- 8 Ocak 2020
- 3.905
- 3.518
- 133
- Konu Sahibi EveryWayThatICan
-
Yaninda oldugunda watsap webi aktiflesdir. Uzakdayken yazişmalarini gorursun. Tabi mesaj okumak ozele karismak huyum degildir ama senj aldatiyorsa da bilmelisin. Bu durum senin sadece yanlis hissin de ola bilir. Içine dogan bir gerçek deMerhaba kızlar,
Aslında aktif olarak kullandığım bir hesabım var fakat bilinme ihtimaline karşı yeni bir hesaptan bu soruyu sormak zorunda kaldım maalesef.
Öncelikle şunu söyleyeyim, dünyanın en rahat kadınlarından biri olabilirim. Kesinlikle kıskanç veya kuruntulu olarak nitelendirilemem hatta çevremdeki insanlar bu halime çok şaşırırlar. Ancak son zamanlarda farklı bir şey yaşıyorum.
Eşimle işi gereği şu an uzağız. Bu ilk değil, daha önce de uzak kaldık fakat hiç şu anki gibi olmadı. Her şey benim birden yanlış bir şeyler olduğunu hissetmemle başladı. Böyle içimden bir şey sanki beni dürtüyor gibi oldu bir anda ama adını koyamadığım için üstüne düşmedim. Üstelik elle tutulur bir şey de yoktu zaten asla. Sonradan ufak tefek tutarsızlıklar vesaire derken, ben neredeyse emin oldum diyebilirim ve kendimi rahatlatamıyorum. Hissettiğim de şu, karşılıklı platonik bir durum var zaten bulundukları yerde aleni bir şey yaşayamazlar. Ama yine söylüyorum, bana göre elle tutulur bir şey yok gibi hâlâ, çok güçlü bir his sadece. Bir de eşinizi tanırsınız, ufacık bir şey değişse anlarsınız ya, o var.
Çok uzatmadan size sorum şu eşinizin veya sevgilinizin hiç bir problem yokmuş gibi dururken aldattığını hissedip, doğru çıktığı oldu mu ? Kimsenin yarasını deşmek istemem ama yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Hissettim ama anlamadım..Düşününce malmışım diyorum..Aslında hissetmeme bile gerek yoktu herşey aleni gibiydi ama ben hissedip dillendiriyordum ama anlamıyordu..Çok tuhaf valla büyüye inanmak istemem ama sanki büyülenmiş gibi..Çünkü anlamamak için beyinsiz olmak lazımdı ..Düşünüyorum düşünüyorum gala aklım almıyor .Aslında akıllı da sayılabilirim ama benim anlamamazlığımın bilimsel bir açıklaması yok
teşekkür ederim.Benim açımdan sorun yok paylaşabilirsiniz, yönetim için sorun olmuyorsa. Hem belki bir karşılaştırma gibi olur bizim için de.
O zaman onun gelmesini bekleyeceksiniz. Ama hiç belli etmeden yoksa geldiğinde sizi yanıltmak icin Elinden geleni yapar. Zaten belli bı sureyse rahatlıkla rol yapabilir. Geri döndüğümde kafama göre takılırım der. Ama bu bekleyiş zarar değil mi size. Belki bu geldiğinde bişey yakalayamayacaksiniz sonra diğer gelişini mi bekleyeceksiniz.Çok uzak bir şehir, ben gidemem ama o yakında bi süreliğine gelecek. O zaman anlarım sanki net olarak ne bileyim, insan surat ifadesinden bile anlar gibime geliyor.
teşekkür ederim.
eşimle 6 senelik evliyiz gecen seneye kadar adini ismini hic duymadigim bir bayan bir pat diye cikti ortaya diyeyim.
o donemler uzun yola ciktigimiz da kiziminda sıkılmamasi için arac tv tarzinda birseyler arastiriyorduk.
bir gun esim eve bir arac tv ile geldi bunu kimden aldin diyince o bayanin adini duymus oldum.
bu kadar samimi olunan ihtiyaclarin konusuldugu bir bayanin adini daha once hic duymamis olmam enteresan geldi.
sonra kizimin dogum gununde kizima hediye geldi bu bayandan dogum gununu nerden biliyor yani boyle zamanlar disinda adini hic duymadigim bu bayan.
