Aldatıldım, nasıl boşanabilirim.

O kafeye gidip kamera görüntülerini isteyin, tabi giderken evlilik cüzdanını götürmek faydalı olabilir kafeye kendinizi ispatlarsınız. Görüntüleri aldıktan sonra da bir avukat ile görüşün. Veya önce avukat ile görüşün görüntüleri beraber alın. Ama hızlı davranın çünkü bazı kamera kayıtları kısa süre depolanıyor. Allah kolaylık versin zararın neresinden dönersen kârdır.

ya çok afedersin bir şey sorabilir miyim ?
sevgiliyken aldatılıp affetmişsiniz ki en kolay ayrılık dönemi sevgililik dönemidir
şimdi düğün yapmışsınız evlenmişsiniz affedemiyorsunuz
evlenip boşanmak çok çok daha zorken hem de
acaba nafaka alırım falan diye mi evlendiniz bu adamla ?
ve çok rahat geldi tavırlarınız

Eee yuva yıkanın yuvası olmaz demişler. Başta ayrılmışsın ancak özleyip barışmışsınız hatayı en başında yapmışsın nişanlısının aldatan, devamını getirir herşeyi yapar. Bugün affet yarın başka bir kadınla görebilirsin. Çok güzel bir karar ama sakın yine özleyip geri dönme kendini takmışsın bu sefer köz edersin

Adamın nasıl biri olduğu ortadayken bile bile lades demişsiniz bence. Tabii sizin için üzüldüm,umarım bir an önce kurtulup yeni hayatınıza adım atarsınız.

Şair burda diyor ki; aldatıla aldatıla sevdim, aldatıla aldatıla evlendim, aldatıla aldatıla boşanmak istiyorum.
Neden?

Benim hayatıma aldığım ilk insandı o, ilkimdi yani ben ona kıymet verdim. 25 yasındayım bu hayatta hersey bir tecrübe sukurler olsun çoluğum çocuğum yok herseyde vardır bir hayir yorumunuz icin tesekkur ederim

2 kere affetmis olmam ona mahkum olduğum anlamina gelmez ha bu raddede niye boşanıyorsunuz diye soracak olursanız. Ben insanlarin limiti olduğuna inaniyorum. Insan bir seylere goz yumar. Bu insanin dolmasiyla alakali demekki bir damlayi kaldiracak kadar yerim yokmus ki bosaldim ve patladim

İllada bosanicam ispatliycam diyorsaniz adim adim guzergahtaki kamera kayitlarini toplayin cafedeki kayitlarida zaman gecmeden alin avukata vekalet verip toplayabildiginiz kadar telefon kaydi msj whpp kaydi toparlayin.Cafelerde el ele diz dize oturuyorsa illa yakin cevresindede bilenler duyanlar vardir mumkun oldukca tanik bulmaya calisin kredi karti ektrelerini kont edin illakiki birseyler vardir alin size mis gibi zina davasi ve tazminat

Cok teşekkür ederim dediklerinizi yapacağım Sagolun

Çok teşekkür ederim gercekten cok yardimci oldunuz sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…