kendi konumla ilgili yazmış olucam ama bende parayla iki adam tutup kocamı eşşek sudan gelinceye kadar dövdürsem şu küsme huyundan vazgeçermi yaaArkadasim ne yap bilitor musun? Ailenden agzini burnunu dagitacak kimse yok mu? Iki kisi ayarla, kirsinlar agzini burnunu. Bir guzel komalik etsinler. Bak bakalim bir daha yapiyor mu? Ya bosanacaksiniz, ya da bunu yapacaksiniz. Surundurmek falan hikaye. Yine yapacak. Ne yaparsan yap. Bizim komsu kadinin da kocasi asiri bir sekilde kumar bagimlisiydi. Kadinin abisi geldi, bir guzel dovdu, sonra da silahi dokmus agzina. Bir daha yaparsan bu agzinda patlayacak demis. Odur budur 10 yildir adam sut dokmus kedi. Karisini elinin ustunde tutuyor. Bir dedigini iki etmez. Iste aynen boyle yapmak lazim. Bundan anliyorlar.
Anlatsin kendi oglu rezil olurKayın v ile zaten aram hiç iyi değil kıskanıyordu bizi hep ona anlatsam cümle aleme anlatır
Anlatsın.bu kadar önemsemeyin etraf ne derse desinKayın v ile zaten aram hiç iyi değil kıskanıyordu bizi hep ona anlatsam cümle aleme anlatır
kendi konumla ilgili yazmış olucam ama bende parayla iki adam tutup kocamı eşşek sudan gelinceye kadar dövdürsem şu küsme huyundan vazgeçermi yaa
Yarısı çıkmamış.down senromu olacak bir çocuğu olacak belki yazacaktım.bi de üzülme ne olur.hamilesin.onları üzDown sendromu olan bir çocuğu olacak ce aldatıyor.onu ayıplarlar hem.an at kayınvalidene değil sadece kayınpedere de.ben boşanıyorum de evden eşini kov.bayramdan sonra dilekçeni ver onlar seni kazan ak iç n bişi yapsın.onlar düşünsün tekrar nasıl düzelir diye sen değil
Eyvah o zaman. Ama sen suan karnindakini dusun stres yapma. Akisina birak bakalim. Hissiz duygusuz davran o ona yeter.Ailesi duysa sevinir heralde zaten aşırı kıskanıyolardı bizim sevgimizi
Senin kocan ayakustu 40 yalan salliyor ki bu tarz erkekler korkutur beni. Allah sabir versin sana.Çok pişman oldum işin içine girdim bi daha çıkamadım kadın beddua eder çocuğumuza bişy olur diye dedi ekimde evlenicem demiş kadına o zaman bitirecektik zaten dedi ama bi görseniz mesajları... Resmen ekime az kaldı tadını çıkarayım der gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?