etmezdim.
Sizede yazık.
Yarın bir gun arkadaşın dediği gibi sevişmek istediğinde veyahut siz istediğinizde mideniz bunu kaldirabilecekmi.
cinsellik? Söylemeyebilirsiniz merak ettim var mı yok muEvet sizi cok iyi anliyorum cocuklarima zarar vermemek adina bu yola girdim ki ben hayatimda durustst bir adam buldim sanmistim degilmis o yuzden heba edicek cocugumda yok hayatimda yok zaten ben bu karari verirken cok dusundum zamana biraktim kavga yok gulen anne ve baba var evin icinde saklanbac oynayan anne baba
Metresiyle hala birliktemiymiş orasını anlamadım???.. Bu arada ne çok metres olma meraklısı kadın varmış hergün ayrı konu, son yıllarda dahamı arttı ihanetler sanki..
Artti sanki yok hala.birlikte degil ortada birliktelikde yoktu mesajlasmislar.icerik bilmiyorum ama eskiden bir kadin
Ben kendime guveniyorum canim ama olse donwcek biri degil babasina minneti yok sokaklarda kalir perosan olir ama.geri adam atmaz o kadinla evlenir mi evkenir valla sasirmam yani bu benden birsey eksiltmiyor bana gore. Ayrica canim ben o yola girebilirim hic belli olmaz ancak aldatilmak.o kadar aci ki ben yeni yasamadim bu olayi o kadar zayifladim ki herkes noldu sana diyor ve emziren bir kadinim ben... biraz daha zamana ihtiyacim varAdama beni aldat ben izlerim demissiniz gibi bir durum bu. Basa gelmeden anlasilmayan bir olay belkide kendinizce haklisiniz ama aldatilmak cok cok aci bir duygu olmali.bence sana sadik olmayan bir esle ayni evde ayni sofrada olmak ondan bosanip hayat mucadelesine girip cocuklarin babam nerde diye sormasindan daha zor olmali.kendinize bir sans vermemissiniz bence boşanıp kendinize yeni bir hayat kurma sansini verirseniz daha guclu bir kadin olabilirsiniz. Ha ben sunuda soylemeden edemeyecegim dediginiz kadar kendinize guveniyor olsaniz.esinizin sizden ayrildiktan sonra sizi arayacagini dusunurdunuz o kadinla evlenecegini degil.benc3 siz esinizi seviyorsunuz ve onu yem.etmek.istemiyorsunuzda sizle.nikahli olup baskasina gitmesi kabullenilir bir durum degil bana kalırsa
Yaaa yanlis anlasilmasin allah korusun cok zor birseyValla öyle güzel yazmışsınız ki insanın aldatılası geliyo
aldatılmaya özendiriliyoruz forumun gidişatı kötüValla öyle güzel yazmışsınız ki insanın aldatılası geliyo
Evet bunu kendi menfaatleri için yapıyorlar bi tek burda astığım astık, hanımların eşleri sonsuz sadık heralde anlamadımBenim tanidigim da aldatilan herkes devam ediyor evlilige, genellikle diger kadina meydani birakmamak icin veya maddi sebeplerle.
Aldatılan kadınların menfaatlerini düşünmeleri kadar normal birşey yok.kocaları sadık değilsede metres olarak nasıl kabul ettiyse o adamı metres olarak kalsınlar gayet normal bir düşünce bence, ben valla bu konularda çok ketunumdur, sürüm sürüm süründürmeden maddi manevi sömürüp perişan etmeden, boşayacaksamda ikisinide anasından emdiği sütü burnundan getirmeden boşamazdım heralde, milleti salak yerine koyarken iyi valla..kocası kadar metres olacak kadar namussuz kadınlarda suçlu gözümde...Evet bunu kendi menfaatleri için yapıyorlar bi tek burda astığım astık, hanımların eşleri sonsuz sadık heralde anlamadım
Ne kadar ilginç. Bu gözler daha neler görecek Allahım?Aldatılan kadınların menfaatlerini düşünmeleri kadar normal birşey yok.kocaları sadık değilsede metres olarak nasıl kabul ettiyse o adamı metres olarak kalsınlar gayet normal bir düşünce bence, ben valla bu konularda çok ketunumdur, sürüm sürüm süründürmeden maddi manevi sömürüp perişan etmeden, boşayacaksamda ikisinide anasından emdiği sütü burnundan getirmeden boşamazdım heralde, milleti salak yerine koyarken iyi valla..kocası kadar metres olacak kadar namussuz kadınlarda suçlu gözümde...
Niye ilginç gayet normal bence süründürüp, maddi manevi kendini güvence almak kadsr normal bir duygu yok..dışarıdaki hayat hiç öyle laylaylom değil hanımefendi..Ne kadar ilginç. Bu gözler daha neler görecek Allahım?
Hapis ... ne yasadigimi cok iyi biliyorum malesef aldatilmanin her turlusu aldatmadir. Cinsellik olup olmamasi onemli degilKonu sahibi ilk defa aldatıldım diyip de sonradan yok söyle böyle denilen bir konu okudum. Hani öyle bi başlık öyle bi içerik varki.
Detay yok. Olay yok. Hicbirsey yok.
Aldatilmanin her türlüsü aynıdır gerçi ama bi adamın başka kadınla cinsellik kurması var bide adamın başka bi kadınla senin tabirinle DERTLEŞMESİ KI bence o dertlesme sertleşme ve bosalmayla bitmiştir ve üstüne de birer sigara icilmistir. Sizde telde konulacak son noktayı okumuşsunuzdur. Masum oldu es birden.
Hani konuda gecen güçlü kadin. Ben çözemedim ya.
Bu gece ya ben de dertliyim algilamada sorun yaşıyorum yada siz bence ne kendini zi ifade edebildiniz nede kendinizin ne yaşadığını bilmiyorsunuz.
Amacım kırmak degil. Ama ne olursa olsun kendinizi bitmiş bir evlilikte tutarak güçlü degil hapis yaparsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?