- 27 Haziran 2015
- 403
- 283
- 53
Herşeyi anlattı bana sonra yalvardı affedeyim diye çok pişman olmuş neden böyle bi aptallık yaptım bende bilmiyorum dedi.. Ayaklarıma kapandı..
eşiniz hatasının farkında fakat yapmasaymıs cok daha iyi olurmus bence bebeğinin hatrına affet tekrar boyle birsey yasarsan gözünün yasına bakmaArkadaşlar, dün akşam eşimi bi kadınla mesajlaşırken yakaladım önce telefonu vermek istemedi ama ısrar ettim aldım okudum hiç hoş olmayan msjlardı birbirlerine üstü çıplak fotoğraf da yollamışlar.. Kadın şehir dışındaymış birbirlerini yakından hiç görmemişler internetten bulmuş eşim numarasını istemiş tamamen sanal ilişkiy miş.. 2 aydır görüşüyolar mış biz 1 buçuk yıldır evliyiz ve ben doğum yapmak üzereyim hamileyim üstelik bebeğimin down sendromlu olma ihtimali var böyle sıkıntılı günlerimizde yaptı bunu bana.. Eşim ona da yalan söylemiş bekar olduğunu ama yakında evleneceğini evlenene kadar görüşeceğini söylemiş. Herşeyi anlattı bana sonra yalvardı affedeyim diye çok pişman olmuş neden böyle bi aptallık yaptım bende bilmiyorum dedi.. Ayaklarıma kapandı.. Herşeyimi takip et bir daha olmayacak diye yemin etti kurana el bastı bidaha yaparsam kız kardeşiminde kocası aldatsın annemin babamın ölü leşini göreyim dedi... "Ben aynısı yapsaydım sen ne yapardın" diye sorduğumda "sen kadınsın aynı şey değil"dedi...Çok kırıldım yıkıldım hiç beklemiyordum eşimden beni aldatmasını o kadar mutluyduk ki anlatamam birbirimizi çok seviyorduk bana çok ilgili davranıyordu hep. Kocamı o kadar seviyordum ki annem babamdan daha çok... Sabah çiçekçi çaldı kapımı bana çiçek yollamış özür için, birde dünyanın en güzel eşi ve annesine diye not yazmış...
Ben onun hiç bir şeyini eksik de etmedim.. Şimdiden sonra ne yapayım? Boşanamam... Hem Yavrum doğmak üzere hemde akrabada zavallı gözüyle bana bakacaklarına ölürüm daha iyi.. Ama çok soğudum eşimden bütün güvenim gitti ona bu evlilik nasıl devam edecek zerre kadar güvenmiyorum ona ama eskisi gibi sevmek istiyorum onu.. Yapamıyorum... Nasıl davranmalıyım ona.. Lütfen bi akıl moral verin hiç bir yakınıma anlatamıyorumda...
Çok güzel konuşmuşsunuzİki gun sonra yine yapacak ve gelecek olan yemin evladi uzerine olacak. Ben bi tarafina tekmeyi vurur kapinin onune koyardim. 10 tane cocugum olsa aldatmanin hic bir affi yoktur benim gozumde.
kadesa
Peki siz böyle bol keseden atıp duruyosnuz o kadının ekonomik özgürlüğü yok
Down sendromu olma ihtimali olan bir çocuğu dünyaya getirme gibi bir durumu var ve affetme diyorsunuz
Ayrıl demek bize düşmez
Sonuçta o çocuğu da düşünmek zorunda
Tabi ki hemen affetmesin
Bu yaptığı yanına kâr kalmamalı
Sürünmeli
Ama başka kadınlar erkekler için her zaman daha cazip gelir
Başka vücutları keşfetmek isterler
Bu onların doğasında vardır hanfendi
Olaya tek pencereden bakmanız anlamsız
Tabi ki adamın yaptığı yenilir yutulur bişey değil
Aldatma ne olursa olsun aldatmadır
Ama bu demek olmuyor ki her zaman olacak diye
Hamilelik döneminde eşinden Cansel anlamda uzak kaldıysa başkalarına yönelmesi tabi ki çok kötü bir durum
Ama tekrarlanmadığı sürece bence adam hatasını anlayıp eşine çocuğuna ihanet etmeyi bırakcak
Tabi hayat Teomanın şarkıları gibiyse hak neden olmasınbende başka vücutlar keşfetmek istiyorum sıkıldım aynı vücuttan bana da hak mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?