aldatıldım ben ne yapabilirim bilmiyorum

biranneyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
13
0
86
57
İzmir
ben 42 kocam 50 ve beni 25 yaşında dul bir bayanla aldatıyor 2 haftadır içim sızlıyor hayatımın düzeni bozuldu.ben ne yapabilirimki bilmiyorum kızla konuştum telde ben çok güzelim ve eşine sahip çıksaydın diyor ama bende güzelim sadece ondan yaşlıyım ben bunu haketmişmiydim eşim birdaha asla yapmam diyor öff gece 4.14 ve ben uyumadım

tabıkı haketmıyorsun canım benım..
Allah bıldıgı gıbı yapsın böyle kadınları..
Pişkin pişkin birde cevap verıyor sana ukalaya bak..
Ama eşinizde sucsuz deıl yani..
Erkeklerde bu yas dönemlerınde olurmus böle kaymalar ama uzun sürmezmiş dıyorlar..
Bıraz daha bekle bakalım eşin dediği gibi görüşmeye devam edecek mi..

Ay gece gece sinirim bozuldu

Bu yaştan sonra yazık çok yazık. üzüldüm gerçekten. kadının tavrına şaşırmadım zaten babası yaşında evli bi adamla ilişki yaşayan kadından başka bişey beklenmez. ama olan sana olmuş hep kadına olur zaten.
. ya çalışmıyorum yazıyo kişi bilgilerinde maddi durumun iyimi. sen bukadar sene aynı yastığa baş koy sonra hayatı paylaştığın insan özeline başkasını alsın.

ben olsaydım demek kolay ama şimdi senin yerinde değilim konumun durumun paran ne duruda bilmiyorum.eyer uygunsa tabiki ayrıl diycem (ama sen yada başkaları yuva yıkmak kolaymı diyecek). peki bunu nasıl sineye çekip yaşar insan, nasıl unutur. nasıl acısını hafifletir.

neden böyle şeyler oluyo anlamıyorum

"bende güzelim sadece daha yaşlıyım" yazmışsın. Nasıl oturdu bu laf içime anlatamam
sen o gençliği adam için harca adam tutup neyse.uzatmayayım yapıcı değilim şu anda canım çok sıkıldı daha fazla yazıp senin canınıda sıkmayayım.

Allah kolaylık versin kardeşim

madem o kadar güzel o kendi kocasını elinde tutsaymış. yada gidip manken olsaymış. ne denirki geçmiş olsun arkadaşım

kocana yaziklar olsun. kadin el. ahlaksiz, ne diyebilirsin ki. ne yapabilirsin ki. ama ya kocan, yillar tili esim dedigin kocan, ah ah yaziklar olsun.

yazıklar olsun o kocaya....
lanet olsun o kıza utanmadan bide ne diyo...
böleleri taksim meydanında asmalı...
işte kadın bunun için ekonomik özgürlüğünü ve eğitimini en güzel şekilde yerine getirmeli....

yazıklar olsun o kocaya....
lanet olsun o kıza utanmadan bide ne diyo...
böleleri taksim meydanında asmalı...
işte kadın bunun için ekonomik özgürlüğünü ve eğitimini en güzel şekilde yerine getirmeli....

Kocanıda o kızıda allah ıslah etsin:mymeka:
Kocana sahip cıksaydın lafa bak:mymeka: Şu kızın telini verde iyi bi haşlıyım.
İnsan yüzüne cıkamasın

Acayip sinirlendim. Bi an babamla annemin durumu canlandı gözlerimin önünde(yaşlarınız hemen hemen tutuyor ailemle)
Deşerim ikisinide. Hayatım ne olursa olsun.
12,5 yıl hapis alır paşa paşa yatarım.:1closedeyes:
Çocuklarınız falan var mı?
Varsa toplanın gidin o kızı paralan sonrada adamı.
Belki akılları başlarına gelir:mymeka:

Kızda olcak mahlukda eşinizde cok pişkinler.
Eğer bir karar vericekseniz. Boşanmak gibi
Kızla eşinizi paralayın hırsınızı öfkenizi onlara ötedin ondan sorna karar verin.
Susmak hele hele o kızın ve eşinizin bu pişkinliği karşısında susmak

Hatta şöyle yapın. Boşanmayın eşinizle
O kızıda ara. Madem sen güzelsin. Madem sen gencsin.
Untumaki tabusu bende kocamın. Boşayıp senin gibi gecici heveslere pabuc bırakıcak değilim de.
Sen onun için gönül eglencesisin.

Boşanıp bunlara meydan bırakma. Madem sana bunu yaptı madem o kızda o lafları sarfetti
İkiside cezasını ceksinler.:1closedeyes:

ben herzaman bu tarz durumlar sonrası boşanma taraftarı olduğum için çekin gidin derim..
yarı yaşındaki biriyle beni aldatan ne köy olur nede kasaba.
en azından bundan sonraki hayatımı daha rahat geçirirm.böyle sapıkla yaşayacağıma..

