aldatıldığım halde neden ayrılmadım....

Sen içinde bulunduğun durumdan rahatsız olmasan böyle bi konu açmazdın zaten. Her ne kadar yumuşatmaya çalışsan da, sende farkındasın aslında böyle olmaması gerektiğinin. Duymak istediğin buysa, evet Zor,.. hele ki Arkanda duracak bi ailen yoksa,ayrılık çok daha zor. Senin tercihin. Senin kararın. Ama, insanların sana haklısın be bacım demesini bekleme. Aldatıldım, ayrıldım, aslanlar gibi 2 çocuğumu büyütüyorum deseydin o zaman helal olsun dedirtirdin.. şu durumda ne denir ki yani

bende aldatıldım duygusal bir aldatma mesajlaşma vs

Sadece duygusal aldatmis demek.. Burda olayi kucumsuyorsun icinizi rahatlatmak icin. Ki duygusal aldatma senin icin kotu degilmi? Seni sevmiyor demek oluyor bu.

çok kolay gidebilirim bu evden, yuvadan ama gitmedim

Yuva mi? Hangi yuva..

dile kolay 8 yıl o kadar emeğim didinerek aldığımız ev ,araba yaptığım herşey bir anda yıkılacak

Kendi özsaygin ve özsevginden daha önemliyse ev ve araba kendin bilirsin tabiki..

neden gitmiyorum ona ceza vericem derken kendime ceza vermemek için

Pardon? Burda birseyler karismis. Zaten suan kendine ceza veriyorsun.. Ona degil..

çünkü ortalık çok bozuk malesef sadakat zorlaşmış herşey ulaşılabilir evli olmak artık karşıdaki içinde önemli değil

Yooo benim ortamim bozuk degil mesela. Bozuk insanlardan uzaklasiyorum zaten onlarin ortaminda durmuyorum kendi ortamima da sokmuyorum.
Benim ortamimda evli insanlara goz koyulmuyor.

benden iyisi yok

Yok tabiki. O yuzden kendini kandirma. İnsan en cok kendisine yalan soylermis. Bu kafada benden iyisi yok demen sacma kacmis ..

dışarıda daha iyi bir hayat yok

Yoo var? Nerden cikardin bunu? Dunya senin cevrenden ibaret degil ki?

hayır onu onu ödüllendirmiyorum çocuklarımı ödüllendiriyorum

Ne ile? Mutsuz, sinirli ve psikolojisi bozuk bir anneyle mi?

çünkü kavga yok artık eski kocam olmadığı gibi eski bende ben değilim bir beklentim yok ondan,

Kari kocalik durumunuz kalmadigi icin boyle zaten. Nikahiniz bile dustu.

Adamin uzulecegini nerden biliyorsun? Birak uzulmeyi seni bile sucluyor farkinda misin? Bosansa da kurtulsam modunda resmen..
Ondan bosandiktan sonra zaten evlenirmi ne yapar senin umrunda olmamali.
Sirf o kadinla evlenmesin diyemi bosanmiyorsun?

Bosandiktan sonra da beraber ugrasirsiniz. Cocuklarini bosamiyacak ki? Babaysa, evlatlarini seviyorsa yapar. Ki suan yapiyorsa dedigin gibi bosandiktan sonra da yapar demek ki. Seninle bir alakasi yok veya bosanmamakla demek.

Kalmak benim için güçlülük göstergesi ben güçlü bir kadınım hayat bu herşeyin yeri zamanı var....

Aldatilmis ve bosanmamis olmak bir gucluluk gostergesi olamaz. Anlamlar karismasin. Butun dunyada boyle gecmiyor bu. Ha kendin icin boyle karistirip kendini kandirabilirsin tabiki o ayri.

Bence bir insan ben gucsuzum de demeyi bilmeli. Kendine karsi durust olmak gucluluk gostergesidir. Evet aldatildim evet bosanmak istemiyorum diyebilmeli bir insan.

