aldatıldığım halde neden ayrılmadım....

Bencede.. ozgur kalacagindan onu odullendirecegini dusunuyor

Bu biraz şuna benziyor "Aldatıldım ama boşanmıcam, süründürücem şeref...."
İşin gerçeği "Ben neden çabalayayım, o görsün ihtiyaçlarımı."

Yani burada eşinizi, size maddi-manevi (maneviyat çocuklar konusunda) kullanıp, sonra yine görüştüğü kadının yanına bırakmak üzere ondan boşanmıyorsunuz.

Gururunuzu ayaklar altına alıyorsunuz. Babalığını yap, ben susar otururum diyorsunuz. Duygularınız nerede kaldı? Sizce çocuklarınızın aklı erse, bunu yapmanıza izin verir miydi?

Çok da güzel bakarsınız çocuklarınıza. Tek korkunuz çocuğun ateşlenmesi olsun, maddi sıkıntınız yok sizin. Ateşe çözüm var Allaha şükür. Üstelik ilaçların üstünde "Babaya telefon" da yazmıyor. Tek başına da iyi gelir o ilaçlar. Haftasonları gelsin görsün, daha ne isteyeceksiniz. Haftaiçleri eşinizle kalmasını mı tercih ederdiniz?

eşiniz sizi aldatmış, siz kağıt üzerinde evli kalarak jendinize hakaret ediyorsunuz başka birşey değil yaptığınız..
boşanırsınız alırsınız nafakanızı, gelırınız zaten varmış , eşiniz gider evden o kurar kendine bir düzen siz mevcut düzende çocuklarla devam edersiniz hayatınıza ilk etapta zorlanabilirsiniz alışkanlıklar vs ama bir zaman sonra iyiki bitti dersiniz..
siz güçlü değil korkak bir kadınsınız bunu kabul edin..!

Bekara karı boşaması kolaydır diye bi laf var.Siz kendi doğrunuzu yapın lütfen annelik çok kutsal bişey kendimizden önce onları düşünmeliyiz kendimiz için onları mutsuzluğa mahkum etmek çok yanlış biraz çocuklarınız buyuyunce daha iyi karar vereceksiniz eminim

Bu da sizin doğrunuz ve siz böyle mutluysanız ne diyebiliriz ki.. Birine "boşan" demek kolay. Ama o insanların yerine geçince de o kadar kolay mı? E ben olsam boşanırdım, veya ben boşandım o da boşansın diyorlar. Halbuki bilmiyorlar ki herkesin yaşadığı hayat farklı. Hatta herkesin eşine karşı sevgisi de ayrı. Bir arkadaşımın eşiyle sorunları vardı ama boşanmadılar. sonra adam aldatıyor, kadın boşanıyor. Diyor ki "ben güçlü kadınım, onu mu çekicem boşarım" iyi de sen zaten eşini sevmiyordun ki, sana boşanmak kolay demek isterdim, ayıp olmasın diye demedim tabi.

Galiba konusahibi uzun zamandir yazmiyor ama neyse......Kusura bakma ama gercekten kendini kandiriyorsun, cünkü büyük bir ihtimal cocuklar büyüyünce seni sucluyacaklar buna katlandigin icin.
Sen ne kadarda umursamiyorum desende, bi sekil o nefret ve kin icinde vardir ve istemesende belli edersin.
Simdi hayatimi buraya dökemicem ama ben 40 yasindayim ve abim 47 ve abim hala annemi ve babami af edemiyor. Bizim cocuklugmuz hep kavgayla gecti, babam sorumsuz biriydi ve gencliginde (cogu almanyaya gelen adamlar gibi) baya capkinlik yapmis. Annem hep bosancam derdi ama diger taraftanda yapamazdi elalem ne diyecek diye.....eh ne oldu, annem kücüklügmden beri sinir hastasi (agir depresyon) abim ve ben dolayisiyla cocuklugmuza yasayamadik. Annem sandi ki, cocuklarim büyüdügü zaman bana hak verecekler cünkü ben onlar icin sabir ettim ama öyle olmadi. Bunun üzerine cok sey yazabilirim ama demek istedigim su ki, abim onlari asla af edemiyor, saygi duymuyor ve sadece vazife gerekegi görüsüyor ayda yilda bir telefonla. Ve en önemlisi, insan böyle aileden cikinca tüm hayatini etkiliyor, es secme olsun, beraberlikte olsun....
Benimde 3 cocugum var ve ayrilabilmem zaman aldi, cünkü bende kendime cok sordum " aman sabir mi etmem gerek cocugum var diye" ama nihayetinde cesaretimi topladim ve cocuklarima kimse muhtac olmayan, güclü bir anne ve kadin modeli olarak onlarla hayata devam etmeye karar verdim.
Uzun oldu kusura bakmayin ama belki birilerinin gözünü acmaya faydasi olur....