sonra bir gun kizima pelus oyuncaklar alalim muhabbetinden sonra kizima bu bayandan gelen kendi kizinin pelus oyuncaklari ve bebekler oldu gecen haftada ne alakaysa kızıma maske gondermis
esim is yerinde kimyasalla ugrastiklari icin kiyafetleri deliniyor diye evdeki yipranmis pantolonlarini giyerdi
bir ara bir iki pantolonu attik laf arasinda muhendis ustun cok yirtik dedi bende kimyasaldan yirtiliyor dedim ama bakinca cidden delik desik bunlar dedi ama delik desik dedigi pantolonlar uzellikle eskitme tarzi yirtilma yapmis gibi duruyor yani oyle bir yeri delik baska bir yeri ayri bir delik durmuyor (bende kizardim ise giderken sunlari giyme cok istiyorsan normal giyin bunlari is yerine gidince giy derdim) 5 6 sene sonra pantolonun yirtilmis oldugunu muhendis lafiyla farketmek ?
birde esim gecen ay bir arkadasinin dugunune gitti e bu dugune giden herkeste kart var acik adres yazili zaten googleye yazsan nokta atisi gideceginiz bir dugun salonuna muhendise konum atmak ne alaka sonra niye sen atiyorsun bir suru adam varken tek samimi oldugu kisi senmiydin de senden istedi
bende sizin gibi asla kiskanc degilim bunu hep belirtirim ama kiskanc olmamak demek enayi gibi at gozluguyle bakmak degil.
bu konular benim kafami karistiriyor acikcasi
ben acikcasi gaza gelip vay bana bunu nasil yapar diyip essegin aklina karpuz kabugunu kacirmak yerine oturup guzel guzel sessiz sessiz izliyorum ispatimi yakalamak icin buna ihtiyacim var cunku.Muhtemelen uzaktan da olsa flört var gibi. Ama siz konuya parmak bastikca eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuş olacaksınız. Ne yapılabilir hiç bilmiyorum.
Ama bütün erkekler aldatıyor yaa eşlerini. Hepsi ama hepsi. Erkeklerin fıtratlarında heyecan değişiklik arayışı oluyor. Istemiyorlar ayni kadinla bir ömür geçirmek.
Açıkçası evliliğe devam edenler de, sırf kurulu düzeni olduğu için devam ediyorlar. 35-45 yaş arası bence erkeklerin heyecanlanlarini tatmin etmek için En uygun zaman dilimi. 45yasindan sonra da artık düzenli bir hayat isteyip öyle bir yaşlılık sürecine giriyorlar.
Bilmiyorum çözmeye çalışıyorum ama işin içinden çıkamıyorum.
Kim aldatmaz diye düşünüyorum sonra. Ergenliğini yaşayabilmiş cinsel olarak bastirilmamis ve kendini geliştirmiş bir erkek aldatmaz gibi. Aldatmak hiç mantıklı bir davranış değil çünkü. Gerçekten düzenin yerindeyse ve mutluysan niye aldatıyor ve kendini bir krize sokuyorsun ki. Çok saçma açıkçası hiç sağlıklı değil.
O zaman onun gelmesini bekleyeceksiniz. Ama hiç belli etmeden yoksa geldiğinde sizi yanıltmak icin Elinden geleni yapar. Zaten belli bı sureyse rahatlıkla rol yapabilir. Geri döndüğümde kafama göre takılırım der. Ama bu bekleyiş zarar değil mi size. Belki bu geldiğinde bişey yakalayamayacaksiniz sonra diğer gelişini mi bekleyeceksiniz.
Konu aldatilma olunca birkac konu altina sahit oldugum seyleri yazmisligim vardir.Inanilmaz insanlarin aldattigini gorunce kendime zamanla bir kalkan gelistirmeye calismistim.Biri beni aldatirsa kendimi nasil kahir etmem tarzinda.Ama tabii mumkunati yok.Asiri kiskanc degilim ama her zaman koklarim bu anlamda ben de etrafi.Insan hassas oldugu yerden vurulur ya hep boyle bir toto kollama huyum vardir ama hayat..Bundan önce aldatılmanın alasını yaşadığım için benim aldatılmaya tahammülüm yok, bana gelip sana duygum bitti dese asla sorun olmaz ama kandırılmaya aptal yerine konulmaya alerjim var.
mesela şu an neden şüphelendiğimi anlatayım sevgilimin ve benim ekşi sözlükte hesaplarımız var.
