Ben adam yerinde olsam bende gitmem.Biliyorsun ve hala inatla duruyorsun diye kinleniyor.
Pilisini pirtisini toplayip gitsin devam etmek istemiyorsa. Iki cocukla siz gitneyin bence. Verin valizini eline, hadi gule gule...
Konu sahibi zamani gelince falan diyor ama hiç inanmıyorum o öfkeyle kalkıp bosanamadiysa artık hiç bir şey yapamazBen adam yerinde olsam bende gitmem.
Aldattığımı bile bile hala benimle yaşayan karım var.
Çocuklar evde her akşam görüyorum neticede
Sevgilime gittiğimde hesap vereceğim kimse yok yakalanma korkum yok en azından
Ee ben zaten karım yüzünden aldattım hesap sormaya hakkı yok olsa zaten çoktan k.çıma tekmeyi vurmuştu .
Bu sefer çocuklar büyüyecek aman etkilenmesinler olacakKonu sahibi zamani gelince falan diyor ama hiç inanmıyorum o öfkeyle kalkıp bosanamadiysa artık hiç bir şey yapamaz
Yok ben de bir kac birsey yaptim yani o bana topu atti bende geri attimBiliyorsun ve hala inatla duruyorsun diye kinleniyor.
Pilisini pirtisini toplayip gitsin devam etmek istemiyorsa. Iki cocukla siz gitneyin bence. Verin valizini eline, hadi gule gule...
O adam simdi pembe bulutlardadir. Ne esini ne de cocuklari gozu gorur, istedigin kadar gozune sokmaya calis. Hatta bir sure sonra adama batmaya baslar hersey. Fazlalik gibi gelir.Ben adam yerinde olsam bende gitmem.
Aldattığımı bile bile hala benimle yaşayan karım var.
Çocuklar evde her akşam görüyorum neticede
Sevgilime gittiğimde hesap vereceğim kimse yok yakalanma korkum yok en azından
Ee ben zaten karım yüzünden aldattım hesap sormaya hakkı yok olsa zaten çoktan k.çıma tekmeyi vurmuştu .
Aslında anlatmak iatediğim buyduO adam simdi pembe bulutlardadir. Ne esini ne de cocuklari gozu gorur, istedigin kadar gozune sokmaya calis. Hatta bir sure sonra adama batmaya baslar hersey. Fazlalik gibi gelir.
Karim yuzunden aldattim demissiniz de orada bir yanlis dusunce var. Aldatmak icin sebep yoktur. Aldatma cunku bir kisilik bozuklugudur. Burads kinu sahibi basina gelen sey icin suclaniyorsa esi yaptigi pislige kilif buldugu icindir. Konu sahibi ne yaparsa yaosin bu pislik adam bu halti yicecekti zaten. Mayasi bozuk cunku.
Tabiko duzelmezse hayraolurDüşünceden düşünceye geçtim hem sizin mesajlarınızı hem diğer mesajları okurken, aynı şeyleri bazen doğru bazen yanlış buldum.
Şuan hala lohusa kafasındasınız muhtemelen.
Aslında herkes ne zaman daha sağlam hamleler yapabileceğini bilebilir bence, genel anlamda bakınca doğru bir şey yaptığınızı düşünmüyorum ama yine de görünüşe göre kendinizi toparlamanız gerekiyor bu süreçte ilk olarak.
Ama bence bir şeyler düzelmezse eğer "çocuklar için", onların psikolojisi için boşanmanız daha hayırlı diye düşünüyorum.
Hala aldatmoyordur yaa o kadarda degil evden ise isten eve ama bilemedim hayatta daha guvemmemYa anlamıyorum esiniz aldatıyo ve hala susuyosunuz konusun suclarını yüzüne vurun hala devam ediorsa ayrılın cocuklarınız var die mutsuzmu olacaksınız kendinizi bu kadar hafife almayın canınıza yazık ya o düsünmüyorsa siz hic düsünmeyin
Hala aldatmoyordur yaa o kadarda degil evden ise isten eve ama bilemedim hayatta daha guvemmem
Ben de aldatildim. Inan hepsi ayni bunlarin. Tabi ki sindirecek. Yoksa o pisligini nasil ort bas edecek. O oyle bir psikoloji ki mum dibine karanlik derler ya, olaylarin icindeyken sindirildiginizi anlamiyorsunuz. Olaylarin disina cikinca goruyorsunuz. Konu sahibi suan bazi seyleri goremez icindeyken. Zaten iceride kakmayi tercih etmis. Disari cikmaya cesareti de yok sanirim. Ne zaman disari ciksa acisi bittiginde oh be dediginde gercekleri daha iyi anlayacaktir.Aslında anlatmak iatediğim buydu
Adam konu sahibini sindirmiş bi şekilde
Sen sebep oldun der gibi
Ben bunu savunmadım , eğer eşiniz de izi aldatsa o zaman gülersiniz !!Hic gulecegim yoktu.
Siz kabullenengillerdensiniz diye herkes bunu kendine yedirip kabullenmek zorunda degil.
