Oyle tabii.. bazi durumlarda ekonomik ozgurluk filanda bos geliyor.. para cok sey demek ama hersey demek degil.. cocuklar 30 yasina gelince mi bosansin bu kadin? Kim verecek bu kadinin yillarinin hesabini? Cocuklari bunca seye ragmen kiymet bilecekler mi acaba? Iste onlarda hayirsiz olursa.. tukureyim bu hayata benAyni bu sebeplerden alman atalarim :) kadin kendine doğurur diyorlar.
Biz 45 yaşında anca cocuk doğurabiliyoruz burda :) niye?? Aşna fişne yapmayi o yaşda öğrendiğimiz icin değil... elin adaminin ipinle kuyuya inmek riskli diye...
Kadin misilleme yapsa bi sekilde kendine donup dolasir gelir gibi oluyor.. erkek yapinca aldatti olan sey kadin yapinca afedersin o... oluyo : (Yani... kimi ezdi?
Aldatsin bakalim kocasini. Sonuclari yazsin buraya. Peeehhh... adam cokda bakardi gözünün yaşına... hee
Kesinlikle. Adam bakti ki enselenince bir sey olmuyormus tam gaz devam eder. Ilk elin gunahi yok misali. Halbuki acik acik bazi seyleri kabullenmek daha guzel.Aynen. Yok yaa... bu davalar genelde psikolojik savaş oluyor. Neymiş, adam evde sürünecekmiş... ona artik karilik yapan olmicakmiş... miş miş miş...
Adam cokda takmış zaten. Olsun hiç olmasa şimdi sinsice aldatmayi öğrendi :) birdaha zor yakalanir... ikinci telefonu alip akşamları iş yerinde birakamiyor çünkü
hayat öyle kolay değil iki çocukla tek başına kalmakta ,güvencen de yok (maddi manevi)ben olsam o iki çocucğu tek yapmadıgım için boşanmam evet içimdeki herşeyi bitirir benle birlikte çocuklara bakmasını sağlardım düşün boşandıktan sonra ne olacak o kadınla görüşmeye zaten devam edecek ama sen tek başına yük altına gireceksin nefret ediyorum böyle erkeklerden
He he güçlü kadınsın he.Kalmak benim için güçlülük göstergesi ben güçlü bir kadınım
Guclu degil korkak... 2 cocukla tek basina belirsiz gelecek korkusu ☺bende aldatıldım duygusal bir aldatma mesajlaşma vs iki tane çocuğum var işimde var aslında çok kolay gidebilirim bu evden, yuvadan ama gitmedim . dile kolay 8 yıl o kadar emeğim didinerek aldığımız ev ,araba yaptığım herşey bir anda yıkılacak önemli mi değil aslında neden gitmiyorum ona ceza vericem derken kendime ceza vermemek için ben tek başıma çok değerliyim artık değer yargım ona göre değil neden böyleyim neden bunları yazıyorum benim gibi çok kadın var çünkü ortalık çok bozuk malesef sadakat zorlaşmış herşey ulaşılabilir evli olmak artık karşıdaki içinde önemli değil... Ben kendime artık daha fazla güveniyorum benden iyisi yok zaten herşeyden önce anneyim, karakterli bir kadınım ben aldatmadım o onun karakteri bu benim suçum değil şuan suçlanıyorum da karşı taraf tarafından vicdan rahatlatma meselesi umrumda değil. dışarıda daha iyi bir hayat yok iki çocuğumu alıp gittiğimde arkamda manevi desteğim yok tek başıma zorlanıcam ve gene babalarını aramak zorunda kalıcam diyeceksiniz ki neden arıyasınız biri daha bebek biri de 4 yaşında hani biraz büyük olsalar evet haklı olacaktınız zaten benim niyetimde çocuklarımı büyütmek zamanla herşey değişir mi bilmiyorum. Kendime çok kızdım en başında neden bu adamı kendin ve çocuklar ile ödüllendiriyorsun hayır onu onu ödüllendirmiyorum çocuklarımı ödüllendiriyorum çünkü kavga yok artık eski kocam olmadığı gibi eski bende ben değilim bir beklentim yok ondan, kendiminde yükünü hafifletiyorum artık ben öyle bakıyorum. AYRILSAM NE OLACAKTI BAŞTA ÜZÜLECEKTİ SONRA O KADINLA DEVAM EDECEKTİ HAFTA SONLARI GELİP ÇOCUKLARINI GÖRÜP SEVİP ÖPÜP DEVAM EDECEKTİ HAYATINA BELKİDE EVLENECEKTİ BEN PEKİ??? HASTALIKTI, OKULDU ,İŞTİ ,BABAM NERDE SORULARIYDI BAŞBAŞA KALACAKTIM BİRDEN ATEŞLENECEKTİ MESELA İKİSİNİ HAZIRLAYIP KOŞTUR KOŞTUR YÜREĞİM AĞZIMDA TEK BAŞIMA UĞRAŞICAKTIM HEPSİ İLE ŞİMDİ BERABER UĞRAŞIYORUZ. Kalmak benim için güçlülük göstergesi ben güçlü bir kadınım hayat bu herşeyin yeri zamanı var....