benim sadece bir hesabımın ismini biliyor. Onu denemek için Diğer hesaplarımdan (kız hesabı olduğu belli olan ) ona mesaj attığımda hiç cevap yazmamıştı(belli aralıklarla entrylerine cevap attım ama sallamadı).
neyse bi gün bana mesaj kutunu ss at dedim attı ama benim diğer hesaplardan attığım mesajlar nedense mesaj kutusunda yok yani. Daha eskiden gelen mesajlar var ama nedense bunlar yok. Bana atarken özellikle silmiş sadece erkeklerin attığı mesajlar kalmış. Sonra da diyoki bana sadece erkekler yazıyor. Mesela Kızlarda yazıyor ama bak cevap atmıyorum geyiklere girmiyorum diyebilirdi . Silmesi garip geldi. Demek ki bir şeyleri saklama ve kandırma kapasitesi var Diye düşündüm. Bu arada Ergen değiliz belki ergen gibi sevglini mi deniyorsun diyenler olabilir ama büyüğüz yani sevgilim 37mesela ve evet deniyorum aldatılmaya gelemem
mesela son 2 haftadır garip saatlerde uyanıyor acaba birileriyle facetime falan yapıyor olabilir mi diye düşüncelerim yok değil.
Ha kimisi buna paranoya der ben sezgi diyorum .
neyse Konunuzu bulandırmayayım kısaca böyle küçük küçük şeyler insanı gerçeğe götürür.
önünü alma konusunu gelince bunu sizin durumunuza özel yazdım çünkü siz evlisiniz ve dediğiniz gibi çok yatırım yapmışsınız. Sizden uzakta olması gibi etkenlerde var. Eğer başka bir kadınla henüz diyaloğa girmediyse belki kendine gelip ne yapıyorum ben diye düşünme ihtimali var mı var. dediğiniz gibi yapacak olan yapar zaten ama bana şu an hazırlık aşamasında gibi geldi.Yani o yola girmek istiyor gibi ama girmeyedebilir.
Zaten aldattıysa onun affedilir yanı yok bir kere yapan bir daha yapar ona o kadar eminim ki. Ben henüz bişey yapmamış olabileceğini düşündüm. Bu aşamada müdahale belki kurtarır.
dun aksam terapistimle ayni konuyu konusmustuk.her birimizin madalyonunun arka yuzleri mevcut :)Ben bunu psikiyatriste sordum. Bana dedi ki " biz insanlar altından kalkamayacagimiz travmalarla yüzleşmek istemeyiz. O yüzden kabullenmek istemediğimiz şeyleri gözümüze bile soksalar görmeyiz " dedi.
aralarında bir şey var mı bilemeyiz ama galiba eşiniz ilgi duyuyor... Of çok zor bi durum gerçekten de insan kafayı yiyecek gibi oluyor düşündükçe...teşekkür ederim.
eşimle 6 senelik evliyiz gecen seneye kadar adini ismini hic duymadigim bir bayan bir pat diye cikti ortaya diyeyim.
o donemler uzun yola ciktigimiz da kiziminda sıkılmamasi için arac tv tarzinda birseyler arastiriyorduk.
bir gun esim eve bir arac tv ile geldi bunu kimden aldin diyince o bayanin adini duymus oldum.
bu kadar samimi olunan ihtiyaclarin konusuldugu bir bayanin adini daha once hic duymamis olmam enteresan geldi.
sonra kizimin dogum gununde kizima hediye geldi bu bayandan dogum gununu nerden biliyor yani boyle zamanlar disinda adini hic duymadigim bu bayan.
sonra bir gun kizima pelus oyuncaklar alalim muhabbetinden sonra kizima bu bayandan gelen kendi kizinin pelus oyuncaklari ve bebekler oldu gecen haftada ne alakaysa kızıma maske gondermis
esim is yerinde kimyasalla ugrastiklari icin kiyafetleri deliniyor diye evdeki yipranmis pantolonlarini giyerdi
bir ara bir iki pantolonu attik laf arasinda muhendis ustun cok yirtik dedi bende kimyasaldan yirtiliyor dedim ama bakinca cidden delik desik bunlar dedi ama delik desik dedigi pantolonlar uzellikle eskitme tarzi yirtilma yapmis gibi duruyor yani oyle bir yeri delik baska bir yeri ayri bir delik durmuyor (bende kizardim ise giderken sunlari giyme cok istiyorsan normal giyin bunlari is yerine gidince giy derdim) 5 6 sene sonra pantolonun yirtilmis oldugunu muhendis lafiyla farketmek ?
