Aldatıldığını Hisseden Oldu Mu ?

Yaninda oldugunda watsap webi aktiflesdir. Uzakdayken yazişmalarini gorursun. Tabi mesaj okumak ozele karismak huyum degildir ama senj aldatiyorsa da bilmelisin. Bu durum senin sadece yanlis hissin de ola bilir. Içine dogan bir gerçek de

Ben bunu psikiyatriste sordum. Bana dedi ki " biz insanlar altından kalkamayacagimiz travmalarla yüzleşmek istemeyiz. O yüzden kabullenmek istemediğimiz şeyleri gözümüze bile soksalar görmeyiz " dedi.

Benim açımdan sorun yok paylaşabilirsiniz, yönetim için sorun olmuyorsa. Hem belki bir karşılaştırma gibi olur bizim için de.
teşekkür ederim.
eşimle 6 senelik evliyiz gecen seneye kadar adini ismini hic duymadigim bir bayan bir pat diye cikti ortaya diyeyim.
o donemler uzun yola ciktigimiz da kiziminda sıkılmamasi için arac tv tarzinda birseyler arastiriyorduk.
bir gun esim eve bir arac tv ile geldi bunu kimden aldin diyince o bayanin adini duymus oldum.
bu kadar samimi olunan ihtiyaclarin konusuldugu bir bayanin adini daha once hic duymamis olmam enteresan geldi.
sonra kizimin dogum gununde kizima hediye geldi bu bayandan dogum gununu nerden biliyor yani boyle zamanlar disinda adini hic duymadigim bu bayan.
sonra bir gun kizima pelus oyuncaklar alalim muhabbetinden sonra kizima bu bayandan gelen kendi kizinin pelus oyuncaklari ve bebekler oldu gecen haftada ne alakaysa kızıma maske gondermis
esim is yerinde kimyasalla ugrastiklari icin kiyafetleri deliniyor diye evdeki yipranmis pantolonlarini giyerdi
bir ara bir iki pantolonu attik laf arasinda muhendis ustun cok yirtik dedi bende kimyasaldan yirtiliyor dedim ama bakinca cidden delik desik bunlar dedi ama delik desik dedigi pantolonlar uzellikle eskitme tarzi yirtilma yapmis gibi duruyor yani oyle bir yeri delik baska bir yeri ayri bir delik durmuyor (bende kizardim ise giderken sunlari giyme cok istiyorsan normal giyin bunlari is yerine gidince giy derdim) 5 6 sene sonra pantolonun yirtilmis oldugunu muhendis lafiyla farketmek ?
birde esim gecen ay bir arkadasinin dugunune gitti e bu dugune giden herkeste kart var acik adres yazili zaten googleye yazsan nokta atisi gideceginiz bir dugun salonuna muhendise konum atmak ne alaka sonra niye sen atiyorsun bir suru adam varken tek samimi oldugu kisi senmiydin de senden istedi
bende sizin gibi asla kiskanc degilim bunu hep belirtirim ama kiskanc olmamak demek enayi gibi at gozluguyle bakmak degil.
bu konular benim kafami karistiriyor acikcasi

Çok uzak bir şehir, ben gidemem ama o yakında bi süreliğine gelecek. O zaman anlarım sanki net olarak ne bileyim, insan surat ifadesinden bile anlar gibime geliyor.
O zaman onun gelmesini bekleyeceksiniz. Ama hiç belli etmeden yoksa geldiğinde sizi yanıltmak icin Elinden geleni yapar. Zaten belli bı sureyse rahatlıkla rol yapabilir. Geri döndüğümde kafama göre takılırım der. Ama bu bekleyiş zarar değil mi size. Belki bu geldiğinde bişey yakalayamayacaksiniz sonra diğer gelişini mi bekleyeceksiniz.

