Aldatıldığını Hisseden Oldu Mu ?

is yerindeki samimi oldugu tum arkadaslarini eslerini taniyorum
tamam aktif bir arkadas ortamimiz yok ama taniyoruz yani birbirimizi piknik falan duzenleriz ama bu bayan hem bu kadar samimi hemde hic ortada yok

Herkesin karanlık bir yönü varmış. Başkalarının karanlıklarında boğulmak yerine kendi karanlıklarımı bulmayı tercih ediyorum.
Ben yasadigim travmadan sonra can hiras bicimde psikologun karsisina gecince farkina varmadan soyle bir cumle kurmustum 'Herkesin bir karanlik tarafi var degil mi ' diye.Agliyordum bu cumleyi kurarken.Psikolog bu cumlelerden oyle bir farkindalik cikardi ki ....

Umarim hayatin eski duzenine doner

Bir farklılık hissediyorsunuz ama kocanızın bir kadına aşık olduğu gerçeğini herşey ortaya çıkınca anlıyorsunuz. O yüzden şok oluyor kadınlar.

Isyerimden bir arkadaşım yakın zamanda aldatilma olayı yaşadı. Eşi Istanbuldaydi iş dolayısıyla. Önceleri her haftasonu gelen adam sonraları yoğunuz diye ayda bir gelmeye başlamış. Telefonlara cevap vermiyormuş sonra arıyormuş. Telefon konuşmalarında adam daralıyormuş vs vs.. Kadin çok supheleniyordu sürekli. Ve öğrendi ki adam 22 yaşında bir kızla gününü gun ediyormuş. Bir markette kasiyer olarak çalışan kızla alışveriş yaparken tanışmış. Rezil bu bazı erkekler rezil!

Normalde kıskanç bir yapınız yoksa durduk yere böyle bir hisse kapılmazsınız. Ben ne zaman benden biseyler gizlendiğini hissetsem mutlaka doğru çıkar. Hisleri kuvvetli deriz buna ama aslında altı boş bir his değil, sadece ifade edemezsiniz ya da ufak tefek ayrıntılar bilinçaltında var ama hatırlayamıyorsunuzdur. Böyle zamanlarda hep şu soruyu sorarım. "Bana söylemek istediğin birsey var mı? " bu soru fazlasiyla ele verir. Hemen aklinda deli sorular belirir. Birsey mi yakaladi, bildiği biseyler mi var, neden böyle sordu diye gerilir. Ne cevap verirse versin soğukkanlı davranıp öylesine sordum deyin. O gün degilse bile sonra mutlaka açık verir

Rüyamda bi kızla mesajlaştığını buluşup gezdiklerini falan görmüştüm (eski) sevgilimin,3 gün sonra mıydı neydi bi AVM’nin otoparkında bana bişey izletirken instagramdan bildirim gelmişti Ç. diye bi kızdan “aç bakalım neymiş” dedim “önemli değildir ya” diye geçiştirmeye çalıştı bir de normalde sessize alırmış p mesajları,o gün Allahın işi işte ben açtım bi baktım kızın biriyle mesajlaşmışlar...Aşk meşk yoktu günlük konular vs. idi ama bana göre bu da aldatmaydı...Rüyam çıkmıştı...

Ben de öyle sorsam mı diyorum açıkçası. Ama yüzyüze sormam daha iyi sanırım, mesajla veya telefonda laf kalabalığı yapabilir, kavga çıkarabilir falan. Yüzyüze iken yüzündeki ifadeyi de görme şansım var hem. Daha mantıklı geliyor karşıma alıp sormak.

Huzursuz değil misiniz. Bu sizi mutlu olmaktan alikoymiyor mu. Belki de beyniniz kendini rahatlatmak için yol bulmuş. İnşallah yanilmissinizdir. Çocuk var mi

Ben bunu psikiyatriste sordum. Bana dedi ki " biz insanlar altından kalkamayacagimiz travmalarla yüzleşmek istemeyiz. O yüzden kabullenmek istemediğimiz şeyleri gözümüze bile soksalar görmeyiz " dedi.
Aslında 17 yıl sonra birgün telefonunda ki bir mesaja cevap vermemle öğrendim.Ani bir şok korkunç bir kalp acısı .Beynim buz gibi oldu.Ölüyorum sandım.Şok geçirmem günler sürdü.Sonrasın da düşününce herşey çok açıktı ortadaydı ama ben bazen hissedip düşünsemde ustünde hiç durmamışım..Bazen gece kalktığında yada ben küsüp ayrı odada kaldığımda beni kontrol edip kapımı iyica kapatıp mutfakta telde konuştuğunu duyuyordum ama kaklıp gizlice dinleyeyim derdim o anda öyle bir uyku çökerdiki üzerime kalkamadan uykuya dalardım.Sabahta sormak bile gelmezdi aklıma unuturdum bile...Ama şimdi geçmişteki en ufak ayrıntıyı bile hatırlıyorum..Çok tuhaf geliyor..Ondan ümidimi kesmiştim desem , umursamıyormuşum yaptıklarını neden o gün öyle büyük bir şok yaşadım ki.. Gerçekten yerimde olmadan anlayamazsın dedikleri cinsten.Ben bile kendime akıl erdiremiyorum...Sadece o bile değil herkes bana istediğini yaptırıyor ben farkındayım ama kimseye ne dur diyorum, nede istemediğim halde yapmaktan vazgeçiyorum..Şimdi düşünüyorum kafayı yiyecek gibi oluyorum..Sanki üstüme aptallık toprağı atmışlar..

Valla kendi adıma yazayım hiç hissetmedim , aldatmış durmuş gözümün içine baka baka . 7. ayda öğrendim , öncesi ne kadar bilmiyorum . Aldattığına dair en kuvvetli işaretleri bile görememişim anlayamamışım .
Evet çok üzüldüm zamanında , çok zor çok kötü bi olay . Ne gerekçesi olur ne de telafisi .
Şimdi içim cız bile etmiyor bunları yazarken , çünkü sevmiyorum onu , nefret ediyorum ondan .

Evet ama zaten hesap sorar gibi sormayın. Bisey biliyormuş gibi sorun. Yüz yüze daha iyi olur tabi

Bu toto kollama olayı bende de var işte evli erkek arkadaşlarım ( iş vb , yakın olmadığım ama hayatlarına Mecburen şahit olduğum tipler) eşlerini nasıl aldatıyor görüyorum , çekinmeleri yok , yarın öbür gün evlensem nelere uyanık olmam gerektiğini biliyorum mesela. Erkeklerden adam olmaz. Sevmiyosan söyle bitsin ne uğraştıyosun garip ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…