birde esim gecen ay bir arkadasinin dugunune gitti e bu dugune giden herkeste kart var acik adres yazili zaten googleye yazsan nokta atisi gideceginiz bir dugun salonuna muhendise konum atmak ne alaka sonra niye sen atiyorsun bir suru adam varken tek samimi oldugu kisi senmiydin de senden istedi
bende sizin gibi asla kiskanc degilim bunu hep belirtirim ama kiskanc olmamak demek enayi gibi at gozluguyle bakmak degil.
bu konular benim kafami karistiriyor acikcasi
Bence çok ama çok haklısınız böyle hissetmekte... Kadın hisseder. Eşiniz geldiğinde yakalarsanız nasıl bi tepki vermeyi düşünüyorsunuz? Hiç kafanızda bunun konuşmasını yaptınız mı?Merhaba kızlar,
Aslında aktif olarak kullandığım bir hesabım var fakat bilinme ihtimaline karşı yeni bir hesaptan bu soruyu sormak zorunda kaldım maalesef.
Öncelikle şunu söyleyeyim, dünyanın en rahat kadınlarından biri olabilirim. Kesinlikle kıskanç veya kuruntulu olarak nitelendirilemem hatta çevremdeki insanlar bu halime çok şaşırırlar. Ancak son zamanlarda farklı bir şey yaşıyorum.
Eşimle işi gereği şu an uzağız. Bu ilk değil, daha önce de uzak kaldık fakat hiç şu anki gibi olmadı. Her şey benim birden yanlış bir şeyler olduğunu hissetmemle başladı. Böyle içimden bir şey sanki beni dürtüyor gibi oldu bir anda ama adını koyamadığım için üstüne düşmedim. Üstelik elle tutulur bir şey de yoktu zaten asla. Sonradan ufak tefek tutarsızlıklar vesaire derken, ben neredeyse emin oldum diyebilirim ve kendimi rahatlatamıyorum. Hissettiğim de şu, karşılıklı platonik bir durum var zaten bulundukları yerde aleni bir şey yaşayamazlar. Ama yine söylüyorum, bana göre elle tutulur bir şey yok gibi hâlâ, çok güçlü bir his sadece. Bir de eşinizi tanırsınız, ufacık bir şey değişse anlarsınız ya, o var.
Çok uzatmadan size sorum şu eşinizin veya sevgilinizin hiç bir problem yokmuş gibi dururken aldattığını hissedip, doğru çıktığı oldu mu ? Kimsenin yarasını deşmek istemem ama yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.
benim için zor olan aldatiliyor olabilmem degil ortaya cikaramamam.aralarında bir şey var mı bilemeyiz ama galiba eşiniz ilgi duyuyor... Of çok zor bi durum gerçekten de insan kafayı yiyecek gibi oluyor düşündükçe...
ben acikcasi gaza gelip vay bana bunu nasil yapar diyip essegin aklina karpuz kabugunu kacirmak yerine oturup guzel guzel sessiz sessiz izliyorum ispatimi yakalamak icin buna ihtiyacim var cunku.
bu sekilde havaya konusmus olacagim
Evet karşı tarafta zaten gereksiz saçma sapan davranışlar var. Zaten eşinizin bu davranışlar hoşuna gidiyorsa ilgili duyuyordur. Erkekler o kadar aptal ki gerçekten kendilerini ele veriyorlar.benim için zor olan aldatiliyor olabilmem degil ortaya cikaramamam.
aldatildiysam cok zor durumdayim kahroluyorum falan da demem
sadece esimde var diyemeyecegim ksrsi taraftada luzumsuz davranislar var gibi geliyor bana.
Bence çok ama çok haklısınız böyle hissetmekte... Kadın hisseder. Eşiniz geldiğinde yakalarsanız nasıl bi tepki vermeyi düşünüyorsunuz? Hiç kafanızda bunun konuşmasını yaptınız mı?
Ne gibi tepkileri oldu konustugunuzdaMerhaba kızlar,
Yakaladığınızda, ayrılmayı gerçekten düşüyorsanız bu işin peşini bırakmayın derim. Zaten geldiğinde kendini ele verecektir dediğiniz gibi.Hiç ne diyeceğimi düşünmedim. Lâl olurum gibi geliyor bana ya :) Aslında olmamam, güzel bir konuşma yapmam lazım da, ne denir ki bu durumda, ne desem boş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?