Aldatıldım ne yapmalıyım

Ve sen hala bosanmaya korkuyorsun oyle mı adam senı sındırmıs ama unutma o sana zarar veremez kımsen yoksa devlet var mor catıya sıgın koruma talep et bısey yapamaz sana korkma ondan
Artık korkmüdürüm pişman olmuş diye bekledim ama yeni bir görüşme planliuorlar

Sen kadar yüzsüz kolay bulunmaz desem değil piyasa sizin gibilerle dolu umarım hep adın gibi mutsuz kalırsın en kısa zamanda esin öğrenirse ortada dımdızlak kalırsın inşallah tek temennim bu kendi aklını kendine kullan konu sahibi sizin gibiler yüzünden bu halde zaten birde gelmiş akıl veriyo ahkam kesiyo

Bile bile lades,diyorsun hayata, buda kendi seçimin banada sen boşanmazsın gibi geliyor, hakkında hayırlısı olsun
Teşekkür ederim kafaya koydum canım bu defa ikinci görüşme yi yakaladığım an mahkemelik olacak ikiside merak etmesin

İşte Allah böylelerinin topyekun belasını versin veriyorda birde öğretmen çocuklarımıza eğitim verecek hanımefendi yazımı oku ben ikinci kadındım konu benziyor diyor Allahım ne günlere kaldık sizin gibi ler yüzünden yuvalar yıkılıyor evlatlar sıcak aile ortamından ayrı yetişiyor farkında mısınız Allah size de iki evlat vermiş yazık çok yazikkk

Yok artık
+1000

Onun kafa pırıl pırıl siz aldırış etmeyin ya inanın böyle konularda sinirden elim ayağım titriyor bu rahatlık bu aymazlik beni sınır ediyo iki evlada ve eşine yazık ama anlamaz yapmayada değmez bunun gibiler o olmasa ötekine takar kancayi size Allah kolaylık versin dua edicem hurma yiyin şu için bol bol sütünüz artsın inslah

Sağol canım uzun zamandır almadım hurma ama şu ve süt içiyorum elimden geldiğince sütüm boldu aslında ama bu olayda iştahımda kesildi pek yiyemiyorum kesilmesinden korkuyorum. O arkadaşa rahat batmış iyi koca iki evladin değerini o bitmemiş Allah akıl versin. Duan içinde Allah razı olsun canım benim çok sagol

Geç bile kaldım da neyse zararın neresinden dönersen kardır

bbak byle dusunmene geercekten cok sevındım canım benım ya heh soyle sılkelen kendıne gel adam nerdeyse bes yıldır senı sındırmıs kullanmıs uzmus artık bunu yapmasına ızın verme toparlan gucunu onun ezıyetlerıne katlanmak ıcın degıl kendın ıcın harca lutfen yap bunu evladın ıcın yap... O adamın yanında buyurse o da ezılecek uzulecek ama sen ve kızın cok guclu bır ıkılı olacaksınız bırlıkte buyuyup ozgurleseceksınız yap bunu :)

Aynen canım benim aynen öyle benim bebeğim erkek canım oğluşum var ve bebeğimi çok seviyorum onun için ayaktayım yoksa çoktan elimi kana bulatistim walla ama gerçekten artık yeter yani buraya yazdıklarım ne ki bir bilseniz detay lari oturup ağlarsınız

Oooo masallah oglun mu vardu bende kızı nerden cıkardıysam :) ne guzel ıste erkegın gelmıs napacaksın kocayı daha :)

Inan buraya yazdıkların bıle cok fazla etkıledı ve uzdu benı ınsallah Allah senı tez zamanda feraha cıkarsın canım

Allah razı olsun canım benim Allah olmayan lara da hayırlı evlatlar nasip etsin. Dua et bana Rabbim en doğrusu için yardım etsin

Ya allah allah sadece tecrübe ettiğim bir mevzuda yardım etmek istedim bir de bu pencereden baksın diye. Benim ilişkim ya da adi her neyse bitti niye anlamiyorsun arkadaşım ben kurtuldum

Ya allah allah sadece tecrübe ettiğim bir mevzuda yardım etmek istedim bir de bu pencereden baksın diye. Benim ilişkim ya da adi her neyse bitti niye anlamiyorsun arkadaşım ben kurtuldum
Acılı yuvası yıkılan bir kadının konusunda senin yasak aşkın cazibesinden bahsetmen felan çok itici geldi, her ne kadar kendi açından düşünsende seni sütten çıkmış ak pamuk gibi görmeycem, ilişkin bitti çünkü karşı taraftaki erkek seni daha fazla kullanmak istediği için bitti, sen vicdanen pişmanlık yaşayıp bitirmedin o sebeple benim için masum değilsin..ha yinede yuvanın yıkılmaması iyi birşey belkide birgün gerçekten ama gerçekten pişman olur tövbe edersin o zaman benim için diğerli bir insan olursun, şuan mecburiyetten hal almış şekliyle değerli değilsin,...

Son bir şey bekliyorum görüşmeye giderse yine polisle baskın yapacam tck da suç bu evlilerin zinasi suç kapsamında tutanak tutturup onunla ikisine de maddi manevi tazminat açmayı düşünüyorum yeter bu kadar

Türk ceza kanunu'nun hangi maddesi acaba? Daha önce de bir soru sormuştum, yanıt vermemissiniz. Faydanıza idi halbuki.

Türk ceza kanunu'nun hangi maddesi acaba? Daha önce de bir soru sormuştum, yanıt vermemissiniz. Faydanıza idi halbuki.
O eskiden değilmiydi polislerin zinaya felan baskın yapıp tutanak tuttugu dönemler artık o yapılmıyor diye biliyorum ben.. Siz kendi yolunuzla ispatlarsanız aldatıldıgınızı tanık, msj,fotograf vb gibi öyle aldatma davası açılıyor diye biliyorum pek emin değilim..zina suçtan çıktı oteller felan fuhuş kaynayalı, metreslere açılan 2.evlerle meşhur olan ilçeler var o şekilde memleketimiz,sagolsunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…