Benim annemle babam 20 yıla yakın evli kaldılar. Aklım ermeye başladığından beri babamın annemi aldattığını kendi gözlerimle gördüm. Annemin işi yoktu, maddi gücü yoktu, ailesiyle arası iyi değildi vs. ayrılmadı. Daha sonra annesiyle babası vefat edince maaşları bağlandı, bir dk bile durmadan boşadı. O kadar yılın ardından babam evden gidince kendimi nefes alıyormuş gibi hissettim, psikolojim düzeldi. Yıllarca ne ben ne de kardeşlerim mutlu değildik. Oysa ki benim babam da ev işlerine yardım eden, bizimle ilgilenen, evin maddi ihtiyaçlarını karşılayan bir adamdı. Yani boşanmıyorsanız çocuklarınızı işin içine karıştırmayın. Kendiniz için boşanmıyorsunuz.

Ben gerçekten kk anlamıyorum herkes ne kadar da (kalavye delikanlısı ) burda gerçekten öyle toplumumuzda benim en azından tanıdığım bütün kadınlar aldatılmış ve evliliğini devam ettiriyor hiç abartmıyorum , HEPSİ doğruluğu tartışılır ama burda sanki çok garip bişey miş gibi sanki kocalarınız sizi hiç aldatmıyormuş gibi davranılması gerçekten çok komik !!!!

Benim tanidigim da aldatilan herkes devam ediyor evlilige, genellikle diger kadina meydani birakmamak icin veya maddi sebeplerle.

Gitsenizde acı çekeceksiniz kalsanızda
Ama giderseniz bir umut var hayata yeniden belkide yeni biriyle başlama umudu
Kalırsanız bu sizin sonunuz olur kendinizi mutsuzluğa mahkum edeceksiniz
İyi düşünün...

Haklisiniz zor bir durum ama aynisini yasasam bosanirdim cunki surekli aklima gelecek ve ben bunu kaldiramam ya sonunda kafayi yerim ya da intihar ederim ayni evin icinde gordukce

Mesleğin var ve ayrılmadın. Sen sadece kendini kandırıyorsun..
Neden tek başına çekeceğini düşündün bi ateşlendi çocuklar arardın anında gelmek zorundaydı.. hatta daha rahat olacaktın ve en önemlisi özgür olcaktın..

Eşim aldatsa özellikle ayrılırdım ki o beni aldattığyla evlensinde herkesin dışardan göründüğü gbi olmadığını herkesin ben gibi olmayacağını görsün diye. O kadına baktıkça çocuklarını özlesin bizi özlesin diye..
Kalbin tekrar yumuşar mı bilmiyorum ama eğer affettiysen 2.ye hazır ol . Çünkü yine affedersin diye düşünecek..

Aferin çok iyi yapmışsın madalya da takalım mı?
Sen o aldatılmayı ömür boyu unutamazsın kendi psikolojini bozarsın o kadar sürekli bir şüpheyle
Tabi geniş mideli bir insansanız o ayri yoksa bir insan sevdiği insanı baskasiyla paylaşamaz arkadaş

Uye ol 2 mesaj at kaybol
Iyi ki yonetici degilim, silerdim boylelerinin konusunu da uyeligini de

Bu aslında hastalıklı bir beyin yapısı tek derdin ne biliyor musun kocan o kadınla mutlu olur korkusu.yahu sen kendini düşünsene başka bir kadını hayal eden bir erkekle yaşıyorsun.bunu nasıl hazmediyorsun?sen düzgün karakterli bir kadınsın madem ozaman daha iyi bir evliliği hakediyorsun ama bu şekilde onunda önünü kendini bu şeref yoksunu adama bağlayarak kesiyorsun.inan yaşlanınca dersin değermiymiş bu adamla harcadığım yıllara

Aldatılan kişilerde sonrasında cinsellik nasıl oluyor? Bitiyor mu?

Yani ne yapalım aldatilirsak ayrılmayalım mi ?
Araba aldık o kadar mı diyelim.Ne yapalım ?Ne gereksiz bir yazı olmuş..Aldatilma üzerine yazmanız gereken çok farklı şeyler olmalıydı..
Mutsuz bir annenin çocuklarına hiç bir faydası olamaz artık evladım için boyun egiyorum mantığından siyrilin.O evde annesi ve babası olduğu için mutlu büyüyen bir çocuk olmayacak...
Yok bir daha asla yapmaz demeyin.İnanin 1 kez yapan 1 kez cesaret eden 2.de tereddüt bile etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…