- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
Aile yapiniz aldatmayi hosgoruyo ama bosanmayi hos gormuyor tovbeler olsunÇünkü aile yapımız boşanma ya karşı boşanmam hiç hoş karşılanmaz yutup oturayım dedim ama olmuyor bazen intihar edesim geliyor bunu sindiremiyorum
Bir yuva aldatılan kadın boşanmak istediği zaman değil.. O ş.refsiz koca aldattığı zaman yıkılır.. Şunu bir türlü anlayamadınız!!!ben sineye ceksin demiyorum sizde pek bi meraklısınız masallah yuva yıkmaya
Tamam bacım senin koca pür pak ah o kadın Yok mu o kadın pis kaka kadın . Bence boşanma sen ne diye boşanacaksın zaten (öyle bir kadın için böyle bir koca bırakılmaz ) şu konuşma tarzınız yüzünden haklıyırmış haksız olduğunuzu da bilin .Demek aldatılmak her kadının kaderı okumakla ilgisi yok namussuz hemcinslerimiz sağolsun kendi yuvasini yıktı yetmedi benim yuvama da yaydı pisliğini kahpe
Eski sevgilim bizde ayrılmak yok boşanma olmaz demişti şaka gibi gelmişti iyiki olmamis aldatsa ayrılamazsın mi diyecekti acabaNeden bosanma gibi bi sansin yok
Eski sevgilim bizde ayrılmak yok boşanma olmaz demişti şaka gibi gelmişti iyiki olmamis aldatsa ayrılamazsın mi diyecekti acaba
Meslegin varsa maddi gucin yerindeyse ne diye duruyorsun ki bir de yatak mevzusuda gecmis.Inan benim maddi gucum olsa meslegim olsa bir dk durmazdim.Benim basimada geldi tabi sadece telefonda mesajlasmislar hemen yakalfim Allah korusun yatak mevzusu olsaydi bir dk bile durmazdim.Tabi aldatmanin yatagi mesaji olmaz.Senin sartlarinda musait peki bir sey sorucam esinle ayni yataga tekrar nasil girceksin?Telefon görüşmeleri mesajlar sosyal medya ve resimler ne yazık ki işin yatak boyutu da var eşim e öğrendiğimi söyleyince pişman olduğunu öyle bir kadın için yuvamız in yıkılmasını istemediğini hata ettiğini söyledi ve tövbe edip namaz kıldı ben hala takip ediyorum eskisi gibi görüşme yok yani bir defaya mahsus bir olay ama tekrarlar mi diye yine takibe aldım bu nedenle bebeğimin Babası büyümesini aile ortamından uzak kalıp daha kötü olmasından dolayı susmayı tercih ettim ama istersem şimdi mahkeme ye gider o kadına da kocama da hakkettiği ni yapmayı bilirim sonuçta üniversite mezunu ekonomik gücü olan bir insanım ama eşim pişmanlık duyunca beklemeye aldım kendimi aynı hatayı tekrar yakalarsam boşanırim dedim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?