Aldatıldım çok üzgünüm

kendi konumla ilgili yazmış olucam ama bende parayla iki adam tutup kocamı eşşek sudan gelinceye kadar dövdürsem şu küsme huyundan vazgeçermi yaa

Canım bende hamileyim şu yazdıklarını okurken ne kdr üzüldüm anlatamam lütfen suan sadece bebeğini düşün. Bunlar cok acı gerçekler ama hamilelik ve lohusalık döneminde erkeklerin aldatma oranı yükseliyormuş. Ne kdr vicdansızca sana tavsiyem onu uzaktan izlemen. Bunu bilipte kabul etmek yüzgöz olmak oluyo çünkü ve onda "bunu yaparsam eşim affediyo" gibi saçma bi psikoloji oluşabiliyor. Bu yüzden onu kolay affetmemen lazım aynı zmndada onu kendinden itmemen lazım. Bu devirde evlilik cok zor. Ortalık edepsiz kadın kaynıyo şöyle düşün her erkeğin 3 hata yapma şansı var farzetki ilkini yaptı. Ama şunuda unutma bunu 1 kez affedersen onun eşekliği ama 2. Kez affedersen senin eşekliğin. Anlattığına göre kocan seni sevio

kendi konumla ilgili yazmış olucam ama bende parayla iki adam tutup kocamı eşşek sudan gelinceye kadar dövdürsem şu küsme huyundan vazgeçermi yaa
Sadece kusuyor diye yapma bunu yazik. Ama sen oksayabilirsin ufaktan.

Down sendromu olan bir çocuğu olacak ce aldatıyor.onu ayıplarlar hem.an at kayınvalidene değil sadece kayınpedere de.ben boşanıyorum de evden eşini kov.bayramdan sonra dilekçeni ver onlar seni kazan ak iç n bişi yapsın.onlar düşünsün tekrar nasıl düzelir diye sen değil

Reactions: anu
Yarısı çıkmamış.down senromu olacak bir çocuğu olacak belki yazacaktım.bi de üzülme ne olur.hamilesin.onları üz

Reactions: anu
O adam bu kadını bir kez daha aldatır

bu kadın o adamı bir kez daha affeder çünkü kadının özgüveni sıfırlanmis gibi.

tek dileğim bebek inşallah tahmin edilen gibi değil sağlıklı doğar. Amin.

Boyle biseyi kabul etmen tekrar ayni seyi yapma gucu verir ona nede olsa affediyo diye bikez yapan tekrar yapar bana gore bence affedilcek bir durum degil allahim hic bir kadini boyle biseyle karsilastirmasin cok zor bir durum ama bu sekilde evlilik saglikli yurumez cevremde butur evlilkler var hep bir suphe olur icnde yapiyormu diye oyuzden bu seklde evlilk dvm etmez hamile olmasan bosanman en mantikli ancak bebegin var cok zor bir durum allah yardimcin olsun

Bu sanal alemi cikti cikali aldatmalar cok kolay oldu .. oturdugu yerden tik tak kadin buluyorlar artik..

Ayril ya da ayrilma diyemem, sonucta senin kararin ama bu extrem yeminleri etmesi bir daha yapmayacagi anlamina gelmiyor. Bir daha aldatacagi fikrine hazirlikli ol ve kararini ona gore ver.

Madem annenler hastaneden uzak yasiyorlar, senin evine gelsinler. Esinin pilini pirtini disariya at, kov onu. Annesinin yaninda istedigi gibi nette seks muhabetleri yapsin o! Dogumdan sonrada bosanma davasini ac.

Eski, iyi günleri düsünecegine, simdi sana yaptigi af edilmez kötülügü düsün. Esin resmen yuvanizi dagitti! Ya en cok o masum yavruya aciyorum. Onu da aldatmis oldu. Lütfen bir cicek, bebek kiyafetlerinze kanma. Tersi olmus olsaydi o da kanmazdi. Senin adini o....u'ya cikirip, derhal bosanirdi o.

Madem ayrilmayacaksin madem devam edeceksin bari hemen affetme.

Tribini uzat, konusma, sicak davranma ne bilim en azindan burnunu iyice surt.

İki yemin bir cicekle kurtaramaz yakasini.
Dimi ama.

boşanamam diyorsan eşinin bu tip kaçamaklarını görmezden gelip susucaksın . başka bir yol yok . adamı hadım edemeyeceğine göre yani susucaksın .

Boşanmayın tabii.
İleride bir kızınız olsun, babası akranlarına bile sulansın, elbette eskisi gibi olursunuz.
İleride bir oğlunuz olsun, babası bir de onu kendine benzetsin, tabi eskisi gibi olacaktırsınız, garantisi bizden abla.

Eskisi gibi olamaz mıyız diyorsunuz ya, insanın ciddiyeti de kaçıyor valla.

Senin kocan ayakustu 40 yalan salliyor ki bu tarz erkekler korkutur beni. Allah sabir versin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…