Aldatıldım,Eylülde düğünüm var ne yapacağım

• Konu Sahibi Konu Sahibi yuli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşim mayıs sonuna karaya işe gecti. denize cıkmıyor. 2 .kararına kadar. 15 gun libyadaki türkler kurtarma ekibine katıldı. ve her dk birbirine özlem duyan her dk. birbirini düşünen endişe eden seslerimizi duymak isteyen bir çiftiz. yemek yiyip yiyemedigimizi bile düşünürüz. ac mı tok mu rahat mı?
bugun aklıma geldi sordum wc sorunun var mıydı diye güldü tabe

aşıgız birbirimize seviyruz hala ilk gun ki gibi.. ama benim eşim aldatmaz elini sürmez kimseye diyemem. çünkü o bir erkek

Herşey su anda gerçeği gösteriyor..Kıza dibine kadar inanıyorum ..su götürmez şekilde kız doğru söylüyor diye hakikaten düşünseydin..Nişanlının telefonlarına günlerdir cevap vermemezlik etmez aksine buluşup yüzüne tükürüp olayı bitirir olay çıkartırdın. Besbelliki olayları sindirim ne yapmaya karar vereceğini düşünmek için zaman kazanamaya çalışıyorsun..Bu da gayet normal bir davranış tatlım. Yani şimdilik evet ortada pis bir durum var ama kızın söyledikleri yüzde yüz doğru deme bence!
bir kız arkadasıma bir cocuk askıntı olmuştu..kızın uzun zamanlı bır sevgılısı vardı ciddi dusunuyorlardı. cocuk bu kıza kafayı o kadar takmıstıkı bır gun kızın telefonundan sevgılısının numarası aldı. Ve cocuga tel acıp agzına gelen yalanı soyledı.. sevgilisi başta yok canım o asla yapmaz desede çocuk olurmu bız onla bırlıkteydık hatta surasında soyle bır beni var dedi.Cocuk tabıkı sok gecirdi. Ama aslında cocuk kızı yazlıkta gordugunden benini görmüştü. Sevgilisi kızı hiç dinlemeden etmeden olanlar oldu..Ama sonra da cok pişman oldu..O yüzden canım neler var hayatta ne olaylar var..Aralarında bişey olduğu kesin ama ne kadarı dogru ne kadarı yalan affedilir bir boyuttamı yoksa değilmi?

Ben seni cok cok ıyı anlıyorum dediğim gibi bende aileme asla ve asla 8 yıldır beraber oldugum adam nısanlım beni aldatmıs diyemem.. demede bence..desen ne kazanacaksınkii..ne soylemen gerektıgını en yakın arkadasın varsa ona soyle o senın aıle yapını bıldıınden en dogru kararı onunla verırsınız bence..ama varya ben valla dayanamaz gıder onu ailesine rezil ederdim olay cıkartırdım en sonunda da dua edin ailem üzülsün istemiyorumda söylemiyorum yoksa iyi bilirdim ben yapacagımı derdim!Alın bakın nasıl bir evlat yetiştirmissiniz derdim..ay sinirlendimm yaa

yuli ailene olayı cok detaylı anlatmana gerek yok. biri bana dedi aldatıor. benim miden bulandı. bunu yapan gene yapar. kesin ayrılıyorum. de gerekeni ailen yapar zaten. karşı tarafta medeni bir ailese ise karara saygı duyar gerekli ne varsa yapılacak yapılır. korkulacak hiç bir şey yok..

annemin kuzeni nişanlısından tokat yiyiyor. subaymış adam. eve geliyor kız ve diyr bana tokat attı. akşamı yüzük cocugun ailesine iade ediliyor. yani bu da kolay bir tek senin başına gelen bir şey degil.
o gun sussaydı o kız bugun dayak kölesi olmuştu belki psikopat subayın...

