aldatıldım ben ne yapabilirim bilmiyorum

ne demek ne yapabilirim...

aklı uçkuruna düşmüş bir kocanız var..

aman aman nolursa olsun yuvanı bozma mı diyelim..bu durumda denecek şey bellidir ha tabi uygulamaya cesaretiniz varsa..

ayrıca sizi aldattığı kişinin yaşının, dulluğunun, bekarlığının, güzelliğinin konuyla hiç alakası yok.. çirkin ve yaşlı biriyle aldatılsanız canınız daha mı az yanacak.. adam seviyesiz ki seviyesiz kadınlarla beraber oluyor onlara dokunuyor sizi aldatıyor..

acilen aklınızın başına gelmesi dileğiyle..

Allah yardımcınız olsun..

ablaığım,boşanıpta meydan bırakma bunlara,yazıklar olsun o kadına,söylediği lafa bak,sende deseydin ya sen ançak benim koçamın elinin kiri olursun,paçavra diye,
sen yıllarını vermişsin bu evliliğe,yıllarını vermişsin o adama,ondan sonrada bütün emeklerini o kadına bırakıp gideçekmisin?boşanırsan olan sana olaçak,sen boşanırsan alır o kadını getirir senin evine mutlu mesut hayatlarını sürerler,seni düşünmezler bile,o hanımefendide hazır kurulmuş bir yuvanın üstüne gelir konar!eşini tepside sunma o kadına,koçanıda affet demiyorum iyiçe süründür onun anlayaçağı yöntemle,ama duygularınıda tart,o adamla hayatının geri kalanını sürdürebileçekmisin?
inşallah o kadının güzelliğine bişey olurda kimse yüzüne bakmaz

allah akıl fikir versin onlara,seninde yardımın olsun,

Son düzenleme:
çirkefliğe bakar mısınız :kızgın: kadının en büyük düşmanı hemcinsleridir lafına katılmamak mümkün değil yahu. kadın dulmuş. demek zamanında böyle bir nedenden kocasından tekmeyi yediyse, aldatılıp 2. kadın durumuna düştüyse şimdi psikolojik olarak bunun acısını çıkartıyor olabilir. her şey güzellik değildir. siz o adama kimbilir kaç yılınızı verdiniz. bilmiyorum ama evlatlarınız da vardır muhtemelen boyunuzca. yazık yani yazık. asla hakettiğinizi düşünmüyorum, sadece kadınlar için değil erkeklerin de aldatılmasını haklı bulmam. varsa bir durum boşanırsın, böyle rezilliklere girmezsin.

eşinizin yaptığı bir iğrençlik. kızı yaşında biriyle olması daha da düşürüyor onu. Allah sizin yardımcınız olsun. onların da yanına kalmaz merak etmeyin. o dul kadın dulluğuna doymaz, eşiniz de pişman olur gül gibi karısını kaybettiği için.

Okudukça içim acıdı, hırslandım ve o kadını boğasım geldi. Ama daha sonra onların seviyesine inmenin doğru olmayacağını düşündüm.
Bence sizde seviyelerine inmeyin. Bu tür durumlarda ben boşanma taraftarıyım ama kadının söylediği laflar üzerine bence kocanızı evden kovun ama nikahınızı vermeyin hep metres hayatı yaşatın kadına. Belki bu söylediklerim bana bile aykırı geliyor ama ne yapayım hırsla yazılmış yazılar bunlar.

Allahım sabır versin öncelikle sonrada yardımcınız olsun. Bu yaştaki bir kızın eşinizle olma sebebini hepimiz biliyoruz herhalde söylemeye gerek bile yok.Allah ıslah etsin o kızıda eşinizide diyecek kelime bulamadım.aldatmanın yaşı yok demekki

güzelmişmiş utanmaz haysiyetsiz senin dışın güzel olsa neolur için pislik yuvası :kızgın:

bir insan aile terbiyesi görmezzse olucağı budur normal pskolojiye sahip bir kadın değil onu söyleyenÇok üzgünüm çoook

kesin kocası tarafından aldatılmış oyüzden ayrılmış başka kadınlardan intikam alıo CADIARZU

benim annem yaşındasınız siz benim annemin başına böyle birşey gelse anneme söyliyecğim tek şey boşan olurdu:teselli:

eşinizle payalaşbiliceğiniz hiç birşey kalmamış bence boşanmalısınız yaşayabiliceğniz en kötü şeyi yaşamışsınız zaten allah sabır versin size:çok üzgünüm:

Hiçbir kadın aldatılmayı haketmez...
ister yaşlı olsun,ister çirkin...
eşiniz bence 50 yaş sendromuna girmiş,
birşeyleri ispatlama çabasında gibi geldi bana...
ben bu tarz olaylar yaşayan hiçbir arkadaşıma
boşan ya da boşanma demedim,size de demeyeceğim..
insan yaşıyla sürdürmüyor evliliği,
karakteriyle,güvenilirliğiyle sürdürüyor...
sizin yapacağınız eşinizle oturup konuşmak,
sorununuzu eşinizle halletmek...
diğer bayanla muhatap bile olmayın,
çünkü o bayan sizin kalitenizde bir bayan değil...
sizin seviyenize çıkamaz bile...
inşallah hakkınızda hayırlısı olur...
sevgiler...

