Aldatıldım çok üzgünüm

Herşeyi anlattı bana sonra yalvardı affedeyim diye çok pişman olmuş neden böyle bi aptallık yaptım bende bilmiyorum dedi.. Ayaklarıma kapandı..

Ben erkeklerin şu yaklaşımını anlamsız ve komik buluyorum.
Sen gül gibi karını aldat sonra "nasıl yaptım böyle bir aptallık bende bilmiyorum" de.
O bilmeyecek de kim bilecek yahu. Hiçte öyle aptallık anında yapılmış bir şey yok ortada.
Alenen planlamış baksana bitiş tarihini bile koymuş. Kimi kandırıyor ya.

ömür boyu bi şüpheyle nasıl yaşanır ki bilmiyorum. Gerçekten çok zor bi durum Allah sabır versin doğru yol göstersin inşallah

Sizin yasadıgınız olayın aynısını teyzem yasamıstı yıllar once aynen boyle yeminler sozler derken teyzem affetti o zaman cocuklarım var diye ama daha gecenlerde yine aynı sey oldu sanaldan birisiyle konusmus enistem yani diyecegim huylu huyundan vazgecmiyor iyi dusunun ekonomik özgürlüğünüz varsa böyle bir insanla ömrünüzü tüketmeyin.

Benzer bir durum arkadaşımın başına geldi. Boşandı ama 3 yıldır peşini bırakmıyor çok seviyorum sen hayatımın kadınısın diye ama meğerse 1 yıl önce evlenmiş başkası ile .Nasıl da hepimizi kandırdı.
Belki gerçekten pişmandır eşin ama ben son örnekten sonra etrafımdaki tüm erkeklerden şüphe eder oldum.
Öncelikle bebeğini kucağına al. Eşinin pişmanlığını da sonuna kadar kullan derim.Doğumdan sonra hemen de acele karar verme.Kendine zaman tanı .Hormonlar normale dönsün :) baktın olmuyor kendine yeni bir hayat kur.Hiç bir erkek için kasmaya değmez.

Umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın....

Kadın yemek yapar kadın evi çevirir kadın herifini memnun eder kadın doğurur iş başka şeye geldiğinde ben yaparım sen yapamazsın..
Yok yeaa sen ne halt yiyon biz bunları yaparken?

Reactions: anu
Allah yardımcınız olsun zor bir durum.Biraz zamana bırakın bence madem ayrılmak istemiyorsunuz.Kocanızın da burnundan getirin bu yaptıklarını ama belki tövbe eder bir daha yapmaz.Kolayca unutamazsınız yaşananları ama belki zaman acınızı hafifletir.Maalesef erkekler böyle garip bir tür,allah tüm masum kadınlara yardım etsin gerçekten.

eşiniz hatasının farkında fakat yapmasaymıs cok daha iyi olurmus bence bebeğinin hatrına affet tekrar boyle birsey yasarsan gözünün yasına bakma

Sırf ettiği şu iğrenç yeminler yüzünden bile onun totosuna tekmeyi atardım. Anne ve babasının leşi ne ya? Leş ne? Kız kardeş ne alaka? Akrabaların gözünde zavallı duruma düşücem diye bu adama katlanacağım yani. Şu elalem ne der mantığını atmadıkça mutlu olamaz hiç kimse. Elalem için mi yaşıyoruz hayatı.

öncelikle Allah yardımcın olsun. Şu hamile halinle yazıktır günahtır, o senin eşin sevdiğin birde çocuğuna hamile nasıl kıydın be adam... Nasıl bi sevgi bu şimdi biri bana açıklasın yani... sen yakalamasan ohh mis gibi elin kadının çıplak fotolarına bakıp haz duyuyordu. Pislik ya başka bişey değil bu.

Ettiği yeminleri geç hele.. Yeminlere bak kızkardeşinin başına gelsinmiş şaka mı bu ya. E bi daha yapmıcaksan ne diye bu işe kalkıştın. Başka kadından haz alırken senin suratına nasıl bakmış peki? hazmedilir mi ya bilmiyorum düşman başına bile vermesin Allah. Aldatılmak büyük travma bence. Ya insan hamile eşine bundan daha büyük bi kötülük yapabilir mi...

