aldatıldım ben ne yapabilirim bilmiyorum

kızlar,erkeklerde de kadınlardaki menepoz dönemine benzeyen bi dönem olduğunu biliyomusunuz.orta yaş krizi diyolar buna.adam hala genç olduğunu hissetmek istediği için böyle bu yola sapmış.elbette çok yanlış.ne demek ay çok güzelim kocana sahip çıksaydın.ben olsam,o benim köpeğim değil ki sahip çıkayım derdim.ama bilki sadece bana ait.daha ne desem bilmem ki

nerdeyse 1 gün geçti konu sahibi yok ortalıkta. inşallah birisi kafa yapmıştırda böyle bişey olmamıştır

kızlar bende aldatıldım ama şimdiki aklım olsa dönüp niye yaptın diye sormaz düzenli hayatıma devam ederdim

belki acı çekiliyor ben çok acı çektim ama görmezden gelince öyle bir koyardı ki o adama şimdi anlayabiliyorum

erkek düzenini bozmaktan korkar , hele de kendinden küçük biriyle inan arkadaşım sadece macera

seni yakar bu macera ama değerini anlayacak biraz sabret gururlu ol ve bekle canım
selamlar

Allahım yarabbim çok sinir olmaya başladım ben bu aldatmalara.:delphin:
Geçen misafirliğe gittim.
Nişanlı bir akrabam nişanlısından şüphe ediyor.
Nedeni ise çalıştığı yerdeki evli bir adamla bekar bir kızın ilişkisi.
Kız adamın evli olduğunu biliyor ve kuma olarak gitmeye razıymış...:1shok:
Adamda para toparlıyıp ikinci düğünü yapıcak,fakat karısının hiç bişeyden haberi yok.:1shok:
Nişanlı akrabamda paranoyak olmuş,acaba nişanlım da beni aldatıyor mu..delikafadulden
Duydukça böyle şeyleri cinlerim tepeme sıçrıyor.
Allah sonumuzu hayr etsin...
:Saruboceq:

eşinizin maddi durumu nasıl,kariyeri var mı...malı mülkü var mı...para lafını duyupta dedesi yaşındaki kart horozlara kollarını açan çokkk hemcinsimiz var maalesef...Allah ıslah etsin..

bence elinizde olabildiğince kanıt,tanık bulundurmaya bakın..olaki bi boşanma durumunda çaresiz kalmayın ve o herifi donuna kadar soyun..bakalım o büyük aşkları devam edecekmi sonra..

ben olsam kocamın ailesine söylerim önce
ve çocuklarımada
o kızıda sırf böyle bir şey söylediği için eşek sudan gelinceye kadar döverim

canım kardeşlerim... yazdıklarınızı okudum. çok teşekkürler ediyorum hepinize. içimden ağlamak geliyor ama ağlamayacağım artık.. güçlü olmam gerek kendim ve çocuklarım için. ben eşimle çalışıyorum ama ayrı mağazalarda. ben o kızla konuştuğumu söyledim eşime. sen dedim ortam duruluncaya kadar görüşmeyelim daha sonra görüşürüz ben seni arayacağım senden çok hoşlanıyorum seni bırakmam demişsin dedim. tabiki yalan söyledim kızla görüşmedim. eşim olacak pislikte bana dediki evet öyle söylemek zorunda kaldım çünki bu kız benim peşimi bırakmazdı... senden çok hoşlanıyorum seni asla bırakamam dedim ben seni ararım bekle bir süre dedim diyerek bana gerçeği anlatmış oldu. ama arama asla diyor.. ben nasıl güveneyim bilmiyorum. iş yerimde duramıyorum kimseyi anlamıyorum ve herşeyi unutuyorum. son iki gündür alışveriş ediyorum kendime değişik giysiler aldım. saçlarımı sarı boyattım. çok kısa kestirdim belime kadar uzanan saçlarımı. yolda genç bir kız görünce içim sızlıyor. acaba eşimin birlikte olduğu kızda bu kız gibimiydi diye.keşke yaşlanmak olmasaydı. hep genç kalsaydım ruh halim çok bozuk.[

Allah yardımcınız olsun. Aldatılmak çok kötü bişey. O kız nekadar karaktersiz ki evli bir adamla olabiliyor. Allah islah etsin.. Kusura bakmayın ama kocanız ondan da beter. Ne diyim ki ya. off off..

Eşiniz iyi oltaya gelmiş tabiri yerindeyse. Bence vazgeçmez o kızı arar gibime geliyor.

