Aldatıldım mı ?

Arama geçmişi ya da internet veri kullanım özetini inceliyor musunuz kendinize ait hatların?
Cevabınız hayır ise, gerçekten aşırı titizlik isteyen aldatma piri birinin aklına gelmiş işte.
Tamam ama özetlere bakmayan biri bile bunun foyasinin çok basit ortaya çıkacağını bilir. Tek bir geri dönüş karşıdan ya da telefonda silmeyi unutmak yeterli.

AA sende mi buradasın canım ben hani yoktur gözü ile bakmaya çalıştım ama durduk yere yapılacak şey gibi gelmiyor. Eşi gördüm işyerinde dese hah diyeceğim. Aynı fotoda ama tanımıyor.. erkeklerin en büyük yalanları bilmiyorum görmedim tanımıyorum dur zaten. Umarım birşey yapmamıştır. Yapamadıysa bile hoş sohbet takılmışlar gibime geliyor. Ben olsam araştırmaya devam ederim. Burada bir konu daha vardı. Eşinin tlf unda numara görüyor bir hanfendi ve kim diyor engelli hemde watsapta. Eşi bilmiyorum diyor. Ben aradım eskortmuş diyor ve eşi de sadece aradım fiyat aldım diyor. Yani demem o ki erkeklere güven olmaz.

Bende mesajlara inanamadim sonuçta benim yanında olduğum tarihtede konuşmalar var benim illaki dikkatimi çekerdi telefonunu sürekli karistirirm
O kızın nunarasını başka bi numaradan arasana yada kocandan ara

Tamam ama özetlere bakmayan biri bile bunun foyasinin çok basit ortaya çıkacağını bilir. Tek bir geri dönüş karşıdan ya da telefonda silmeyi unutmak yeterli.
İnandıramadım
Sapıklık, taciz ve dolandırıcılıkla suçlandım.
Bu konuda da nasıl ki bariz belli her şey, ama konu sahibi tutunacak dal arıyor, o hesap.
Bence aşırı mantıklı bir hareket, delil ispat vs hiçbir şey yok.
En kötü ihtimal karısına ‘senin telefonun sen bemi aldattın kumpas yapıp bana iftira atıyorsun’ a bile gelebilir mevzu.
İnsanlar kötülükte kendini aşmış, kendi malımızı çalıp bize pazarlar hale gelmişler valla.

Bende öyle bakıyordum tesadüf gördüm yazdım ya bişiy diyim mi bu erkekler aldatmayı beceremedikleri gibi yalan söylemeyide beceremiyorlar canımhalbuki dese adam evet vardı ama pişmanım falan bi şekilde anlatsa eşini kaybetmeme ihtimali bi nebzede olsa var ama böyle yapınca gel gelelim bu kadın bunu unutmaz yansıtmasa bile sürekli kafasında en mutlu anında bile aklını kurcalıycak tabi boşanmassa o yüzden diyorum ya boşanmıycaksan yüz göz olmuycaksın yakalamıycaksında

Bende çok sıkıldım bakınıyordum. Erkekler yapacaklarından geri de kalmıyorlar işte. Belki de sadece dediğim gibi birşeydi onu bile eline yüzüne bulaştırırlar. Evet yaptıysan yakalanmadan yap.

Kıza sormadınız mı belli ki istediğini alamamış sizi bulmuş, hayır amaç ne sizi boşatıp kendisi mi evlenecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…