- 23 Ağustos 2012
- 51.207
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.359
- 898
Arkadaşlar inanın tam bir karmaşa içinde yim hepinize teşekkür ederim cevap verdiğiniz için fakat 4 buçuk yıldır bitmedi çilem dayak yedim küfür yedim hakaret e maruz kaldım ve aldatildim elimde kanıt var bugün kesin olarak ayrılmayı kafam a koydum anneme söyledim annem bebeğin var diyor ama bebeğimin mutsizvbir ortamda büyümesi ne razı değilim eşim ne yazik ki o kadınla hala görüşü yor boşanmak istediğimi söyledim öldürmek le tehdit ediyor eminim benim yerimde kim olsa çoktan boşanmış ti bende boşanmak istiyorum koca meraklısı falan değilim ama ikisini de polise yakalayıp tutanakla boşanma davası kadına da tazminatı açmayı düşünüyorum
İşkence canım işkence aklıma geldikçe deli oluyorum sütüm kesilecek diye korkuyorumNasil o insanla ayni yatagi paylsiyorsun artik :S o kadini arzuladi dokundu optu bilmem ne yapti detaylaei dusundukce benim midem bulaniyor. Ayy Allah kimseye yasatmasin. Ben tekmeyi basardim. Pişmanlıktan gebersin isterse
Son bir şey bekliyorum görüşmeye giderse yine polisle baskın yapacam tck da suç bu evlilerin zinasi suç kapsamında tutanak tutturup onunla ikisine de maddi manevi tazminat açmayı düşünüyorum yeter bu kadarBi b.k yapamaz. Cocugu oldurecegine gitsin pismanliktan ölsün sanki sen onu baska kadina yolladin manyakmi ne. Oyle asmakla kesmekle olmuyo o isler. Adam olup arkandan is cevirmeseydi
Bende onu planlıyorum şu anTüm yorumları okuyamadım ama ikisinide rezil ederdim
Ee bebegin var yanii nolmus. Bu adam kazada olse yada hastaliktan olse nolucak. Birak ailenide birak ssni doven sana soven biriyle olmani istiyorlarsa onlarida cikar hayatindan baska bi sehire tasin. Tazminatdan aldigin parayla guzel bi hayat kurarsin kendineArkadaşlar inanın tam bir karmaşa içinde yim hepinize teşekkür ederim cevap verdiğiniz için fakat 4 buçuk yıldır bitmedi çilem dayak yedim küfür yedim hakaret e maruz kaldım ve aldatildim elimde kanıt var bugün kesin olarak ayrılmayı kafam a koydum anneme söyledim annem bebeğin var diyor ama bebeğimin mutsizvbir ortamda büyümesi ne razı değilim eşim ne yazik ki o kadınla hala görüşü yor boşanmak istediğimi söyledim öldürmek le tehdit ediyor eminim benim yerimde kim olsa çoktan boşanmış ti bende boşanmak istiyorum koca meraklısı falan değilim ama ikisini de polise yakalayıp tutanakla boşanma davası kadına da tazminatı açmayı düşünüyorum
Kendime güvenim için bilmediğim noktaları sizlerin gözünden görmek için açtım konuyu canımK.bakma aile yapın karsıysa bu konuyu acmana gerek bile yoktu
Kabul ediyorum zaten bu iş tek başına olmayacağına göre zaten ortada ikiyüzlü varHala kadin da kadin... birakin yahu su kadini bir. Bosanin, bosanmayin ne yaparsaniz yapin ama su kadinin pesini bir birakin once! Esiniz bir pislik bunu kabullenin. Bu kadin olmasaydi beriki olacakti. Bunu boylece kabullenirseniz, hayatinizi kotarmaniz daha kolay olur.