Allah sonumuzu hayretsin ya nedir bu aldatma vakaları hergun hergun değişik türden

bilmiyorum ama sanırım eşiniz doğruyu söylüyor yani demek bu 25 lik k..ar adamın yakasına yapıştı neler yaptı kimbilir bilemeyiz eşiniz de belki boşluktan belki de bir arkadaşın dediği andropoz döneminin etkisiyle geçici bir hevese kapıldı.

aldatılmanın ne güzellikle ne yaşla ilgisi yok maalesef sakın kendinizi bırakmayın bakın ne güzel bakımlar yaptırmışsınız kendinize

o kuş beyinli kadın aklınca sizi yıkıma uğratmak için böyle konuştu hanımefendi madem o kadar güzel üç kuruş kapabilmek için elin 50 yaşındaki adamlarını kafalamaya kalkmaz playboylara hizmet ederdi!!!

hem güzel olsa ne yazar eşiniz sizi sevdikten sonra peehh

şimdi siz o kuş kafalı kadına mı meydanı bırakacaksınız asla yapmayın asla.

eğer karşınıza çıkarsa ve eşinize musallat olmaya devam ederse şöyle zehir zemberek bir mesaj veya mail atın.

siz eşinizi bırakmadığınız sürece asla ona meydanın kalmayacağını yani iplerin sizin elinizde olduğunu hatta bir hikaye uydurun önceden de böyle bir hafifmeşrep kadının yuvanızı sallmaya kalktığını ama gülünç duruma düştüğünü ve yenildiğini söyleyin.dalga geçilecek bir durumda olduğunu duyanların kahkahayla kendisine güleceğini ima eden bir şeyler deyin mesela.eşinizle mutlu olduğunuzu eşinizin size olan tutkusundan bahsedin.

elalemin ortalık s..lerine para yedirecek kadar enayi bir eşim yok deyin eğer çok sıkışırsa izdivaç programlarına çıksın haspamm

hiç bir bayan aldatılmayı haketmez zaten ne genci ne yaşlısı ne çirkini güzeliii

bence o bayanın ahlakı evli bir adamla nikahsız ilişki yaşıyorsa onun seçtiği yoldur bu.. eşiniz madem pişman size o lafı söyleyen bayanla yine konuşun rencide edin içiniz rahatlasın. üzmeyin kendinizi.. eşiniz konusunda da siz içinizden geleni yapın

ablacım bende 24 yaşındayım...
ve nasıl bir ahlak anlayışıdır bu kızdaki anlayamadım...
o yüzden siz sakın zerre sebep aramayın kendinizde..
40 ından sonra azanı teneşir paklar derler affınıza sığınarak söylüyorum bunu..
inanın değerli uykularınızı kaçırmaya bile değmeyecek derecede bayağı ve adi insanlar... :delphin:

Cok uzuldum, bu yasta böyle yapan erkeklere cok sasiriyorum..
Gerci erkek durmuyor, her yasta yapiyor..
yuva yikmak kolay degil gercekten de kim se istemez yuvasinin yikilmasini
ama bunu erkek bozuyorsa kendi bilecegi istir katlanmak zorunda

siz simdi ne yapmayi dusunuyorsunuz

Allah yardımcınız olsun. Aldatılmak çok kötü bişey. O kız nekadar karaktersiz ki evli bir adamla olabiliyor. Allah islah etsin.. Kusura bakmayın ama kocanız ondan da beter. Ne diyim ki ya. off off..

Eşiniz iyi oltaya gelmiş tabiri yerindeyse. Bence vazgeçmez o kızı arar gibime geliyor.

banada öyle geliyor...

ne yapayım demişsininiz....
tabikide boşanın o adamdan,
bunu bi kere yapan bikere daha yapar
sonra bi bakarsnız hayat hayat değill...
belki onların ekmeğine yağ sürüyor olucaksınız ama,
gurunuz ve haysiyetiniz daha önemlidir herhaldee
kıza diyecek bişey bulamıyorum,
suçun en büyüğü eşinizde,kızınn saten ne olduğu belli
Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

durumunuza çok üzüldüm, Allah güç ve sabır versin....
bana kalırsa sakın boşanıp da o kadını sevindirmeyin...ama durumunuzu boşanma aşamasına getirin kocanızı yalvartın ki tekrarlarsa ikinci adımınızın ne olacağını bilsin...hemen affederseniz kozlar eşinizin eline geçer, affetti yine affeder rahatlığını yaşar...uzunca bir süre süründürün ki neler yapabileceğinizi görsün....eğer boşanırsanız inanın bana biraz zaman geçtikten sonra acaba bir şans daha versemiydim der ömrünüzün sonuna dek üzülürsünüz...
selamlar

zaten anlatmış eşiniz. tekrar ararım bırakmam dediğini de itiraf etmiş. imkanınızda var anladığım kadarıyla ilk mesajımda yazdığım fikirlerim değişmedi dolayısıyla. bunun yaşla bi alakası olduğunu sanmıyorum ablacım gencecik kızlarda aldatılıyo onlardamı yaşlı. saçını kestirmişsin bari başka değişiklik yapma sinirin üzüntün geçince pişman olursun. tekrar geçmiş olursun a.s.

Back
X