aldatıldığım halde neden ayrılmadım....

Oyle tabii.. bazi durumlarda ekonomik ozgurluk filanda bos geliyor.. para cok sey demek ama hersey demek degil.. cocuklar 30 yasina gelince mi bosansin bu kadin? Kim verecek bu kadinin yillarinin hesabini? Cocuklari bunca seye ragmen kiymet bilecekler mi acaba? Iste onlarda hayirsiz olursa.. tukureyim bu hayata ben

Yani... kimi ezdi?
Aldatsin bakalim kocasini. Sonuclari yazsin buraya. Peeehhh... adam cokda bakardi gözünün yaşına... hee
Kadin misilleme yapsa bi sekilde kendine donup dolasir gelir gibi oluyor.. erkek yapinca aldatti olan sey kadin yapinca afedersin o... oluyo : (

Valla uzuldum bu kadina, cok zor

Kesinlikle. Adam bakti ki enselenince bir sey olmuyormus tam gaz devam eder. Ilk elin gunahi yok misali. Halbuki acik acik bazi seyleri kabullenmek daha guzel.
Bir de hem cocuktan sikayetci olup hem de babaya birakmamak icin savasiyorlar. Eee sebep? Birak babasi baksin, cici annesi baksin o zaman. Ona da yok. Ne ona geeliyorlar ne buna. Kadinlari anlamak da zor.

Bir başka konuyada bunu yzmışsınız..
Çocukları tek yapmdıgınız için boşanmam demişsiniz.
Boşanırsam o kadına gider demişsiniz.

Size önerim hayatını bu şekilde mahvetmeyın . YAzık size de o evlatlarada .
Kuru ekmek yıyın yine de ayrılın .
KAdınlar herseyı başaırır.
Annem 3 tane evladıyla ( 5-9-10yaş ) Tek başına ortada kaldı.
Bizi bak bugünlere getırdı.
Kadın ısterse yapar. O adamla aynı evde yaşaamk zorunda değilsin .
O adam senden birşeyle isticek . Bu kesin .
Nasıl yapacaksın ?

Madem bu karari aldiniz didiklemeyin artik ve cinsel yolla bulasilan hastaliklar icin muhakkak test yaptirin ve esinizle birlikte olurken kondom kullanin. Zira aldatan aldatmaktan vazgecmez.

Guclu degil korkak... 2 cocukla tek basina belirsiz gelecek korkusu ☺

Yani Allah göstermesin ama öyle bişey yaşasam kabul etmezdim böyle bişeyi..çünkü sürekli yapar bir kez yapan. Ama işi gücü varken neden boyun egiyor bunu anlayamam işte sonuçta kendi ayakları üstünde duran bir kadinsin muhtaç değilsin ve ilk kez boşanan da sen olmayacaksin. Bu şekilde o adamı yediği haltin üzerine bir de ödüllendiriyor aferin kocacimm yine yap yine gitmem burdayım diyo. Bir adama bu güven verilir mi ya en azından boşanmaya bir yelten bakalım seni vagzecirmeye mi çalışacak Güle güle mi diyecek. Kadın burda kendi içini rahatlatmak için yazmış. Bu kadar aciz olmasın kadınlar yaaa gerçekten ben sinirleniyorum yani

Vallah maddiyat bazen herşey. Ben anasiz babasiz büyüdüm. Param olmadıği zamanlar millet bayat ekmek vermezdi.
Şimdi param var en krali ben oldum nedense :)

Hic beklemem vallah. Alirim bir aupair kizini evime hem 7/24 çocuğuma bakılır hemde yabanci dil öğrenir çocuğum.

Catir catir gezerim... mutlu mesut yaşarım yavrularimla. Kimseyede boyun eymem. evde godo*** besleyemem. Başımda sinek gibi adam olsun diye piskolojimi bozamam.
Tiiiiiiin... anamda boşandı ben 7 yaşındayken. Hiç bozuk bir psikolojiye sahip değilim... catlaklik var ama bu boşanmadan değil.

Boyle aldatila aldatila mutsuz huzursuz yuva aldatilmanin normal birsey oldugunu dusunecek cocuklar ki cocuklar soyleneni degil gorduklerini anne babanin yaptigini ornek alir... kotuyse yanlissa babam neden yapiyo o halde normal birsey... cocuklara da bozuk kotu ornek... yillar sonra cek cek siz kanser olmus kotu aile ortMinda yetisen kotu cocuklar hihi ama adam ozgur olmasin

Peki neden annenle babanla buyumedin cnm? Bosandilar diye mi?

Haklisin ya ben her iki taraftanda bakiyorum... bekarken tolere etmeyecegim seyleri ediyorum bazen evliligimde.. aldatma olmadi sukur henuz :) olursa ne yaparim bilmem tabii.. kabullenmk guc olur bi kere...ama ayni evde yasamakta iskence olur.. birlikte kalsak cocuklar icin cehennem olur o ev herkese.. o yuzden galiba herseye ragmen yolumu ayirirdim bende..