Son düzenleme:
Emin’im öyledir nasıl bu kadar Emin’iniz eşinizin aldatmadığına bütün erkekler er ya da geç aldatır NOKTA !!!!!!
:) komik sey seni :)

Kiz evli degilsin sen nerden biliosun? Hele bi evlende BUTUN erkeklerin aldattigina bu kdr emin konus. Erkeklere guven olmaz bu konuda, biride kocam olsun yani :) . o ayrida her erkekte aldatmiyordur.. helal sut emmisler vardir bence..

Sevgili konu sahibi,
Kesinlikle sana hak veriyorum ben olsam buradakiler gibi çok sinirlenir hemen ayrılmak isterdim ama fevri olduğumdan bunu çekemeyeceğimden güçlü olduğumdan falan diil evde kavga gürültü yoksa çocuklar için anne baba birarada en iyisi.
Aynı olay sadece mesajlaşma boyutunda bi arkadaşımın başına geldi o 38 eşi 40 idi ayrılmadı arkadaşım ailelere de bahsetmedi adam da çok gururlu biriydi çok utanmıştı yaptığından... onun da çocukları çok küçüktü kaldı
Adam arkadaşıma minnet duyuyor şimdi kraliçe gibi el üstünde tutuyor o gururlu mağrur adamın yerine eşine çok ilgili ideal bi koca geldi diğer kadınla aynı işyerindelerdi o da evliydi zaten arkadaşım mesajlara dikkat etmiş kadın asılmış hep
O günden sonra o kadına bi daha selam vermemiş iş yerini de değiştirdi adam
Ayrılsalardı 2 güne evlenirdi bizimki de çocuklarıyla kalakalırdı eğer bunu affedip pişirip pişirip önüne sunmayacaksan denenebilir erkekler de insan onların da utanmaya affedilmeye ihtiyacı var benim gözümün önündeki olayın üstünden 5 yıl geçti arkadaşım ölene kadar içimde kalacak diyor ama hergün beraberiz özeniyorum adamın ilgisine
Sana da kolay gelsin dua edicem sana

8 yillik kocami ben taniyorum ama evet haklisiniz yuvami kaldi... kendime dogrulari bir bir soyluyorum sevseydi yaparmiydi diyorum, cocuklarini dusunen adam sen dogum yaptiktan sonra arayisa girermiydi diyorum o adamin niyetini ben cok net goruyorum sorumluluk ve evlilik ona gore degil onu anladi sorumsuz takilmak istiyor ki bemce ahkki degil ben sikildim oynamiyorum demek gibi birsey. pisman oldu ama bir daha yapmaz demiyorum ama yaparsa cok net gidicem simdi degil ama sonrasi boyle olacak simdi ondan ayrilamadigim icin de durmuyorum sadece kendimi ve cocuklarimi dusunuyorum suan o kadar isim var ki otursun yardim etsin bana o islerim bitince ve ben sagligima kavusunca tekrar ederse bitecek zaten.... ama gel yardim et desem arkadasim , esim dostum kac gun edecek kardesim daha 1 haftadan sonra benim islerim var abla demeye basladi diyeceksin ki noye baslasindan beklentin var var cunku benim cocuklarim daha cok minik daha buyugunun poposuni tuvalet somrasi ben temilziyorum hala yemek konusunda yedirirsem yiyor yani zaman diyorum zamannn sonrasinda o kaybetti zaten. Simdi bana degistin diyor daha cokkk degisicem hem cocuklarim hem kendim icin bir yola girdim zaten ben bundan sonrasi insallah hayirli olan olsun tekrar affederim diye bir durum soz konusu degil siz ne derseniz deyin gercek olan bu yani grur yapacagim derken kebdimi parcalamaya niyetim yok

Son düzenleme:
Tabiki rahatsizim kim ister aldatilip boyle bir durmun icerisinde olsun verdigim kararda zor bana gore ama benim zamana ihtiyacim var vallahi ben kendimi parcalayip harap ettikten sonra herkes bana helal olsun desin cokta ise yaramyacak

