- 16 Ekim 2019
- 46
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi Melikemlkclk
-
Hayır sadece en üstte eşimin adı var kayıtlı olarakMesajda numara yok muydu
Tamam ama özetlere bakmayan biri bile bunun foyasinin çok basit ortaya çıkacağını bilir. Tek bir geri dönüş karşıdan ya da telefonda silmeyi unutmak yeterli.Arama geçmişi ya da internet veri kullanım özetini inceliyor musunuz kendinize ait hatların?
Cevabınız hayır ise, gerçekten aşırı titizlik isteyen aldatma piri birinin aklına gelmiş işte.
Ozaman eşinin konunun üstünü örtmesine izin verme dediğim gibi eşin de şüphe uyandıran bişiy var ama kadının da eşine ulaşamayıp sana sardığı da aşikarAldatildigimdan emin olursam bosanirim
AA sende mi buradasın canımSanki eş de biraz pişmanlık var gibi anlıyorum numara değiştirmesi falan dediğin gibi önemli demekki kadın baya musallat olmuş adamın başına başından atmak için numarasını değiştirmiş ulaşamayınca konu sahibine ulaşmış (numarayı nerden buldu acaba )öyle anlıyorum
O kızın nunarasını başka bi numaradan arasana yada kocandan araBende mesajlara inanamadim sonuçta benim yanında olduğum tarihtede konuşmalar var benim illaki dikkatimi çekerdi telefonunu sürekli karistirirm
İnandıramadımTamam ama özetlere bakmayan biri bile bunun foyasinin çok basit ortaya çıkacağını bilir. Tek bir geri dönüş karşıdan ya da telefonda silmeyi unutmak yeterli.
Kızın numarası yok instadan yazdıO kızın nunarasını başka bi numaradan arasana yada kocandan ara
Git konuş değil o da konuşmalı. Git konuş ne yaİzin vermiyorum her dakika yüzüne vuruyorum tavrimi koydum Kadınla yuzlescem dedim tamam git konuş dedi
Evet kızda öyle söyledi ulaşamıyorum dediOzaman eşinin konunun üstünü örtmesine izin verme dediğim gibi eşin de şüphe uyandıran bişiy var ama kadının da eşine ulaşamayıp sana sardığı da aşikar
Ohoo belkide biri dalga geçiyo kardeşim git kafanı bulandırma ya kocanı en iyi sen tanırsın zaten konuşmasından anlarsın az çokKızın numarası yok instadan yazdı
Peki gerçek hesap mı sahte miydi? Başka bir hesap açıp inceleyin biraz.Kızın numarası yok instadan yazdı
Bende kendimi buna inandırmaya çalışıyorum ama icim hiç rahat değil aksini de aklımdan çıkaramıyorumOhoo belkide biri dalga geçiyo kardeşim git kafanı bulandırma ya kocanı en iyi sen tanırsın zaten konuşmasından anlarsın az çok
Bende öyle bakıyordum tesadüf gördüm yazdımAA sende mi buradasın canımben hani yoktur gözü ile bakmaya çalıştım ama durduk yere yapılacak şey gibi gelmiyor. Eşi gördüm işyerinde dese hah diyeceğim. Aynı fotoda ama tanımıyor.. erkeklerin en büyük yalanları bilmiyorum görmedim tanımıyorum dur zaten. Umarım birşey yapmamıştır. Yapamadıysa bile hoş sohbet takılmışlar gibime geliyor. Ben olsam araştırmaya devam ederim. Burada bir konu daha vardı. Eşinin tlf unda numara görüyor bir hanfendi ve kim diyor engelli hemde watsapta. Eşi bilmiyorum diyor. Ben aradım eskortmuş diyor ve eşi de sadece aradım fiyat aldım diyor. Yani demem o ki erkeklere güven olmaz.
Çünkü numarasını değiştirdi Yoksa neden ulaşamasınEvet kızda öyle söyledi ulaşamıyorum dedi
Sahte gibi duruyordu resimde ki kendisi değildi en azındanPeki gerçek hesap mı sahte miydi? Başka bir hesap açıp inceleyin biraz.
Evet o da bana ulaşmayı tercih ettiÇünkü numarasını değiştirdi Yoksa neden ulaşamasın
O yüzden sana sarmış bence eşin sırf bu yüzden numarasını değiştirmiş tabi kızın sana ulaşabilme ihtimali aklına gelmemişEvet kızda öyle söyledi ulaşamıyorum dedi
Bende çok sıkıldım bakınıyordum. Erkekler yapacaklarından geri de kalmıyorlar işte. Belki de sadece dediğim gibi birşeydi onu bile eline yüzüne bulaştırırlar. Evet yaptıysan yakalanmadan yap.Bende öyle bakıyordum tesadüf gördüm yazdımya bişiy diyim mi bu erkekler aldatmayı beceremedikleri gibi yalan söylemeyide beceremiyorlar canım halbuki dese adam evet vardı ama pişmanım falan bi şekilde anlatsa eşini kaybetmeme ihtimali bi nebzede olsa var ama böyle yapınca gel gelelim bu kadın bunu unutmaz yansıtmasa bile sürekli kafasında en mutlu anında bile aklını kurcalıycak tabi boşanmassa o yüzden diyorum ya boşanmıycaksan yüz göz olmuycaksın yakalamıycaksında
O zaman eşinin instagramına bak geçmişe ve engellilere.Sahte gibi duruyordu resimde ki kendisi değildi en azından
Kıza sormadınız mı belli ki istediğini alamamış sizi bulmuş, hayır amaç ne sizi boşatıp kendisi mi evlenecekmişÜç yıldır evliyim bir kızım var. Evlendigimiz günden beri hiç bı işimiz yolunda gitmedi ama yinede birbirimize hep destek olduk çok güzel giden bı evliliğimiz vardi. Ta ki iki gün önce bana mesaj atan kadına kadar.
Olayı kısaca anlatayım Mart ayında eşimin ailesinin yanına gittik İstanbul'a bı ay kaldık eşim orda geçici süre bı işe girdi ben bi ay sonunda kendi ailemin yanina geldim eşim ise devam etti bı sure sonra o da yanima geldi.
Kadının anlattıklarına göre bu sürede beraberlermis aynı iş yerinde çalışmışlar buluşmalar konuşmalar falan olmus. Bana mesajların da ekran görüntüsunu attı eşimin konuşma şekline benziyo bide fotoğraf attı iş yerinde masada oturuyorlar bı kız daha var yanlarında ama normal bı fotoğraf.
Eşime sordum mesajları fotografi gösterdim bu mesajlar benim değil dedi fotoğrafı da hatırlamıyorum ne zaman çekilmis dedi bu kızı da tanımıyorum dedi.
Kİz çok inandırıcı konustu hakkımızda çok şey biliyor.Esim bunu arasının bozuk bı arkadaşının yaptığıni söylüyor ama benim içimde hep bı şüphe var ne yapmam gerek bilmiyorum çok kararsızım eğer aldattiysa bosaniriz ama emin olamıyorum iste. Bu şekilde de nereye kadar devam edecek bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?