Aldatıldım, nasıl boşanabilirim.

Bile bile lades dedikleri bu olsa gerek..

1 sene gecmesi gerekiyor anlaşmali boşanmaniz icin diye biliyorum.

Elinde delil war mi bayanla gorustune dahil ?

Duygularımıza gem vurmayı beceremiyoruz malesef...Kaza geliyorum demiş ama frene çok geç basmışsın... Inşallah hakkında hayırlısı olur...

O cafede kamera varsa onları görüntüleyen delil olarak al ve kararindan vazgeçme eskiden oldugu gibi olmasın yazık etme kendine bu adam hep aynimis ve oylede devam eder

1 yıl dolmadığı için anlaşmalı boşanma davası açamazsınız evet ama çekişmeli açıp eğer karşı taraf da kabul ederse anlaşmalıya çevirebilirsiniz. Tek celsede boşanmak dediğiniz en asgarisinden 6 aylık bir süreç gerektirir. Dilekçeler aşaması yaklaşık 2-3 ay sürer, delil toplama vs. Derken 4 Aydan önce duruşma günü zaten mümkün değil. İlk celse ön inceleme aşaması, çekişmeli olduğu için karşı tarafın davayı kabul etmediğini varsayarak öninceleme duruşmasında karar verilmez. Bir dahaki celse 2-3 Aydan önce yapılmaz, ancak delilleriniz tanıklarınız sağlamsa belki bu celse veya sonraki celse boşanırsınız. Ancak bu kararın da kesinleşmesi gerekir ki gerçekten boşanabilesiniz. Yani sizi uzun bir süreç bekliyor, mutlaka bir avukatla görüşün.

Delil toplamak adına derhal avukatla görüşün ve o kafedeki kamera kayıtlarını sulh hukuk mahkemesi marifetiyle tespit davası açarak elde edin.

Geçmiş olsun, kolay gelsin.

Not: Avukatım, boşanma şakaya gelmez, avukatla görüşmek için dakika kaybetmeyin.

Gördüğünüz kafe sahibinden rica edin, güvenlik kamerası varsa görüntüleri çekin ve dava dosyasına koydurun. İşiniz kolaylaşır her anlamda.

Bekarken aldatıldiniz ama ayrılmadınız. Evlendiniz.
Evliyken aldatıldiniz ve boşanmak istiyorsunuz?

Doğru mu anladım

Nedense bosanacaginiza pek ihtimal vermiyorum. Kafenin goruntulerini oyle ha deyince alamazsiniz, alirsaniz da ben esinizin yerinde olsam kafe sahibi ve sizin hakkinizda suc duyurusunda bulunurdum. O anda fito cekseydiniz ispat edebilirdiniz iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…