Allahım görüyor zaten onlara hava etmek en güzeli
Çok güzelmiş aklı sıraaa güzellik onun bunun yuvasını yıkmaksa evet hakikaten o çok güzel ama neyin güzelii... ? ıçimden dolu çirkin laflar söylemek geliyor nedense bu lafa istinaden.Ay Allahım her insana erkek-kadın ayrımı gözetmeksizin ALLAH korkusu versin. Bır insanda vijdan merhamet Allah korkusu varsa böyle bir cehennem çukuruna göz göre göre düşmez zaten..Rabbim sabrınızı bol versin ne diyeyim

Burada siz önemlisiniz.Ne hissettiğiniz.
Eşinizin yaptığı olay sizi üzebilir.
Ama durun bir düşünün.Onun yaptığı bir
olay yüzünden uykularınız kaçmış.
Değerli olan sizsiniz.Kesinlikle siz.
Hisleriniz.O kadınla muatap olmayın bile....
Bırakın eşiniz suçluluk hissetsin.

kesinlikle katılıyorum..siz güçlü olunki onlar yaptıklarına utansın..rabbim yar ve yardımcınız olsun..

şaşkınlık içinde okuyorum artıkkk,bu ne yaaa
50 yaşına gelmiş evli bir adam ve onunla beraber olan 25 yaşında bir kadın,inanamıyorum inanamıyorum,yazıklar olsun yaa
bu durumda yapılması gereken nedirki çekip gitmekmi sineye çekmekmi?
kaç yıllık yuva,yıkmak hiç kolay değil ama sineye çekilecek bir durumda değil
Allah kocanı ıslah etsin ablacım...
dünyanın çivisi çıkmış çivisiiiiiiiiiiiklava:

slm biranneyim,"bende güzelim sadece ondan yaşlıyım"bu çok acımasız bir laf kendine karşı.Ne demek "yaşlı "canım, bunu kocanın kullanması lazım belki o yaşlarda kızınız vardır.Kimse aldatılmayı haketmez canım, asla kendine suç bulma suçlu olan aldatandır,düşüncen nedir bilemem ama eşine karşı hislerini tart bi, onunla kaldığınız yerden devam edebilecekmisin,ayrılsan daha huzurlu mutlu olacakmısın? bidaha asla demiş. zannedersem bu ilk,onun sözüne güvenebilecekmisin,önce kendini dinle artıları eksileri düşün sonra ne yapacagına karar vermiş olursun.

ozebus arkadaşıma da katılıyorum, bu yaşlarda olabiliyormuş andrapoz denilen bir yaş evresi..........

Eşiniz daha önce böyle birşey yaptı mı bilmiyorum. Ama eğer yapmışsa ve de siz de affetmişseniz bu çok normal bi durum. Ama yok ilk defa yapıyorsa bence antrapoz döneminde olabilir. bu hepimizin başına gelebilir. Sokakta öyle kadınlar var ki işte insanın böyle kaç yıllık hayat arkadaşlarını alıp yuva yıkabiliyrlar. Bu dönemde olan bir adamın genç güzel ve de çirkef gibi bir kadının ağına düşmesi kadar normal birşey yok..

Eşiniz onun yanında kendini genç hissediyordur. Tabi kadın da onu pohpohluyordur.Bu da eşinizin hoşuna gidiyordur. E kadın da dul tabi paraya ve de sahiplenilmeye ihtiyacı var.

Eşinizi seviyorsanız onu süründürün. Affetmeyin hemen. Ama tüm bunlardan sonra yapamam diyorsanız, belki bunca yıllık evlilik lafta kolay ama çekin gidin. Annemle yaşıtsınız. Eşiniz de babamla. Ve annemi düşündüm de kesinlikle giderdi babamı bin pişman eder yalartır öyle döner de dönecekse de. Ben de aynen öyle.

Hemen arkanı dön çık git diyenlere de bir evlilik kolay olmuyor. Hele ki bunca yıllık evlilik. Lütfen yuva yıkmak için cesaret vermeden önce başka çareler arayalım. Bu hepimizin herkesin başına gelebilir.Her başına gelen boşanırsa da ortada evlili kalmaz. Kabul çok zor bir durum. Ama boşanmak hiç kolay değil.

Sakin ama sakin kendinizde kabahat ve kusur aramayin...siz bunu ne hak ettiniz nede yaslisiniz!!:teselli:

Ama o adam sizi haketmedi...o kadinda neler hakk ediyor aslinda ama neyse...:mymeka:

Ne yaparsiniz bilmiyorum ama unutmayinki bunu unutmicaksiniz...esinize güvenemeyeceksiniz...hicbirsey eskisi gibi olmicak...

Hakkinizda hayirlisi olsun....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…