Aynenn öyle düşünüyorum artık amaa suç üstü yakalttiktan sonraEe bebegin var yanii nolmus. Bu adam kazada olse yada hastaliktan olse nolucak. Birak ailenide birak ssni doven sana soven biriyle olmani istiyorlarsa onlarida cikar hayatindan baska bi sehire tasin. Tazminatdan aldigin parayla guzel bi hayat kurarsin kendine
Hım konunun linki varmı sayfa yi aktif olarak yeni kullanıyorum bulabilir miyim kiCanim ben kendi yaşadığım olaydan çıkardıklarımi yazdım konumu okuyabilirsin.diger kadın benmisim gibi bana sorabilirsin adamlar aynı deyil ama olaylar benziyor
O kadın olmaya çok yaklaştım neyseki döndüm çünkü bakın günah keçisi hep kadınlar. Adam bana çiçekler alsin kur yapsın kibar kibar nereye donsem onu göreyim bana sen benim herşeyimsin desin ki cinsellik olmadığı halde sonra da karısı bana saydırsın..akil işi değil inanın adam masum değil.ben o günah keçisi kadın tarafından konuşuyorum
Her erkek aldatir dedikleri dogru sanirim kimi bunu gercek anlamda yapiyor kimi akliyla kimi gozleriyle. Ben evli biri degilim ama evli birinden duydugum kendi deneyimini aktaracagim size; aldatildigini ogrenen kadin hemen ayrilmak veya bosanmak ister (hangisi net hatirlayamadim ama sonucta ayni kapi) adam severek evlenmistir ve esini kaybetmekten cok korkar bu yuzden yalvarir ayrilmamak icin ve belki yemin bile etmistir bir daha olmayacak diye. Boylece son bir sans taninir adam da asla bir daha cesaret edemez tekrarina
Tabiki bir kadın olarak ters çıkmak gerekir ama işte boşluk ve sacma sapan duygular bazen insana böyle zararlar verebiliyor beşer şaşar demişlerBen katiliyorum size
Gayet goruyorum, evli, nisanli, sevgilili artik ne b.ksa adamlar kadinlarin pesinden kosuyor. Bakin, arada elektrik falan oldu vs de degil, hic aklinda olmayan kadinin pesinden kosup kadinin aklina sokuyorlar. Haydi evli, nisanli ayrilman zor da ; iliskisi olup baska kadin kovalayan tipleri hic analyamiyorum, mutsuzsan ayril kardesim. Hep yaziyorum, erkekler cok asagilik. Sonra oteki kadin benim yuvami yikti ben onlari basicam...hayir kardesim senin kocan o kadini gece gunzduz kocaladi, dil doktu, mesajlar cekti durum bu yani.
canım çok uzun okuyamadım hepsini ama sende şiddet varmı peki hakaret küfür dayak sen neden böyle bir şeye kalkıştın boşlukmu sevgisizlik mi ilgisizlik mi ben yıllardır dayak küfür hakaret duyuyorum ve sustum keşke demek istemiyorum ama keşke ortada bir günah siz çocuk olmasaydıCanim ben kendi yaşadığım olaydan çıkardıklarımi yazdım konumu okuyabilirsin.diger kadın benmisim gibi bana sorabilirsin adamlar aynı deyil ama olaylar benziyor
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar inanır miyim bir daha asla telefon sosyal medya hesapların ı kurcalamaya devamm ne inanacam böyle bir şey olursa inanmayinnnCesaret edemez değil canım o,yakalanmamıştır henüz.
Canim adamın evli olduğunu biliyor muydunuz bu kadın evli çocuklu ve benim de çocuğum olduğunu biliyor ne yapayım benim ve bebeğimin suçu ne pekiiiiO kadın olmaya çok yaklaştım neyseki döndüm çünkü bakın günah keçisi hep kadınlar. Adam bana çiçekler alsin kur yapsın kibar kibar nereye donsem onu göreyim bana sen benim herşeyimsin desin ki cinsellik olmadığı halde sonra da karısı bana saydırsın..akil işi değil inanın adam masum değil.ben o günah keçisi kadın tarafından konuşuyorum
Bu arada ağzından bal damlanın keşkee olseeeeeEe bebegin var yanii nolmus. Bu adam kazada olse yada hastaliktan olse nolucak. Birak ailenide birak ssni doven sana soven biriyle olmani istiyorlarsa onlarida cikar hayatindan baska bi sehire tasin. Tazminatdan aldigin parayla guzel bi hayat kurarsin kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?