- 27 Mart 2019
- 31
- 10
- 3
- 31
- Konu Sahibi taylorlauther
-
Soru ?rica ederim :) Ama siz hala soruma cevap vermemişsiniz ; neden?
Kamera kayıtlarını alıcam.tesekkurlerKafeden kamera kaydı al
Soru neden? yani neden aldatıla aldatıla evlendiniz?Soru ?
Birincisi benimle tanistiginda nisanliymis ve kiz baska şehirdeydi. beni aldatmadı yalan soyledi ben hazmedemedim. Benim ogrendigim zaman zaten kızdan ayrılma asamasindaymis. Gozum kordu inandim. Sonra o kadınla mesajıni gördüm sacma bir sekilde yine bırakmadım onu bur da da suçluyum ancak dönüp bu da olunca baska yapacagim bir sey kalmadı. Ha niye bunlara inandın, safmısın diyecek olursaniz da. O insani bakimdan fazla kusuru olmayan biriydi, onun bunlar haricinde gozume batan hicbir kotu ozelligi yoktu. Kalp kırmazdi, nazikdi, onu taniyan herkes onun iyi bir adam oldugunu soylerdi. Ihtiyac sahiplerine yardim ederdi. Sokak cocuklarina yemekler kiyafetler alir verirdi. Bir kere bile ne yasarsak yasayalim bana hakaret etmedi ve bana kotu davranisi yoktu. Tum bunlar benim gozumu kapatti bunlar benim kendimi onun bahanelerine inandirmama sebep oldu. Tum bunlar yaptiklarini cekilebilir kilar mi tabiki hayir. Ha bunu anlarsiniz veya anlamazsiniz bilemem ki kisinin basina gelmeden kimse anlayamaz. Herkesin kaderi kendine. Ama ilgilendiginiz icin de tesekkur ederim.Soru neden? yani neden aldatıla aldatıla evlendiniz?
Benim kararim kesin cunku dizdize yakaladim sonrasi yatak da mi basicam bu kadar acı kafi bence banaİnanmış gibi yap affetmiş gibi yap..
Belli ki adamın hamuru bozuk yine bi falsosunu yakalarsın delil topla öyle dava aç..
3 aylık olduğun için uzar mahkeme adam da inkar eder zaten kanıtın olmadığı için
Bende buna inanıyorum ama benim bi sucum yokdu ki. Üstelik ben kiza niye karsima cikip olanlari anlatmadın dedim o cikamadim dedi. Neyse kaderimde varmis yapacak bir sey yok tesekkurlerSiz ,yeni aldatılmamışsınız ki zaten aldana aldana evlenmişsiniz kaç yıllık olay bilmiyorum ,
İlk nişanlının ahı tutmuş sizi ,
geçmiş olsun
Ama sen zaten hep affetmişsinnn adam alışık affedilmeye.. Nişanlıyla mesajlaşırken keşke bu kadar net olsaydın..Benim kararim kesin cunku dizdize yakaladim sonrasi yatak da mi basicam bu kadar acı kafi bence bana
Insaallah kurtulurum.Ama sen zaten hep affetmişsinnn adam alışık affedilmeye.. Nişanlıyla mesajlaşırken keşke bu kadar net olsaydın..
Kanıt delil olmadan uzar mahkeme o sırada adam zaten yine kandırır seni..
İnşallah kanmazsın bu sefer net olursun da kurtulursun canımçocukta yok Allahtan şanslısın
Yalan söylemek de aldatmak değil midir sizce? Sizle ayrılır ayrılmaz başkasıyla görüşen biri zaten sizi sevmemiştir ki bunu da görememişsiniz ne yazıkki dediğiniz gibi demekki aşk gözü kör etmiş.. Neyse zaten artık olan olmuş bundan sonra önünüze bakıcaksınız. Bi arkadaşın da dediği gibi kafeden kamera kayıtlarını isteyin ya da avukata istetin bundan daha iyi bi kanıt olamaz.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bundan sonra.Birincisi benimle tanistiginda nisanliymis ve kiz baska şehirdeydi. beni aldatmadı yalan soyledi ben hazmedemedim. Benim ogrendigim zaman zaten kızdan ayrılma asamasindaymis. Gozum kordu inandim. Sonra o kadınla mesajıni gördüm sacma bir sekilde yine bırakmadım onu bur da da suçluyum ancak dönüp bu da olunca baska yapacagim bir sey kalmadı. Ha niye bunlara inandın, safmısın diyecek olursaniz da. O insani bakimdan fazla kusuru olmayan biriydi, onun bunlar haricinde gozume batan hicbir kotu ozelligi yoktu. Kalp kırmazdi, nazikdi, onu taniyan herkes onun iyi bir adam oldugunu soylerdi. Ihtiyac sahiplerine yardim ederdi. Sokak cocuklarina yemekler kiyafetler alir verirdi. Bir kere bile ne yasarsak yasayalim bana hakaret etmedi ve bana kotu davranisi yoktu. Tum bunlar benim gozumu kapatti bunlar benim kendimi onun bahanelerine inandirmama sebep oldu. Tum bunlar yaptiklarini cekilebilir kilar mi tabiki hayir. Ha bunu anlarsiniz veya anlamazsiniz bilemem ki kisinin basina gelmeden kimse anlayamaz. Herkesin kaderi kendine. Ama ilgilendiginiz icin de tesekkur ederim.
Evet yazık ben anlam veremiyorum, yetistigim cevremde de ailemde de hic bu tarz seyler olmazdi benim. Boyle bir sey istememistim, hayal etmemistim. Hayatimi asalak olan bir adamın yukunu tasimakla gecirmek istemiyorumhayır bu nasıl bir yaratık aldatma hastalığı var sanırım.hadım edilecek tipler bunlar.önce nişanlısını seninle aldatmış seni büyük ihtimal iki kişi ile evlenmeden aldatmış oda en az senin bildiğin kadarı ile çünkü.sonra evliyken seni yine aldatmış.hayır evli adamla olan kadınlarda ayrı bir cezayı hak ediyor.cidden toplum olarak ne ahlakımız var nede ruh sağlığımız kaldı.
Insaallah tesekkur ederimYalan söylemek de aldatmak değil midir sizce? Sizle ayrılır ayrılmaz başkasıyla görüşen biri zaten sizi sevmemiştir ki bunu da görememişsiniz ne yazıkki dediğiniz gibi demekki aşk gözü kör etmiş.. Neyse zaten artık olan olmuş bundan sonra önünüze bakıcaksınız. Bi arkadaşın da dediği gibi kafeden kamera kayıtlarını isteyin ya da avukata istetin bundan daha iyi bi kanıt olamaz.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bundan sonra.
Ben ne yapar eder alırım o kamera kayıtlarını çünkü tek umudum oKafe sahibine sorsan kamera kayıtlarını delil olarak verir mi acaba
Öyle tabiSizin için nişanlısını bırakan bir adam başkası içinde sizi gayet bırakabilir. Allah tan çok geç olmadan farkına varmissiniz. İnsanın karakteri kolay kolay degismiyor
Aynen oyle tesekkurlerNe biliyim yasayacagin varmis bunca olandan sonra. Affetmek de bosanmak da senin tercihin.Allah hayirlisini nasip etsin.
Bu adam seni kandirir gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?