Aldatıldım ne yapmalıyım

Hala kadin da kadin... birakin yahu su kadini bir. Bosanin, bosanmayin ne yaparsaniz yapin ama su kadinin pesini bir birakin once! Esiniz bir pislik bunu kabullenin. Bu kadin olmasaydi beriki olacakti. Bunu boylece kabullenirseniz, hayatinizi kotarmaniz daha kolay olur.

Nasil o insanla ayni yatagi paylsiyorsun artik :S o kadini arzuladi dokundu optu bilmem ne yapti detaylaei dusundukce benim midem bulaniyor. Ayy Allah kimseye yasatmasin. Ben tekmeyi basardim. Pişmanlıktan gebersin isterse
İşkence canım işkence aklıma geldikçe deli oluyorum sütüm kesilecek diye korkuyorum

Bi b.k yapamaz. Cocugu oldurecegine gitsin pismanliktan ölsün sanki sen onu baska kadina yolladin manyakmi ne. Oyle asmakla kesmekle olmuyo o isler. Adam olup arkandan is cevirmeseydi
Son bir şey bekliyorum görüşmeye giderse yine polisle baskın yapacam tck da suç bu evlilerin zinasi suç kapsamında tutanak tutturup onunla ikisine de maddi manevi tazminat açmayı düşünüyorum yeter bu kadar

Ee bebegin var yanii nolmus. Bu adam kazada olse yada hastaliktan olse nolucak. Birak ailenide birak ssni doven sana soven biriyle olmani istiyorlarsa onlarida cikar hayatindan baska bi sehire tasin. Tazminatdan aldigin parayla guzel bi hayat kurarsin kendine

O kadın olmaya çok yaklaştım neyseki döndüm çünkü bakın günah keçisi hep kadınlar. Adam bana çiçekler alsin kur yapsın kibar kibar nereye donsem onu göreyim bana sen benim herşeyimsin desin ki cinsellik olmadığı halde sonra da karısı bana saydırsın..akil işi değil inanın adam masum değil.ben o günah keçisi kadın tarafından konuşuyorum

Kabul ediyorum zaten bu iş tek başına olmayacağına göre zaten ortada ikiyüzlü var

Canim ben kendi yaşadığım olaydan çıkardıklarımi yazdım konumu okuyabilirsin.diger kadın benmisim gibi bana sorabilirsin adamlar aynı deyil ama olaylar benziyor

Aynenn öyle düşünüyorum artık amaa suç üstü yakalttiktan sonra

Canim ben kendi yaşadığım olaydan çıkardıklarımi yazdım konumu okuyabilirsin.diger kadın benmisim gibi bana sorabilirsin adamlar aynı deyil ama olaylar benziyor
Hım konunun linki varmı sayfa yi aktif olarak yeni kullanıyorum bulabilir miyim ki

Ben katiliyorum size
Gayet goruyorum, evli, nisanli, sevgilili artik ne b.ksa adamlar kadinlarin pesinden kosuyor. Bakin, arada elektrik falan oldu vs de degil, hic aklinda olmayan kadinin pesinden kosup kadinin aklina sokuyorlar. Haydi evli, nisanli ayrilman zor da ; iliskisi olup baska kadin kovalayan tipleri hic analyamiyorum, mutsuzsan ayril kardesim. Hep yaziyorum, erkekler cok asagilik. Sonra oteki kadin benim yuvami yikti ben onlari basicam...hayir kardesim senin kocan o kadini gece gunzduz kocaladi, dil doktu, mesajlar cekti durum bu yani.

Cesaret edemez değil canım o,yakalanmamıştır henüz.

Tabiki bir kadın olarak ters çıkmak gerekir ama işte boşluk ve sacma sapan duygular bazen insana böyle zararlar verebiliyor beşer şaşar demişler

canım çok uzun okuyamadım hepsini ama sende şiddet varmı peki hakaret küfür dayak sen neden böyle bir şeye kalkıştın boşlukmu sevgisizlik mi ilgisizlik mi ben yıllardır dayak küfür hakaret duyuyorum ve sustum keşke demek istemiyorum ama keşke ortada bir günah siz çocuk olmasaydı

Canim adamın evli olduğunu biliyor muydunuz bu kadın evli çocuklu ve benim de çocuğum olduğunu biliyor ne yapayım benim ve bebeğimin suçu ne pekiiii

Bu arada ağzından bal damlanın keşkee olseeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…