Aldatiyorsa zaten kaybetmeyi göze almıştır herkes tercih ettigi hayatı yasar yoluna devam eder

siz evliliği bitirince her şey mükemmele dönecekmi ii bir eş bulacaksınız kendinize muhtemelen sizden önce birileriyle beraber olmuş olacak ozaman hiç aldatılmış olmucaksınız bakın her şey bu kadar kolay deyil çocuklu insanlar sizin gibi düşünmez daha detaylı düşünür bu mevzuyu neyse uzatmayalım arkadaşın hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah sizede eşinizle mutluluklar dilerim umarım hiç birimiz bu durumlara düşmeyiz

Birincisi o kiz ifsa olacagini bile bile ben nisanlinla yattim demezdi dogru olmasaydi. Bekaretimi verdim diyor kiz acik acik. Neden kendini ortaya atsin? Ailesinin bile duyabilecegini hesaba katmis olmali ki, zaten intihar falan etmis demek ki korkusu yok, herkes herseyi biliyor.
Eger kendini birine yamamak olsaydi derdi, bunu nisanli olmayan biriyle de yapabilirdi; neden nisanlin?Bana gore olay olmus, birseyler yasanmis.

Sular bulanmadan durulmaz.Nisanlinin tellerine cikmamakla nereye kadar sorununu hali altina supureceksin? Ben olsam alirdim ailemi arkama. Oturur konusurdum. Sonra da artik nisanlinla mi yuzyuze gelirsin, kizi da cagirir misin bilemem. Ama su bir gercek ki sen bu olayi dogru veya yalan kapatamazsin icine atip. O bir yerden cikar. Ya sen hasta olursun ya iliskin berbat olur. Nisanlin basta inkar edecektir ama sana garanti ediyorum kabul edip bu sefer kendi yalanlarina donecektir. Yok kiz asildi yok bilmemne. Kizin sucu ne kadar buyukse adamin sucu da o kadar buyuk.

Bazi arkadaslar aldatmayi sorundan saymamislar, vallahi ellerini benliklerini opuyorum. Hazmetmesi en zor gidadir aldatilma, basarabileni alnindan opuyorum. Kisilik meselesi, kimi kabul eder, hatta tesvik(!) eder, kimi en ufak suphede delirir. Herkesin kendi tercihi. Benim tercihim ise donuna kadar alip ortada birakmak olurdu. Cunku kocami aldatmayi birakin, kocam benim birine ilgim oldugunu falan bile hissetse asla devam etmezdi benimle, ben niye ona o hakki vereyim?? Kocamin benden daha degerli oldugunu sanmiyorum, ya da soyle diyeyim; erkeklerin bu kadar degerli olduklarini sanmiyorum. Ailemin biricik evladiyim,kolay yetismedim, uckuruna sahip olamayacak bir adam benim tirnagim olamaz, benim tirnagimla dahi 5 dakika daha vakit gecirme hakkina sahip olamaz.

iyi geceler iyi sabahlar erkek ve kadın ilişkileri 1 sene hata 10000 sene konuşsak bitmez
rezillik cıkartmaya gerek yok. orada rezil edilecek ciddi bişey yok.
gene diyorum balık kokmuş soslamanın bir alemi yok. cünkü bu daha sonrasında evlendiklerinde ikinisinde rahatsız edecek.
o sümük beyinli kızın ebedi suskunluga gecmesi gerekirmiş. yapmamış.
cocukda iyi aile babası olacaksa buna inaniyorsan sor '' gönlün kaydı mı kaymadı mı' gönlün benimle mi degil mi'' kimseye prim verme. yüzleşmek felan basit insanların sacma duygusal hırslar yüzünden yapılan bir eylemdir.
bu yazdıgımı lüfen kimse üstüne alınmasın sadece fikrim bu yönde ve yazıya döküyorum.

bu cidden iyi ve hayli yerinde bir tespitti..kutluyorum sizi..yemin ederim başka bir canlı olduğumu düşünmek üzereydim yazılanları okudukça..Hala benim gibi düşünen insanları görmek içimi rahatlattı :71ben tarz olarak topic konusu dışında konuşmaktan pek hoşlanmıyorum diye müdehale etmedim sonuçta burda bir durum ve dert var burda bunu çözeceğime kalkıpta konuyu saptırmaktan hoşlanmıyorum. Ama siz konuyla bağlantılı olarak çok iyi toparladınız..