Ayni durumu yasiyorum ama ispatlayamoyorum daha dogrusu anlatıldığım degilde suzin dediginiz gibi karsilikli bir cekim mi yoksa ben mi kuruyorum bilemiyorum.. bizde tam tersi hic bir bayanin adi gecmezken bir tek o bayanin adi geciyor ama iyi olarak degil cok gicik oldum gibi .. gecenlerde esimin is yerine gittim sadece 1 saat falan kaldim bu bayan bir arkdasa benden icin buz dolabi gibi asiri soguk biri demis yani beni tanimaz etmez 1 saatte mi karar vermis oda garibime gitti .. ya dedikoduyu seven biri yada benim oraya gitmem ilgisini çekmiş anlamadim yoksa benim is yerime 1 kere gelen hiç bir arkadasin esinin nasil dabrandigina fikkat etmem sonucta 1 kere gelmis tanimam etmem konunuzu takipteyim insallah yaniliyoruzdur

Muhtemelen uzaktan da olsa flört var gibi. Ama siz konuya parmak bastikca eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuş olacaksınız. Ne yapılabilir hiç bilmiyorum.

Ama bütün erkekler aldatıyor yaa eşlerini. Hepsi ama hepsi. Erkeklerin fıtratlarında heyecan değişiklik arayışı oluyor. Istemiyorlar ayni kadinla bir ömür geçirmek.

Açıkçası evliliğe devam edenler de, sırf kurulu düzeni olduğu için devam ediyorlar. 35-45 yaş arası bence erkeklerin heyecanlanlarini tatmin etmek için En uygun zaman dilimi. 45yasindan sonra da artık düzenli bir hayat isteyip öyle bir yaşlılık sürecine giriyorlar.

Bilmiyorum çözmeye çalışıyorum ama işin içinden çıkamıyorum.

Kim aldatmaz diye düşünüyorum sonra. Ergenliğini yaşayabilmiş cinsel olarak bastirilmamis ve kendini geliştirmiş bir erkek aldatmaz gibi. Aldatmak hiç mantıklı bir davranış değil çünkü. Gerçekten düzenin yerindeyse ve mutluysan niye aldatıyor ve kendini bir krize sokuyorsun ki. Çok saçma açıkçası hiç sağlıklı değil.

ben acikcasi gaza gelip vay bana bunu nasil yapar diyip essegin aklina karpuz kabugunu kacirmak yerine oturup guzel guzel sessiz sessiz izliyorum ispatimi yakalamak icin buna ihtiyacim var cunku.
bu sekilde havaya konusmus olacagim

Yok, yani baya can yakıcı bir durum olsa da, gündelik hayatımdan ve keyfimden ödün vermiyorum. Hatta güleceksiniz belki ama bunu kendim için bir oyuna çevirdim, bir puzzle çözer gibi parçaları oturtuyorum konuştukça, bir şeyler gördükçe. Çünkü öyle yapmazsam kendime zarar olduğunu farkettim. İlk bir şeyler anlamaya başladığımda iki gün uyuyamadım. Sonra üstümden o havayı attım çok şükür. Ele verirse ne alâ, aptal yerine koyulmamış olurum. Vermezse de yapacak bir şey yok düşmem üstüne, gerçekler er ya da geç ortaya çıkıyor çünkü.

Konu aldatilma olunca birkac konu altina sahit oldugum seyleri yazmisligim vardir.Inanilmaz insanlarin aldattigini gorunce kendime zamanla bir kalkan gelistirmeye calismistim.Biri beni aldatirsa kendimi nasil kahir etmem tarzinda.Ama tabii mumkunati yok.Asiri kiskanc degilim ama her zaman koklarim bu anlamda ben de etrafi.Insan hassas oldugu yerden vurulur ya hep boyle bir toto kollama huyum vardir ama hayat..

Eksi sozlukle ilgili de sen yazinca ben de birkac sey aktarayim dedim.Ben bu bosanma surecimde butun sosyal medya hesaplarimi kapatip buraya sardim ve bir de eksi sozlukte 10 yil once acilmis ama hic kullanilmamis bir hesabim vardi orada aktif olmaya baslamistim.Hadi burasi kadinlar dunyasi burada rahatim da ,orada entrylerime inanilmaz mesajlar yagmaya baslamisti.Evliliklerinden sikayet edenler,heyecan arayanlar,sevgilisi olup yenilerini arayanlar vs.Dedim ki kendime vay be insanla madalyonun arkasinda neler neler yasiyorlar.Benim esim de benim tum sifrelerimi biliyordu :) Degistirdim ama halen bu platformu bile belki halen takip ediyor olabilir :)beni stalk yapiyor olabilir.

