- 17 Aralık 2015
- 27.121
- 49.577
- 598
- Konu Sahibi EveryWayThatICan
-
is yerindeki samimi oldugu tum arkadaslarini eslerini taniyorumAnlattığınız şeyler benim de hoşuma gitmedi. Bir beğendirme çabası var gibi eşinizin. Benim iş yerinden çok yakın evli erkek arkadaşlarım oldu, eşlerimiz de birbirlerini tanıdı. Hatta şu an eşler olarak biz kendi aramızda görüşüyoruz, adamları katmıyoruz bile. Normali bu bence. Birden alakasız yere birinin peydah olması ve kızınızın oyuncak ihtiyacına kadar bilmesi ama sizin bu kişiyi tanimamaniz falan... Umarım yoktur bir şey ya...
dun aksam terapistimle ayni konuyu konusmustuk.her birimizin madalyonunun arka yuzleri mevcut :)
Ben yasadigim travmadan sonra can hiras bicimde psikologun karsisina gecince farkina varmadan soyle bir cumle kurmustum 'Herkesin bir karanlik tarafi var degil mi ' diye.Agliyordum bu cumleyi kurarken.Psikolog bu cumlelerden oyle bir farkindalik cikardi ki ....Herkesin karanlık bir yönü varmış. Başkalarının karanlıklarında boğulmak yerine kendi karanlıklarımı bulmayı tercih ediyorum.
Ben varım. Son zamanlarda ki bu 3 aylık bir süreç. İletişimimiz biraz kopmuş ve biraz mesafe almıştı bana karşı. Benimki de uzak görevdeydi. Sorguluyordum ama konduramadım hiç. Aldatılmışım .
Nasıl mi öğrendim peki ? Tesadüfen karşıma cıktı.
Size sadece şunu söyleyebilirim. Eğer hissediyorsanız %99 gerçektir. Ve gerçekte %100 siz hiç-bir şey yapmasanız bile karşınıza çıkar.
Aldatmanın boyutunu bilemem. Belki uzaktan uzağa bir şeydir belki faaliyete geçmiş ve direk cinsellik de olmuştur.
Ama şunu tavsiye edebilirim. Ortaya çıkana kadar kadınsal krizlerinizi tamamen ortadan kaldırın sitem etmeyin laf sokmayın tartışmaya girmeyin o kışkırtırsa bile seviyenizi koruyun.
Ben yapamadım bunları ve ilişkinin bütün günahkârı ben oldum.
Biz hırçınlaştıkça ilişki çıkmaza giriyor. Bence kendinize daha çok yatırım yapın.
Umarim hayatin eski duzenine donerteşekkür ederim.
eşimle 6 senelik evliyiz gecen seneye kadar adini ismini hic duymadigim bir bayan bir pat diye cikti ortaya diyeyim.
o donemler uzun yola ciktigimiz da kiziminda sıkılmamasi için arac tv tarzinda birseyler arastiriyorduk.
bir gun esim eve bir arac tv ile geldi bunu kimden aldin diyince o bayanin adini duymus oldum.
bu kadar samimi olunan ihtiyaclarin konusuldugu bir bayanin adini daha once hic duymamis olmam enteresan geldi.
sonra kizimin dogum gununde kizima hediye geldi bu bayandan dogum gununu nerden biliyor yani boyle zamanlar disinda adini hic duymadigim bu bayan.
sonra bir gun kizima pelus oyuncaklar alalim muhabbetinden sonra kizima bu bayandan gelen kendi kizinin pelus oyuncaklari ve bebekler oldu gecen haftada ne alakaysa kızıma maske gondermis
esim is yerinde kimyasalla ugrastiklari icin kiyafetleri deliniyor diye evdeki yipranmis pantolonlarini giyerdi
bir ara bir iki pantolonu attik laf arasinda muhendis ustun cok yirtik dedi bende kimyasaldan yirtiliyor dedim ama bakinca cidden delik desik bunlar dedi ama delik desik dedigi pantolonlar uzellikle eskitme tarzi yirtilma yapmis gibi duruyor yani oyle bir yeri delik baska bir yeri ayri bir delik durmuyor (bende kizardim ise giderken sunlari giyme cok istiyorsan normal giyin bunlari is yerine gidince giy derdim) 5 6 sene sonra pantolonun yirtilmis oldugunu muhendis lafiyla farketmek ?
birde esim gecen ay bir arkadasinin dugunune gitti e bu dugune giden herkeste kart var acik adres yazili zaten googleye yazsan nokta atisi gideceginiz bir dugun salonuna muhendise konum atmak ne alaka sonra niye sen atiyorsun bir suru adam varken tek samimi oldugu kisi senmiydin de senden istedi
bende sizin gibi asla kiskanc degilim bunu hep belirtirim ama kiskanc olmamak demek enayi gibi at gozluguyle bakmak degil.
bu konular benim kafami karistiriyor acikcasi
Bir farklılık hissediyorsunuz ama kocanızın bir kadına aşık olduğu gerçeğini herşey ortaya çıkınca anlıyorsunuz. O yüzden şok oluyor kadınlar.Kadınlar hisseder diye bir şey yok bence. Erkekler belli ediyor çoğunlukla. Iste dediginiz gibi farklı davranıyor yalan söylüyorsa belli ediyor falan. Kadınlar hissetse bu kadar aldatıldığını öğrenince şok oldum hiç beklemezdim diyen kadın olmazdı. Hissedenler erkek yüzünden hissediyor. Sizin hissiniz de doğru olablir.