Cok tesekkur ederim, ben de ucubik hissediyorum bazen kendimi, bazi yorumlari okuyunca
Herkesin kendi fikri, yasam tarzi, tolerans seviyesi baska. Sen ne toleranssizsin ya da genissin falan diye tartismanin manasi yok ama degil mi? En fazla sinirimiz bozulacak karsilikli. Herkes kendi cennetini veya cehennemini yaratmakta ozgur.
Opuyorum canim seni ictenligin icin

japones yazdıklarının harfi harfine katılıyorum

yuli sana da allah kolayllık ve sabır versin

Son düzenleme:
8 yıldır birliktesin. kızın biri gelip ciddi bişeyler söylüyor, kanıtlarından filan bahsediyor. sen nişanlını arayıp nedir ne değildir sorup öğrenmek, gereğini yapmak yerine nişanlının telefonunu açmıyosun. ailem ne der vs diye kara kara düşünüyosun? aldatıldığından bence eminsin ve ayrılmayı filanda düşünmüyo gibisin. bilmesen sadece şüphelensen yada bilsen fakat senin bildiğini kimse bilmese yine sıkıntı yok, görmezden gelip devam edebilirsin. ama burda kız sen görmek istemesende ta gözünün içine sokmuş. yani ört bas edip geçme şansın yok. konuşmak zorundasın, yüzleşmeye mecbur bırakılmışsın. sadece devammı? tamam mı? sorusunu hemen netleştirip gereğini yap bence.

Nisanlinla konustunmu? Ne diyor bu olaya?
Ne olmus, nasil olmus? Dogrumuymus dedikleri, yani seni sevmedigi ve zorla evlenmek mecburiyetinde oldugu falan, demismi böyle cümleler?
Ne zaman tanismislar? Nasil bu kadar yakin olabilmisler?
Acaba sen bunlarin arasindamisin? Belki aradan cekilsen iki sevgili bari evlenirler.

Hamileyim dedim olmadı.-İntihar ettim olmadı.
Her yolu denedim,yine de nişanlını elde edemedim.Son çare seni aradım,bari sen terket,bana gelsin

İster inan ister inanma,işin özü bu.Ama sen büyük ihtimalle ayrılacaksın.Ayrıl.Bir süre ayrı kalın.Göreceksin ki asla o kıza gitmeyecek,senin gönlünü yeniden almaya çalışacak.O kızı daha zor günler bekliyor bu arada,farkında değil.

En büyük hata bu kıza telefonda prim vermek.Ben olsam dinlemezdim,bu çirkinlikleri anlatırsa aynen şöyle derdim : "Oh olsun,banane,nişanlımla yatarken bana mı sordun ?"Ama sen tabii henüz safsın ve senin yaşında,senin saflığında iken bu açıklamalar korkunç bir travma haline gelebilir.Gelgelelim herkes senin kadar saf değil,mesela o kız hiç saf değil.Hiç empati kurmaya çalışma,aynı kategoride değilsiniz.
Yok efendim nişanlın ona seni sevmediğini söylemiş-miş.Pehhh !