Çooookk eminim eşim beni aldatmadı . Ama aldatırsa eşim olmaz VİRGÜL
Aldatmasinda zaten kimss kimseyi aldatmayan elbet vardir ama ben artik ulasilabilirligin cok olmasindan dolayi gercek sadakatli insanlaron aldatmadigino duusnuyorum esini ailesini seven benim esim 8 yildir seviyordu sonra once sevgisi azaldi sonra aldatto bunu asama asama gordum onda once alsatip sonra sevgisi bitmedi mesela ama keske karakter ve cesaret olaaydida aldatmadan gelip konussaydi ayrilmak isteseydi 2ci cocugu da yaomasaydik iyi ko olmilus rabbim saglik versin

noldu onlara?
hala rahatsız ediyor mu, yoksa yeni bir kurban mı buldular?
sen nasılsın?

gerçekten bunun normal olduğunu mu düşünüyorsunuz? Kadının parası mesleği var. Nafaka alır. Ev araba hepsi bölünür bu işin davası hukuğu var. Gayet de daha güzel Yaşar
evet bu zamanda dul olmak ya da ayrılmış olmak şimdiki tabirle çok daha zor.Bence parasını biriktirsin kendini güvenceye alsın,yıllar sonra mutsuz evlatları olmasın ,babalık konusunda ilgili ise tabii bu geçerli .Şiddet varsa telafisi yoktur bence

Yemin ederim bu kadar mı benzer yaşadıklarımız Bende siz gibi boşanamıyordum ama artık baktım hiç umut yok boşanmamak için ufacık bi umut aradım ama yok şimdi boşanmak istediğimi söyledim önce beni ciddiye almadı galiba ama dilekçeyi hazırladım imzalatmak için verdim sonra biraz düşün boşanmayalım dedi ama inanın bunu beni sevdiği için filan değil o bu ne der havasında ve aldattığı halde eksikleneceğine daha da beni suçlu buluyo Allah yardımcımız olsun kafam o kadar karıştırdı ki çok netim boşanmakta ama çocuklarım çok küçük ilerde bana hesap sorarlar mı diye korkuyorum bide çok güzel günlerimiz olmuştu ne zorlukları beraber aşmıştık Allah bize herşeyi nasip etti fazlasıyla hep şükrederdim, ama sevdiğim adam o kadar çok değiştiki bu dünyada da ahirette de birlikte olurum dediğim adamın evliliğimizi ayrılma aşamasına getirmesi kalbimi sızlatıyor

Son düzenleme:
Duygusallık mı desem düşüncesizlik mi desem bilemedim ama anne babanız adına çok sevindim.
Hani onlar da ayrı ayrı birer birey ya ondan dedim.
Merak etmeyin en az sizin kadar biliyorum birey olduklarini ama malsef sizin bilmediginiz cok sey oldugu icin boyle yorumlar yapabiliyorsunuz.Allah basiniza vermesin ne deyim kimse kimsenin ne yasadigini bilemez...

Merak etmeyin en az sizin kadar biliyorum birey olduklarini ama malsef sizin bilmediginiz cok sey oldugu icin boyle yorumlar yapabiliyorsunuz.Allah basiniza vermesin ne deyim kimse kimsenin ne yasadigini bilemez...
Annem boşanmak için evi terk ettiğinde ben 19 kardeşlerim 17 12 8 yaşlarındalardı, hiçbirimizde de travma falan olmadı. Süreç doğru yönetilirse travma falan olmaz.

Ha benim küçüklüğümden beri evdeki kavgalar yüzünden oluşmuş birçok travmam vardı mesela. Keşke ben küçükken boşansalardı, bizim de psikolojimizin içine etmeselerdi.

canım benim yerime mi yazdın naptın benimde aslında boşanmaktan başka çarem yok ama çocuklarım çok minik ben zamana bıraktım ama bırakırken onu eş olarak değil baba olarak görerek devam ediyorum öteki türlüsü zor geliyor açıkcası başka kadını düşünmüş olması bile midemi bulandırıyordu . aynn zorluklar güzel günler vs geliyorda o acımamış ne çocuklara o verilen emeğe ben ona acıyacak değilim de kendimi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…