aldatıldım ben ne yapabilirim bilmiyorum

Canim selam, sen nasil olsa affettin gozuyle bakiyor. kiz da gonullu olduktan sonra arar esin, bence o'nu degil asil seni kandirmaya calisiyor.
sen olta atmissin, hafif bir sekilde ki yalan olan bir sey, ama adam kizi yalanci cikarmamak icin dogru imis sanki soz birligi etmiscesine senin soylediklerini kiza soylemis gibi dogrulamis.

bilmiyorum canim ya, esine guvenemedim ben.

allah cezalarını versin boyle kadınların.kadın canı gine kadınlar yakıyoo...18 yıllık evligimi bitiirdi bu tıp kadın benimm allah ından bulsunlarrr

okurken sinirlerim bozuldu miğdem bulandı.:oklava: madem bukadar kendine güveniyorsun kaşar kocanı neden elinde tutamadın.tabi tutamaz kanında var çünkü iğrençlik.bunlar para için yapıyor.güzelliklerini kullanıyor.kusura bakma ablacım adanalı ağzımı açacam biraz kaba bir söz olacak ama senin eşin tam bir sapık.:kızgın: sübyancı kızı yaşında biriyle ya nasıl bir şeydir bu iğrençlik.o bayandada var .kaşar kaşınmış kaşıyanda senin eşin olmuş.bu ilişki bitsede sana dönsede sen nasıl o insanla birlikte yaşicaksın böyle bir sapıkla...nediyim bu senin kararın ama şunu unutma sen yaşlı değilsin her yaşın ayrı bir güzelliği vardır.o bayan güzelliğini kullanıp peşkeş çekiyor kendini bugün senin kocana yarın başka bir erkeğe yarın bir bakmış ki ogüzelliğinin yerinde yeller eser bulacak.sen kendine bakmaya devam et.sevgiler ablacım allah yardımcın olsun...:Saruboceq:

Güzelmiş o hakediyormuş :dilcikar:
Peki o kadar sene adamın kahrını çeken kim???? :oklava:
Böyle kadınlardan nefret ediyorum ve yuva yıkanın yuvası yıkılır
İnşallah beterin beteri olur ona :mymeka:

ablacım sana ne desem boş acını kırgınlığını hafifletmez biliyorum ama kimsenin hazmedemeyeceği şeyler yaşamışsın..sana fikir vermek haddime düşmez ama zor bir karar bunu yapan insan kolay kolay vazgeçmez heleki kadın takıntılıysa asla peşini bırakmaz eşinin..eminim sen gerçektende çok güzel bir hanımsındır zaten burdaki suçlu asla sen olamazsın herzaman yanında ona herşeyini feda etmiş gençliğini yoluna heba etmiş bir hanıma bunu yapan insan zaten sevilmeye layık biri değildir..

hep aynı .bir kadının en büyük kabusu ,sevgini güvenini herseyini paylaşıyorsun ben ken biz, biz dende sen e kadar gidebilen bir yaşam sürüyorsun ve bir bakıyorsunki karşındaki aslında hep ben demiş bu acının tarifi yok ama zamanın ve kendine olan saygının güvenin de tedavi edemediği bir acı yok bunu da unutmayın . yeni başlangıçlar olduğunu ,bazen felaket gibi görünen şeylerdende hiç ummadığınız güzel süprizler çıkabileceğini de unutmayın :teselli:

Back
X