Ama ne kdr zor oldugunu tahmin edebiliyorum..

hakkınızda hayırlısı.

en doğru kararı siz kendiniz verirsiniz.
annem aldatma olmasa da yıllarca psikolojik şiddete ve 2-3 kez de fiziksel şiddete maruz kaldığı halde ben işe girip bir sene çalışana kadar bekledi.bana göre zayıflık onu söyleyeyim. çok kızdım anneme... çünkü babamın evde benimle ilgilendiği de yoktu yaptığı tek şey derslerine çalışıyor musun diye odama gelip kontrol etmekti. varsa yoksa kendisiydi ama görüntü de babaydı işte anneme göre. aile desteği de yok tabi haşaa boşanmak ne demek???
yıllarca seni benden alır diye korktum dedi, okutamam seni diye korktum dedi. babam beni bir eşyaymışım gibi tehdit unsuru olarak kullanıyormuş çok sonraları kendim şahit oldum.

çocuk için gerçekten baba önemli ama sevgi dolu olması daha önemli.

gerçekten çocuklarınıza babalık yapıyorsa katlanın o zaman, belki bu saatten sonra daha özgür daha kendinizi düşünür biri olup hayatını düzene koyabilirsiniz. işinize dört elle sarılın o en büyük avantajınız.

Türkiyede hiçbir şekilde ekonomik üzgürlüğü olmayan sosyal çevresi buna kabul edecek şekilde gelişmemiş kadınların olduğu gerçeği vardır kabul ediyorum boşanmak hayatına tek başına yön verebilmek neredeyse imkansızdır
Bu kadını anlayabilirim
Ama tersi acizliktir güç değildir konu sahibi

İkiside cok erken öldü canim. Yoksa annemle kaldim. Ama babamla ilişkim süperdi. Annemde bilgin kadindi yani baba kötüleme filan olmadi. İkiside boşanma sebebini mezara götürdüler. Hala bilmem sebebleri neydi. Bir kere kavga ederken görmedim zaten her hafta 2 saat telde konuşurlardı cocuklari üzeri

herşeyden önce anneyim, karakterli bir kadınım ben aldatmadım o onun karakteri bu benim suçum değil
Ne kadar guzel soylemissiniz. İste butun olay bu aslinda. Aldatmak aldatan ile alakalidir, aldatilan ile degil. Aldatan kendi alnina bu lekeyi surer arti aldattigi kisinin kul hakki varki zaten bunun hak sahibi helal etmedikce affi dahi yok.
Ayrilip ayrilmama konusunda ise elbette sizin tercihiniz. Yalniz iyi dusunun, zira ah zamaninda ayrilsaymisim cok gec kaldim deme ihtimalinizde var. aldatan insan o derece asagiliktirki artik onunla ayni yone dahi bakmak sizin kendinize hakaret olur.
Allah yardimciniz olsun.

Basin sag olsun cnm...muhtemelen o da boyle bir sebeptendir... ama suan onemi yok zaten..

O kdr zorki bunu basarmak.. sevgi kalmaz ayrilirsin filan anlatmasi belki daha kolay olur cocuklara.. ama aldatma olursa susabilmek buyuk basaridir bence..

Güçlü olmak! Bu değil be canım.

Haa adamla yatağını ayırıp sadece çocuklar büyüyene kadar kimseye sığınamam maddi imkanım yok sabredeceğim desen anlarım.Saygı duyarım.

Eşim bin pişman, özür diledi,bir şans daha vermem için yalvardı vs. o yüzden affediyorum desen anlarım.saygı duyarım.

Ama bunların hiç birini demiyorsunuz ve siz evi arabayı falan düşünmüşsünüzerine.Akıl alır gibi değil.Eğer çok önemliyse kanıtlarasınız aldatıldığınızı tazminatla alırsınız.

Aldatılmak affedilirse ödül olur aldatana malesef.

Sizin ki de bir güç istiyor elbette;,

her gün yüz yüze bakılacak,
anımsamadığınız her dakika için şükür duyalacak,
gizli gizli telefonunu kurcalayacak,paranoyaya bağlanılacak,
dokunuşu teni eski hazzı vermeyecek,tiksinti hissettirecek,
en ufak tartışmada ama ben affettim erdemliyim duruşu sergilenecek,
çocuklarınızı döverken babanızın çocuğu değil misiniz feryatları koparılacak

Bunların hepsi birer güç örneği...

Yalnız çocuklar için ayrılmadım diyorsanız, o babadan mütevellit çocuklar!, onlara şiddet uygulamayınız lütfen!Eğer bunu yapacaksanız boşanın ve çocukları babalarına verin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…