- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
Aldatiyorsa zaten kaybetmeyi göze almıştır herkes tercih ettigi hayatı yasar yoluna devam eder
Birincisi o kiz ifsa olacagini bile bile ben nisanlinla yattim demezdi dogru olmasaydi. Bekaretimi verdim diyor kiz acik acik. Neden kendini ortaya atsin? Ailesinin bile duyabilecegini hesaba katmis olmali ki, zaten intihar falan etmis demek ki korkusu yok, herkes herseyi biliyor.
Eger kendini birine yamamak olsaydi derdi, bunu nisanli olmayan biriyle de yapabilirdi; neden nisanlin?Bana gore olay olmus, birseyler yasanmis.
Sular bulanmadan durulmaz.Nisanlinin tellerine cikmamakla nereye kadar sorununu hali altina supureceksin? Ben olsam alirdim ailemi arkama. Oturur konusurdum. Sonra da artik nisanlinla mi yuzyuze gelirsin, kizi da cagirir misin bilemem. Ama su bir gercek ki sen bu olayi dogru veya yalan kapatamazsin icine atip. O bir yerden cikar. Ya sen hasta olursun ya iliskin berbat olur. Nisanlin basta inkar edecektir ama sana garanti ediyorum kabul edip bu sefer kendi yalanlarina donecektir. Yok kiz asildi yok bilmemne. Kizin sucu ne kadar buyukse adamin sucu da o kadar buyuk.
Bazi arkadaslar aldatmayi sorundan saymamislar, vallahi ellerini benliklerini opuyorum. Hazmetmesi en zor gidadir aldatilma, basarabileni alnindan opuyorum. Kisilik meselesi, kimi kabul eder, hatta tesvik(!) eder, kimi en ufak suphede delirir. Herkesin kendi tercihi. Benim tercihim ise donuna kadar alip ortada birakmak olurdu. Cunku kocami aldatmayi birakin, kocam benim birine ilgim oldugunu falan bile hissetse asla devam etmezdi benimle, ben niye ona o hakki vereyim?? Kocamin benden daha degerli oldugunu sanmiyorum, ya da soyle diyeyim; erkeklerin bu kadar degerli olduklarini sanmiyorum. Ailemin biricik evladiyim,kolay yetismedim, uckuruna sahip olamayacak bir adam benim tirnagim olamaz, benim tirnagimla dahi 5 dakika daha vakit gecirme hakkina sahip olamaz.
Cok tesekkur ederim, ben de ucubik hissediyorum bazen kendimi, bazi yorumlari okuyuncabu cidden iyi ve hayli yerinde bir tespitti..kutluyorum sizi..yemin ederim başka bir canlı olduğumu düşünmek üzereydim yazılanları okudukça..Hala benim gibi düşünen insanları görmek içimi rahatlattı :71ben tarz olarak topic konusu dışında konuşmaktan pek hoşlanmıyorum diye müdehale etmedim sonuçta burda bir durum ve dert var burda bunu çözeceğime kalkıpta konuyu saptırmaktan hoşlanmıyorum. Ama siz konuyla bağlantılı olarak çok iyi toparladınız..
sevgilisi gibi konuşucağını düşünmüyorum kız okadar çok şeyler anlattı ki nişanlım ona bu olayalrdan sonra seninle sadece ihtiyaç için birlikte oldum ne istiyosun paramı istiyosun gibi bir sürü sözler
kızın bana dediği sizi ayırmak değil artık hiç bişey istemiyorum sadece gelecekte çocuklarının babası olucak insanın nasıl biri olduğunu öğenmem bunları bilmem en doru karar olduğu için herşeyi bana anlatmış
kadınlık sizin bildiğiniz gibi olmuyor malesef kadınlık emek sabır isteyen bişeydir herkes sizin gibi hemen herşeyi bitirse kimse evli olmazdı türkiyede herkes ondan ayrılır ona öbürün den ayrılır başkasına olmadı başkasına dolanır dururdu
Arkadaşlar 8 yıllık beraberliğim var ve o kişiyle nişanlıyım ve nişanlımın beni işyerindeki bi kızla aldattığını öğrendim bu olayıda kızın kendisi bana ulaşarak açıkladı kızla bi ilişkileri olmuş cinsel anlamda ve nişanlımın söledi sözler 8 yılda aşkı bitmiş çok ii bi kız olduğum için ve beni ailesi çok sevdiği için evlenmek zorundaymış gibi şimdi ben ne yapıcam eylülde düğünümüz var çok kötüyüm her şey bi anda berbat oldu aileme nasıl sölerim...
yani seferdeki adama başka kadınlara bakma demek sacma olur. çünkü 6 ay limandan limana sadece erkek yüzü ve deniz suyu görüyorlar
değişik düşünüyorum çünkü kızsal duygularımsa hayata yaklaşsam ne bu evlilik sürerdi nede ben mutlu oabilirdim. bu hayat maalesef tek taraflı kızsal düşünce ile dönmüyor. erkegide var. onların da istekleri bildikleri fikirleri var. bunlarıda kabul etmek ve anlamak ve hak vermek lazım..
biz nasılsak onlarda aynı. hiç bir fark yok aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?