Benim de hislerim gucludur ve konunuzu okuyunca aldatma degil de altindan baska bir konu cikacak gibi hissettim nedense.
Normalde kıskanç bir yapınız yoksa durduk yere böyle bir hisse kapılmazsınız. Ben ne zaman benden biseyler gizlendiğini hissetsem mutlaka doğru çıkar. Hisleri kuvvetli deriz buna ama aslında altı boş bir his değil, sadece ifade edemezsiniz ya da ufak tefek ayrıntılar bilinçaltında var ama hatırlayamıyorsunuzdur. Böyle zamanlarda hep şu soruyu sorarım. "Bana söylemek istediğin birsey var mı? " bu soru fazlasiyla ele verir. Hemen aklinda deli sorular belirir. Birsey mi yakaladi, bildiği biseyler mi var, neden böyle sordu diye gerilir. Ne cevap verirse versin soğukkanlı davranıp öylesine sordum deyin. O gün degilse bile sonra mutlaka açık verir
Huzursuz değil misiniz. Bu sizi mutlu olmaktan alikoymiyor mu. Belki de beyniniz kendini rahatlatmak için yol bulmuş. İnşallah yanilmissinizdir. Çocuk var miYok, yani baya can yakıcı bir durum olsa da, gündelik hayatımdan ve keyfimden ödün vermiyorum. Hatta güleceksiniz belki ama bunu kendim için bir oyuna çevirdim, bir puzzle çözer gibi parçaları oturtuyorum konuştukça, bir şeyler gördükçe. Çünkü öyle yapmazsam kendime zarar olduğunu farkettim. İlk bir şeyler anlamaya başladığımda iki gün uyuyamadım. Sonra üstümden o havayı attım çok şükür. Ele verirse ne alâ, aptal yerine koyulmamış olurum. Vermezse de yapacak bir şey yok düşmem üstüne, gerçekler er ya da geç ortaya çıkıyor çünkü.
Aslında 17 yıl sonra birgün telefonunda ki bir mesaja cevap vermemle öğrendim.Ani bir şok korkunç bir kalp acısı .Beynim buz gibi oldu.Ölüyorum sandım.Şok geçirmem günler sürdü.Sonrasın da düşününce herşey çok açıktı ortadaydı ama ben bazen hissedip düşünsemde ustünde hiç durmamışım..Bazen gece kalktığında yada ben küsüp ayrı odada kaldığımda beni kontrol edip kapımı iyica kapatıp mutfakta telde konuştuğunu duyuyordum ama kaklıp gizlice dinleyeyim derdim o anda öyle bir uyku çökerdiki üzerime kalkamadan uykuya dalardım.Sabahta sormak bile gelmezdi aklıma unuturdum bile...Ama şimdi geçmişteki en ufak ayrıntıyı bile hatırlıyorum..Çok tuhaf geliyor..Ondan ümidimi kesmiştim desem , umursamıyormuşum yaptıklarını neden o gün öyle büyük bir şok yaşadım ki.. Gerçekten yerimde olmadan anlayamazsın dedikleri cinsten.Ben bile kendime akıl erdiremiyorum...Sadece o bile değil herkes bana istediğini yaptırıyor ben farkındayım ama kimseye ne dur diyorum, nede istemediğim halde yapmaktan vazgeçiyorum..Şimdi düşünüyorum kafayı yiyecek gibi oluyorum..Sanki üstüme aptallık toprağı atmışlar..Ben bunu psikiyatriste sordum. Bana dedi ki " biz insanlar altından kalkamayacagimiz travmalarla yüzleşmek istemeyiz. O yüzden kabullenmek istemediğimiz şeyleri gözümüze bile soksalar görmeyiz " dedi.
Evet ama zaten hesap sorar gibi sormayın. Bisey biliyormuş gibi sorun. Yüz yüze daha iyi olur tabiBen de öyle sorsam mı diyorum açıkçası. Ama yüzyüze sormam daha iyi sanırım, mesajla veya telefonda laf kalabalığı yapabilir, kavga çıkarabilir falan. Yüzyüze iken yüzündeki ifadeyi de görme şansım var hem. Daha mantıklı geliyor karşıma alıp sormak.
Konu aldatilma olunca birkac konu altina sahit oldugum seyleri yazmisligim vardir.Inanilmaz insanlarin aldattigini gorunce kendime zamanla bir kalkan gelistirmeye calismistim.Biri beni aldatirsa kendimi nasil kahir etmem tarzinda.Ama tabii mumkunati yok.Asiri kiskanc degilim ama her zaman koklarim bu anlamda ben de etrafi.Insan hassas oldugu yerden vurulur ya hep boyle bir toto kollama huyum vardir ama hayat..
Eksi sozlukle ilgili de sen yazinca ben de birkac sey aktarayim dedim.Ben bu bosanma surecimde butun sosyal medya hesaplarimi kapatip buraya sardim ve bir de eksi sozlukte 10 yil once acilmis ama hic kullanilmamis bir hesabim vardi orada aktif olmaya baslamistim.Hadi burasi kadinlar dunyasi burada rahatim da ,orada entrylerime inanilmaz mesajlar yagmaya baslamisti.Evliliklerinden sikayet edenler,heyecan arayanlar,sevgilisi olup yenilerini arayanlar vs.Dedim ki kendime vay be insanla madalyonun arkasinda neler neler yasiyorlar.Benim esim de benim tum sifrelerimi biliyordu :) Degistirdim ama halen bu platformu bile belki halen takip ediyor olabilir :)beni stalk yapiyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?