Yani Allah göstermesin ama öyle bişey yaşasam kabul etmezdim böyle bişeyi..çünkü sürekli yapar bir kez yapan. Ama işi gücü varken neden boyun egiyor bunu anlayamam işte sonuçta kendi ayakları üstünde duran bir kadinsin muhtaç değilsin ve ilk kez boşanan da sen olmayacaksin. Bu şekilde o adamı yediği haltin üzerine bir de ödüllendiriyor aferin kocacimm yine yap yine gitmem burdayım diyo. Bir adama bu güven verilir mi ya en azından boşanmaya bir yelten bakalım seni vagzecirmeye mi çalışacak Güle güle mi diyecek. Kadın burda kendi içini rahatlatmak için yazmış. Bu kadar aciz olmasın kadınlar yaaa gerçekten ben sinirleniyorum yaniValla bu kadinda kendine gore hakli.. cunku erkekler bosandiktan sonra bekar gibi hayatlarina devam ederken kadinlar oyle degil. Cocuklarla dimdizlak kaliyorsun.. kendi psikolojini birak birde cocuklarinkiyle ugrasiyorsun. Is bununla bitmiyor tabii.. kadin her gun onlari yedir icir getir goturle ugrasirken erkek tek basina yorulmadan goturecek... ne bilim iki tarafi b.klu deynek. Bu sekikde bi duruma herhlde esimi hic sevmezsem katlanabilirdim, cok seviyorsam cok daha zor olurdu..
Oyle tabii.. bazi durumlarda ekonomik ozgurluk filanda bos geliyor.. para cok sey demek ama hersey demek degil.. cocuklar 30 yasina gelince mi bosansin bu kadin? Kim verecek bu kadinin yillarinin hesabini? Cocuklari bunca seye ragmen kiymet bilecekler mi acaba? Iste onlarda hayirsiz olursa.. tukureyim bu hayata ben
Kadin misilleme yapsa bi sekilde kendine donup dolasir gelir gibi oluyor.. erkek yapinca aldatti olan sey kadin yapinca afedersin o... oluyo : (
Valla uzuldum bu kadina, cok zor
Peki neden annenle babanla buyumedin cnm? Bosandilar diye mi?Vallah maddiyat bazen herşey. Ben anasiz babasiz büyüdüm. Param olmadıği zamanlar millet bayat ekmek vermezdi.
Şimdi param var en krali ben oldum nedense :)
Hic beklemem vallah. Alirim bir aupair kizini evime hem 7/24 çocuğuma bakılır hemde yabanci dil öğrenir çocuğum.
Catir catir gezerim... mutlu mesut yaşarım yavrularimla. Kimseyede boyun eymem. evde godo*** besleyemem. Başımda sinek gibi adam olsun diye piskolojimi bozamam.
Tiiiiiiin... anamda boşandı ben 7 yaşındayken. Hiç bozuk bir psikolojiye sahip değilim... catlaklik var ama bu boşanmadan değil.
Peki neden annenle babanla buyumedin cnm? Bosandilar diye mi?
Haklisin ya ben her iki taraftanda bakiyorum... bekarken tolere etmeyecegim seyleri ediyorum bazen evliligimde.. aldatma olmadi sukur henuz :) olursa ne yaparim bilmem tabii.. kabullenmk guc olur bi kere...ama ayni evde yasamakta iskence olur.. birlikte kalsak cocuklar icin cehennem olur o ev herkese.. o yuzden galiba herseye ragmen yolumubayirirdim bende..
Ama ne kdr zor oldugunu tahmin edebiliyorum..
Ne kadar guzel soylemissiniz. İste butun olay bu aslinda. Aldatmak aldatan ile alakalidir, aldatilan ile degil. Aldatan kendi alnina bu lekeyi surer arti aldattigi kisinin kul hakki varki zaten bunun hak sahibi helal etmedikce affi dahi yok.herşeyden önce anneyim, karakterli bir kadınım ben aldatmadım o onun karakteri bu benim suçum değil
Basin sag olsun cnm...muhtemelen o da boyle bir sebeptendir... ama suan onemi yok zaten..İkiside cok erken öldü canim. Yoksa annemle kaldim. Ama babamla ilişkim süperdi. Annemde bilgin kadindi yani baba kötüleme filan olmadi. İkiside boşanma sebebini mezara götürdüler. Hala bilmem sebebleri neydi. Bir kere kavga ederken görmedim zaten her hafta 2 saat telde konuşurlardı cocuklari üzeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?