aldatıldığım halde neden ayrılmadım....

Biliyorsun ve hala inatla duruyorsun diye kinleniyor.
Pilisini pirtisini toplayip gitsin devam etmek istemiyorsa. Iki cocukla siz gitneyin bence. Verin valizini eline, hadi gule gule...
Ben adam yerinde olsam bende gitmem.
Aldattığımı bile bile hala benimle yaşayan karım var.
Çocuklar evde her akşam görüyorum neticede
Sevgilime gittiğimde hesap vereceğim kimse yok yakalanma korkum yok en azından
Ee ben zaten karım yüzünden aldattım hesap sormaya hakkı yok olsa zaten çoktan k.çıma tekmeyi vurmuştu .

Konu sahibi zamani gelince falan diyor ama hiç inanmıyorum o öfkeyle kalkıp bosanamadiysa artık hiç bir şey yapamaz

Biliyorsun ve hala inatla duruyorsun diye kinleniyor.
Pilisini pirtisini toplayip gitsin devam etmek istemiyorsa. Iki cocukla siz gitneyin bence. Verin valizini eline, hadi gule gule...
Yok ben de bir kac birsey yaptim yani o bana topu atti bende geri attim

O adam simdi pembe bulutlardadir. Ne esini ne de cocuklari gozu gorur, istedigin kadar gozune sokmaya calis. Hatta bir sure sonra adama batmaya baslar hersey. Fazlalik gibi gelir.
Karim yuzunden aldattim demissiniz de orada bir yanlis dusunce var. Aldatmak icin sebep yoktur. Aldatma cunku bir kisilik bozuklugudur. Burada konu sahibi basina gelen sey icin suclaniyorsa esi yaptigi pislige kilif buldugu icindir. Konu sahibi ne yaparsa yapsin bu pislik adam bu halti yicecekti zaten. Mayasi bozuk cunku.

Yalnız adamdaki nasıl rahatlık
Yeni doğum yapmış karını aldat
Ama mutlu mesut hayatina devam et
Üstelik karin sana trip bile atamasin korkusundan vayy be

Aslında anlatmak iatediğim buydu
Adam konu sahibini sindirmiş bi şekilde
Sen sebep oldun der gibi

Tabiko duzelmezse hayraolur

Hala aldatmoyordur yaa o kadarda degil evden ise isten eve ama bilemedim hayatta daha guvemmem

Aslında anlatmak iatediğim buydu
Adam konu sahibini sindirmiş bi şekilde
Sen sebep oldun der gibi
Ben de aldatildim. Inan hepsi ayni bunlarin. Tabi ki sindirecek. Yoksa o pisligini nasil ort bas edecek. O oyle bir psikoloji ki mum dibine karanlik derler ya, olaylarin icindeyken sindirildiginizi anlamiyorsunuz. Olaylarin disina cikinca goruyorsunuz. Konu sahibi suan bazi seyleri goremez icindeyken. Zaten iceride kakmayi tercih etmis. Disari cikmaya cesareti de yok sanirim. Ne zaman disari ciksa acisi bittiginde oh be dediginde gercekleri daha iyi anlayacaktir.

Evden ise, isten eve demis konu sahibi... tum hepsi oyle... yakalaninca evden ise olmadigi anlasiliyor.

Kocam benı aldatmıyor evet .
Aldatırsa kocam olmaz zaten .
Bunu empoze etmeye çalışmayın .
Bütün erkekler aldatmaz.
Genellemelere de ayrı ifritimm.

İçine sindiren buyursun sindirsin
.
Emin’im öyledir nasıl bu kadar Emin’iniz eşinizin aldatmadığına bütün erkekler er ya da geç aldatır NOKTA !!!!!!

Ay ne guzel soylemissiniz vede cok haklisin canim kar ile dagi basbasa birakmak ve baska dagdan el sallamak

Emin’im öyledir nasıl bu kadar Emin’iniz eşinizin aldatmadığına bütün erkekler er ya da geç aldatır NOKTA !!!!!!
Öyle bir şey yok. Allah'a şükür benim babam annemi hiç aldatmadı. Bizim ailemizde ahlaksızlık ve şerefsizliktir bu durum, yapan erkek de rezildir.
Siz aldatıldınız diye evrendeki tüm kadınlar aldatılmıyor.

Bence saçmalama kotası olmalı..Yani tüm sayfaları okumadım ama şu yorumu görünce de yazmadan edemedim.. Bütün erkekler er ya da geç aldatır gibi bir genelleme yapmak için hayatınıza giren tüm erkeklerin sizi aldatmış olması gerek ki böyle bir tecrübeye sahip olup konuşasınız..

Konuya da yorumum şudur.. Sevgili konu sahibi malesef güçlüymüş gibi davranıyorsunuz.. Mesela ben çok netimdir.. O mesajları gördüğüm an yolum bellidir... Davamı açar boşanırım..Eğer siz de boşanmayı göze alsaydınız üstelik maddi durum olarak iyi durumdayken o zaman güçlüydünüz.. Madem seçiminizi yaptınız.. Sorun yok diyorsunuz.. O zaman eşiniz sizi umarım bir daha üzmesin.. Çocuklarınızı üzmeyin böyle mutsuz mutsuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…