Emin’im öyledir nasıl bu kadar Emin’iniz eşinizin aldatmadığına bütün erkekler er ya da geç aldatır NOKTA !!!!!!Kocam benı aldatmıyor evet .
Aldatırsa kocam olmaz zaten .
Bunu empoze etmeye çalışmayın .
Bütün erkekler aldatmaz.
Genellemelere de ayrı ifritimm.
İçine sindiren buyursun sindirsin .
Ay ne guzel soylemissiniz vede cok haklisin canim kar ile dagi basbasa birakmak ve baska dagdan el sallamakMadde madde ben de dusuncelerimi yazmak istedim aldatilmis bosanmis bir anne olarak. Amacim dusuncelerini degistirmek falan degil, bu senin hayatin ve secimin ve secimine saygi duyuyorum. Ama ne bileyim konunu okuyunca yuregimi dokmek istedim. Bu arada diger yorumlari okumadim.
-Esinize kalarak ceza verdiginizi dusunuyorsunuz ama asil kalarak kendinize ceza vermissiniz bence. Cunku o bu halti sizinle beraberken yemis, kalmaniz birseyi degistirmeyecek. Aynen devam edecek bu sefer daha temkinki davranacak. Siz de onun hizmetciligine devam ederek adami bir de odullendirmis olacaksiniz.
-Gidememenizin esas nedeni sanirim arkanizda destek goremediginiz icin. Kalarak daha da gurursuz duruma dusmuyormusuz peki? Yani daha degersiz olmuyor musunuz. Herseyi bilip buna ragmen gitmemekle esinize "ben gidemem"mesaji vermiyor musunuz?
-Bu durum sizi uzmuyorsa neden konu actiginizi anlamadim. Acilariniz var demek ki. O aciyi da iyi bilirim. Cok iyi bilirim hem de. Kalinca acilar hergun kulleniyor.
-Gitseydim onun kollarina kosacakti ben de tek basima cocuklarima ilgilenecektim. O da haftada bir gorecekti sadece demissiniz. Kalinca kosmadigini ne biliyorsunuz? Belki evlenemiyorlar ama artik o bile onemli degil. Ben bosandim. Eski esim evlenmedi ama hala birlikteler. Evlenmeyi de dusunmuyorlar sanirim.
-Bosaninca esler bosaniyor. Babalar cocuklarindan bosanmiyor. Onunla gorusmek zorunda olacaktim cunku cocuklarim kucuk gibi birsey demissiniz ama su halde de esinizle gorusmuyor musunuz? Ne farki var ki?
Ben bir sey anlamadim. Siz kadini mi cezalandirmak istediniz? Onlar yapacaklarini yapiyordur zaten. Siz kendinize zulumu secmissiniz bana gore.
Yeni hayatin bilinmemezligi belki korkutuyor sizi, belki de rutininizi degistirmek istemiyorsunuzdur.
Cocuklar icin diyor cogu kadinlarimiz ama cocuklar daha cabuk alisiyor. Benim toparlanmam 3 yil surdu. Oglumsa daha kolay adapte oldu ve mutlu.
Bu arada baba olmak istemeyeni de zorla baba yapamazsiniz.
Karar sizin. Ben degerliyim demissiniz. Evet biz degerliyiz. O yuzden de degersiz goruldugumuz yerde inatla neden duruyoruz onu da anlamiyorum. Hem neden siz gidecekmissiniz ki o gitmeli. Tum pisliklerini de yaninda goturerek....
Kusura bakmayin. Kimsenin yuvasi yikilsin istemem. Ama tabi ortada bir yuva varsa. Zoraki olmuyor hicbirsey. Mevlana'nin dedigi gibi:
Guvendiginiz daglara kar yagdiginda
En guzel care dağ ile kar'ı başbaşa birakmaktir.
Gun gelir karlar eridiginde
Dag yolunu gozlediginde en guzel cevap
Baska bir dagdan selam yollamaktir.
Sevgiyle kalin. Uzduysem affola....
Yok canim o bitti yaa guvenmek mi bundan sornasi ancaj umursamamak olur yaparsa ve ogrenirsem olur ki er gec ogrebilecegini dusunuyorumYani bnde güvenemem artık agzıyla kus tutsa bos allah yardimcisi olsun
Öyle bir şey yok. Allah'a şükür benim babam annemi hiç aldatmadı. Bizim ailemizde ahlaksızlık ve şerefsizliktir bu durum, yapan erkek de rezildir.Emin’im öyledir nasıl bu kadar Emin’iniz eşinizin aldatmadığına bütün erkekler er ya da geç aldatır NOKTA !!!!!!
Bence saçmalama kotası olmalı..Yani tüm sayfaları okumadım ama şu yorumu görünce de yazmadan edemedim.. Bütün erkekler er ya da geç aldatır gibi bir genelleme yapmak için hayatınıza giren tüm erkeklerin sizi aldatmış olması gerek ki böyle bir tecrübeye sahip olup konuşasınız..Emin’im öyledir nasıl bu kadar Emin’iniz eşinizin aldatmadığına bütün erkekler er ya da geç aldatır NOKTA !!!!!!
Hayirr tabi ki ben en iyisi bu konuya not duseyimAldatılın ama ayrılmayın diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?