8 yıllık bir ilişkiniz varmış.Nişanlınla cinsel ilişkiniz yoksa,bunu başkalarıyla yaşamış olabilir.Düşüncesi hoş değil ama gerçek bu maalesef.Yani kızın dediği gibi birlikte oldularsa bile birşey ifade etmez.Evli olsaydınız bu bir aldatma sayılırdı ama evli değilsiniz.O kızı sevseydi senden ayrılıp onunla nişanlanırdı.Bence bunlar kızın son çırpınışları ve sen de bilmeden ona yardımcı oluyorsun.Neredeyse kızdan özür dileyeceksin,kusura bakma bizi affet,ben aradan çekiliyorum diyeceksin.Seni getirmek istediği noktaya getirmiş,bravo valla.

Şimdi yapman gereken,olanları yani kızın söylediklerini nişanlına anlatıp kenara çekilmek.Bir süre görüşmeyelim,ben bu söylenenleri kaldıramıyorum dersin.Sakın yüzleşmeye filan girme.Çok çirkin bir hale gelir ve içinden çıkamazsın.Bekle ve gör diyorum başka birşey demiyorum.

Nişanlın söylemiş söyleyeceğini.Neler olduğu anlaşılıyor.Belli ki kurtulamamış kızdan.

Aman da aman, ne de yardımsever bir kişilikmiş !
Bu kadar sorumluluk sahibi ve bilinçli bir kızmış madem,neden ilk başta seni aramamış ?
Herşeyi dibine kadar yaşamış,her yolu denemiş,olmamış.Şimdi seni arayıp sana iyilik yapıyor.Hah !

Birincisi HEMEN dediğiniz şey basit birşey değil canım. aldatılmaktan söz ediliyor burada..
ayrıca herkes sizin gibi hemen herşeyi bitirse ..... şeklinde başladığın cümle için de bir antitezim var;
Belki de her kadın aldatılmaya aynı ölçüde tahammülsüz davransa, nasıl ki kadınlar erkekleri aldatınca bu namussuzluk olarak addediliyor, kadına binbir yakıştırma yapılıyor; erkeğe de aynısı yapılırdı.
Erkeklerde toplumdan bu sebepten dışlanacaklarını, yanlarında yakınlarda olan herkesi kaybedeceklerini bilir ve buna göre davranırlardı. Bu işler böyledir herkes ipinin uzunluğu kadar yayılır merada..
eğer kadınların ipi kısa erkeklerin ipi de (bizimde katkımızla)böyle upuzun bırakılırsa; aldatmak erkeğin elinin kiri, kadının alnının lekesi olur elbette..'kadınlık emek sabır isteyen bişeydir ' demişsin, haklısın da ... Ancak erkeklik de aynı emek ve sabrı gerektirdiği sürece...
Bence öncelikle kendimize hakettiğimiz değeri vermeliyiz. aldatılan kadınlar hemen terketsinler demiyorum,bu kişisel bir tercihtir, genellenemez.Benim söylemeye çalıştığım bir erkeğin aldatma eyleminde bulunmasına, kendi içimizde makul sebepler bulmaya çalışıyor olmamızın yanlışlığı..

Son düzenleme:
ben nişanlımla ya da sevgilimle beraber olmuyorum bu yüzden başkalarıyla beraber olabilir fikrini hiç bir zaman anlamadım ve kabul etmiyorum. Allah sonuçta ona üreme organı verdiği gibi beyin ve kalp de verdi illa başka canlılar gibi sevgisiz sırf çiftleşmek için çiftleşmesi mi gerek? Ne farkı kaldı insanların hayvanlardan o zaman? Böyle bir hayvanla da ne sevgili olmayı ne nişanlı ne de evli olmayı da benim bünyem kaldırmazdı açıkçası. Bunların sırf senin için yazmadım bu konudaki genel görüşümü belirttim sadece kimse üstüne alınmasın arkadaşlar.