Boşanmıcam demişsin ama nasıl olcak nasıl devam etceksin. Bi kere akrabalar bilmemne der şöle düşünür falan bahaneden başka bişe değilde.. Sana bu kötülüğü yapan adam emin ol gene yapar. Belki başakada vardı sen bunu yakaladın. Bence koy kıçına tekmeyi gitsin kimin orasına burasına bakıp zevke geliosa devam etsin . SEniböle bi durumun içine düşürdü Allah'da onu yaksın. Çok sinirlendim kusura bakma. o yelloz pislikde varya Allah.m ya nasıl bişeydir ne biçim insanlar var ya. ben susıyım iyisi

kadesa
Peki siz böyle bol keseden atıp duruyosnuz o kadının ekonomik özgürlüğü yok
Down sendromu olma ihtimali olan bir çocuğu dünyaya getirme gibi bir durumu var ve affetme diyorsunuz
Ayrıl demek bize düşmez
Sonuçta o çocuğu da düşünmek zorunda
Tabi ki hemen affetmesin
Bu yaptığı yanına kâr kalmamalı
Sürünmeli
Ama başka kadınlar erkekler için her zaman daha cazip gelir
Başka vücutları keşfetmek isterler
Bu onların doğasında vardır hanfendi
Olaya tek pencereden bakmanız anlamsız
Tabi ki adamın yaptığı yenilir yutulur bişey değil
Aldatma ne olursa olsun aldatmadır
Ama bu demek olmuyor ki her zaman olacak diye
Hamilelik döneminde eşinden Cansel anlamda uzak kaldıysa başkalarına yönelmesi tabi ki çok kötü bir durum
Ama tekrarlanmadığı sürece bence adam hatasını anlayıp eşine çocuğuna ihanet etmeyi bırakcak

Ayrılmak ve çocuğunu yalnız büyütmek ölüm demek değil. Ben oglum 2 aylıkken ayrıldım eşimden. Doğumumdan 15 gün sonra bende sosyal medya da yazsma gormustum biriyle bu şekilde değil ama.ayrlk sebebimiz bu değil ve gerçekten çok daha kötü sorunlarımız olduğu için yıkılmamıstm.
Ayrca konu komşu akraba ne der mantığıyla kendinizi esir edersiniz.
Çocuğunuzun down sendromlu olma ihtimalinden bahsetmissiniz Allah korusun ama öylede olsa doğmamış çocuğuna böyle ihanet eden adamdan destekci bi baba profili olacağını sanmyorm.
Ayrilmazsanz devam eder muhtemelen ayrıl dmek haddime değil ama mutlu olacağınızı sanmyorm. Ayrıldım ailem sahip çıktı hep destek oldular bana yanmdalardı her koşulda calstm oğlumu 4 yaşına getirdim şükür.
Mutsuz bi yuva yerine ayrı ama huzurlu anne baba görmesi sağlıklı bence.

Tüylerim diken diken oldu.. Ne denir bilmiyorum. Yaşadığınız şey çok çok zor. Ama lütfen bebeğiniz için ayakta kalın. Kendinizi bırakmayın. Evliliğinizle ilgili en doğru kararı siz verirsiniz ama bir daha nasıl güveneceksiniz?
Belki affedersiniz ama asla unutamazsınız.. Her eli telefona gittiğinde acaba kuşkusu ne olacak?
İster istemez arada yüzüne vuracaksınız.. Çocuğunuz bunları şimdi anlamasa bile ilerde duyacak belki... Bunlara hazır mısınız? Olmamış gibi yaşayamazsınız sonuçta...

hemen affetmesin ama affetsin yani.. ee ne farkı var sonuç affedilmekse..
ha affeder affetmez o kendi bileceği iş ama sizin bu bakış açınız çok mantıksız..
9 ay cinsel anlamda uzak kalan sadece erkek mi?
9 ay uçkuruna sahip çıkamıyor mu bu erkek cinsi bu kadar iradesiz bu kadar karaktersiz bu kadar tiynetsiz bir cins mi mu? insan değil mi nihayetinde, bir kadın kadar düşünemiyor aklını çalıştıramıyor mu?
öyle bir yazmışsınız ki sanki Allah bunları yaratırken akıllarını şeylerinde yaratmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…