okur okumaz sinirlerim zıpladı ....
ben olsam o kızın saçını başını yolardım kesin demediğimide bırakmazdım ....
pervasızca cvp veriyor birde utanmaz ,ahlaksız...ipin ucunu kaçırmış resmen...eşinize de yazıklar olsun ,belli ki ağına düşmüş ..ama bu aşk diil ,eşiniz için bir heyecan ,kız için de b söğüşlenecek bir enayi sadece !!eşinize acımak ve o kıza da akıl ,mantık ve ahlak dilemek gerek allah tan ...allahlarından bulsunlar böyle tipler...

okur okumaz sinirlerim zıpladı ....
ben olsam o kızın saçını başını yolardım kesin demediğimide bırakmazdım ....
pervasızca cvp veriyor birde utanmaz ,ahlaksız...ipin ucunu kaçırmış resmen...eşinize de yazıklar olsun ,belli ki ağına düşmüş ..ama bu aşk diil ,eşiniz için bir heyecan ,kız için de b söğüşlenecek bir enayi sadece !!eşinize acımak ve o kıza da akıl ,mantık ve ahlak dilemek gerek allah tan ...allahlarından bulsunlar böyle tipler...

Kesinlikle katılıyorum ne bekliyor ki 25 yaşındaki bir kız 50 yaşındaki bir adamdan vardır elbet bir çıkarı güzellik de neymiş İnsan olmayı öğrenememiş ki dünya güzeli olsa bana ne yazar:kızgın::dilcikar::dilcikar:

böyle adamların kıçındaki pis donuna kadar elinden alıp sonra da kapı dışarı etmek lazım...
bak bakalım o zaman dönüp yüzüne bakan bir tane kadın olur mu...

Ikiside birbirinden igrenç
Esinize yaziklar olsun
O kadina da tuhh diyorum utanmaz terbiyesiz, yiyim guzelligini bide kendini ovuyor utanmaz !
çok uzuldum karariniz ne olursa olsun, kendiniz için en huzurlu karari verin
Allah yardimciniz olsun

kalbim sızladı yaa o nasıl bir cümle...:1shok:
resmen gözlerim doldu...senağlama
allahından bulasıca.
ne dicemi bilemiyorum.
allahım insanlar ne kadar bencil yaa
bize ne senin beş para etmez güzelliğinden..
şimdi ağzımı bozacağım vallahi.
ne kadar basitçe bir düşünce ve bir basit bir insan
o kadar güzelsen git yaşıtlarından birini bul madem
edepsiz..!!!Çok üzgünüm çoook
insan annesini gözünün önüne getirir gene yapmaz yaa,yuh olsun!!benneyaptımki
inşallah o kızda bir gün aldatılırda yaşlanınca,görür dünya kaç bucak:mymeka::mymeka:
yazıklar olsun
üzülmeyin ablacığım,ikiside basitliğini ortaya koymuş,başka hiç birşey değil...

o 25 lık bayan sankı hıc ılerıde 40 yaslarına gelmeyecek aynı yerde sayacak ne demek sahıp cıksaydın ne kadar zavallı bır kadındır yaa bu dur ıste onun vıcdanı budur ıste onun kısılıgı.....bu yaptıkları ona hıc donmeyecek mı sankı......guzelllık bır yere kadar ondan ne vıdan ne ınsanlık var hayat afedersınız ama mılletın kocasını ayartıp fıngırdemekle gecmıyor yazıkkı o bayan öle sanıyor...uzulmeyın dımdık durun esınıze kesın bır dılle bu ısın tekrarlanması yada yada sızın en ufak bır hıssıyat duymanız bu konuda bosanmanıza sebeb olacagını belırtın ne terbıyesızlıktır 50 yasında ya o kızın babası yasında adam

işte kadının kadına yaptığı kötülüğü bir erkek bile yapamaz bir erkek bile bu kadar acımasız olamaz ben gencim güzelim ne demek Rabbim ıslah etsin böylelerini
kadın kadının en büyük düşmanı maalesef utanacağı yerin dibine gireceği yerde şu söylediklerine bakın yazık çok yazık tabi bunlara fırsat veren o ben babayım ben eşim diyen adama da yazılacak çok şey var
ama kalsın...

ablacım öncelikle çok üzüldüm sen kendini sakın suçlama hep diyorum hiç bir kadın aldatılmayı haketmiyor o kadına gelince 25 yaşındaki biri 50 yaşındaki bir adamdan ne bekler mutlaka vardır bir çıkarı ben affetme taraftarı değilim sizin durumunuzu bilmiyorum ama bence eşinizin herşeyini alıp basın tekmeyi ozaman ne yapıcak bakalım yani ben olsam öyle yapardım hakkınızda hayırlısı

yuh yani.kırkından sonra azanı teneşir paklar diye boşuna dememişler eşiniz ölmeye gitsin(bizde öyle derler) ayıp ya.nasıl yakıştırıyorlar kendilerini o hale düşürmeye.bunca yıllık hayat arkadaşı varken.erkekleri anlamak zor gerçekten..

ne alakası var annecim benim. yaşlılıkla gençlikle ne alakası var...
evlilik bu, iki kaşa iki göze mi kuruluyor bu yuvalar?
senin çektiğin emekler o kevaşe gibi on tanesinin güzelliğinden katmer katmer değerli...
gören göz göz değil... aldatmayan nasıl aldatmıyor...

inan güzellikle bir alakası yok. gençlikle de. kanla alakalı. kan. mide.

elindekinin kıymetini kaybedince anlarla ama o zaman da zaman geçmiş olur..

inşallah düzelir herşey..

Back
X