Baştan sona okuduğum ender konulardan biri oldu bu konu.
Öncelikle yuli arkadaşım sana söylemek istediğim öyle, "seni tercih etmiş, ooohhh erkeğimdir yapar, evlilik sabır işidir...." gibi telkinlere aldanıp kendini ezdirme.
Ama öncelikle yapman gereken seni arayan bayanla nişanlını yüzleştirmek olacak. Diğer kadına tü kaka muamelesi yapıp devekuşu gibi kafanı kuma gömme. 8 yılı heba etmemek için, aileni üzmemek için bugun affedersen evlendikten sonra çekeceğin acılar daha kötü olacaktır.
Nişanlın ister gönül eğlendirmek için, ister ciddi anlamda seni aldatmaş olsun farketmez sonuçta aldatılmışsın. (ki ben nedense bu aldatma olayına senin anlattıklarınla inanıverdim. ama inşallah doğru değildir.)
Dediğim gibi ilkönce yüzleştir şu konuyu bir açıklığa kavuştur. Eğer nişanlın doğru söylüyorsa sorun yok, yoluna devam eder diğer kadın gibi bir pisliğide hayatından çıkarırsın. Yok eğer kadın doğruyu söylüyorsa yatıp kalkıp Allaha dua edersin. Böyle bir adamın yüzünü evlenmeden sana gösterdi diye.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz..Bence nişanlın bu kızla yatmış ama sonra kız
askıntı çıkınca yakayı kurtaramamış.kızda sizden ayrılsın diye elinden geleni yapmiş
ama başarılı olamamış.
nişanlınız ona aşık değil belki ama yatmış işte buda ayrılmak için yeterli ve geçerli bir sebeptir.
Nişanlınız kızın gerçekten ilk birlikte olduğu kişiyse ve kızda bundan psikolojik travma yaşadıysa ki intiharlar falan normal olmadığını görüyoruz.evlensenizde hayatınızın orta yerinde olmaya devam edecektir.
Eğer nişanlınıza söyleyip ayrılacak ve bir iki ay sonra..aslında beni aldatmamış barıştık diyecekseniz başka ama bana sorarsanız yüzleştirin ve herşey açığa çıksın bu durumda kız istediğini elde etmiş olacaktır ama sizinde aklınızda şüpheler kalmamış olur en azından
Ailenize söylemekten çekinmeyin hatayı apan o siz değilsinizki

canım çok üzüldüm öncelikle allah kolaylık versin sana çok ama çok zor bir durum bence nişanlından iyice emin ol eğer nişanlın sana karşı sewgisinin bittiğini bizzat gözlernn içine bakarak söylerse ve sen buna inanırsan bence düğün yapma ilerde mutsuz bir ewlilik yapacağına yada allah korusun boşanıp ailenn yanına dul olarak dönmektense bence kararını başta çok iyi ver canm 8sene bence bıkılcak bir zaman değil diğer kız çok edepli olsaydı zaten bunları yaşamazdı nişanlı bir adamla herşeyi planlayarak yap bakalım kim ne hangi konuda doğru söylüyor yanındayız cnm kk olarak

Başlık o kadar yaraladı ki beni, aldatıldığından eminsen ''ne yapacağım'' sorusu yerine, ''iyiki nişanı attım'' demeliydin...Çok çok çok üzülüyorum bu durumda olup kabullenip evlenenlere... Yapma lütfen yapma

okuduklarıma inanamıyorum....
kendimi düşünüyorum. ben aylarca uzak olsam kocamdan başkasına gözüm bile kaysa kendimi ihanet etmiş sayarım. hele ki evliyken... aynı şeyi karşımdakinden de beklerim. bu en doğal hakkımdır. evliliğimi bu temel üstüne kurarım çünkü. sadakat benim için sadece başka biriyle beraber olunduğunda yıkılmaz. bir bakış, başka birini tek bir an arzulaması.. bunlar bitirir benim için her şeyi.. yok yok düşünceleriniz bana çok uzak malesef...

konu sahibine de herkesin dediği şeyi söylüycem. 8 senedir hayatınızda olan insanla yüzyüze konuşun.. hareketlerinden, cevaplarından, tavırlarından anlarsınız illaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…