“Bazen hissedersin, bu bilmekten öte bir şeydir.” diye bir söz okumuştum bir yerde. Aynı süreci bende yaşadım hissettim, kanıtlayamadım. Açılmayan telefonlar, uzaklaşmalar, beni suçlu çıkarmalar... sonuç olarak boşandım.

Ben bunu psikiyatriste sordum. Bana dedi ki " biz insanlar altından kalkamayacagimiz travmalarla yüzleşmek istemeyiz. O yüzden kabullenmek istemediğimiz şeyleri gözümüze bile soksalar görmeyiz " dedi.
dun aksam terapistimle ayni konuyu konusmustuk.her birimizin madalyonunun arka yuzleri mevcut :)

aralarında bir şey var mı bilemeyiz ama galiba eşiniz ilgi duyuyor... Of çok zor bi durum gerçekten de insan kafayı yiyecek gibi oluyor düşündükçe...

Bence çok ama çok haklısınız böyle hissetmekte... Kadın hisseder. Eşiniz geldiğinde yakalarsanız nasıl bi tepki vermeyi düşünüyorsunuz? Hiç kafanızda bunun konuşmasını yaptınız mı?

aralarında bir şey var mı bilemeyiz ama galiba eşiniz ilgi duyuyor... Of çok zor bi durum gerçekten de insan kafayı yiyecek gibi oluyor düşündükçe...
benim için zor olan aldatiliyor olabilmem degil ortaya cikaramamam.
aldatildiysam cok zor durumdayim kahroluyorum falan da demem
sadece esimde var diyemeyecegim ksrsi taraftada luzumsuz davranislar var gibi geliyor bana.

ben acikcasi gaza gelip vay bana bunu nasil yapar diyip essegin aklina karpuz kabugunu kacirmak yerine oturup guzel guzel sessiz sessiz izliyorum ispatimi yakalamak icin buna ihtiyacim var cunku.
bu sekilde havaya konusmus olacagim

Anlattığınız şeyler benim de hoşuma gitmedi. Bir beğendirme çabası var gibi eşinizin. Benim iş yerinden çok yakın evli erkek arkadaşlarım oldu, eşlerimiz de birbirlerini tanıdı. Hatta şu an eşler olarak biz kendi aramızda görüşüyoruz, adamları katmıyoruz bile. Normali bu bence. Birden alakasız yere birinin peydah olması ve kızınızın oyuncak ihtiyacına kadar bilmesi ama sizin bu kişiyi tanimamaniz falan... Umarım yoktur bir şey ya...

benim için zor olan aldatiliyor olabilmem degil ortaya cikaramamam.
aldatildiysam cok zor durumdayim kahroluyorum falan da demem
sadece esimde var diyemeyecegim ksrsi taraftada luzumsuz davranislar var gibi geliyor bana.
Evet karşı tarafta zaten gereksiz saçma sapan davranışlar var. Zaten eşinizin bu davranışlar hoşuna gidiyorsa ilgili duyuyordur. Erkekler o kadar aptal ki gerçekten kendilerini ele veriyorlar.

Bence çok ama çok haklısınız böyle hissetmekte... Kadın hisseder. Eşiniz geldiğinde yakalarsanız nasıl bi tepki vermeyi düşünüyorsunuz? Hiç kafanızda bunun konuşmasını yaptınız mı?

Hiç ne diyeceğimi düşünmedim. Lâl olurum gibi geliyor bana ya :) Aslında olmamam, güzel bir konuşma yapmam lazım da, ne denir ki bu durumda, ne desem boş gibi.

Ne gibi tepkileri oldu konustugunuzda

Hiç ne diyeceğimi düşünmedim. Lâl olurum gibi geliyor bana ya :) Aslında olmamam, güzel bir konuşma yapmam lazım da, ne denir ki bu durumda, ne desem boş gibi.
Yakaladığınızda, ayrılmayı gerçekten düşüyorsanız bu işin peşini bırakmayın derim. Zaten geldiğinde kendini ele verecektir dediğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…